Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 21.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Svjetsko Prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_219.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.3. u 8:59 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Podrska svim kolegama sa Foruma koji su juce pali na Olympiacosu

Da krenemo prvo od cinjenica. Crvena Zvezda je juce odlicno odigrala utakmicu. Kao drugo, Crvenoj Zvezdi je ovo vec deveta pobeda na strani u Euroleague. Kao trece, dobili su isto tako i Fenerbahce, na primer. Kao cetvrto, vodili su od prve sekunde meca, pa do kraja, dakle Crvena Zvezda na jucerasnjem mecu nijednom nije gubila. Kao peto, ja sam na Forumu napisao preko 2000 postova, i to ne bilo kakavih, i za sve ove godine mene nikada niste culi na Forumu da trujem teorijama zavere. Nikada na Forumu nisam napisao da smo pali zbog nekog namestanja, Kao sesto, kada bismo tesko pali, uvek smo to i priznali, najcesce proglasivsi dane zalosti. Kao sedmo, kada bismo pali, uvek bismo krivce trazili na dva mesta, u nama, kockarima ili medju crncima. Mogao bih ovako do sutra, ali eto naveo sam sest-sedam stvari koje su samo cinjenice, ali ono sto sam hteo da kazem, jeste da za manje od sedam sekundi moze da se proveri da barem ja nikada na ovom Forumu nisam napisao da je neka utakmica namestena i da smo zbog toga pali. 

Ovu jucerasnju jedinicu na Olympiacos nisam postavio, niti sam hteo da postavim u svetoj Poslednjoj Sansi. Nisam cak ni divljao sa uplatama u realnom kladjenju, ali sam je svakako odigrao, a juce i napisao post. U realnom kladjenju nisam divljao, ali nisam bas ni stedeo. Najvaznije je da bih opet odigrao tu jedinicu, da je danas cetvrtak pre podne, a ne petak. 

Ovo gore su sve stvari koje bi isle u prilog teoriji zavere da sada placem na Forumu nakon sto sam pao u realnom kladjenju. A istina je da sam barem sto puta teze pao, da mi je sto puta bilo teze na nekim drugim padovima, i da na ovom jucerasnjem padu nisam tugovao vise od sedam sekundi, niti bih danas proglasio ni minut, a kamoli tri dana zalosti.

Danas sam na Forum dosao da pruzim podrsku pre svega kolegama koji su jedinicu na Olympiacos postavili u svetoj Poslednjoj Sansi. Odmah da kazem i to da od kada postoji sveta Poslednja Sansa, ja nikada nisam tugovao kada bi neko od kolega pao u Poslednjoj Sansi. To svi znamo. 

Samo napred kolege. Sto se mene tice, ovo juce je bila namestaljka i tacka. Napisao sam gore barem deset cinjenica po kojima bi moglo da se kaze da nije bilo namestanja, ali ja tvrdim da jeste. Nemam ni jedan dokaz za to, bas kao sto u mojoj zgradi niko ne moze da dokaze da se jedna zena sa cetvrtog sprata yebe sa mladjim muskarcem sa drugog, iako cela zgrada to zna. Yebu se, a ne mozete da dokazete, jer da biste dokazali, morate da budete sa njima u sobi.

Kosarkasku utakmicu nije lako namestiti, pogotovo na ovom nivou, pogotovo u Euroleague, pogotovo sa ovakvom organizacijom. U tenisu je namestanje prava kamilica i decja igra jer u namestanju ucestvuju dvojica, ili jos samo neko, dok u kosarci samo na terenu imate vise od sto ljudi.

Ova utakmica je namestena i tacka. Ulozeni novac u realnom kladjenju nam niko ne moze vratiti, a ni ne treba da nam vrate. Sto se mene tice, niko ne treba ni da mi vrati novac, ne treba ni da se vrsi bilo kakva istraga, niti da se bilo sta dokazuje. Namestaljka i tacka.

A svim kolegama koji su ovu jedinicu imali u svojim predlozima u Poslednjoj Sansi, samo da kazem, napred kolege, sto se mene tice, ovo nije promasaj, u mojoj evidenciji, za razliku od Izudinove, imate jedan pogodak vise, bez obzira u kojoj ligi ucestvujete. Osam godina na Forumu je proslo, preko 2000 postova sam napisao, i nikada, nijednom nisam napisao da je bilo ko na Forumu ikada pao zbog namestanja, ili da nije trebalo da se padne, cak ni kada je crnac Real Madrida promasio penal.

