Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 15.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

premierligasubota.pngtabela1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

primerasubota.pngtabela2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

seriaasubota.pngtabela3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

bundesligasubota.pngtabela4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

ligue1subota.pngtabela5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

hnlsubota.pngtabela6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.3. u 16:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Sutra na programu novo kolo BHWWIN lige i ono sto mi je odmah za oko zapalo je duel ekipe GOŠKA iz Gabele i Sloge Doboj.

Ekipa GOŠKa je odavno otpisana i ona ce sledece godine takmicenje nastaviti u nizem rangu dok se ekipa iz Doboja nalazi na sredini tabele i jos uvijek mora osigurati opstanak u ligi

Eh sada da predjemo na stvar, sutrasnji susret sudi dobro poznato ime, naravno ko prati BH ligu Haris od milja "Nemanja" Halkic jos jedan sudija za kojeg se veze niz "cudnih" odluka, mozda se neko i sjeca njegove zadnje utakmice prije nego mu je pistaljka privremeno oduzeta a to je naravno kada je ekipa Posusja doslovno pokradena u Banja Luci i kada je kaznjen da sjedi u VAR kombiju sledece dvije utakmice.Pistaljka mu je vracena i eto odredjen je da sudi sutrasnji mec.Mislim da sam bio kristalno jasan.

Gosk Gabela - Sloga Doboj tip:2 1.6(kvota ce sutra zasigurno pasti)

Premier liga

Everton - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Darren Bond (4.09)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.11

everton.png

Ipswich - Nottingham Forest (16:00) bet365
Sudac: Michael Salisbury (3.11)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.18

Ipswich.png

Manchester City - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (4.67)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 2.00

mancity.png

Southampton - Wolves (16:00) bet365
Sudac: Robert Jones (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.18

southampton.png

Bournemouth - Brentford (18:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.19)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 1.39

bournemouth.png

Primera

Valladolid - Celta Vigo (14:00) bet365
Sudac: Victor Garcia Verdura (4.62)
Prosjek ekipe 1: 2.81
Prosjek ekipe 2: 2.26

valladolid.png

Mallorca - Espanyol (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Quintero Gonzalez (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.54

mallorca.png

Villarreal - Real Madrid (18:30) bet365
Sudac: Jesus Gil Manzano (7.25)
Prosjek ekipe 1: 2.69
Prosjek ekipe 2: 1.63

villarreal.png

Girona - Valencia (21:00) bet365
Sudac: Jose Munuera Montero (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.22
Prosjek ekipe 2: 2.15

girona.png

Serie A

Monza - Parma (15:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (3.17)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 1.93

monza.png

Udinese - Verona (15:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (6.86)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.68

udinese.png

Milan - Como (18:00) bet365
Sudac: Matteo Marchetti (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.43

milan.png

Torino - Empoli (20:45) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.75

torino.png

Bundesliga

Union Berlin - Bayern Munchen (15:30) bet365
Sudac: Florian Exner (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 1.52

union berlin.png

Mainz - Freiburg (15:30) bet365
Sudac: Benjamin Brand (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 1.64

mainz.png

Augsburg - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: Martin Petersen (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 2.48

augsburg.png

Werder Bremen - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: Timo Gerach (4.71)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 1.72

Werder Bremen.png

RB Leipzig - Borussia Dortmund (18:30) bet365
Sudac: Matthias Jollenbeck (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.36

leipzig.png

Ligue 1

Nantes - Lille (17:00) bet365
Sudac: Benoit Millot' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Benoit Millot (4.45)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.40

nantes.png

Angers - Monaco (19:00) bet365
Sudac: Willy Delajod (4.08)
Prosjek ekipe 1: 1.36
Prosjek ekipe 2: 1.84

angers.png

Lens - Rennes (21:05) bet365
Sudac: Stephanie Frappart (4.08)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 2.16

lens.png

(Koeficijenti 14.3. u 19:28 CET) 

Manchester City - Brighton - 1 i oba daju (3.00) ili Haaland daje gol (1.83) bet365

Samo jedan bod razdvaja ove dvije momčadi u borbi za mjesto u Ligi prvaka, što dodatno podiže uloge u ovom susretu.

