Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 8.3.2012

antunvtc

Recommended Posts

Evo za danas po meni prolaze oba dva Manchestera.

Utd je prošli put u kupu izgubio od Ajaxa i sumnjam da opet žele se osramotit pred svojim gledateljima. Rooney se vratio,a i pobijeda protiv Tottenhama pokazala da su sa Rooneyem puno jaći! I još nešto u zadnjih deset utakmica imaju 7 pobijeda 2 poraza i 1 remi. Mislim da United prolazi danas veoma lako.

http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=564042&id_vrsta_dogadjaja=1

A City ikao igra u gostima forma im je sjajna,od 10 utakmica 8 pobijeda (zadnjih 6 utakmica ne znaju za poraz ) 1 remi i 1 izgubljena.

Igraju protiv Sportinga koji igra dosta šareno,forma im je svakakva . I nedostaje im Elias koji im je jako važna karika.

Stoga:

Manchester United - Athletic Bilbao 1  1,60

Sporting Lisabon - Manchester City 2  1,85

KV:2,96

ekipa evo sila je i meni para sa 5 kn dobija san 1362 kn......ćin nabavin digitalni  stavljan sliku listića igra san:

Juve-x

parma pik x

tottenham- 1

apoel- 1

i najbolji par barca -hat trick kof 12

a za danas moj listić je Man.Utd- 1 ,Alkmar 1x, Kac-1,Karlović 9,5 više i Peer - 1

ukupna kvota 9....

ekipa evo sila je i meni para sa 5 kn dobija san 1362 kn......ćin nabavin digitalni  stavljan sliku listića igra san:

Juve-x

parma pik x

tottenham- 1

apoel- 1

i najbolji par barca -hat trick kof 12

a za danas moj listić je Man.Utd- 1 ,Alkmar 1x, Kac-1,Karlović 9,5 više i Peer - 1

ukupna kvota 9....

to je to....super......  ;D ......svaka ti dala (al prvo moraš pitati)........sretno dalje

Evo i mene danas:

Kac Klagenfurt -Medveščak   1  2,20

Sporting Lisbon - Manchester City  2 1,90

Mislim da se tu danas nema sta puno razmisljat s obzirom da je KAC napokon probio led protiv medvjeda ( prekjucer 0:4 u ledenoj) i medvedima nema Prpicha koji je jedan od najboljih igraca Medveščaka.

Manchester city igra fenomenalno u lizi i u europi i mislim da se Sporting ne moze nosit sa takvom ekipom kao sto su gradani.

Ukupni koeficjent:4,28

Evo i mene danas:

Kac Klagenfurt -Medveščak   1  2,20

Sporting Lisbon - Manchester City  2 1,90

Mislim da se tu danas nema sta puno razmisljat s obzirom da je KAC napokon probio led protiv medvjeda ( prekjucer 0:4 u ledenoj) i medvedima nema Prpicha koji je jedan od najboljih igraca Medveščaka.

Manchester city igra fenomenalno u lizi i u europi i mislim da se Sporting ne moze nosit sa takvom ekipom kao sto su gradani.

Ukupni koeficjent:4,28

A da probaš i United ubacit?

Najavili su da će htjet 3:0 i da hoće ove pregazit. A i imaš gore moju malu analizu za njih. Mislim da je to čisti prolaz!

da popravimo krvnu sliku pred vikend;

Twente Ensch.-Schalke 04 1,30 1X

"Nijemci su akon visoke pobjede protiv Wolfsburga ubilježili dva poraza van Gelsenkirchena, te tako nastavili s promjenjivim igrama u gostima. Monchengladbach je ostao treći s tri boda ispred Schalkea, no peti Leverkusen je smanjio zaostatak u borbi za Ligu prvaka na samo četiri boda, i do kraja prvenstva nas očekuje zanimljiva utrka.

U Europskoj ligi Schalke drži vrlo dobar niz od devet utakmica bez poraza, no danas ih očekuje najteži ispit u ovogodišnjem natjecanju - gostovanje kod Twentea. Trener Huub Stevens je zadovoljan što je današnje gostovanje blizu,  njegova momčad je vrlo popularna u Enschedeu, te se očekuje dobar broj navijača Schalkea.

