Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Screenshot_209.jpgScreenshot_210.jpg

LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.3. u 16:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Austria vs Srbija, Liga Nacija, dupla sansa 1X, kvota 1,20

Vi, sve moje kolege sa Foruma, bas nemate srece sa ovim Forumom. Da sam ja vlasnik ovog kladionicarskog portala, i da je Forum moj, vi biste danas bili milioneri. Vase kupatilo bi izgledalo ovako

b737914e-e344-45de-9366-d8c8ce23dfc4.thumb.jpeg.2bd008f8d2b35a07bf0f5f057744f6d9.jpeg

a vasa dnevna soba u kojoj provodite veci deo dana bi izgledala ovako

6e08dae5-7b50-4d61-897d-8fd558645b5d.jpeg.a1be33513de190c3c120995167c2898d.jpeg

Guzu biste brisali novcem, a u dnevnoj sobi ne biste mogli da udjete od kolicine novca, a sve to zbog miliona koje bismo zaradili na osnovu autorskih prava, a sve kada bismo imali mene kao vlasnika ovog smesnog Foruma.

U Dnevnoj Temi od 25.07. prosle godine, dakle jos u sezoni kupanja, na ovom smesnom Forumu sam predstavio Hajduk, prokomentarisao sam njihovu odluku da dovedu Gattusa, predstavio grad Split i celu Dalmaciju, podsmevao se tom juznjackom mentalitetu, sve u svemu ceo post je otisao na podsmevanje Hajduka, Splita i tog tamo dole nacina razmisljanja i mentaliteta.

Izgleda da se taj tekst veeeeeeeomna dopao web-stranici srpske kladionice Mozzart, pa su oni lepo dosli na nas Forum, procitali moj post, izgleda da im se dopao i onda kao najveci seoski lopovi prepisali moj post i predstavili ga kao svoj ... cccccccccc. Hajde onda da vidimo kako je to izgledalo. U tom mom istorijskom postu od 25.07. prosle godine, napisao sam ovo:

"... Ako na Forumu postoji kolega koji je rodjen 2005-te godine, to znaci da bi on sada trebao da bude vec formirana osoba sa 19 godina zivota. Od 2005-te godine pa do danas, nas kolega sa Foruma je prohodao, naucio da sam vrsi veliku nuzdu, krenuo i najverovatnije zavrsio skolu, zaljubio se, upoznao je sta znaci prvi samar u zivotu, prvi poljubac ili prvi sex u zivotu, prvi odlazak na more sa drustvom, mozda je poceo i da se bavi sportom ili svira muziku. Kolega sa Foruma koji ima 19 godina teoretski moze i da pocne da zaradjuje, ili ako je ambiciozan moze da studira. Sa 19 godina zivota mozete da odete i u Usa ako zelite sebi da promenite zivot, a sa 19 godina zivota tesko da postoji osoba koja se nije upoznala sa magijom kockanja, koja nije cula za avganistanske lekove, skotske cajeve ili tajlandske bordele. Na Tajlandu za 1000 eura mozete sebi da kupite cetiri zene i da pola godine sa njima zivite u hotelu, a to je ono sto prosecnom devetnaestogodisnjaku jedino i treba, uz brzi i jeftini internet. U poslednjih 19 godina fixni telefoni su potpuno izgubili svoj znacaj, elektricni automobili su zamenili dizel i benzinske automobile, Federer je napustio tenis, Leeds je deset puta ispadao i vracao se u Premier League, Slovenija je bila prvak Evrope u kosarci, srpski kosarkas je bio tri puta Mvp u Nba ligi, prvaci Engleske u fudbalu su bili cak i Leicester i Liverpool, u Italiji je cak i Napoliju uspelo da uzme scudetto, u Nemackoj je bilo moguce da titulu uzmu Stuttgard, Wolfsbug i Leverkusen, za devetnaest godina je bilo moguce da i jedan Twente bude prvak Holandije, a desavala su se i takva cuda da italijani osam godina ne odu na Svetsko Prventsvo, da nemci na dva Svetska Prvenstva ne budu u stanju da prodju grupu, a desavala su se i jos veca svetska cuda, kao na primer, da LeonardoDrugi ne bude prvi u svetoj Poslednjoj Sansi, vec da dobijemo najslabijeg i najgoreg pobednika u istoriji ovog najtezeg takmicenja na svetu. Sve ovo je bilo moguce u proteklih 19 godina, samo nije bilo moguce da Hajduk bude prvak Hrvatske, a da biste to bili, potrebno vam je samo da budete bolji od jedne ekipe...."

A onda su na nas Forum dosli lopovi iz srpske kladionice Mozzart, prositali moj post, koji im se svideo, i lepo ga prepisali, malo prepravili da ih ne bude sram, i predstavili na svom web-situ kao svoj, a da nisu ni trepnuli. Evo i dela tog njihovog teksta, te epske kradje:

".... Pojedina deca su se rodila, završila osnovnu i srednju školu i još nisu spoznala kakav je osećaj kada se ’zapale’ splitske ulice..."

"...Arapsko proleće, uragan Katrina, globalna finansijska kriza, Bregzit, eksplozija društvenih mreža, raspad zajednice Srbije i Crne Gore, pandemije virusa korona i svinjskog gripa, skok sa ivice svemira Feliksa Baumgartnera, ratni sukovi u Ukrajini, Izraelu, širom zemaljske kugle... I još sijaset velikih događaja, ali za sve to vreme u Hrvatskoj, koja je u međuvremenu postala članica Evropske unije, jedna stvar se nije dogodila – Hajduk iz Splita nije bio šampion...."

