Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.3. u 16:30 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U onim mojim istorijskim prognozama od 30.01. I 31.01. sam u analizi kosarkaske utakmice izmedju Partizana i Crvene Zvezde napisao da bi najbolja prognoza za utakmicu bila da odigrate da se utakmica nece ni odigrati zbog prisustva policije i tenkova na ulicama Beograda. Trazim od administratora da mi tu prognozu od pre vise od mesec i po dana priznaju kao dobitnu, jer sam je pogodio. A evo i screenshota sa beogradskih ulica, da administratori mogu da mi predlog upisu kao dobitan A sva ova policija je bila u Beogradu jer ova mala grupica hrvatskih placenika koja protestvuje zajedno sa srpskim narkomanima, zeli da srusi Srbiju, sjajno mesto za zivot, jer su hrvatski gradjani ljubomorni kako se u Srbiji lepo zivi, pa bi i oni tako da zive, kako kaze Psiho.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use