- Dobra stvar je što ne moramo puno putovati. Očekujem lijepu atmosferu na stadionu. Želimo ostvariti dobar rezultat uoči uzvrata. Bitno je pokušati zabiti pogodak. Moramo biti koncentrirani na našu igru, samo na nju možemo utjecati. Ne zanima me toliko razgovor o protivniku - izjavio je Stevens, koji je bio na utakmici PSV - Twente i svjestan je snage današnjeg protivnika.

Schalke ima problema s izostancima uoči gostovanja u Nizozemskoj. Najbolji napadač i strijelac sva četiri pogotka u dvije utakmice s Plženom Klaas-Jan Huntelaar se još nije oporavio od ozljede lica i nije spreman nastupiti. Kapetan Howedes i Metzelder, dva bitna braniča, su također ozljeđeni, ofenzivac Farfan je suspendiran a nastup vezjnaka Holtbya je upitan. Napadač Pukki nema pravo nastupa u Europi."

Twente;Mihajlov, Douglas, Wisgerhof, Rosales, Cornelisse, Fer, Chadli, Brama, Janssen, De Jong, John

izostanci;Landzaat, Verhoek, J. John

Schalke 04;Hildebrand, Uchida, Matip, Papadopoulos, Fuchs, Hoger, Jones, Obasi, Raul, Draxler, Marica

izostanci;Huntelaar, Howedes, Metzelder, Farfan, Pukki. Holtby (?)

AZ Alkmaar/odg-Udinese 1,75 da

AZ u domacem prvenstu ima strasan skor kod kuce u 12 utakmica 10 pobijeda,2 nerijesene i 0 izgubljenih s gol razlikom 32:7!igraju sjajan napadacki nogomet s dosta prilika sto bi trebalo ostavit mjesta za koju kontru Udinea koju vjerujem da ce dobro iskoristit bar jednom Di Natale.ocekujem otvorenu utkmicu sto se domacina tice malo me plasi sto se talijani znaju zatvorit u gostima a vjerujem da ce proc odg.

Manchester Utd-Ath.Bilbao 1,20 1X

"Nije Škot propustio nahvaliti današnjeg suparnika. Istaknuo je kako je riječ o ekipi koja radi veliki pritisak na obranu suparnika i ima kvalitetan posjed lopte.

- Imaju veliko samopouzdanje i ne boje se igrati napadački nogomet. Moramo pripaziti na Llorenta u napadu. Ako me pitati koji rezultat priželjkujem tada je to 3:0. Ako ne bude tako, radije bih 1:0, nego 2:1 ili 3.2 - dodao je Ferguson dajući time do znanja da će osnovni cilj biti ne primiti pogodak.

Što se tiče problema s izostancima, oni ovaj put nisu veliki. Sigurno neće biti četvorke Lindegaard, Valencia, Vidić i Fletcher, no United bez njih može. U konkurenciju se vraćaju Smalling (već od prve minute), te Cleverly i Anderson.

Athletic je ovog vikenda na rasporedu imao svoj najveći derbi, protiv lokalnog baskijskog rivala Real Sociedada. Pala je ta utakmica u sjenu ogleda s Manchesterom, ali svejedno su je momci Marcela Bielse apsolvirali na zadovoljavajuć način i slavili povjedu od 2-0.

Baskijski će ponos na "Teatar snova" istrčati sa svim onim najjačim što ima na raspolaganju. Jedina iznimka biti će stoper Fernando Amoerbieta koji je u prethodnoj rundi zaradio isključenje. Na njegovom mjestu u obrani zaigrati će Mikel San Jose, ali njegovo igranje ne bi trebalo predstavljati poseban hendikep za goste. Naime, San Jose je ove sezone sakupio već popriličan broj nastupa mijenjajući najčešće Javija Martineza, Aurtenetxea i Amorebietu. Izostanke Ocija, Castilla i Gurpegija ne treba posebno niti spominjati, jer su oni izvan pogona gotovo od starta sezone."

Manchester United;De Gea; Smalling, Evans, Ferdinand, Evra; Young, Giggs, Carrick, Nani; Hernandez, Rooney

izostanci;Lindegaard, Valencia, Vidić, Fletcher

Athletic Bilbao;Iraizoz, Aurtenetxe, San Jose, J. Martinez, Iraola, De Marcos, Iturraspe, Ander, Muniain, Llorente, Susaeta