Ovde se radi o nekoliko nivoa. Srpska kladionica Mozzart ima svoju web-stranicu namenjenu kockanju, ali imaju i sportsku stranicu, na kojoj se objavljuju sportske vesti. To funkcionise na klasicnom principu copy-paste, gde njihovi seoski novinari prepisuju ili skidaju tekstove sa stranih portala jer je tako lakse. Pravi novinar koji zna da pise, ili barem zna da radi svoj posao, bi radio na britanskom BBC, ne bi pisao za kockarski portal, zar ne? Drugi nivo je seoski mentalitet, u Srbiji je uvek laksi zivot, ako susedu crkne krava, bez obzira ako je nasa bolesna, a Srbiji je ipak Hrvatska prvi sused. Dakle, Hajduku ne ide bas najbolje poslednjih dvadeset godina, pa prosecnom srpskom gradjaninu lepse zvuce Hajdukovi problemi, nego kada mora da se podseca da je fudbalski Partizan ove sezone ispao iz tri evropska takmicenja, i to jos na leto. I na kraju, treci nivo, a to je da ste los novinar, los portal i da dolazite iz najgore zemlje na svetu, i da onda ipak  dozvolite sebi da dodjete kod nas (na nas sveti Forum) pokradete moj post, predstavite ga kao da je vas, i za to ne platite nista.

Za ovakve stvari, u Svedskoj bi novinarcic koji je ovako pokrao moj tekst otisao na dozivotnu robiju, a na bankarski racun naseg Foruma bi leglo sto miliona na ime odstete, autorskih prava i dusevnog bola koji smo pretrpeli zbog kradje. Posto ne zivimo u Svedskoj, vec na zlom Balkanu, protiv srpskog Mozzarta cemo se boriti njihovim sredstvima, prvo cemo uciniti poznatim novinarcica koji je pokrao moj post, a koji se zove S. Tanasic, tu istorijsku kradju mozete naci na stranici Mozzartsport.com, ako udjete na sekciju Fudbal, pa udjete u deo Ex-Ju, pa misem sidjete nekoliko stranica dole i pronadjete tekst "Splitska zaraza i Hajdukova susa od 20 leta..."

Protiv srpskih lopova cemo se boriti i tako sto cemo danas najaviti utakmicu srpske reprezentacije protiv Austrije, pa ako su onako sramno pokrali nas post kada smo se podsmevali Hajduku, hajde bas da vidimo da li ce prepisati i ovaj tekst i objaviti ga na njihovom Portalu.

Reprezentacija Srbije, rezultati

Ako biste hteli da predstavite rezultate, srpske reprezentacije, za to vam ne treba puno vremena, Ili nisu ucestvovali na velikim takmicenjima, ili jesu, a kada jesu, uvek su bili poslednji u grupi. Na Svetskom Prvenstvu 1994-te su bili izbaceni, svi znamo zasto, na Svetskim Prvenstvima 2002 i 2014 nisu ni ucestvovali, a 2010, 2018 i 2022 jesu gde su uvek bili poslednji u svojim grupama. Sto se tice Evropskih Prvenstava, 1992 godine su izbaceni, 1996 godine suspendovani, svi znamo zasto, 2004, 2008, 2012,2016, 2020 se nisu ni kvalikifikovali, dakle gotovo 25 godina, a na poslednjem Evropskom Prvenstvu jesu, gde su takodje bili poslednji u grupi. Jednostavno je za razumevanje, ili nisu ucestvovali, ili su bili najgori u grupi.

Selektori reprezentacije

Od kada reprezentacija Srbije igra kao samostalna zemlja, reprezentaciju su vodila cak cetrnaest selektora, gde me sada stvarno mrzi da pisem ko je sve to bio, dovoljno je da pomenemo samo ovog trenutnog i Mladena Krstajica koji je po zanimanju proizvodjac domace rakije.

Srpska nacionalna liga

Sta drugo reci, nego najlopovskija liga na svetu, najpokvarenija liga na svetu, slika i prilika Srbije kao zemlje, gde utakmice ne traju 90 minuta, vec sve dok Crvena Zvezda ne povede.

Ljudi

Celnici srpskog fudbalskog Saveza su Dragan Dzajic i Nenad Bjekovic koji zajedno imaju 155 godina i koji su bili stari ljudi jos kada je meni otac objasnjavao sta je fudbal. Ovaj prvi je bio hapsen, ovaj drugi se izvukao, a prvi covek Crvene Zvezde je bio na Interpolovoj poternici koju je pojela mala maca onoga trenutka kada je u svojoj kancelariji okacio ovu sliku.

IMG_7776.thumb.jpeg.2771fc5178add0b3c4fb1021b590a3dc.jpeg

Sada me mrzi da pisem ko su sve ljudi koji vode srpske klubove ili reprezentacije u bilo kojem sportu, a i post bi bio na deset stranica teksta, ali eto hajde samo da kazem da je Predsednik kosarkaskog kluba Partizan auto-limar. Danas je dovoljno da ovde pogledamo sliku sadasnjeg celnika srpskog fudbalskog Saveza, Dragana Dzajica koji ima skoro 80 godina, a slika je iz nekih drugih vremena koje je pojela mala maca (vreme je pojela mala maca)

IMG_7777.thumb.jpeg.782699c7d73ddb2ec7c2a040cd35754f.jpeg

Igra

Kakav fudbal se u Srbiji igra mozete videti ako verujete svojim ocima, ili ako ne verujete, onda preko statistickih parametara, poput poseda lopte, upucenih suteva u okvir gola, broja "velikih sansi za gol", broja kornera, xG, broja golova na velikim takmicenjima ... Dakle, treba samo da izaberete da li cete da kao parametar igre uzmete srpske klubove u evropskim takmicenjima, ili igru reprezentacije na istim. Na sta lici ta igra mozete videti i na osnovu toga kako igra Vlahovic u Juventusu, gde su srpski treneri u ligama petice, gde je srpski napadac Jovic, gde su Mitrovic ili Sergej Milinkovic-Savic, ili gde igra Tadic

