Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 28.02.2012.

kladaric_

Recommended Posts

Liga: Tenis, ATP Dubai

Datum i vreme:danas, 14:45

Utakmica: Rosol L.-Mannarino A.

Tip: over 22.5

Kvota: 1.85

Sigurnost 0/10: 10/10

Ne znam iz kojeg razloga stavljas na over 22,5 10/10 a ko znas ( ILI NE ZNAS) da su medusobno igrali 2 puta i da je oba dva puta ishod bio ispod ove granice a najveci razlog zasto bi trebalo biti ispod je ta da Mannarino jos nije zalijecio ozljedu do kraja.  Rezultat 16 gemova

Evo par prijedloga koje sam ja odigro

F.Düsseldorf-Alem.Aachen 1  1,6  Mislin da domacin ovo dobija bez problema

Braga/Guima/dng-Guimaraes daje  1,65  Guimaraes redovito zabija u gostima i Benfici i Portu zasto ne i Bragi

Reims-Sedan pik x  1,65    Ocekuje se tvrda utakmica sa malo golova, zato sam se odlucio na ovu opciju

sretno svima  ;)

Mislim da ovi koji stavljaju ovakve parove sa "sigurnosti 10/10" nebi trebali imat mjesta na ovom forumu.

Što reć nego... "Početnik"... ;D

Košarka MUŠKI NLB LIGA 20h

Macc.Tel Aviv-KK Hemofarm

h-22,5 @ 1

1.85 Supersport >1.87 bwin<

h-15.5 @ 1

1.30 Favorit

Prvu utakmicu u Vršcu Maccabi prije 2 mjeseca dobio 36 razlike, Maccabi ima odličnu ekipu u kojoj su igrači sa klupe jednako kvalitetni kao i prva petorka, Hemofarm u krizi u posljednjem kolu Cibona ih je razbila u gostima 44 razlike, u posljednji 6 susreta imaju omjer 1-5 (jedinu pobjedu izborili su prije mjesec dana protiv Krke na svom parketu, i to protiv ekipe koja je na samom dnu ljestvice), u cijeloj Aba ligi u gostima imaju omjer 0-10, dok s druge strane putuju u Tel Aviv te će igrati protiv solidne Euroligaške ekipe, koja za 2 dana igra euroligaški dvoboj protiv Barcelone koja je već osigurala četvrtinale eurolige, Maccabi ima omjer u Aba lizi u zanjih 6 susreta 6-0, uz to u cijeloj lizi kod kuće 8-0, vjerovatno će trener mnogo rotirati kako bih sačuvao bitne igrače za tekmu sa Barcelonom, no ono što sam spomenuo imaju kvalitetne igrače na klupi koji će htjeti svakako pokazati da su i oni dio ekipe te da zaslužuju veću minutažu, po meni granica hendikepa idealna pošto očekujem pobjedu maccabija veću od 30 razlike, uz to postoji skračeni hendikep od granice 15,5 u Favoritu...kada uz sve to dodamo Financijske probleme Hemofarma zbog kojih su neki igrači otišli, mislim da se isplati uzeti ovaj bet, barem za malen ulog...

Uz to...zanima me mišljenje Teniskih experta za meč

M-Delray Beach - tvrda podloga -meč se igra 28.02.2012

Falla    -Gulbis

2.02-1.85 -- 1.90-1.70

Ovisi kako u kojoj kladionici...po meni Falla za klasu kvalitetniji igrač(uz to igra lijevom rukom što je uvijek nezgodno), pa me zbunjuje ovakav omjer koeficijenata...

P.S. Lijepo je vidjeti kako je forum živnuo... ;)

Pozdrav, danas skroz lagani i ove parove molim oprez jer su čisto za pratit:

03:00 Tomic B.-Haas T. 1 ( 1.45 )2:0 Tomic, odlican tenisac odlican servis koji mu je pola igre, cesto zabija aseve ili servis vinere ima dobar forhend i igru, dok je Hase "povratnik" nakon ozljede odigrao je prije ovoga par mečeva ali sve izgubio, dok je Tomic u dvorani izgubio od Dodiga, ali otvoreno mu više paše i smatram kako bi danas trebao pobjedit.

17:00 Matosevic M.-Farah R 1 ( 1.45 ) 7:5 6:1 Drugi par također Server matosevic, protiv Faraha koji se mucio kroz kvalafikacije, dok je matosevic recimo lagano prosao. Smtram kako je velika razlika u igri i kako bi matosevic ovo trebao proc.