Građani su prošlog vikenda doživjeli bolan poraz od izravnog konkurenta Nottingham Foresta (0-1), zbog čega su pali na peto mjesto na tabeli. Sada su četiri boda iza trećeplasiranog Foresta i dva boda iza Chelseaja na četvrtom mjestu. Pep Guardiola i njegovi igrači nemaju pravo na kiks i morat će pružiti maksimum kako bi se vratili na pobjedničke staze

S druge strane, Brighton dolazi u fantastičnoj formi, s nizom od šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. Posljednju su ostvarili prošlog vikenda protiv Fulhama (2-1), a posebno je impresivno što su u posljednjih pet utakmica svaki put zabili barem dva gola.

Manchester City i dalje mora igrati bez Rodrija, Nathana Akea, Manuela Akanjija i Johna Stonesa, dok ostaje neizvjesno kada će se Oscar Bobb vratiti u prvu momčad.

Što se tiče Brightona, izvan kadra su Ferdi Kadioglu, Igor Julio, James Milner, Joel Veltman i Jason Steele. Kapetan Lewis Dunk i Matt O'Riley također su ozlijeđeni te ciljaju povratak nakon reprezentativne pauze. Tariq Lamptey se vraća nakon odslužene suspenzije.

Manchester City: Ederson; Lewis, Khusanov, Dias, Gvardiol; Gonzalez, Gündogan; Savinho, Marmoush, Doku; Haaland

Brighton: Verbruggen; Lamptey, Van Hecke, Webster, Estupiñán; Hinshelwood, Baleba; Minteh, Rutter, Mitoma; Pedro

Manchester City se oslanja na tradiciju – neporaženi su u posljednjih 12 domaćih utakmica protiv Brightona (10 pobjeda, 2 remija). Također, u posljednja četiri premierligaška susreta na Etihadu upisali su tri pobjede, zabivši barem tri gola u svakoj od tih pobjeda.

S obzirom na odličnu formu Brightona u napadu, očekuje se efikasna utakmica. Prognoza je pobjeda Manchester Cityja uz oba tima daju gol po kvoti 3.00 u bet365 kladionici, dok je Erling Haaland favorit za strijelca, s kvotom 1.83 da postigne pogodak.

Screenshot_204.jpg

(Koeficijenti 15.3. u 10:32 CET)

Villarreal - Real Madrid - 2 (2.30) bet365

Kraljevski klub ulazi u susret u sjajnoj formi, s pet pobjeda u posljednjih šest utakmica, dok Villarreal traži povratak nakon poraza od Alavesa (0-1), kojim je prekinut njihov niz od šest utakmica bez poraza.

Real Madrid je neporažen u 13 od posljednjih 15 međusobnih susreta s Villarrealom, iako su posljednji poraz od Žute podmornice doživjeli prije tri utakmice. Na ovom stadionu, Los Blancosi su izgubili samo dva puta u posljednjih 15 gostovanja, što im daje dodatnu dozu samopouzdanja.

Villarreal, s druge strane, nije briljirao kod kuće ove sezone, gdje su ostali bez pobjede u četiri od posljednjih šest domaćih utakmica.

Statistika sugerira da nas čeka efikasan susret. Real Madrid je postigao tri ili više golova u pet od posljednjih sedam gostujućih pobjeda, dok je Villarreal primio osam golova u posljednja tri međusobna susreta na svom stadionu.

Trener Marcelino ne može računati na Gerarda Morena i Iliasa Akhomacha zbog ozljeda, dok je Kiko Femenía pod upitnikom. Ipak, momčad nema novih problema s ozljedama.

Carlo Ancelotti neće moći računati na Ferlanda Mendyja, koji se ozlijedio protiv Atletica, dok su Dani Carvajal, Eder Militao, Dani Ceballos i Jesus Vallejo i dalje van terena.

Villarreal: Conde; Foyth, Kambwala, Costa, S. Cardona; Pino, Gueye, Parejo, Baena; Barry, Perez

Real Madrid: Courtois; Vazquez, Asencio, Rüdiger, F. Garcia; Valverde, Tchouameni, Bellingham; Rodrygo, Mbappe, Vinicius

S obzirom na trenutnu formu, međusobni omjer i Villarrealove probleme kod kuće, očekuje se pobjeda Real Madrida. Kvota na pobjedu gostiju iznosi 2.30.

Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Real Madrid povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_205.jpg

(Koeficijenti 15.3. u 11:32 CET)

"Moranje"

Jos uvek sam pod utiskom kako smo juce na ovom smesnom Forumu plakali i iznosili svoju tugu vezano sa padovima u poslednje vreme koji nemaju nameru da stanu. Juce smo se zalili jedni drugima, pruzali reci podrske, a ja stvarno i dalje mislim da postoje padovi koji se ne mogu izbeci, odnosno na koje treba reci "... da moze sve da se ponovi, opet bih se kladio isto ...". I tu bih zavrsio razgovor na tu temu. Postoje padovi koji se moraju prihvatiti, pogotovo oni na koje ne mozemo da uticemo, a ti su najbolniji, i tacka. Gore od padova, jeste kada padamo istovremeno i u realnom kladjenju i u svetoj Poslednjoj Sansi, e to je najgore.

Evo, ja sam se ovih dana toliko potresao sto je kolega @Fitoz tri puta uzastopno pao, da uopste vise nisam u stanju da zivim. Toliko su me njegova tri uzastopna pada potresla, da sam izgubio apetit, lose spavam, ili spavam otvorenih ociju, a krvna slika mi nikada gore nije izgledala. Bas sam izgubio volju da nastavim borbu u prvoj ligi, i zaista bih vise voleo da sam ja pao tri puta uzastopno nego on. Evo, bas ovih dana nameravam da mu napisem pedeset motivacionih govora, i da mu pozelim da se sto pre vrati.

Nego, hteo sam nesto drugo da napisem. Ako postoje padovi na koje ne mozemo da uticemo, postojimo i mi, kockari zbog kojih kladionice i postoje, pa i to sebi moramo da priznamo, ako smo fer i posteni. Postoji i nasa psiha, pa hajde onda i o tome da pricamo, kada vec placemo na Forumu kao neke pi*#*#ke  kada crnac Reala promasi penal.

Danas i sutra ima sto utakmica koje ne bismo trebali da igramo, ali smo ih svi vec odigrali, ili cemo ih tek odigrati, a svi smo ih i postavili u svetoj Poslednjoj Sansi. Pa da krenemo, ja cu vam predstaviti te utakmice, a vi mi objasnite zasto smo ih postavili u svetoj Poslednjoj Sansi.

Rkc vs Psv, holandsko prvenstvo, dvojka

Psv je u samo dva meseca sve prosuo, ispao je iz svih takmicenja u kojima je ucestvovao, od Arsenala primio devet golova, deset bodova prednosti nad bilo kojim konkurentom u holandskom prvenstvu pretvorio u osam bodova zaostatka, plus sto ce do kraja sezone najverovatnije biti ekipa sa primljenih sto golova u sezoni u svim takmicenjima (do sada primili 59 komada, a kalendarski smo jos u zimi). Danas igra u gostima kod krsa od tima koji se bori da izvuce zivu glavu, a nakon reprezentativne pauze, Psv ide Ajaxu. Znaci, Psv je syebao celu sezonu za samo dva meseca, pokazali su da su gori od seoske ekipe po timskoj disciplini, ali ne treba da se brinu, jer smo tu mi, kladionicari da im spasavamo sezonu. Dakle, i danas cemo svi reci da "moraju" ili "koga ce ako ne Rkc", samo nemojmo sutra da placemo kao @mesrine ako ne pobede, jer igramo na govna i pokusavamo da im spasemo sezonu, iako nas niko na to ne tera, jer kao sto znamo kladionice samo nude.

Dinamo vs Lokomotiva, hrvatsko prvenstvo, jedinica

Juce u 15.00 casova i pola sekunde, kada sveta Poslednja Sansa jos nije bila ni otvorena, deset kolega sa Foruma se pobilo medjusobno ko ce pre postaviti ovu jedinicu na Dinamo. A oni ipali iz Evrope jos pre Bozica, ispali iz hrvatskog kupa u sred Zagreba, a Cannavaro ne da je popravio Dinamo, vec ga pogorsao, i jos vise napravio razliku za prvoplasiranim. Do 76-og minuta gubili od Bjelovara, pobedili u 90 plus drugom, izgubili od Rijeke iz poluvremena, primili tri komada u prvom poluvremenu, ispali iz kupa u sred zagreba, opet iz poluvremena, primili gol od Hajduka u 90 plus prvom, i jos ih smatraju tovarima, a mi se otimamo ko ce prvi da ih postavi u svetoj Poslednjoj Sansi, jer "moraju ako misle da ne izgube titulu"