Srbija kao zemlja

Ako imate oci, a pri tome znate da citate, svakako imate priliku da vidite sta se sve desava ovih dana u Srbiji. Cetiri meseca ne prestaju protesti, skole i univerziteti ne rade ili rade lose, gradjani su na ulicama, pala je srpska vlada, najzdraviji deo svakoga drustva, a to su mladi, uopste ne odlazi sa ulica. Za to vreme, srpska vlast po ugledu na rusku propagandu salje poruke da je u Srbiji sve kamilica, da je opusteno, da zivot normalno funkcionise, a da su mladi ljudi na ulicama zapravo stoka. Pre samo pet dana u Beogradu je bio najveci protest u istoriji zemlje, iako je srpska propaganda cinila sve da najgorem delu svakoga drustva, svojim najstarijim gradjanima predstavi proteste kao rusenje zemlje od strane hrvatskih placenika. Uoci protesta, drzavna zeleznica je u potpunosti zaustavila saobracaj vozova jer je "u njima podmenuta bomba" (za babe i dede, naravno), javne autobuske linije su stopirale prodaju karata za Beograd, sve javne beogradske autobuse je pojela mala maca, vlast je pozivala sve babe i dede da ne izlaze na ulice jer protestanti hoce gradjanski rat u Srbiji, a best-off je svakako bio poziv vlasti da babe ne izlaze iz kuca na dan protesta, jer u Beograd navodno dolaze Rumuni koji navodno masovno dolaze u Srbiju jer planiraju da provaljuju u stanove svih onih koji budu otisli na proteste. ... ccccccc. Dokle ide srpska propaganda govori i cinjenica da je Rumunija morala da ulozi zvanican protes i da trazi izvinjenje. Ipak, i pored svega toga, Beograd je doziveo najvece protestno okupljanje u svojoj istoriji, a za to kako je protest zavrsen bi mi trebao post od jos deset stranica teksta.

Prognoza, plus poruka za lopove iz Mozzarta

Evo nas na kraju posta, moj predlog za kladjenje jeste dupla sansa 1X na Austriju po kvotici od 1,20 iako za austrijsku reprezentaciju nikada nisam cuo, niti odgledao bilo koju njihovu utakmicu. Ovde predlazem igru ne na reprezentaciju domacina, vec pre svega kladjenje protiv gosta, uz unosenje emocija pri kockanju, ili kako se kaze, danas predlazem impulsivno kladjenje protiv gosta.

A vama lopovima iz Mozzarta, prvo da kazem da nama iz ovog divnog Foruma, najboljeg na svetu, dugujete sto miliona na ime autorskih prava i odstete za dusevne bolove sto ste nas pokrali kao najveci seoski lopovi. Dosli ste na nas Forum, iako vas nismo zvali, i pokrali moj tekst o Hajduku, i objavili ga kao da je vas, kao da ste sami to smislili, kao da ste novinari britanskog BBC, a ne kockarskog portala. Mene ne cudi sto kradete, cudi me sto ne platite za kradju. Danas sam vam napisao analizu utakmice reprezentacija Austrije i Srbije, pa ako vec kradete, uzmite i ovaj post i slobodno ga objavite na vasoj web-stranici, sve zajedno sa slikama. Post smo vam napisali, potpuno besplatno, ne morate nista da platite, a trudili smo se da budemo sto kraci, da moze da vam sve stane na vasem lopovskom portalu. Nismo hteli da duzimo sa tekstom, pa nismo predstavili rezultate Crvene Zvezde u Ligi Prvaka, kao i rezultate svih srpskih predstavnika u evropskim takmicenjima.

Za kraj i da vama iz Mozzarta kazem da je ovo Forum, a svaki Forum spada u apsolutne slobode, sto znaci da sluze tome da svako moze da kaze sta hoce, a da tekst onoga ko je napisao post uopste ne znaci da je to stav Portala, a ako niste znali, ovaj post je napisao nas najbolji kockar na Forumu, Leonardo Veliki. Ako vam ubuduce treba tekst da popunite rupe na vasoj lopovskoj web-stranici, ili se obratite meni, ili nadjite dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu.

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Austria vs Srbija, Liga Nacija, dupla sansa 1X, kvota 1,20

Vi, sve moje kolege sa Foruma, bas nemate srece sa ovim Forumu. Da sam ja vlasnik ovog kladionicarskog portala, i da je Forum moj, vi biste danas bili milioneri. Vase kupatilo bi izgledalo ovako

b737914e-e344-45de-9366-d8c8ce23dfc4.thumb.jpeg.2bd008f8d2b35a07bf0f5f057744f6d9.jpeg

a vasa dnevna soba u kojoj provodite veci deo dana bi izgledala ovako

6e08dae5-7b50-4d61-897d-8fd558645b5d.jpeg.a1be33513de190c3c120995167c2898d.jpeg

Guzu biste brisali novcem, a u dnevnoj sobi ne biste mogli da udjete od kolicine novca, a sve to zbog miliona koje bismo zaradili na osnovu autorskih prava, a sve kada bismo imali mene kao vlasnika ovog smesnog Foruma.

U Dnevnoj Temi od 25.07. prosle godine, dakle jos u sezoni kupanja, na ovom smesnom Forumu sam predstavio Hajduk, prokomentarisao sam njihovu odluku da dovedu Gattusa, predstavio grad Split i celu Dalmaciju, podsmevao se tom juznjackom mentalitetu, sve u svemu ceo post je otisao na podsmevanje Hajduka, Splita i tog tamo dole nacina razmisljanja i mentaliteta.

