Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

53. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 14.3. - 17.3. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 14:00

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @Marko15, @nuki01@Dejvid, @mesrine@Humanic, @misterija@ara008, @tome1993, @sestincan @pena29, @Ipoje4@mester@zmajo, @ForzaItalia@blacky44, @Leedsfan, @majstorchina, @jeneri29

Postavite svoje tipove za 53. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 14.3 (PETAK) do 17.3. (PONEDJELJAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20.

Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025.

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibetWilliam Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  

Članak 20. Kladionice
S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica.
Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22betunibet, William Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mo
zzart, Meridijanbet, Snai. 

Članak 28. Gospodsko natjecanje
Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.

Članak 23. Neaktivnost
Svakom sudioniku Prve i Druge lige Posljednje Šanse tolerirat će se maksimalno 5 propuštenih kola u kojima nisu postavili prognoze prema članku 8. i 10. Ukoliko netko kroz isto natjecanje propusti više od 5 kola biti će diskvalificiran iz liga natjecanja i Guts-Leonardo kupa.

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Screenshot_202.jpg

prije 21 minute, mesrine said:

Ne da samo u knockdownu, nego onoooo..ne dolazim sebi nakon ovakva dva pada u istom kolu eeeeeej, 88 dana zalosti mi treba 

Samo napred kolega. Kakva qurac zalost? Nije valjda da se bojis ovih ispred sebe na tabeli? Resio sam da navijam za tebe, iako ne mogu da verujem sta pisem? Samo napred, dolazi najuzbudljiviji deo sezone, rado bih uzeo tvoju poziciju. Pogledaj samo kako padaju favoriti u Poslednjoj Sansi, kao kruske, a prolece jos nije ni stiglo, kalendarski smo jos u zimi. A misli i na kraljicu fore.

Podigni se, kao kolega @nuki01, obrisi prasinu sa sebe, uzmi sebi ovu noc petak na subotu, i sutra hladne glave postavi predlog. Ako nisi smiren, postavicu ti ja predkog, imam ih deset rezervnih.

prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Samo napred kolega. Kakva qurac zalost? Nije valjda da se bojis ovih ispred sebe na tabeli? Resio sam da navijam za tebe, iako ne mogu da verujem sta pisem? Samo napred, dolazi najuzbudljiviji deo sezone, rado bih uzeo tvoju poziciju. Pogledaj samo kako padaju favoriti u Poslednjoj Sansi, kao kruske, a prolece jos nije ni stiglo, kalendarski smo jos u zimi. A misli i na kraljicu fore.

Podigni se, kao kolega @nuki01, obrisi prasinu sa sebe, uzmi sebi ovu noc petak na subotu, i sutra hladne glave postavi predlog. Ako nisi smiren, postavicu ti ja predkog, imam ih deset rezervnih.

Sutra cu i postaviti, hladne glave, ne brini...ali da boli, ooo da, na 45 sam morao biti i tik do vrha...

Uglavnom borba se nastavlja

I hvala na lijepim rijecima

prije sat vremena, mesrine said:

Ne da sam u knockdownu, nego onoooo..ne dolazim sebi nakon ovakva dva pada u istom kolu eeeeeej, 88 dana zalosti mi treba 

Kolega,

Ja se tako osjećam u realnom klađenju

Vec 2 tjedna samo negativan niz

Od juventusa koji ne moze proci Empoli u kupu,pa Olimpije koja nije  bila ni u stanju gol zabit Borcu a kamoli pobijedit, pa sve do Psg-Liverpool gdje realno trebalo bit 4 gola, a bio je samo 1, pa do Reala koji nemoze dat gol A.Madridu i jos penal promase..i jucer Rapid koji ima apsulutnu dominaciju na kraju "samo" X sa Borcem...jedan dobra ,onako bas fini minus na racunu imam zadnjih 15-ak dana...i ozbiljno sam razmisljao sve pauzirati malo..al postao sam u igri jos za guts kup ispratit cu i PS do kraja..aa realno klađenje..jos neznam..mozda malo odmora nebi bilo lose😑😑😑

prije sat vremena, mesrine said:

Ne da sam u knockdownu, nego onoooo..ne dolazim sebi nakon ovakva dva pada u istom kolu eeeeeej, 88 dana zalosti mi treba 

Postovani kolega,iako ste mi direktna konkurencija,imam vas potrebu ohrabriti.J...s borca koji se ne izvuce iz knock-downa🙂Pobjeda,poraz,nista nije za stalno.Bitna je borba,zato keep fighting!!!

La liga, 15.3.2025.

Villareal-Real x2

Ne vjerujem  da će crna stopala sutra izgubiti,a ako i izgube,neka bude tako,bar će teže postati prvaci. No koliki su miljenici sreće vjerojatno će osvojiti i prvenstvo i Ligu prvaka

5x oni izbace Atletico,  od toga 4x bili u podredjenom položaju.

A šta tek reći za penal Alvareza?!

Kurtoa:Sudac, diro je,diro je 2x loptu. Zovite Var!

Screenshot_20250314_164137_Sporti.jpg

prije 17 minute, ara008 said:

Kolega,

Ja se tako osjećam u realnom klađenju

Vec 2 tjedna samo negativan niz

Od juventusa koji ne moze proci Empoli u kupu,pa Olimpije koja nije  bila ni u stanju gol zabit Borcu a kamoli pobijedit, pa sve do Psg-Liverpool gdje realno trebalo bit 4 gola, a bio je samo 1, pa do Reala koji nemoze dat gol A.Madridu i jos penal promase..i jucer Rapid koji ima apsulutnu dominaciju na kraju "samo" X sa Borcem...jedan dobra ,onako bas fini minus na racunu imam zadnjih 15-ak dana...i ozbiljno sam razmisljao sve pauzirati malo..al postao sam u igri jos za guts kup ispratit cu i PS do kraja..aa realno klađenje..jos neznam..mozda malo odmora nebi bilo lose😑😑😑

Hej kolega

Od svih ovih tvojih padova, ja sam izbegao pad na golovima izmedju Liverpoola i Psg-a, ali me je zato sacekao Psv u sred Eindhovena gde je ispao iz holandskog kupa, gde nije postigao vise od gola.

Svi ti tvoji, a i moji padovi nemaju nikakve veze sa nama, kladionicarima. Takvi padovi nisu zbog toga sto smo postavili los predlog, vec zato sto u kladjenju zavisimo od drugih, onih na terenu. Ako odigramo vise od gola na utakmici Atletico Madrid vs Real Madrid, ili kao kolega, gol Reala, a crnac sa penala ne pogodi ni vazduh, gde je tu nasa greska?

Ova dva pada kolege @mesrine su nemoguci padovi, na koje niko ne moze da utice, mozemo samo da se yebemo. Zavisimo od desavanja na terenu, a sve to se zato i zove prognoziranje.

Samo napred. Osim ovih tvojih padova, ja imam trenutno jos i pad na konacnog pobednika holandskog prvenstva, gde sam ulozio sto miliona na Psv, i jos uvek mi nije jasno gde sam to pogresio u toj prognozi.

Samo napred, moze pauza od kockanja, ali ne previse dugo. A o napustanju kladjenja, nema ni govora. Mozes da napustis kucu, posao, skolu, zenu … kockanje nikada.

16.3. | FUDBAL | Venezia - Napoli | Napoli će voditi na poluvremenu ili pobijediti na kraju meča (1.35) Mozzart 

Nakon serije loših rezultata vrijeme je da Napoli uspostavi neki pobjednički niz i nastavi borbu za Scudeto,  a domaćini su znatno slabija ekipa i trebalo bi da ovo bude lak plijen za goste. 

Screenshot_20250314_171420_Chrome.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use