E ovo je taj dan kada sam prvi put napisao da je nesto bilo namesteno.

Mene u principu ne interesuje previse, da li neko od kolega sa Foruma meni veruje, ali ipak cu ovde postaviti screenshot poruka, gde sam se dopisivao sa jednim kolegom pre utakmice Olympiacos vs Crvena Zvezda gde se jasno vidi da sam preporucio da se jedinica na Real ne vezuje sa jedinicom na Olympiacos jer nisu iste utakmice, iako sam u realnom kladjenju bas to uradio.

IMG_7780.thumb.jpeg.d4158790f49f80bd28b43651220ca67b.jpeg

IMG_7781.thumb.jpeg.17a39b51c71e013c7dc4e9455b805096.jpeg

prije 18 minute, LeonardoDrugi said:

Podrska svim kolegama sa Foruma koji su juce pali na Olympiacosu

Da krenemo prvo od cinjenica. Crvena Zvezda je juce odlicno odigrala utakmicu. Kao drugo, Crvenoj Zvezdi je ovo vec deveta pobeda na strani u Euroleague. Kao trece, dobili su isto tako i Fenerbahce, na primer. Kao cetvrto, vodili su od prve sekunde meca, pa do kraja, dakle Crvena Zvezda na jucerasnjem mecu nijednom nije gubila. Kao peto, ja sam na Forumu napisao preko 2000 postova, i to ne bilo kakavih, i za sve ove godine mene nikada niste culi na Forumu da trujem teorijama zavere. Nikada na Forumu nisam napisao da smo pali zbog nekog namestanja, Kao sesto, kada bismo tesko pali, uvek smo to i priznali, najcesce proglasivsi dane zalosti. Kao sedmo, kada bismo pali, uvek bismo krivce trazili na dva mesta, u nama, kockarima ili medju crncima. Mogao bih ovako do sutra, ali eto naveo sam sest-sedam stvari koje su samo cinjenice, ali ono sto sam hteo da kazem, jeste da za manje od sedam sekundi moze da se proveri da barem ja nikada na ovom Forumu nisam napisao da je neka utakmica namestena i da smo zbog toga pali. 

Ovu jucerasnju jedinicu na Olympiacos nisam postavio, niti sam hteo da postavim u svetoj Poslednjoj Sansi. Nisam cak ni divljao sa uplatama u realnom kladjenju, ali sam je svakako odigrao, a juce i napisao post. U realnom kladjenju nisam divljao, ali nisam bas ni stedeo. Najvaznije je da bih opet odigrao tu jedinicu, da je danas cetvrtak pre podne, a ne petak. 

Ovo gore su sve stvari koje bi isle u prilog teoriji zavere da sada placem na Forumu nakon sto sam pao u realnom kladjenju. A istina je da sam barem sto puta teze pao, da mi je sto puta bilo teze na nekim drugim padovima, i da na ovom jucerasnjem padu nisam tugovao vise od sedam sekundi, niti bih danas proglasio ni minut, a kamoli tri dana zalosti.

Danas sam na Forum dosao da pruzim podrsku pre svega kolegama koji su jedinicu na Olympiacos postavili u svetoj Poslednjoj Sansi. Odmah da kazem i to da od kada postoji sveta Poslednja Sansa, ja nikada nisam tugovao kada bi neko od kolega pao u Poslednjoj Sansi. To svi znamo. 

Samo napred kolege. Sto se mene tice, ovo juce je bila namestaljka i tacka. Napisao sam gore barem deset cinjenica po kojima bi moglo da se kaze da nije bilo namestanja, ali ja tvrdim da jeste. Nemam ni jedan dokaz za to, bas kao sto u mojoj zgradi niko ne moze da dokaze da se jedna zena sa cetvrtog sprata yebe sa mladjim muskarcem sa drugog, iako cela zgrada to zna. Yebu se, a ne mozete da dokazete, jer da biste dokazali, morate da budete sa njima u sobi.

Kosarkasku utakmicu nije lako namestiti, pogotovo na ovom nivou, pogotovo u Euroleague, pogotovo sa ovakvom organizacijom. U tenisu je namestanje prava kamilica i decja igra jer u namestanju ucestvuju dvojica, ili jos samo neko, dok u kosarci samo na terenu imate vise od sto ljudi.