Izgleda da se taj tekst veeeeeeeomna dopao web-stranici srpske kladionice Mozzart, pa su oni lepo dosli na nas Forum, procitali moj post, izgleda da im se dopao i onda kao najveci seoski lopovi prepisali moj post i predstavili ga kao svoj ... cccccccccc. Hajde onda da vidimo kako je to izgledalo. U tom mom istorijskom postu od 25.07. prosle godine, napisao sam ovo:

"... Ako na Forumu postoji kolega koji je rodjen 2005-te godine, to znaci da bi on sada trebao da bude vec formirana osoba sa 19 godina zivota. Od 2005-te godine pa do danas, nas kolega sa Foruma je prohodao, naucio da sam vrsi veliku nuzdu, krenuo i najverovatnije zavrsio skolu, zaljubio se, upoznao je sta znaci prvi samar u zivotu, prvi poljubac ili prvi sex u zivotu, prvi odlazak na more sa drustvom, mozda je poceo i da se bavi sportom ili svira muziku. Kolega sa Foruma koji ima 19 godina teoretski moze i da pocne da zaradjuje, ili ako je ambiciozan moze da studira. Sa 19 godina zivota mozete da odete i u Usa ako zelite sebi da promenite zivot, a sa 19 godina zivota tesko da postoji osoba koja se nije upoznala sa magijom kockanja, koja nije cula za avganistanske lekove, skotske cajeve ili tajlandske bordele. Na Tajlandu za 1000 eura mozete sebi da kupite cetiri zene i da pola godine sa njima zivite u hotelu, a to je ono sto prosecnom devetnaestogodisnjaku jedino i treba, uz brzi i jeftini internet. U poslednjih 19 godina fixni telefoni su potpuno izgubili svoj znacaj, elektricni automobili su zamenili dizel i benzinske automobile, Federer je napustio tenis, Leeds je deset puta ispadao i vracao se u Premier League, Slovenija je bila prvak Evrope u kosarci, srpski kosarkas je bio tri puta Mvp u Nba ligi, prvaci Engleske u fudbalu su bili cak i Leicester i Liverpool, u Italiji je cak i Napoliju uspelo da uzme scudetto, u Nemackoj je bilo moguce da titulu uzmu Stuttgard, Wolfsbug i Leverkusen, za devetnaest godina je bilo moguce da i jedan Twente bude prvak Holandije, a desavala su se i takva cuda da italijani osam godina ne odu na Svetsko Prventsvo, da nemci na dva Svetska Prvenstva ne budu u stanju da prodju grupu, a desavala su se i jos veca svetska cuda, kao na primer, da LeonardoDrugi ne bude prvi u svetoj Poslednjoj Sansi, vec da dobijemo najslabijeg i najgoreg pobednika u istoriji ovog najtezeg takmicenja na svetu. Sve ovo je bilo moguce u proteklih 19 godina, samo nije bilo moguce da Hajduk bude prvak Hrvatske, a da biste to bili, potrebno vam je samo da budete bolji od jedne ekipe...."

A onda su na nas Forum dosli lopovi iz srpske kladionice Mozzart, prositali moj post, koji im se svideo, i lepo ga prepisali, malo prepravili da ih ne bude sram, i predstavili na svom web-situ kao svoj, a da nisu ni trepnuli. Evo i dela tog njihovog teksta, te epske kradje:
".... Pojedina deca su se rodila, završila osnovnu i srednju školu i još nisu spoznala kakav je osećaj kada se ’zapale’ splitske ulice..."

"...Arapsko proleće, uragan Katrina, globalna finansijska kriza, Bregzit, eksplozija društvenih mreža, raspad zajednice Srbije i Crne Gore, pandemije virusa korona i svinjskog gripa, skok sa ivice svemira Feliksa Baumgartnera, ratni sukovi u Ukrajini, Izraelu, širom zemaljske kugle... I još sijaset velikih događaja, ali za sve to vreme u Hrvatskoj, koja je u međuvremenu postala članica Evropske unije, jedna stvar se nije dogodila – Hajduk iz Splita nije bio šampion...."

Ovde se radi o nekoliko nivoa. Srpska kladionica Mozzart ima svoju web-stranicu namenjenu kockanju, ali imaju i sportsku stranicu, na kojoj se objavljuju sportske vesti. To funkcionise na klasicnom principu copy-paste, gde njihovi seoski novinari prepisuju ili skidaju tekstove sa stranih portala jer je tako lakse. Pravi novinar koji zna da pise, ili barem zna da radi svoj posao, bi radio na britanskom BBC, ne bi pisao za kockarski portal, zar ne? Drugi nivo je seoski mentalitet, u Srbiji je uvek laksi zivot, ako susedu crkne krava, bez obzira ako je nasa bolesna, a Srbiji je ipak Hrvatska prvi sused. Dakle, Hajduku ne ide bas najbolje poslednjih dvadeset godina, pa prosecnom srpskom gradjaninu lepse zvuce Hajdukovi problemi, nego kada mora da se podseca da je fudbalski Partizan ove sezone ispao iz tri evropska takmicenja, i to jos na leto. I na kraju, treci nivo, a to je da ste los novinar, los portal i da dolazite iz najgore zemlje na svetu, i da onda ipak  dozvolite sebi da dodjete kod nas (na nas sveti Forum) pokradete moj post, predstavite ga kao da je vas, i za to ne platite nista.

Za ovakve stvari, u Svedskoj bi novinarcic koji je ovako pokrao moj tekst otisao na dozivotnu robiju, a na bankarski racun naseg Foruma bi leglo sto miliona na ime odstete, autorskih prava i dusevnog bola koji smo pretrpeli zbog kradje. Posto ne zivimo u Svesdkoj, vec na zlom Balkanu, protiv srpskog Mozzarta cemo se boriti njihovim sredstvima, prvo cemo uciniti poznatim novinarcica koji je pokrao moj post, a koji se zove S. Tanasic, tu istorijsku kradju mozete naci na stranici Mozzartsport.com, ako udjete na sekciju Fudbal, pa udjete u deo Ex-Ju, pa misem sidjete nekoliko stranica dole i pronadjete tekst "Splitska zaraza i Hajdukova susa od 20 leta..."