izostanci;Amorebieta, Gurpegi, Ocio, Castillo

SportinL(ibn)-ManCity 1,40 2

"Iako su gosti favorizirani, jer igraju jednu od najboljih sezona u proslih 10 godina, ali moraju se itekako pribojavati odlicnog Sportinga. SPorting je nekoliko puta u prvenstvu ove sezone zabiljezio oscilacije, te je pao na 4.to mjesto, ali u Eurpskim susretima su jednostavno genijalni, naime, jedina su momcad koja je ove sezone pobijedila u svim Europskim susretima odigranim kod kuce! Kod Sportinga se Elias i Pereira vracaju u prvi sastav, amoramo napoemnuti na odlicnu obranu koja je u posljednja 4 susreta primila samo jedan pogodak. Manchester city se nalazi na samo dva boda prednosti za drugoplasiranim MAn utd-om u domacem prvenstvu, a sa gol razlikom od 69:19 imaju i najbolji napad, ali i najefikasniju obranu. Podsjetimo da su se ove dvije momcadi po prvi puta susrele prije dvije godineu prijateljskoj utakmici gdje je Sporting odnio pobjedu od 2:0. "

3,82

MetalKha-Olymp.Pireus        X2            1.60

Olympiakos je u vrlo dobroj formi u zadnjih 6 utakmica sve pobjede od cega valja izdvojiti one 2 protiv Rubin Kazana po 1:0 doma i u gostima i nisu primili gola. Metalist je također u dobroj formi. Izbacili su Red Bull Sal. ukupnim rezultatom 8:1. Prednost dajem Olympiakos jer smatram da su za po ili cijelu klasu bolji od ukrajinaca. OlympPir daje gol 1.45.

Slažem se za oba Manchesetera i nebi se čudia da prođu sa hendikepima.

Još bi se dalo i ubacit da će United primit gol. De Gea je ne znam kako bih to objasnio ali jako jako čudan golman.. Zna obranit ćudo a primit otpadak neki. Kao i 2 gol Ajaxa,lopta leti 7 minuta u njegov peterac i on ju ne pokupi,i takve slično ispade ima. Ali United s Rooneyem je neuništiv..

da popravimo krvnu sliku pred vikend;

Twente Ensch.-Schalke 04 1,30 1X

"Nijemci su akon visoke pobjede protiv Wolfsburga ubilježili dva poraza van Gelsenkirchena, te tako nastavili s promjenjivim igrama u gostima. Monchengladbach je ostao treći s tri boda ispred Schalkea, no peti Leverkusen je smanjio zaostatak u borbi za Ligu prvaka na samo četiri boda, i do kraja prvenstva nas očekuje zanimljiva utrka.

U Europskoj ligi Schalke drži vrlo dobar niz od devet utakmica bez poraza, no danas ih očekuje najteži ispit u ovogodišnjem natjecanju - gostovanje kod Twentea. Trener Huub Stevens je zadovoljan što je današnje gostovanje blizu,  njegova momčad je vrlo popularna u Enschedeu, te se očekuje dobar broj navijača Schalkea.

- Dobra stvar je što ne moramo puno putovati. Očekujem lijepu atmosferu na stadionu. Želimo ostvariti dobar rezultat uoči uzvrata. Bitno je pokušati zabiti pogodak. Moramo biti koncentrirani na našu igru, samo na nju možemo utjecati. Ne zanima me toliko razgovor o protivniku - izjavio je Stevens, koji je bio na utakmici PSV - Twente i svjestan je snage današnjeg protivnika.

Schalke ima problema s izostancima uoči gostovanja u Nizozemskoj. Najbolji napadač i strijelac sva četiri pogotka u dvije utakmice s Plženom Klaas-Jan Huntelaar se još nije oporavio od ozljede lica i nije spreman nastupiti. Kapetan Howedes i Metzelder, dva bitna braniča, su također ozljeđeni, ofenzivac Farfan je suspendiran a nastup vezjnaka Holtbya je upitan. Napadač Pukki nema pravo nastupa u Europi."

Twente;Mihajlov, Douglas, Wisgerhof, Rosales, Cornelisse, Fer, Chadli, Brama, Janssen, De Jong, John

izostanci;Landzaat, Verhoek, J. John

Schalke 04;Hildebrand, Uchida, Matip, Papadopoulos, Fuchs, Hoger, Jones, Obasi, Raul, Draxler, Marica

izostanci;Huntelaar, Howedes, Metzelder, Farfan, Pukki. Holtby (?)

