Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.2.2012

keltski

Recommended Posts

dobar dan svima evo i moji parovi po prvi put nadam se da će kome pomoć                                                                                                                                                                                                                                  linz -viena 1  1,7    alba-olimpija više od 5 golova 1,5    chardy-rui machado 1 1,45  dodig-bachinger 1 1,4  uk.kvota 5,17 sritno.

Pozdrav, danas tenisa koliko vam volja pa sam odabrao poprilično puno parova za koje smatram kako bi trebalo proći..

19:15 Fehervar AV19-Olimpija // Trećina Ili Kraj //  1 ( 1.45 ) Ovo je po meni jedan od najsigurnijih parova, radi se o play off i trenutni rezultat je 2:2, ali Fehervar igra puno uvjerljivije, pobjeđuje uvjerljivije, barem kod kuće, u gostima tj kod olimpije kao da postoji dogovor. Jer Fehervar povede 2 razlike potom izgubi ili u produžetku ili kao prošli put 6:4. Dok Olimpija u Fehervaru gubila 7:2 i 8:1, što se vidi da je ogromna razlika. Ovdje možete pokušati čistu Jedinu po 1.65 i Hendikep na domačine po koficijentu 2.10 . Očekujem uvjerljivu pobjedu pred domačim navijačima uz hendikep.

21:00 Nalbandian D.-Giraldo S. 1 ( 1.30 ) Po meni također siguran par za danas, Nalbandian igra odlično, igrao je turnir u Buenu Airesu gdje ga je zaustavio Ferrer, koji je po meni iza Nadala kralj zemlje, ali do njega je uvjerljivo pobjedio gotovo sve tenisaće,  Berlocq, Carlos 2:0 60 63, Monaco, Juan 2:0 63 61, Odesnik, Wayne 2:0 62 63, Sa druge strane Giraldo i nije u senzacionalnoj formi, mada i on zna biti opasan, izgubio je  Ramos, Albert 0:2 36 46, i to poprilicno uvjerljivo, smtram kako David ima puno bolju formu, bolje igra ima trenutno vviše samopouzdanja bolje se snalazi na zemlji i očekujem danas vrlo laganu pobjedu protiv Giralda.

18:40 Čilić M.-J.Nieminen 2 ( 1.70 ) 1:2 Ovaj par več imam par dana na oku, Čilić nije igrao 3 mjeseca zbog ozljede, mnogi kažu da još nije 100% spreman, drugi da se odlično pripremio, zato sam čekao zadnji trenutak da odigram , a smtrao sam kako koficijent neće past zbog lošeg nastupa Niemiena na zadnjem turniru. Gledao sam parove koji su se igrali po noći Čilić je igrao sa dodigom i izgubio od Karlovica i još jednog tenisača. Izgubili su sa 2:0, i mogu reč da me Čilić nije impresionirao na mreži, presporo izlazi, nema onu sigurnost, servis mu je bio solidan ali nije to onaj stari čilić. Dok Nieminena pratim više turnira, i smatram kako je izgubio od Vasselina kako bi se došao pripremat za ovaj nastup.

16:10 +6,5/Llodra M.-Federer R. 1 ( 1.50 )stvarno ne vjerujem 6:0 7:6 da u prvom setu jedan gem nije mogao osvojiti! ŠTETA!  Ovdje igram da Lodra nebude izgubio sa hendikepom od 7 gemova, znači mora uzet 6 gema. Odnosno rezultat 6:3 6:3, smatram kako to može jer čovjek je u godinama, ali je pokazao na Mareisu da je odličan, došao do finala gdje je izgubio od Del Potra. Ima odličan servis, pravovremeni izlazak na mrežu, odlične paralele, i na mreži ima takav osječaj za loptu nekada je gotovo nemoguče puknut presing lopte (lopte koje se pucaju malo dalje od tenisaca kada izade na mrezu) Protiv Potra je imao poene na mreži malo slabiji prosjek, inače smtram kako bi bilo puno napetije. Federer je poznat da u  prvim kolima se gotovo zagrijava, tako da smatram danas kako bi i jedan set mogao iči u TB. Ova granica je bila u SS, trenutno su je maknuli ali možete pronači u još par kladionica jedino ako nisu svi spustili na 5.5

17:10 Kohlschreiber P.-O.Rochus 1 ( 1.45 ) 2:0 Ovdje netrebam puno govoriti smtram kako je Kohli puno bolji tenisac, bolje se snalazi na tvrdoj podlozi od Rochusa  i ovo je več 3 put da

se nalaze u 2012 godini, kao i prijašnji mečevi očekujem tvrd meč ali pobjedu Kohlia.