Ova utakmica je namestena i tacka. Ulozeni novac u realnom kladjenju nam niko ne moze vratiti, a ni ne treba da nam vrate. Sto se mene tice, niko ne treba ni da mi vrati novac, ne treba ni da se vrsi bilo kakva istraga, niti da se bilo sta dokazuje. Namestaljka i tacka.

A svim kolegama koji su ovu jedinicu imali u svojim predlozima u Poslednjoj Sansi, samo da kazem, napred kolege, sto se mene tice, ovo nije promasaj, u mojoj evidenciji, za razliku od Izudinove, imate jedan pogodak vise, bez obzira u kojoj ligi ucestvujete. Osam godina na Forumu je proslo, preko 2000 postova sam napisao, i nikada, nijednom nisam napisao da je bilo ko na Forumu ikada pao zbog namestanja, ili da nije trebalo da se padne, cak ni kada je crnac Real Madrida promasio penal.

E ovo je taj dan kada sam prvi put napisao da je nesto bilo namesteno.

Koje je gledao svima je jasno, onoliko promasenih zicera Olympiakosa u jednoj utakmici je nestvarno, Milutinov je doslovno dodavao lopte igracima, Vildoza, Papanikolau pa oni nisu postojali na terenu, sve bivsi igraci Zvezde. Kad-tad ce se to obiti o glavu Oly-u, mozda i vrlo brzo, nadam se..

Rumunija - BIH

Ovo se namece kao zicer tip 1 na domacina no kvota raste i sada je ima i po 1.95 sto kaze da to ipak nece ici tako laka utakmica za Rumune..

BIH je katastrofa u svakom pogledu no ne smije se zanemariti cinjenica da u spici i dalje imaju  Edina Dzeku na kojeg se na trebaju trositi rijeci jer iako puni skoro 40 godina to je tip igraca koji svakome i svugdje moze zabiti gol. Tu je i taj Elmedin Demirovic koji nerijetko zabija u Stuttgartu u zadnje vrijeme iako mu je ucinak u reprezentaciji katastrofalan.

Ipak veci value vidim u okladi GG nego li u tip 1,  a kvote su slicne, cak se na GG moze naci i veca kvota ..

prije 13 minute, unkdy said:

@LeonardoDrugi i ostali kvazi eksperte evropske kosarke
Dajte nam svoje analize za danas igramo na Barcu i Partizan?

Ja ne mogu da napisem post na manje od deset stranica teksta. A ako napisem u jednoj recenici, mislices da se zayebavam, a ja sam potpuno ozbiljan. Sta predlazes da uradim onda?

Partizan vs Efes, najava meca

Ovo je izuzetno vazna utakmica za obe ekipe, a za Partizan verovatno i kljucna utakmica sezone. Partizanu je domaci teren jedina stvar  koje bi morao da se drzi, iako su vec izgubili sest utakmica u sred Beograda. Sa druge strane, Efes je katastrofalan gost, iako je pre nekoliko dana dobio Bayerna u sred Nemacke. Ako ne racunamo tu pobedu nad Bayernom, Efes je poslednji put dobio u gostima jos u jedanaestom mesecu, i to Real Madrida. Dakle, danas bi trebalo da igraju klasicna domacinska ekipa sa ekipom koja cim izadje iz Istanbula skida gace, a to znaci da bi trebalo da igramo jedinicu. Ali ta jedinica je kod kladionica kvotirana sa 1,50 a kod glavnog sponzora Partizana, kladionice Mozzart cak sa 1,65.

Ja mislim da je problem u tome sto Efes moze da bude veeeeoma zayebana ekipa po Partizan. Imaju dosta siri roster, imaju talentovanije igrace, i individualno su mnogo bolji od Partizana. Potencijalno su mnogo opasniji od Partizana, plus znacajno su sebi podigli sanse za doigravanje pobedom u Munchenu, plus dolaze rastereceni, jer mogu mnogo da dobiju danasnjim pobedom, a ako izgube sve mogu da nadoknade odlicnim rasporedom koji imaju. Problem Partizanu moze da bude i to sto je Efes nedisciplinovana ekipa, sa ocajnom odbranom na strani, jer njihov trener tolerise neobaveznu igru ako se pobedjuje.