AZ Alkmaar/odg-Udinese 1,75 da

AZ u domacem prvenstu ima strasan skor kod kuce u 12 utakmica 10 pobijeda,2 nerijesene i 0 izgubljenih s gol razlikom 32:7!igraju sjajan napadacki nogomet s dosta prilika sto bi trebalo ostavit mjesta za koju kontru Udinea koju vjerujem da ce dobro iskoristit bar jednom Di Natale.ocekujem otvorenu utkmicu sto se domacina tice malo me plasi sto se talijani znaju zatvorit u gostima a vjerujem da ce proc odg.

Manchester Utd-Ath.Bilbao 1,20 1X

"Nije Škot propustio nahvaliti današnjeg suparnika. Istaknuo je kako je riječ o ekipi koja radi veliki pritisak na obranu suparnika i ima kvalitetan posjed lopte.

- Imaju veliko samopouzdanje i ne boje se igrati napadački nogomet. Moramo pripaziti na Llorenta u napadu. Ako me pitati koji rezultat priželjkujem tada je to 3:0. Ako ne bude tako, radije bih 1:0, nego 2:1 ili 3.2 - dodao je Ferguson dajući time do znanja da će osnovni cilj biti ne primiti pogodak.

Što se tiče problema s izostancima, oni ovaj put nisu veliki. Sigurno neće biti četvorke Lindegaard, Valencia, Vidić i Fletcher, no United bez njih može. U konkurenciju se vraćaju Smalling (već od prve minute), te Cleverly i Anderson.

Athletic je ovog vikenda na rasporedu imao svoj najveći derbi, protiv lokalnog baskijskog rivala Real Sociedada. Pala je ta utakmica u sjenu ogleda s Manchesterom, ali svejedno su je momci Marcela Bielse apsolvirali na zadovoljavajuć način i slavili povjedu od 2-0.

Baskijski će ponos na "Teatar snova" istrčati sa svim onim najjačim što ima na raspolaganju. Jedina iznimka biti će stoper Fernando Amoerbieta koji je u prethodnoj rundi zaradio isključenje. Na njegovom mjestu u obrani zaigrati će Mikel San Jose, ali njegovo igranje ne bi trebalo predstavljati poseban hendikep za goste. Naime, San Jose je ove sezone sakupio već popriličan broj nastupa mijenjajući najčešće Javija Martineza, Aurtenetxea i Amorebietu. Izostanke Ocija, Castilla i Gurpegija ne treba posebno niti spominjati, jer su oni izvan pogona gotovo od starta sezone."

Manchester United;De Gea; Smalling, Evans, Ferdinand, Evra; Young, Giggs, Carrick, Nani; Hernandez, Rooney

izostanci;Lindegaard, Valencia, Vidić, Fletcher

Athletic Bilbao;Iraizoz, Aurtenetxe, San Jose, J. Martinez, Iraola, De Marcos, Iturraspe, Ander, Muniain, Llorente, Susaeta

izostanci;Amorebieta, Gurpegi, Ocio, Castillo

SportinL(ibn)-ManCity 1,40 2

"Iako su gosti favorizirani, jer igraju jednu od najboljih sezona u proslih 10 godina, ali moraju se itekako pribojavati odlicnog Sportinga. SPorting je nekoliko puta u prvenstvu ove sezone zabiljezio oscilacije, te je pao na 4.to mjesto, ali u Eurpskim susretima su jednostavno genijalni, naime, jedina su momcad koja je ove sezone pobijedila u svim Europskim susretima odigranim kod kuce! Kod Sportinga se Elias i Pereira vracaju u prvi sastav, amoramo napoemnuti na odlicnu obranu koja je u posljednja 4 susreta primila samo jedan pogodak. Manchester city se nalazi na samo dva boda zostatka za vodecim MAn utd-om u domacem prvenstvu, a sa gol razlikom od 69:19 imaju i najbolji napad, ali i najefikasniju obranu. Podsjetimo da su se ove dvije momcadi po prvi puta susrele prije dvije godineu prijateljskoj utakmici gdje je Sporting odnio pobjedu od 2:0. "

3,82

Sve OK osim sta City nije u zaostatku u prvenstvu nego ima 2 boda prednosti...Nije tolko bitno al sam velim

1/3

08.03.2012

METALIST K-(odg)-OLYMPIAKOS P....................08.03. 19:00...............da......1,80......rez...0:1

na prvu gledano učinilo mi se kao utakmica sa malo golova,ALI.....ovdje se sastaju dvije momčadi sa vrhunskom formom,pa da počnem sa

METALISTOM K;u zadnjih 12 utakmica skor im je 10 pobjeda-2 nerješena-0 poraza,sa gol razlikom 36-10,

U Ukrajinskom prvenstvu su na 3.mjestu i sa Shakhtarom se bore za kvalifikacije LIGE PRVAKA,Shakhtar im bježi 2 boda,a sa Dynamom K. bore se za prvaka što je malo vjerovatno jer Dynamo K im bježi 5 bodova,u prvenstvu imaju niz od 5 pobjeda!