03:00 Soeda G.-Niland C. 1 ( 1.30 ) 2:0 I treći par je Soeda, koje je mnoge oduševio sa igrom. Koji su ga barem gledao odličan malac stvarno sve daje od sebe, niti jedna lopta nije za njega izgubljenja, sve stiže. Dok Nilanda nisam gledao ali po formi i gledajuci statistike i nije previše dobar tenisač . SRETNO

gledam ponudu u PSK i zanima me šta mislite nije li ovo prevelik hendikep čak i za đokovića

Hendikep g. (meč) [-8,5] dvojka da ne prolazi je 1,55 solidan koef i to ću probat valjda stebe može uzet 4 gema

ja sam to odigrao i odigrao  na rosola 2:0 u setovima....evo proslo sve laganice za pocetak....jasta vec je preveliko,iz razloga sto tek pocinje turnir,pa se djokovic zagrijava...pozzz

trapani.png

20.45  Cremonese - Trapani

Cremonese pobijedio u 8 od 11 utakmica doma. Trapani ima 8 pobjeda u nizu i ujedno najbolji napad u ligi. Trenutno drze prvo mjesto. U 12 gostujucih utakmica 11 puta je bio over 1,5. Trapani u zadnjih 7 utakmica u gostima 7 puta over 2,5. Prva utakmica zavrsila 0:0.

over 1,5  1.33  over 2,5  2.10

03:00 Tomic B.-Haas T. 1 ( 1.45 ) Tomic, odlican tenisac odlican servis koji mu je pola igre, cesto zabija aseve ili servis vinere ima dobar forhend i igru, dok je Hase "povratnik" nakon ozljede odigrao je prije ovoga par mečeva ali sve izgubio, dok je Tomic u dvorani izgubio od Dodiga, ali otvoreno mu više paše i smatram kako bi danas trebao pobjedit.

Ja bi pripazio s ovim parom zato jer sam pratio Tommija na kraju prošle pa čak i ove godine,istina da je čovjek zašao u koju godinu ali se ne predaje,sve njegove mečeve od negdje pred kraj prošle godine 10 mjesec,i sad njegov nastup na AO gledao sam i mislim da u njemu ima još motiva za pružanje dobrih igara.Zadnji meč je odigrao protiv Nadala i taj ga nije ponizio(6-4 6-3 6-4).Serva,forhend i volej su mu aduti i da se neće predati protiv Tomića koji je svakako mlada teniska nada i veliki talent ali previše oscilira tj najbolje igre pruža u Australiji i u Wimbledonu a na ovim "prosječnim" turnirima mi se čini samo prosječan.Može bit da će ga razbit večeras i da ću ispast glupan i neznalica ali ovdje je po meni najsigurnije prvi set više od 9,5 gemova.

03:00 Tomic B.-Haas T. 1 ( 1.45 ) Tomic, odlican tenisac odlican servis koji mu je pola igre, cesto zabija aseve ili servis vinere ima dobar forhend i igru, dok je Hase "povratnik" nakon ozljede odigrao je prije ovoga par mečeva ali sve izgubio, dok je Tomic u dvorani izgubio od Dodiga, ali otvoreno mu više paše i smatram kako bi danas trebao pobjedit.

Ja bi pripazio s ovim parom zato jer sam pratio Tommija na kraju prošle pa čak i ove godine,istina da je čovjek zašao u koju godinu ali se ne predaje,sve njegove mečeve od negdje pred kraj prošle godine 10 mjesec,i sad njegov nastup na AO gledao sam i mislim da u njemu ima još motiva za pružanje dobrih igara.Zadnji meč je odigrao protiv Nadala i taj ga nije ponizio(6-4 6-3 6-4).Serva,forhend i volej su mu aduti i da se neće predati protiv Tomića koji je svakako mlada teniska nada i veliki talent ali previše oscilira tj najbolje igre pruža u Australiji i u Wimbledonu a na ovim "prosječnim" turnirima mi se čini samo prosječan.Može bit da će ga razbit večeras i da ću ispast glupan i neznalica ali ovdje je po meni najsigurnije prvi set više od 9,5 gemova.

U pravu su ali smatram kako DELRAY BEACH nije prosječan turnir, več podosta dobar i da tenisači daju sve od sebe, i moja i tvoja prognoza prošla 6:4 prvi set, 2:0 ukupno  ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use