Na strani Partizana je domaci teren, i doktor kosarke na klupi, plus disciplina u igri, ali ja mislim da Partizanu uopste ne leze ovakve “divlje ekipe”, gde mogu da ih zatrpaju poenima sa svih strana. Ja mislim da je ovako visoka kvota na domacina sasvim opravdana, i da bi Partizan veceras lakse dobio Monaco ili Barcellonu nego Efes.

Ja sam ceo zivot u Poslednjoj Sansi ziveo od Partizana, a prosle sezone na kraju i umro od njih. Danas necu podrzati Partizan jer se bojim Efesa, koji ako se otvori moze da potopi Partizan sa svih strana. Od kada postoji sveta Poslednja Sansa, ja skoro da nikada nisam propustio da igram na Partizan kod kuce, a danas kladionice nude cak i mogucnost da Partizan izgubi do pet poena po kvoti od 1,23 pa me ni to nije ispunilo entuzijazmom.

Dakle, ja sam izabrao igru na over poena, racunajuci da Partizan kod kuce mora igrati sa entuzijazmom i napadacki, a ostaje mi da se molim Bogu da Efes najpre primi koliko i prima prosecno u gostima, plus sto cu se moliti Bogu da i daju barem onoliko koliko su nedisciplinovani pa sutiraju kada i koliko hoce. 
Osnovna granica za over poena je izuzetno visoko postavljena od cak 168,5 poena, a ja sam za sebe izabrao cak 15 poena manje od postavljene granice.

Dakle moj predlog za ovu utakmicu nije da podrzim Partizan, vec igra na over poena, pre svega zbog gosta, a posto je Partizanu ovo kljucna utakmica sezone, sigurno cu pasti ako se unervoze ili pocnu da promasuju. Ako Partizan bude imao dobar sut, prolazim sigurno, a ako se unervoze, ili nesto podje po qurcu, sigurno padam. Druga opcija mi je bio over poena Partizana po sto nizoj kliznoj granici, ali sam sebi ipak ostavio priliku da prodjem ako barem jedna ekipa bude imala dobar sut na mecu.

Dakle, za mene, prvo over poeni na mecu, a Partizan cu podrzati na svih preostalih pet utakmici, osim na ovoj.

Barcellona vs Efes, najava meca

Ja stvarno ne znam sta da kazem o Barcelloni. Na papiru uopste nemaju losu ekipu, ali na terenu i po rezultatima ne pokazuju oboliko koliko su skup roster. Hoce da se yebu, a da im ne udje. Hteli su prosle godine da ustede, pa izabrali da to bude usteda tako sto nece imati trenera. Ove sezone su nasli “onako” trenera, ali je igra promenjiva. Po meni, oni nemaju sta da traze sa cetiri-pet ekipa koje su bolje od njih (Olympiacos, Fenerbahce, Panathinaikos … pa i Real Madrid). Po meni su oni tu u grupi jedno desetak ekipa gde svaka svaku moze da sjebe. 
Ja mislim da Barcellona ima bolju, mnogo bolju ekipu od Zalgirisa, ali je Zalgiris bolji tim iako ima slabije igrace. Barcellona moze da se izvuce jer ima pristojan raspored, dok je Zalgiris u govnima jer imaju prosecnu ekipu, a tezak raspored.

Iako na ovom mecu “mirise” jedinica, kada bih morao da biram izmedju ciste jedinice po kvoti od 1,30 i kliznog handicapa na Zalgiris od neverovatnih 17,5 po kvotici od 1,18 ja bih uvek pre izabrao ovo drugo.

Ja mislim da Zalgiris ima veoma male sanse da se ugura u doigravanje, ali sam siguran da ce se do kraja sezone boriti, i da ce svakome biti zayeban protivnik.

Mene Barcellona nicim nije impresionirala, a Zalgiris mi se vise svidja kao ekipa, iako imaju slabiji roster, a Barcellona ima i povredjene vazne igrace.

Ako bih morao da se izjasnim, koga bi podrzao, ali da ne postoje handicapi, onda je moj odgovor nikoga, necu da se kladim na Barcellonu, a Zalgiris mi ne deluje da moze da pobedi lako bilo koga u gostima. Ali, ako bi mogli da se iskoriste handicapi, i to sto ekstremniji, e to je onda vec druga prica, onda bih uvek podrzao Zalgiris, i to bez da se stedi, ako su handicapi poput ovog od 17,5

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use