Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 05.03.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

jučer dobar dan za klađenje....    ;D

dva listića mi prošla....  jedan mi pao zbog intera, sumnjao sam ali kako su mnogi na forumu

bili uvjereni u pobjedu, riskirao sam, iako sam znao da u 6 tekmi ima skor 0 pobjeda 1 neriješen i 5 poraza....

ovdje vam postavljam dva identična dobitna listića gdje sam prvo uplatio 50 kn,

a onda još 150 jer je bilo izvjesno da će dobiti....

danas nažalost radim cijeli dan pa neću moći postaviti ništa, jer radim na mjestu na kojem nemam pristup internetu...  :'(

ali ću preko mobitela "zaviriti" na forum, možda bude nešto zanimljivo....

Sivasspor-Galatasaray odg 1  dok je u hr.lutriji kvota 1.55 u ss-u je 1.75

Sivasspor je u posljednjih 10 utakmica doma zabio svaki put ,dok Galatasaray i nije tako sjajan što se tiče golova u gostima ..Čini mi se da su napadači jedno vrijeme bili uspavani i da su se probudili i proraradili jer u zadnje 2 utakmice u gostima su zabili 5 komada ,a doma u 2 utakmice 4 komada ..U njihovih 7 susreta kada je Sivasspor bio domaćin 5/7 utakmica su oba zabili .. S obzirom na sadašnju formu napadača to danas ne bi trebao biti nikakav problem ..

1860 München-FC St.Pauli  odg 1  sa kvotama ista stvar kao i gore

München doma u elementu,nezaustavljiv..U zadnjih 7 utakmica doma 16 komada ,sa druge strane  St.Pauli koji u gostima redovno zabija ..Teška utakmica ,oba kluba se bore za vrh .. prijašnji susreti kad je Munchen bio domaćin

1860 München vs. FC St.Pauli 2:1

1860 München vs. FC St.Pauli 5:1

1860 München vs. FC St.Pauli 2:1

1860 München vs. FC St.Pauli 4:2

Sivasspor/odg-Galatasaray 1,75 da

"Galatasaray igra svoju cevtrtu uzastopnu pobjedu u kojima su postigli 9 golova i apsolutni su favoriti, sa gol razlikom od 54:21 drze prvo mjesto na tablici. Kako su gosti ove sezone nakon 28 kola izgubili samo 3 susreta, ipak djeluju nepobjedivo,SIvasspor ovu sezonu igra utakmice s mnogo golova ( prosla dva tjedna rezultati - 3:3, 4:2, 1:5... ), a prosjek im je preko 4 gola po utakmici.

Neće ovo biti niti malo lagana utakmica za Galatasaray koji je dosad u sezoni skupio osam pobjeda, četiri remija i dva poraza u gostima. Jer, Sivasspor je ozbiljna momčad pred svojim navijačima čemu u prilog možemo reći da imaju sedam domaćih pobjeda, uz šest remija i samo jedan poraz.

Ako netko igra zabavno i za oko lijepo u Turskoj onda je to - Sivasspor. Na posljednjih osam utakmica ta je momčad ispunila opciju oba daju. "Veselo" je posebno bilo posljednjih tjedana: izgubili su kod Fenerbahçea 4-2, odigrali kod Genclerbirligija 3-3, te pobijedili Mersin 5-1. Vidljivo je da golovi, kada igra Sivasspor, pljušte kao ludi. Također, i Galatasaray nije imun na utakmice s dosta pogodaka. Odigrali su pet takvih u zadnjih šest utakmica. Također, imaju dva gostovanja zaredom s oba daju. Pobjeđivali su Mersin 3-1, odnosno, Gazientep 2-1."

BenficaL/odg-ZenitStP 1,70 da

ocekujem reprizu prosle utakmice sto se golova tice,benfica mora napast a rusi ce vjerujem bar 1 zabit iz jako brze kontre,odg po meni najbolji izbor za ovu utakmicu mislim da prolazi vec u 1. pol.

Ol.Lyon(Prolaz)-Apoel Nicosia 1,15 1

i drugi par isto iz LP sto je jako izgledno prolaz Lyon-a,ciprani mogu bit sretni dokle su dogurali i njihovim iznenađenjima blizi se kraj nadam se :)

3,4

Nizozemska 2 liga.

Helmond - Almere City 1.75

Helmond je u odličnoj formi, niz od sedam bez poraza u petak su nastavili u stilu, savladavši Zwolle s 3:2 u gostima nakon što je lider poveo 2:0.

Ovaj tjedan im dolaziju 2 ekipe iz doljnjeg dijela tablice( Almere City, Oss) i sa te dvije pobjede bi mogli potpuno ucvrstiti u play-off zoni.Bit će pojačani dvama veznjacima, vrlo važnim Kazlauskasom koji je odradio kartone i oporavljenim Koubalijem. Napadač Veerman ostaje out, pridružuje mu se i bek-stoper Altheer.

Trener De Koning ništa manje ni ne očekuje:

- Kvaliteta je na našoj strani, dečki su maksimalno motivirani i nadamo se uspjehu. Znam da i njima trebaju bodovi za ulazak u play-off, ali morat će ih potražiti negdje drugdje.

AGOVV/FCOss/dng-FCOss 1.25 (fcOss daje gol)

Volendam vs Zwolle 2 kv 1.8 evo jos jednog para niz lige

Volendam je bez

prvi gk Ruiter(20/0)

plejmejker Kruys(17/2)

i najbolji strelac lige Tuyp(20/17)

I Kramer(mf 15/1)

zwolle mora do pobjeede jer im sparta na samo 5 bodova i trener najavio da jucer pobjedu.

sta reci vode 0-2..

brescia.png

20.45   Gubbio -  Brescia     ???

Evo, vec par puta upozoravam na ove nizove.  No gol = oba tima daju gol/ne. Da bi se bolje razumjeli.

Gubbio...Bez poraza u zadnjih 5 utakmica doma, nije primio gol u zadnje 3 utakmice...

Brescia ima niz, da u zadnjih 6 utakmica dali gol u gostima, 4 pobjede za redom u gostima, u zadnjih 9 utakmica doma/vani nije primila gol  i napokon na pragu play offa sa novim trenerom...

Ovaj vikend je palo par nizova, Trapani, Swindon, Celtic...dal je to neki znak?

ma uzet cu under 2,5 1.50  pa nece se bas veceras raspucati ovi ziherasi..

under2,5  1.50   no gol  1.78

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use