I još igram ove parove, ali smtram kako za njih netreba dodatna analiza ali smtram kako nisu tako sigurna, i OPREZ  na Almagra Tsongu i Del Potra pošto su 2 od njih igral finale, a Tsonga polufinale treba biti oprezan :

03:10 9,5/Roddick A.-Petzschner P. Više ( 1.65 )

04:10 Almagro N.-Riba P. 1 ( 1.15 )

13:10 M.Baghdatis-Tsonga J.W. 2 ( 1.25 )

17:20 Del Potro J.M.-Dolgopolov Jr.O. 1 ( 1.30 )

dobar dan svima evo i moji parovi po prvi put nadam se da će kome pomoć                                                                                                                                                                                                                                   linz -viena 1  1,7     alba-olimpija više od 5 golova 1,5     chardy-rui machado 1 1,45   dodig-bachinger 1 1,4   uk.kvota 5,17 sritno.

Slobodno napiši i par rečenica ili nekih agrumenata zašto ih igraš!

Također smatram i za Keltskog

17:20 Del Potro J.M.-Dolgopolov Jr.O. 1 ( 1.30 )[/b]

ovo treba igrat prvi set

Del PotroJM(1.s9,5)-Dolgopolov 2

ne pratim baš tenis, ali jednom sam gledao Dolgopolovog u Zagrebu (frajer je fajter i ima dosta jak servis - udarac. Ako i bude break, neće biti više od jednog)

i jedan te može rušiti,ovisno kada je brake i tko prvi servira....sretno,oklada inače OK

ja mislim da bi Armenci mogli danas iznenadit...danas mi se to čini kao neki value bet...to sam nekako iščitao iz teksta ispod, iako on favorizira Srbiju...

Nakon prvenstvenih utakmica igranih tokom proteklog vikenda, ove sedmice najbolje svjetske nogometaše očekuju obaveze u reprezentativnim selekcijama, i to u redovnom FIFA-inom terminu za prijateljske mečeve. Obzirom da se tek u srijedu igraju najatraktivniji dueli, mi smo za utorak izdvojili samo dvije utakmice, a u prvoj od njih se na neutralnom terenu na Kipru sastaju selekcije Armenije i Srbije, koje su inače u prošlim kvalifikacijama za EURO 2012 dugo vremena bile u igri za baraž, ali su se na kraju ipak morale zadovoljiti trećim mjestom u svojim grupama.

Inače, posljednji put su se ove dvije ekipe sastale prije pet godina u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, i tada je Srbija slavila na svom terenu sa 3:0, dok u Armeniji nije bilo pogodaka.

No, tada je Armenija važila za potpunog autsajdera na evropskoj sceni, za razliku od prošlih kvalifikacija u kojima su igrali kao preporođeni te napravili nekoliko sjajnih rezultata u jednoj veoma jakoj grupi, što ih je na kraju i dovelo samo na korak do baraža. Ipak, u posljednjem odlučujućem duelu sa Irskom u Dablinu nisu mogli napraviti ništa više od časnog poraza od 2:1, što je čak bio i dobar rezultat ako znamo da su još od 28. minute igrali bez isključenog golmana Berezovskog. Tako su na kraju izabranici mladog selektora Minasyana završili na trećem mjestu u grupi, iza Rusije i Irske, dok su iza sebe ostavili selekciju Slovačke, koja je inače na posljednjem Mundijalu igrala čak i osminu finala. Upravo su dvije pobjede nad Slovacima i bile najveći uspjeh Armenaca u kvalifikacijama, a posebno će ostati zapamćem veliki trijumf od čak 4:0 u Bratislavi, dok su i na svom terenu bili dosta dobri, ostvarivši tri pobjede te po jedan remi i poraz. Što se tiče igračkog kadra, tu svakako moramo izdvojiti dvojicu sjajnih 22-godišnjaka, napadača Movsisyana te plejmejkera Mkhitaryana, člana ukrajinskog Shakhtara, dok je za susret sa Srbijom poziv dobila još jedna velika nada armenskog nogometa, 20-godišnji napadač Ozbiliz, koji je u posljednje vrijeme postao standardan član prve postave Ajaxa. Također, u ekipu se vraćaju i oporavljeni štoper Arzumanyan i veznjak Mkoyan, tako da će selektor Minasyan imati priliku da u Limassolu izvede svoju najjaču ekipu.

