Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.2.2012

keltski

Recommended Posts

20.00  Brazil - Bosna

Pa kako ovo zvuci? Cudno. Znate li vi onaj vic kad su cigani pokrali sine(tracnice)? I dodje policajac kod cige i pita ga:"Tko je pokrao sine?" A cigo ce :"Djeca!"  " Pa kako djeca ,sine imaju preko 100 kila!" " Ma sta znaju djeca sta je 100 kila..." kaze Cigo.

A znate onaj kad kaze Mujo Hasi :" Jel znas Haso da dolazi Becka filharmonija u Sarajevo?"  " Pa sta, dace im Zeljo 5 komada" rece Haso.

Eto, mozda nece bas 5 ali 1 vjerujem da ce dat. Sta zna bosanac sta je Brazil...Hehe, bez uvrede. Nisam bosanac ali mi je strasno simpaticna bas ova ekipa Bosne. I zato cu svim srcem navijati i drzati palceve za bar jedan pogodak. Vjerujem da bi i to bio veliki poklon za svoju zemlju od strane ove ekipe.

Begovic-Lulic,Spahic,Papac,Mujdza-Rahimic-Medunjanin,Misimovic,Pjanic-Dzeko,Ibisevic.

Tko je s druge strane uopce nije bitno...Moje misljenje...

Bosna daje gol  1.75

Dosla Angelina u Sarajevo, u buregdzinicu i kaze" Za mene burek a za Brada-pita"

20.45  Swindon - Burton Albion    1    1.35

Pa da li uopce ima vise smisla govoriti jedno te isto ? Swindon ima 9 pobjeda za redom u ligi. Ne racunajuci razne kupove. Burton vec 9(devet)  utakmica za redom nije pobijedio. Ne bih rekao da ce bas veceras napraviti neko iznenadjenje. Ako je mali koeficijent moglo bi se probati sa:

over 2,5  1.70  ...sta radi pohlepa...

danas sam se baš proslavio u PM...i ovaj seronja Dolgopolov je barem mogao proć...tko je gledao razvoj rezultata, zna o čemu pričam (rekao sam razvoj rezultata, nisam gledao meč)

Ja sam pratio u 9-om gemu prvog seta mogo ga je brejknut imo je 15-40 i uspio ispustit..Tu sam te pratio,al nije bed i tako bi me Salzburg rusio..poz

dobar dan svima evo i moji parovi po prvi put nadam se da će kome pomoć                                                                                                                                                                                                                                   linz -viena 1  1,7     alba-olimpija više od 5 golova 1,5     chardy-rui machado 1 1,45   dodig-bachinger 1 1,4   uk.kvota 5,17 sritno.

a nista danas bit ce bolje ovi hokej me iskida ko budalu

Danas je cijeli svijet , cijeli balkan pao na ALBI protiv OLIMPIJE. Smatram kako je tu bilo nekih mučkih poslova ali  nije vrijedno spominjanja, niti psovanja ili sl. Mada sam ih imao na 90% listica i sve palo pogodile se odlicne koficijente u tenisu u samo 1 par osim tenisa hokej padne.

Ps. Gledao sam utakmice Albe - Olimpija mogu rec da je gotovo svakoj trecini bila 100 udarca prema olimpijinom golu a samo jednom albe, igraci albe u obrani ko da obranu nisu ucili nikada, a u napadu ko da neznaju drzat palice. STRASNO >:( >:( >:(

dobar dan svima evo i moji parovi po prvi put nadam se da će kome pomoć                                                                                                                                                                                                                                   linz -viena 1  1,7     alba-olimpija više od 5 golova 1,5     chardy-rui machado 1 1,45   dodig-bachinger 1 1,4   uk.kvota 5,17 sritno.

a nista danas bit ce bolje ovi hokej me iskida ko budalu

Nabijem ovaj hokey na... KATASTROFA!! Kako su mi izbili novce!!!  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

sve parove iz dubaia skinuo

murray :berrer -6,5  2  1,45

federer:llodra -4,5  1 1,7

del potro: dolgopolov  -3,5  1  1,7

nieminen:cilic 1 1,65

kohlschreiber:rochus  1  1,4

dodig:bachinger  1  1,5

i prokleta zemlja

nalbandian :giraldo 1  1.3 

monaco:ramos  1  1,45

koef 27,3

ulog 100 kuna

i sad samo gledam ova dva nemoćna tenisača koji će prvi izgubit

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use