U ovosezonskom nastupu u EUROPSKOJ LIGI odigrali su 10 utakmica i imaju skor 7 pobjeda-3 nerješena-0 poraza,sa gol razlikom 27-7,igrali su na početku kvalifikacije gdje su izbacili francuski Sochaux,u skupini su prošli zajedno sa Alkmarom,a otpali su Austria B i Malmo dok su u 1/16 finala izbacili RB Salzburg savršenom izvedbom ukupnim rezultatom 8-1..

OLYMPIACOS P; u zadnjih 20 utakmica 18 pobjeda-1 nerješen-1 poraz,sa gol razlikom 47-4,šta reči milimetar do savršenstva,a još je impresivniji niz zadnjih 8 utakmica,8 pobjeda bez primljenog gola

U Grčkom prvenstvu naravno na 1.su mjestu i imaju niz od 6 pobjeda bez primljenog gola

Ove godine igrali su LIGU PRVAKA u skupini sa Marseillom,Arsenalom i Borussiom D.pobjedili 3 puta i takodjer 3 puta izgubili i tako ostvarili 3.poziciju i plasman u 1/16 finala EUROPSKE LIGE gdje su izbacili Rubin Kazan ukupnim rezultatom 2-0,u europskim takmičenjima ove sezone gol razlika je 10-6 u njihovu korist

u današnjoj utakmici  nedostajat će im napadač EDMAR i golman CAROLL

METALIST K. po utakmici u prosjeku daje 3,0 golova,a prima 0,8 golova dok OLYMPIAKOS P daje 2,4,a prima 0,2 gola,

ZNAČI,METALIST K.daje puno golova,igra u odličnoj formi,igra doma,ima fanatične navijače,dok OLYMPIAKOS P.takodjer daje puno golova,igra u vrhunskoj formi,8 utakmica nije primio gol a zakon velikih brojeva kaže.....i zato meni ovdje ide OBA DAJU,a malo većim mudašima preporuka X (3,10)

ATLETICO M-(-2+)-BESIKTAS..........................08.03. 19:00...............vise......1,65............rez...3:1

kad sam malo bolje pogledao ozljeđene i suspendirane igrače meni je koeficijent 1,40 na ATLETICO M. malo premalen,naime

ATLETICO M je oslablejen bez 4 vrlo važna igrača;

1.Arda TURAN lijevo krilo,2.DIEGO vezni,3Antonio LOPEZ bek,4.Paulo ASSUNCAO vezni,dok

BESIKTAS oslabljen bez 3 opet vrlo važna igrača:

1.Egemen KORKMAZ stoper,2.Roberto HILBERTOV bek,3:Hugo ALMEIDA napadač

I zato 1,40 mi nije baš siguran a onda nek pljušte golovi i ja zadovoljan.....

MANCHESTER UTD-ATHLETICO B......................08.03. 21:05................1.........1,60............rez...2:3

ovdje ne treba trošit puno rječi kvaliteta na strani Engleza,igraju doma a ATLETHICO B.oslabljen za;Fernando AMOREBIETA stoper,Carlos GURPEGI srednji vezni,Xabi CASTILLO bek

TWENTE/SCHALKE O4/dng-TWENTE.................08.03. 19:00.............daje........1,20............rez...1:0

TWENTE domaći teren vrlo dobra forma,SCHALKE 04 u zadnje vrijeme loše,mučenje,fali Jan Huntelaar za malo veće mudaše od mene preporuka 1 (2,20)

TEČAJ:..5,7024...DOBITAK 1.086,19kn...ULOG: 200,00kn ( 190,48kn + 9,52kn ( 5% MT ))

a šta reći,ovaj ne prodje ,a drugi od 50 kn bez veze odigran i prodje 765 kn

manchester united-bilbao 1 kv 1,60....manscester u strasnoj formi

valensia psv 1 kv 1.60.....................psv je uzdrman od twentea

ronnney daje gol veceras kv 1,80...... kao messi sinoc ocekujem i od rooneya da proigra

alkmar udineze x kv 3,1....................udine ne gubi tako lako,ali alkmaar je prvi u hol.ligi

ronnney daje gol veceras kv 1,80...... kao messi sinoc ocekujem i od rooneya da proigra

alkmar udineze x kv 3,1....................udine ne gubi tako lako,ali alkmaar je prvi u hol.ligi