Vjerovatna postavka Armenije: Berezovskiy - Hovsepyan, Arzumanyan, Hayrapetyan – Mkoyan, Mkrtchyan, Mkhitaryan, Ghazaryan, Pizzeli – Movsisyan, Ozbiliz

Za razliku od Armenije, nogometaši Srbije sasvim sigurno žele što prije zaboraviti prošle kvalifikacije, u kojima su već nakon žrijeba skoro svi očekivali da će se sa Italijom boriti za prvo mjesto, ali se na kraju ispostavilo da nisu uspjeli otići čak ni u baraž. Doduše, za taj neuspjeh mogu kriviti isključivo sami sebe, jer su u posljednjem kolu imali priliku da pobjedom u gostima kod Slovenije ipak budu u drugi grupi, no desilo se sasvim suprotno, jer su poraženi sa 1:0, što je na najbolji način iskoristila selekcija Estonije i došla do povijesnog plasmana u baraž. Upravo su loši rezultati protiv Estonije (poraz kod kuće i remi u gostima) i bili glavni razlog što je Srbija na kraju završila na trećem mjestu u grupi, i to sa samo 15 osvojenih bodova iz 10 odigranih utakmica, tako da i ne čudi da je selektor Petrović odmah po završetku kvalifikacija dobio otkaz. Tada je na njegovo mjesto kao privremeno rješenje postavljen 40-godišnji Čurčić, ali i on je u dva prijateljska ogleda sa Meksikom i Hondurasom zabilježio poraze, i to bez postignutog gola, pa je sada za očekivati da protiv Armenije krenu izuzetno ofanzivno, možda čak i sa tri napadača. Inače, u ovoj selekciji je došlo do smjene generacija, pa tu više nema nekih poznatih imena, poput Vidića, Stankovića, Lazovića i Pantelića, dok zbog loše forme pozive uopšte nisu dobili Krasić, Žigić i Ljajić. Također, zbog povreda u timu ovaj put nema ni napadača Lekića, veznjaka Tomića i braniča Biševca.  

Vjerovatna postavka Srbije: Stojković – Basta, Ivanović, Subotić, Kolarov – Kačar, Kuzmanović, Ninković - Janković, Sulejmani, Tošić

Iako su u prošlim kvalifikacijama obje momčadi do samog kraja bile u igri za baraž, ipak se ne možemo oteti utisku da selekcija Srbije u ovom trenutku ima puno bolje igrače, što bi svakako trebali dokazati i na terenu, pogotovo jer ovi mladići žele da se nametnu pred novi ciklus kvalifikacija, ali i da se iskupe svojim navijačima za tri uzastopna poraza.

evo za danas neki parove sto cu odigart

BiH - Brazil (n)           2         1,40      

mislim da je razlika u kvaliteti neuporedivi jos ako uzmemo u obzir da prvotimci bih nisu standardni ni u svojim klubovima.               (cast izuzecima) onda sve osim pobjede brazila sa 2,3 gola razlike bilo bi iznenadjenje

Mannheim - Hamburg  1         1,90      

mannheim je domacinska ekipa a i znatno kvalitetnija,kod hamburga nema u sastavu ni prvog golmana

Lee S. - Dale D.         1         1,62                   5:0    win

snoker pratim redovno i ovo je moja omiljena igra tako da netrebam posebno komentirat jednostavno upitanju su kvalitetniji

igrači

Trump J. - Higginson A.1         1,27                  5:0    win

kvota:  5,47    sretno

19:15 Fehervar AV19-Olimpija // Trećina Ili Kraj //  1 ( 1.45 ) Ovo je po meni jedan od najsigurnijih parova, radi se o play off i trenutni rezultat je 2:2, ali Fehervar igra puno uvjerljivije, pobjeđuje uvjerljivije, barem kod kuće, u gostima tj kod olimpije kao da postoji dogovor. Jer Fehervar povede 2 razlike potom izgubi ili u produžetku ili kao prošli put 6:4. Dok Olimpija u Fehervaru gubila 7:2 i 8:1, što se vidi da je ogromna razlika. Ovdje možete pokušati čistu Jedinu po 1.65 i Hendikep na domačine po koficijentu 2.10 . Očekujem uvjerljivu pobjedu pred domačim navijačima uz hendikep.

