-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Paris vs Armani, Euroleague, najava meca samo za ljubitelje visokih kvota. Ja svakako nisam ljubitelj visokih kvota, pa ovaj post necu pisati samome sebi, vec iskljucivo ljubiteljima visokih kvota. Kvote za danasnji mec su 1,80 na jedinicu i 2,05 na goste, a za ljubitelje visokih kvota je odlicna stvar sto u kosarci nema X-a. Paris bih uporedio sa Atalantom iz italijanske fudbalske Serie A. Veci deo sezone, pogotovo prvi deo su bili najprijatnije iznenadjenje Euroleague, kada su i nakupili veci deo od njihovih 16 pobeda u sezoni. Ko na Forumu voli Atalantu, ne bi smeo da ne voli Paris. Igrali su odlicnu kosarku kada to uopste nije bilo vazno, dobili su kod kuce Panathinaikos, prvaka Evrope, Efesa, Partizana, Zalgirisa, Virtusa … a u gostima Olympiacos, Barcellonu, opet Efes, Monaco i Maccabi. Ali, ko ne voli Atalantu, bas kao i ja, moze da kaze, sta sve to vredi Parisu, kada su se potpuno raspali sada kada je najvaznije. Ko Atalantu smatra provincijskim klubom, moze da kaze sta im vredi lepa igra, kada su ispali iz svih takmicenja kao seljaci onda kada je bilo najvaznije. Paris upravo sada prosipa sve ono sto je zaradio vecim delom sezone, zaredjali su tri uzastopna poraza u Euroleague, kod kuce od Fenerbahcea i Monaca, pa onda kao seljaci na strani protiv Zalgirisa, gde su vodili 20 razlike, i na kraju izgubili dva poena razlike. Na Armani uopste necu da trosim tastaturu, ko pogodi njihove utakmice, taj je doktor kladjenja. Armani igra od sjaja do ocaja, ja sam na njihovim utakmicama video uglavnom ocaj, narocito u italijanskom kupu, gde ih je grupa gradjana iz Trenta razmontirala. Ovo je izuzetno vazan, tezak i zayeban mec za kladjenje, ali ljubitelji visokih kvota ne mogu da traze kao zene, da se yebu, a da im ne udje. Imate obe visoke kvote, nema X-a, ali imate i tezak mec, pa uzmite ili ostavite. Euroleague ulazi u samu zavrsnicu, ekipe su na jednu ili dve pobede, svaki mec je tezak, pa su zato i kvote dobre. Paris ulazi nakon tri uzastopna poraza, danas igra sa Armanijem, pa onda tri naredne utakmice gostuje, i to ne bilo kome, Fenerbahceu, Panathinaikosu, pa Realu. Znaci, ako volite Atalantu i lepu igru, i mislite da lepa igra nekuda vodi, ili mislite da u sportu pravda uvek pobedjuje, podrzite Paris veceras, jer je ovo njima danas utakmica sezone, jer ako veceras ne pobede, ne znam cemu mogu da se nadaju, kada sledece tri utakmice gostuju, i to drugoplasiranoj, odlicnoj ekipu, prvaku Evrope, i najboljem rosteru u istoriji evropske kosarke. Ako mislite kao ja, da samo seoske ekipe padaju u samoj zavrsnici sezone, ako mislite kao ja da nije vazno kako igrate tokom sezone, vec samo kada je najvaznije, ako mislite kao ja da Paris nece uci u doigravanje, ako mislite kao ja da oni nemaju kvalitet za prvih 6-8 pa i 10 ekipa na tabeli, onda nemojte da ih veceras podrzite. Ako hocete da se yebete, a da vam ne udje, treba da znate da ni ovi iz Armanija ne znaju kako ce danas odigrati. Kod njih je problem to sto vec deset sezona igraju prakticno bez pravog play-a, sto nisu konstantni, sto su nepredvidljivi, i sto vam trebaju nadprirodne moci da pogodite kako ce igrati na bilo kojoj utakmici. Armani je tokom sezone gubio od Zalgirisa, Efesa, Tortone, Bayerna ili Oltmpiacosa i to sve kod kuce, cak i od Albe u gostima, a na sta su licili u italijanskom kupu necu ni da govorim. Sta ja mislim o vecerasnjem mecu? Mislim da je pametnije gledati nemire u Srbiji i uzivati, nego se kladiti na ovaj mec. Ne volim velike kvote, ne volim ovakve utakmice, ne volim ovakve timove, ne volim ovakvu ponudu za ovaj medjuweekend, ne volim ovaj smesni Forum, ne volim ljude … nista ne volim. Ja bih da se kladim na golove Bayerna kod kuce protiv Kiela a da je kvota na ovakve golove 50,00 a ne na ovakve utakmice poput Parisa i Armanija. Ali, posto sam dobar, samo za ljubitelje visokih kvota, napisacu da mislim da ukypno gledano Armani ima bolju ekipu, i duplo boljeg trenera i uravnotezeniji roster, dok je Paris imao bolju igru, ako gledamo celu sezonu, vise su se borili tokom sezone, i naravno pod vecim pritiskom su veceras, jer ako ne pobede, bice to bye-bye doigravanju. Armani je nestabilan, ali ima u svom rasporedu jos malo prostora da se izvuce, ako veceras ne pobedi. Dakle, ljubitelji visokih kvota, imate u ponudi 1,80 ili 2,05 nemate nereseni ishod, uzmite ili ostavite. A ja cu dodati, ziveli ekstremni klizni handicapi, ziveo veliki bet365 koji nudi u ponudi da mozete sami da izaberete da bilo koja od ove dve ekipe moze da izgubi i to koliko god zelite da izgubi. A evo i tabele da vidite da je Real Madrid trenutno van doigravanja, i da ako misle da udju barem medju 10 prvih ekipa, onda neko mora da ispadne. A da ne govorim da ce se i Efes i Zalgiris takodje boriti dokle god postoje sanse za njih. Znaci, mozda cete morati da nadjete ne samo jednu, vec dve ili cak tri ekipe koje bi mogle ispasti iz prvih deset. Da ponovim, nakon danasnje utakmice, Paris ide Fenerbahceu, Panathinaikosu i Realu, a Armani ide Realu, dolazi im Barcellona pa ide Virtusu. Ovaj post nisam napisao sebi, vec ljubiteljima visokih kvota, pa slobodno mozete da mi date barem jedan “like” za trud i odvojeno vreme. -
Od mesrine · Objavljeno
Nogomet, liga nacija, cetvrtak Hrvatska - Francuska, Perisic bar 1 udarac, 1.20, bet365 Perisic ce i zabiti ali za potrebe natjecanja uzimam ovaj poklon od prijedloga (veci od gola Reala, i overa na Psg-Liverpool). -
Od zmajo · Objavljeno
Utorak 20:30/Košarka/ Paris Basketball vs Olimpa Milano hendikep poena (-9,5) 2 (1,25) Supersport Jako bitna utakmica za oba dvije ekipe, egal do kraja, Milano ne gubi 10. -
Od IzudinB · Objavljeno
NOG | Danska - Portugal 2+ (1.36) bet365
-
-
Teme