Prava analiza nema šta :D

ljudi zar nitko ne pročita pravila foruma prije nego napiše post ?  >:(

ovakve postove treba ili brisati ili ignororati....  :-\

ljudi zar nitko ne pročita pravila foruma prije nego napiše post ?   >:(

ovakve postove treba ili brisati ili ignororati....   :-\

Ma šta se zamaraš,ne obračaj pažnju na takve postove.. :)))

Manchester United - Bilbao 1 (1,6)

Sve analize su već gore bile navedene i zbog toga igram i ja na ManUtd.

Klosterneuburg - Swans Gmunden 151,5 više  ( 1,85)

Sastaju se prvi i drugi na tablici i Kloster koji je u regularnom dijelu sezone imao najbolju formu, u doigravanju je ipak popustio i izgubio podosta utakmica, dok je Swans standardno gore u vrhu i sad su se još i podigli u formi te očekujem da će tekma ići i preko 160, stoga mi se 151,5 čini ipak realno premalo za ovakve momčadi.

Venezia - Biella hendikep -6,5 na Veneziu. (1,85)

Venezia je odlična momčak koja je doma uspjela pobijediiti i Sienu, stoga i ne čudi da je u ovoj utaKmici veliki favorit. Venezia u pravilu kad pobjeđuje ne pobjeđuje s velikom koš razlikom, no danas očekujem da će ovaj hendikep proći . Venezia je trenutno peta i i ma 8 bodova manje od Siene, no Venezia ima čak 3 utakmice manje, stoga očekujem totalnu ofenzivu. Za hrabrije hednikep 13,5 ( 3,3 )

UKUPNA KVOTA : 5,47

SRETNO !

Evo meni brk govori ovako:

At.Madrid - Bešiktaš (1)(1.45)

Bez obzira što im nedostaje par igrača u istom je problemu i momčad bešiktaša. Dok je Falcao u igri za pobjedu domaćia nema brige.

Man.United - At.Bilbao (1)(1.60)

Drugi su već dovoljno rekli o ovom susretu, pa ja neću previše pametovati, jedinica čista ko suza.

Valerenga - Strohamar (k1)(1.55)

Valerenga je ušla u doigravanje kao jedan od favorita za osvajanje lige, osjetio se lagani pad forme i trenutno su u nezavidnoj poziciji i gube seriju 2:0. U ovoj utakmici više nema kalkulacija za njih i moraju ići na sve ili ništa ukoliko žele prolaz dalje.

Mannheim - Hannover (1)(1.45)

Ovo je također jedan par njemačkog prvenstva gdje e lagano bliži početak doigravanja. Mannheim je ipak kvalitetnija momčad i tu nebi smijelo biti iznenađenja.

Valerenga je ušla u doigravanje kao jedan od favorita za osvajanje lige, osjetio se lagani pad forme i trenutno su u nezavidnoj poziciji i gube seriju 2:0. U ovoj utakmici više nema kalkulacija za njih i moraju ići na sve ili ništa ukoliko žele prolaz dalje.

da, istina je.... moraju ići na sve ili ništa, ali se bojim da možda ne dođe ovo drugo

ljudi zar nitko ne pročita pravila foruma prije nego napiše post ?   >:(

ovakve postove treba ili brisati ili ignororati....   :-\

analiza vrh he he he kraljevska.....

At.Madrid - Bešiktaš (1)(1.45)

Bez obzira što im nedostaje par igrača u istom je problemu i momčad bešiktaša. Dok je Falcao u igri za pobjedu domaćia nema brige.

Man.United - At.Bilbao (1)(1.60)

Drugi su već dovoljno rekli o ovom susretu, pa ja neću previše pametovati, jedinica čista ko suza.

Mannheim - Hannover (1)(1.45)

Ovo je također jedan par njemačkog prvenstva gdje e lagano bliži početak doigravanja. Mannheim je ipak kvalitetnija momčad i tu nebi smijelo biti iznenađenja.

u supersportu na valerengu je koeficijent 1,80 zanimljivo....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use