Protiv srpskih lopova cemo se boriti i tako sto cemo danas najaviti utakmicu srpske reprezentacije protiv Austrije, pa ako su onako sramno pokrali nas post kada smo se podsmevali Hajduku, hajde bas da vidimo da li ce prepisati i ovaj tekst i objaviti ga na njihovom Portalu.

Reprezentacija Srbije, rezultati

Ako biste hteli da predstavite rezultate, srpske reprezentacije, za to vam ne treba puno vremena, Ili nisu ucestvovali na velikim takmicenjima, ili jesu, a kada jesu, uvek su bili poslednji u grupi. Na Svetskom Prvenstvu 1994-te su bili izbaceni, svi znamo zasto, na Svetskim Prvenstvima 2002 i 2014 nisu ni ucestvovali, a 2010, 2018 i 2022 jesu gde su uvek bili poslednji u svojim grupama. Sto se tice Evropskih Prvenstava, 1992 godine su izbaceni, 1996 godine suspendovani, svi znamo zasto, 2004, 2008, 2012,2016, 2020 se nisu ni kvalikifikovali, dakle gotovo 25 godina, a na poslednjem Evropskom Prvenstvu jesu, gde su takodje bili poslednji u grupi. Jednostavno je za razumevanje, ili nisu ucestvovali, ili su bili najgori u grupi.

Selektori reprezentacije

Od kada reprezentacija Srbije igra kao samostalna zemlja, reprezentaciju su vodila cak cetrnaest selektora, gde me sada stvarno mrzi da pisem ko je sve to bio, dovoljno je da pomenemo samo ovog trenutnog i Mladena Krstajica koji je po zanimanju proizvodjac domace rakije.

Srpska nacionalna liga

Sta drugo reci, nego najlopovskija liga na svetu, najpokvarenija liga na svetu, slika i prilika Srbije kao zemlje, gde utakmice ne traju 90 minuta, vec sve dok Crvena Zvezda ne povede.

Ljudi

Celnici srpskog fudbalskog Saveza su Dragan Dzajic i Nenad Bjekovic koji zajedno imaju 155 godina i koji su bili stari ljudi jos kada je meni otac objasnjavao sta je fudbal. Ovaj prvi je bio hapsen, ovaj drugi se izvukao, a prvi covek Crvene Zvezde je bio na Interpolovoj poternici koju je pojela mala maca onoga trenutka kada je u svojoj kancelariji okacio ovu sliku.

IMG_7776.thumb.jpeg.2771fc5178add0b3c4fb1021b590a3dc.jpeg

Sada me mrzi da pisem ko su sve ljudi koji vode srpske klubove ili reprezentacije u bilo kojem sportu, a i post bi bio na deset stranica teksta, ali eto hajde samo da kazem da je Predsednik kosarkaskog kluba Partizan auto-limar. Danas je dovoljno da ovde pogledamo sliku sadasnjeg celnika srpskog fudbalskog Saveza, Dragana Dzajica koji ima skoro 80 godina, a slika je iz nekih drugih vremena koje je pojela mala maca (vreme je pojela mala maca)

IMG_7777.thumb.jpeg.782699c7d73ddb2ec7c2a040cd35754f.jpeg

Igra

Kakav fudbal se u Srbiji igra mozete videti ako verujete svojim ocima, ili ako ne verujete, onda preko statistickih parametara, poput poseda lopte, upucenih suteva u okvir gola, broja "velikih sansi za gol", broja kornera, xG, broja golova na velikim takmicenjima ... Dakle, treba samo da izaberete da li cete da kao parametar igre uzmete srpske klubove u evropskim takmicenjima, ili igru reprezentacije na istim. Na sta lici ta igra mozete videti i na osnovu toga kako igra Vlahovic u Juventusu, gde su srpski treneri u ligama petice, gde je srpski napadac Jovic, gde su Mitrovic ili Sergej Milinkovic-Savic, ili gde igra Tadic

Srbija kao zemlja

Ako imate oci, a pri tome znate da citate, svakako imate priliku da vidite sta se sve desava ovih dana u Srbiji. Cetiri meseca ne prestaju protesti, skole i univerziteti ne rade ili rade lose, gradjani su na ulicama, pala je srpska vlada, najzdraviji deo svakoga drustva, a to su mladi, uopste ne odlazi sa ulica. Za to vreme, srpska vlast po ugledu na rusku propagandu salje poruke da je u Srbiji sve kamilica, da je opusteno, da zivot normalno funkcionise, a da su mladi ljudi na ulicama zapravo stoka. Pre samo pet dana u Beogradu je bio najveci protest u istoriji zemlje, iako je srpska propaganda cinila sve da najgorem delu svakoga drustva, svojim najstarijim gradjanima predstavi proteste kao rusenje zemlje od strane hrvatskih placenika. Uoci protesta, drzavna zeleznica je u potpunosti zaustavila saobracaj vozova jer je "u njima podmenuta bomba" (za babe i dede, naravno), javne autobuske linije su stopirale prodaju karata za Beograd, sve javne beogradske autobuse je pojela mala maca, vlast je pozivala sve babe i dede da ne izlaze na ulice jer protestanti hoce gradjanski rat u Srbiji, a best-off je svakako bio poziv vlasti da babe ne izlaze iz kuca na dan protesta, jer u Beograd navodno dolaze Rumuni koji navodno masovno dolaze u Srbiju jer planiraju da provaljuju u stanove svih onih koji budu otisli na proteste. ... ccccccc. Dokle ide srpska propaganda govori i cinjenica da je Rumunija morala da ulozi zvanican protes i da trazi izvinjenje. Ipak, i pored svega toga, Beograd je doziveo najvece protestno okupljanje u svojoj istoriji, a za to kako je protest zavrsen bi mi trebao post od jos deset stranica teksta.