Slažem se s ovim.

moj listić uplaćen jučer:

-8,5 Đoković-Stebe 2 1,60

Dusseldorf-Aachen  1.pol X2  1,70

Braga-Guimaraes  tko prvi da gol 1  1,55

Mayer-Andujar 1.set 9,5 više 1,75

Kudla-Sela 2 1,55

Ebden-Istomin 2 1,40

+7,5 Garcia-Janković 1 1,55

-7,5 Radwanska-Amanmuradova 2 1,55

ova dva zadnja meča trebala su igrati oko 03:00 ujutro, no pomaknuta su za danas za 12:00 i 14:00 sati

brine me Radwanska....

molim samo prave kladioničare da odgovore, trebam li ju kontrirati ili ne?

ulog listića je 50 kn

dobit 1830,90

moj listić uplaćen jučer:

-8,5 Đoković-Stebe 2 1,60

Dusseldorf-Aachen  1.pol X2  1,70

Braga-Guimaraes  tko prvi da gol 1  1,55

Mayer-Andujar 1.set 9,5 više 1,75

Kudla-Sela 2 1,55

Ebden-Istomin 2 1,40

+7,5 Garcia-Janković 1 1,55

-7,5 Radwanska-Amanmuradova 2 1,55

ova dva zadnja meča trebala su igrati oko 03:00 ujutro, no pomaknuta su za danas za 12:00 i 14:00 sati

brine me Radwanska....

molim samo prave kladioničare da odgovore, trebam li ju kontrirati ili ne?

ulog listića je 50 kn

dobit 1830,90

Ja nebi kontrirao Radwansku iako su igrale jednom i ubila ju je 6:3  6:0,al ova je sad osvojila turnir i mogla bi tankat prvo kolo. Akgul ima dobar servis visoka je 2 metra valjda,al s tim zenskim tenisom jednostavno nikad neznas

Pozdrav, danas tenisa koliko vam volja pa sam odabrao poprilično puno parova za koje smatram kako bi trebalo proći..

21:00 Nalbandian D.-Giraldo S. 1 ( 1.30 ) Po meni također siguran par za danas, Nalbandian igra odlično, igrao je turnir u Buenu Airesu gdje ga je zaustavio Ferrer, koji je po meni iza Nadala kralj zemlje, ali do njega je uvjerljivo pobjedio gotovo sve tenisaće,  Berlocq, Carlos 2:0 60 63, Monaco, Juan 2:0 63 61, Odesnik, Wayne 2:0 62 63, Sa druge strane Giraldo i nije u senzacionalnoj formi, mada i on zna biti opasan, izgubio je  Ramos, Albert 0:2 36 46, i to poprilicno uvjerljivo, smtram kako David ima puno bolju formu, bolje igra ima trenutno vviše samopouzdanja bolje se snalazi na zemlji i očekujem danas vrlo laganu pobjedu protiv Giralda.

18:40 Čilić M.-J.Nieminen 2 ( 1.70 ) Ovaj par več imam par dana na oku, Čilić nije igrao 3 mjeseca zbog ozljede, mnogi kažu da još nije 100% spreman, drugi da se odlično pripremio, zato sam čekao zadnji trenutak da odigram , a smtrao sam kako koficijent neće past zbog lošeg nastupa Niemiena na zadnjem turniru. Gledao sam parove koji su se igrali po noći Čilić je igrao sa dodigom i izgubio od Karlovica i još jednog tenisača. Izgubili su sa 2:0, i mogu reč da me Čilić nije impresionirao na mreži, presporo izlazi, nema onu sigurnost, servis mu je bio solidan ali nije to onaj stari čilić. Dok Nieminena pratim više turnira, i smatram kako je izgubio od Vasselina kako bi se došao pripremat za ovaj nastup.

16:10 +6,5/Llodra M.-Federer R. 1 ( 1.50 ) Ovdje igram da Lodra nebude izgubio sa hendikepom od 7 gemova, znači mora uzet 6 gema. Odnosno rezultat 6:3 6:3, smatram kako to može jer čovjek je u godinama, ali je pokazao na Mareisu da je odličan, došao do finala gdje je izgubio od Del Potra. Ima odličan servis, pravovremeni izlazak na mrežu, odlične paralele, i na mreži ima takav osječaj za loptu nekada je gotovo nemoguče puknut presing lopte (lopte koje se pucaju malo dalje od tenisaca kada izade na mrezu) Protiv Potra je imao poene na mreži malo slabiji prosjek, inače smtram kako bi bilo puno napetije. Federer je poznat da u  prvim kolima se gotovo zagrijava, tako da smatram danas kako bi i jedan set mogao iči u TB. Ova granica je bila u SS, trenutno su je maknuli ali možete pronači u još par kladionica jedino ako nisu svi spustili na 5.5