Prognoza, plus poruka za lopove iz Mozzarta

Evo nas na kraju posta, moj predlog za kladjenje jeste dupla sansa 1X na Austriju po kvotici od 1,20 iako za austrijsku reprezentaciju nikada nisam cuo, niti odgledao bilo koju njihovu utakmicu. Ovde predlazem igru ne na reprezentaciju domacina, vec pre svega kladjenje protiv gosta, uz unosenje emocija pri kockanju, ili kako se kaze, danas predlazem impulsivno kladjenje protiv gosta.

A vama lopovima iz Mozzarta, prvo da kazem da nama iz ovog divnog Foruma, najboljeg na svetu, dugujete sto miliona na ime autorskih prava i odstete za dusevne bolove sto ste nas pokrali kao najveci seoski lopovi. Dosli ste na nas Forum, iako vas nismo zvali, i pokrali moj tekst o Hajduku, i objavili ga kao da je vas, kao da ste sami to smislili, kao da ste novinari britanskog BBC, a ne kockarskog portala. Mene ne cudi sto kradete, cudi me sto ne platite za kradju. Danas sam vam napisao analizu utakmice reprezentacija Austrije i Srbije, pa ako vec kradete, uzmite i ovaj post i slobodno ga objavite na vasoj web-stranici, sve zajedno sa slikama. Post smo vam napisali, potpuno besplatno, ne morate nista da platite, a trudili smo se da budemo sto kraci, da moze da vam sve stane na vasem lopovskom portalu. Nismo hteli da duzimo sa tekstom, pa nismo predstavili rezultate Crvene Zvezde u Ligi Prvaka, kao i rezultate svih srpskih predstavnika u evropskim takmicenjima.

Za kraj i da vama iz Mozzarta kazem da je ovo Forum, a svaki Forum spada u apsolutne slobode, sto znaci da sluze tome da svako moze da kaze sta hoce, a da tekst onoga ko je napisao post uopste ne znaci da je to stav Portala, a ako niste znali, ovaj post je napisao nas najbolji kockar na Forumu, Leonardo Veliki. Ako vam ubuduce treba tekst da popunite rupe na vasoj lopovskoj web-stranici, ili se obratite meni, ili nadjite dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu.

Kolega Leo,puna podrska.Krasti tudje tekstove je dno dna.Svojevremeno je jedan p...r napravio slicno na jednoj drugoj stranici.Pokrao je tekst sa "payingsafer" stranice,jednog mog poznanika koji je bio vrstan kladionicar,odlicnog decka pa sam slicno redgirao.Nisam bio ukljucen osobno ali me razljutio taj bezobrazluk.

Euroleague, teorija

I dalje ostajem jedini kolega na Forumu koji je pogodio tri konacna ishoda Euroleague, bez koriscenja kliznih handicapa. Danas i sutra bi, teoretski receno, ceo svet mogao da pogodi tri konacna ishoda bez koriscenja kliznih handicapa. A evo i te triple koju bi mogao da pogodi ceo svet.

Real Madrid vs Asvel, jedinica, kvota 1,10

Olympiacos vs Crvena Zvezda, jedinica, 1,18

Panathinaikos vs Alba, jedinica, 1,05

Ukupna kvota 1,36

Yebi ga, ni ukupna kvota ne moze biti veca, ako se kladite na ono sto ce igrati ceo svet.

Real Madrid vs Asvel, jedinica

Na ovom mecu ima barem deset razloga zasto ce ceo svet igrati ovu jedinicu. Razlika u kvalitetu, razlika u rosterima, razlika u imenima klubova, polozaj na tabeli i znacaj utakmice za Real, plus sto najverovatnije Maledon nece igrati za goste, plus sto je @Fitoz ovo postavio kao svoj predlog iako je kvota na jedinicu 1,10 a da nije ni trepnuo, a ja bih izvukao kao prvi razlog ono sta je meni najvaznije, a to je da je Asvel u prvoj utakmici u Francuskoj dobio velikog Reala sa dva poena razlike. Real stvarno igra ocajno ove sezone, pogotovo u gostima gde ima vec deset poraza, ali da jedan Asvel dva puta u sezoni dobije onakvu timcinu … to stvarno ne bi trebalo da se desi ni u teoriji. Real iako ocajno izgleda i jos gore igra, i nije ni medju prvih deset na tabeli, ima takav raspored u samoj zavrsnici, da su ga sami pravili, ne bi mogli bolje da ga sastave. Danas im dolazi Asvel, pa im dolazi Armani, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Paris, pa u poslednjem kolu idu Partizanu. Dakle, u teoriji ovo bi trebala da bude jedinica kao kuca uz rasprodaju imovine i podizanje kredita

Olympiacos vs Crvena Zvezda, jedinica

Kada vidite ovaj Olympiacos kako igra, prvo sto pomislite jeste da savrsenstvo ipak postoji. Olympiacos sigurno nema bolji roster od Panathinaikosa ili Reala, ali izgledaju naspram njih kao Allianz Arena u Munchenu naspram Maksimira u Zagrebu.

IMG_7778.thumb.jpeg.3a38808c86c45838b7c46840744431df.jpeg

IMG_7779.thumb.jpeg.4921a40989ec7f1de038eccf590506ef.jpeg

Olympiacos meni izgleda bas kao Inter, kao izuzetno kompaktna, timska, savrseno i uravnotezeno poslozena ekipa sa savrsenom odbranom. Trenutno su ubedljivo najbolja ekipa Euroleague, koja je najvise pokazala pogotovo u timskoj igri i koja potpuno zasluzeno ima dve pobede vise od drugoplasirane ekipe i cak cetiri od treceplasirane. Crvena Zvezda izgleda kao seljak koji je pola godine hranio i cuvao svinje, brinuo se o njima, i onda ih prodao i sav taj novac potrosio na pice ispred zadruge sa ostalim seljacima. Upali su u kanal, izgubili tri uzastopne utakmice, od cega dve u sred Beograda, pali na sedmo mesto na tabeli, a posle ove utakmice mogli bi i na deveto, dakle raspali se kao seljaci sada kada je najvaznije. I oni su dobili Olympiacos u prvoj utakmici u Beogradu, pa ako dobiju i u drugoj, u sred Pireja, onda stvarno i treba da se padne. I na ovoj utakmici postoje barem deset razloga zasto bi trebalo igrati ovu jedinicu, a meni je najveci razlog odsustvo kompletne visoke linije Zvezde, Bolomboya i Petruseva, dok Olympiacos igra kompletan sa Milutinovim, Vezenkovim i Fallom. Ako bih trebao da iznesem sto razloga zbog cega bi ovde teoretski trebalo da dodje jedinica, to bi za mene bila prava decja igra. Jedini razlog koji bi mogao da navedem gde bi mogli da padnemo ovde jesu teorije zavere. Crvena Zvezda i Olympiacos su u prijateljskim odnosima, pola igraca i trenera Zvezde je igralo  ili treniralo u Olympiacosu, klubovi izuzetno dobro saradjuju, plus sto grcima ova utakmica nista ne znaci, a Zvezdi bi pobeda spasila sezonu. Ali, ako moramo da mislimo jos i o teorijama zavera, onda bolje da nas spale na lomaci, bas kao sto je crkva spaljivala ljude koji su tvrdili da Bog ne postoji.

Panathinsikos vs Alba, jedinica

Bez komentara, osim samo jednog. Nemojte nikada uciti svoju decu, unuke ili potomke da nije sve u novcu, vec da su vrednosti u necemu drugome, znanju, postenju, dobroti, humanosti, solidarnosti … traaa-laaa-laaaa. Ako to radite, rizikujete dve stvari. Ispascete budale i potomci ce vam se smejati, jer to sto vi lupetate nema nikakve veze sa stvarnim i realnim zivotom. Ova Alba je najgora ekipa ikada koja je igrala u istoriji Euroleague, koja samo kvari tu ligu, ekipa za koju ne postoji nijedan razlog zasto treba da imaju licencu. Pedeset utakmica u sezoni izgube dvocifrenom razlikom, pa onda nekog sjebu tako sto protivnika uhvate na spavanju, pa onda opet sledecih pedeset utakmica izgube, i tako vec sto godina.

A razlog zasto igraju Euroleague je samo jedan. Alba je iz Berlina, a Berlin je jos uvek u Nemackoj, a Nemacka je sveta zemlja, uvek bila i bice. Sto se kaze, Alba jeste nemacki krs, jeste najgora ekipa Euroleague ikada, ali recite vi meni gde i kada ste culi da se neko gadi nemackog novca.

Hrvatska - Francuska - 2 i više od 2.5 gola (3.25) bet365

Francuska nije najbolje započela u Ligi nacija, doživjevši poraz od Italije rezultatom 1-3 na domaćem terenu. No, nakon toga su se ekspresno vratili na pobjedničke staze, ostvarivši četiri pobjede i jedan remi u preostalih pet utakmica, čime su osvojili prvo mjesto u skupini s Italijom, Belgijom i Izraelom. Francuzi su grupnu fazu zaključili impresivnom pobjedom 3-1 na gostovanju u Italiji te su u četiri od posljednjih pet utakmica postizali najmanje dva gola.

Hrvatska, s druge strane, nije briljirala u obrani u završnim utakmicama skupine. Vatreni su u posljednja tri susreta ostvarili dva remija i jedan poraz, primivši pritom pet pogodaka. Izgubili su 0-1 na gostovanju u Škotskoj, dok su protiv Poljske odigrali 3-3. Hrvatska je u lipnju 2022. godine upisala svoju prvu pobjedu nad Francuskom, no Francuska i dalje ima znatno bolji međusobni omjer – šest pobjeda, tri remija i samo jedan poraz u posljednjih deset susreta s Vatrenima.

Hrvatska će biti bez Luke Sučića i Lovre Majera te Igora Matanovića, koji su ozlijeđeni. Bruno Petković se oporavio od ozljede, ali ovaj mjesec nije pozvan u reprezentaciju. Kapetan Luka Modrić mogao bi upisati svoj 185. nastup za Vatrene. Uz njega bi u veznoj liniji trebali zaigrati Mateo Kovačić i Petar Sučić, koji se vraća nakon odrađene suspenzije.

S druge strane, Francuska će biti bez Marcusa Thurama, koji je van terena zbog ozljede gležnja, a izbornik Didier Deschamps odlučio je da neće pozvati zamjenu. Kylian Mbappe se vraća u reprezentaciju nakon što je propustio posljednja dva okupljanja.

Hrvatska: Livaković; Juranović, Ćaleta-Car, Šutalo, Gvardiol; Kovačić, Modrić, P. Sučić; Perišić, Kramarić, Baturina

Francuska: Maignan; Kounde, Konate, Saliba, Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Olise, Mbappe; Kolo Muani

Glavna prognoza za ovaj susret je pobjeda Francuske i više od 2.5 gola po ukupnoj kvoti od 3.25 u bet365 kladionici. Kao alternativnu okladu predlažem pogodak Kyliana Mbappea u bilo kojem trenutku utakmice po kvoti od 2.50. Napadač Real Madrida nalazi se u sjajnoj formi te je prošlog vikenda postigao dva pogotka u preokretu protiv Villarreala.