17:10 Kohlschreiber P.-O.Rochus 1 ( 1.45 ) Ovdje netrebam puno govoriti smtram kako je Kohli puno bolji tenisac, bolje se snalazi na tvrdoj podlozi od Rochusa  i ovo je več 3 put da

se nalaze u 2012 godini, kao i prijašnji mečevi očekujem tvrd meč ali pobjedu Kohlia.

I još igram ove parove, ali smtram kako za njih netreba dodatna analiza ali smtram kako nisu tako sigurna, i OPREZ  na Almagra Tsongu i Del Potra pošto su 2 od njih igral finale, a Tsonga polufinale treba biti oprezan :

03:10 9,5/Roddick A.-Petzschner P. Više ( 1.65 )

04:10 Almagro N.-Riba P. 1 ( 1.15 )

13:10 M.Baghdatis-Tsonga J.W. 2 ( 1.25 )

17:20 Del Potro J.M.-Dolgopolov Jr.O. 1 ( 1.30 )

Sve u redu gazda,al nisu na mreži presing lopte,nego PASSING lopte. Inace se slazem sa svim osim sa Rochusom,igra odlicno zadnje vrijeme

NOGOMET

BiH - Brazil  2  1,45

HOKEJ

Alba - Olimpija  1   1,65

Ova dva para neću puno analizirat jer su to već napravili neki prije mene.

Dodao bih samo za Olimpiju da im je nekoliko igrača upitno jer je zadnja utakmica u Ljubljani bila izrazito čvrsta pa su dobili neke udarce. Neki će zasigurno igrati, možda i svi, ali ovdje to mislim neće bit važno.

HOKEJ

Linz - Vienna  ki  1   1,42

Linz ima vodstvo 3:1 u seriji i danas sigurno žele završit posao. Zadnje dvije pobjede su im čiste, doma 3:0 i vani 3:1. Bolja su ekipa i to moraju riješiti. Stavio sam konačni ishod za svaki slučaj da se nebi dogodilo nešto nepredviđeno u 60 minuta, jer u hokeju je uobičajena pojava da ekipa koja gubi traži tučnjavu i pokušava izazvati nervozu, a ako im uspije tada je moguće očekivati da dođu do izjednačenja. Ali dalje od toga teško. Koef na pobjedu domaćih nakon 60 minuta je 1,7 pa ako tko želi svakako može i to pokušati.

ispricavam se svima za one parove, to su bile kao neke prognoze od nekog idiota, ispricavam se svima jos jednom zbog tog..eto mojih parova za danas..

Janković J. - Garcia: 1.set 9,5 - manje

Kvota: 1.45

Sretno svima!

u par dana promašio si sve što se promašiti dalo....

mislim da ovaj forum nije mjesto za nekoga kao što si ti....

prijavi se na neku facebook grupu gdje nije važno koliko toga promašiš....

ovdje (barem se nadam) su ljudi koji se klađenjem bave profesionalno a ne bez veze

stavljat postove ko banane.....

Poz svima.. Hvala na informaciji o Čiliću,pratim ga danas,mislim da bi trebalo proć..

Malo me cima taj Linz,prošli put kad su svi trpali na njega nije dobro završilo..Ja ću probat sa Salzburgom jer u zadnjih 6 utakmica kao domaćini protiv Kaca  nisu izgubili..

Simon, Gilles - Berlocq, Carlos  28.2.2012.18:00

2011 je dobio Simon sa 6:2 i 6:1,a 2012 Berlocq sa 6:2 i 6:1..Oba susreta na crvenoj zemlji kao i danas..

Pa ću probat Zbroj gemova meč 21,5  1..1.85..

I zanima me današna utakmica  Chesterfield-Charlton ;3,50 3,10 2,00 ..Chesterfield je uvjerljivo zadnji,a  Charlton prvi..Do sada su odigrali 2 utakmice  : 24/09/2011 Liga 1 Charlton vs. Chesterfield 3:1

07/11/2006 Carling Kup Chesterfield vs. Charlton 2:2

da li bi ovdje bilo bolje probat čisto 2 odigrat ili preko 2.5 ( 1.80)

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use