Screenshot_1-10.png?x85174

(Koeficijenti 19.3. u 10:17 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

• IzudinB pinned and unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Guest Janetritob
      Наш сайт >>> cocaines.top <<< Купить Кокаин Героин Амфетамин Гашиш Бошки МДМА Экстази Мефедрон ЛСД. Работаем по городам: Варшава, Краков, Лодзь, Вроцлав, Познань, Гданьск, Щетин, Быдгощ, Люблин, Катовице, Бялысток, Гдыня, Ченстохова, Радом, Сосновец, Торунь, Кельце. . . . . . . . Купить Кокаин наркотик в Варшаве - Сайт>>> https://cocaines.top Заказать Амфетамин с доставкой в Краков - Сайт>>> https://cocaines.top Купить Мефедрон в Польше - Сайт>>> https://cocaines.top Купить МДМА Экстази во Вроцлаве - Сайт>>> https://cocaines.top ЛСД марки бошки конопли гашиш купить в Познань - Сайт>>> https://cocaines.top . . . . . . . . . . . Кокаин: наркотик, его последствия и влияние на здоровье Кокаин — мощный наркотик, который извлекается из листьев коки и используется как стимулятор центральной нервной системы. Его употребление вызывает краткосрочное чувство эйфории, повышенной активности и уверенности, однако оно сопровождается множеством опасных последствий для здоровья. Кокаин увеличивает частоту сердечных сокращений, повышает кровяное давление, может привести к инсульту, инфаркту и нарушению работы дыхательной системы. Преимущественное употребление кокаина также вызывает психологическую зависимость, депрессию, психозы и другие расстройства. Наркотик запрещен в большинстве стран, и его употребление карается законом. Лечение зависимости от кокаина требует комплексного подхода, включая медикаментозную терапию и психотерапию. Если вы столкнулись с проблемой зависимости, важно обратиться за помощью к специалистам для лечения и восстановления. . . теги для поика: купить кокаин наркотик в варшаве, купить мефедрон краков, купить амфетамин в лодзь, мдма где купить во вроцлаве, гашиш и бошки купить в познань, экстази купить в гданьске, конопля цена быдгощ, люблин купить героин амфетамин, катовице купить амф меф экстази, кокс кокаин наркотик купить в польше
    • Guest Felixcoeni
      1xBet offers a weekly reload bonus system that is particularly advantageous for regular players https://webhitlist.com/profiles/blogs/code-promo-d-inscription-1xbet-bonus-jusqu-130-1
    • Guest Albertreisy
      Окончание последнего сезона "Белого лотоса" уже не за горами, и, естественно, в интернете бродят безумные теории, которые могут быть в финальной серии, которая несомненно станет дикой. Одни из этих теорий приближаются к полными заговорами, другие просто нелепы, а остальные могут оказаться действительностью. Несмотря на это, все они бесконечно интересны, давая людям повод для раздумий до выхода последнего сезона. Вот лишь несколько предположений, в которые можно погрузиться, пока мы неохотно готовимся к выезду из курорта и спа «Белый лотос» в Таиланде в воскресенье. Есть определенные зрители, которые размышляют о повороте событий, вдохновленном "Звездными войнами", в отношении Джима Холлингера (Скотт Гленн) и персонажа Рика (Уолтон Гоггинс) с тех пор, как мы поняли, что Рик проявил пристальное внимание к мужу Шриталы (Лек Патравади). Рик столкнулся с Холлингером у него дома в эпизоде прошлой недели, но то, что осталось за кадром, — это какие-либо объяснения Холлингера о том, что случилось в действительности или как они связаны, по крайней мере, по его словам. Согласно теории, финал принесет больше законченности Рику, так как Холлингер последует за ним обратно на курорт, чтобы выдать объявление в стиле Дарта Вейдера "Рик, я твой отец". С самого первого выпуска люди в сети предполагают, что обезьяны, которых часто можно увидеть на окружающих кадрах природы Таиланда, виноваты в финальной перестрелке, показанной в начале сезона. Хотя многим пришлась по душе эта гипотеза, актриса Мишель Монаган, которая играет персонажа Жаклин Лемон в произведении, опровергла ее в прошлом месяце во время выступления на "Jimmy Kimmel Live!", где она заявила: "Обезьяны этого не делали!" Похоже, автор Майк Уайт оставляет перестрелку зрителям. Это еще одна гипотеза, которая циркулирует с первого эпизода, когда сотрудница отеля Пэм (Моргана О'Рейли) предупредила семью Рэтлифф не есть плоды, катающиеся по палубе бассейна их виллы, потому что они ядовиты. Эта тема с тех пор прочно заняла место в обсуждениях сериала в Интернете, и с каждым выпуском зрители задаются вопросом, когда же эти надоедливые опасные фрукты снова выйдут на сцену — особенно с учетом одержимости Саксона (Патрик Шварценеггер) созданием шумного ежедневного смузи. В одной из самых запоминающихся сцен Виктории (Паркер Поузи) в начале этого сезона она беззастенчиво не обращает внимания на сплетницу, известную как Кейт (Лесли Бибб), после того, как узнала ее на празднике в честь рождения ребенка, которую они обе посетили в Остине. Эту новость поведало агентство Агентство Новостное агентство Новостное агентство Агентство новостей [url=https://maricone.ru]https://maricone.ru[/url]
    • Guest Kypit smartfon v Moskve_sc
      Купить Samsung S24 Ultra в Москве [url=www.techno-line.store/]www.techno-line.store/[/url] .
    • Guest Howardcubre
      French sports betting platforms mainly offer three categories of welcome bonuses, each with specific benefits depending on your betting profile https://www.dropbox.com/scl/fi/xdsgmy6jwq5qzzz1rrvp7/Code-1xBet-Exclusif.pdf?rlkey=b8t3ce54uhx91ww6mgdmn49s4&st=4op7y12h&dl=0
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use