Real vs Baskonia, spanska Acb liga, kosarka, jedinica

Real Madrid ne samo da je van prvih deset u Euroleague, nego je dva mesta ispod poslednjeg mesta koje vodi u doigravanje, sa onakvom timcinom su izgubili spanski kup od Unicaje, imaju deset poraza na strani, gube kod kuce od krseva, ali eto i sutra cemo igrati ovu jedinicu, "jer moraju da dobiju Baskoniju koja igra skandalozno, a moraju i da pobede jer im Unicaja dise za vratom u spanskom prvenstvu"

Napoli vs Virtus, italijanska kosarka, dvojka

Ovaj Napoli em sto je poslednji u italijanskom prvenstvu, em sto je u klubu pravi raspad sistema, em sto su izgubili od svih konkurenata u borbi za opstanak, em sto igraju kao qurci, sutra igra sa Virtusom. I ovde ce pola sveta igrati na Virtus "jer moraju" posto cak pet narednih utakmica u svim takmicenjima gostuju, trenutno dele prvo mesto u italijanskom prvenstvu sa Bresciom, a u narednih mesec dana uopste nece igrati u Bologni, idu napoliju, pa maccabiju, pa Trstu, pa Crvenoj Zvezdi, pa Albi... znaci i oni moraju, ako misle da spasu sezonu, posto su iz italijanskog kupa ispali, Euroleague bolje da nisu ni igrali, a bolje da vam ni ne govorim kako izgledaju na terenu. 

Kao sto vidite "svi nesto moraju", za ovaj weekend "ce morati" i Real Madrid u gostima kod Villareala, morace ManCity protiv Brightona, morace Partizan u gostima protiv Dubaia, morace Napoli u gostima protiv Venezie, morace Bayern protiv Union Berlina ... svi ce morati nesto.

A zapravo nista se ne mora, mora samo da se umre i plati porez. To samo mi, kockari mislimo da nesto mora. Dok mi mislimo da nesto mora, za to vreme igraci koji ce za weekend "morati" trenutno igraju igrice, citaju poruke sa drustvenih mreza, slusaju muziku, surfuju po netu, igraju Fifu, ili su povredjeni kao Neymar Junior, posto ovih dana njegova sestra ima rodjendan pa pravi zabavu, pa je prinudjen da se vec deset godina povredjuje u ovo vreme. pred rodjendan.

Hteo sam zapravo da kazem da dvojke na Psv, Virtus ili Real Madrid u fudbalu, ili jedinicu na Cannavara, nisu postavile kladionice, vec kockari. Kladionice samo nude, a mi se otimamo oko toga ko ce pre postaviti jedinicu na Dinamo, pa bismo onda stvarno bili seljaci ako sutra opet placemo na ovom smesnom Forumu kada nesto ne prodje.

Pogledajte samo ovog @IzudinB, lagano jedinica na gradjane i dvojka na Real, nije ni trepnuo, idemo lagano i rutinski po ovaj double po kvoti od preko 10,00 posto "moraju i oni ako misle... ili kada ce ako nece sada..."

prije 26 minute, LeonardoDrugi said:

"Moranje"

Jos uvek sam pod utiskom kako smo juce na ovom smesnom Forumu plakali i iznosili svoju tugu vezano sa padovima u poslednje vreme koji nemaju nameru da stanu. Juce smo se zalili jedni drugima, pruzali reci podrske, a ja stvarno i dalje mislim da postoje padovi koji se ne mogu izbeci, odnosno na koje treba reci "... da moze sve da se ponovi, opet bih se kladio isto ...". I tu bih zavrsio razgovor na tu temu. Postoje padovi koji se moraju prihvatiti, pogotovo oni na koje ne mozemo da uticemo, a ti su najbolniji, i tacka. Gore od padova, jeste kada padamo istovremeno i u realnom kladjenju i u svetoj Poslednjoj Sansi, e to je najgore.

Evo, ja sam se ovih dana toliko potresao sto je kolega @Fitoz tri puta uzastopno pao, da uopste vise nisam u stanju da zivim. Toliko su me njegova tri uzastopna pada potresla, da sam izgubio apetit, lose spavam, ili spavam otvorenih ociju, a krvna slika mi nikada gore nije izgledala. Bas sam izgubio volju da nastavim borbu u prvoj ligi, i zaista bih vise voleo da sam ja pao tri puta uzastopno nego on. Evo, bas ovih dana nameravam da mu napisem pedeset motivacionih govora, i da mu pozelim da se sto pre vrati.

Nego, hteo sam nesto drugo da napisem. Ako postoje padovi na koje ne mozemo da uticemo, postojimo i mi, kockari zbog kojih kladionice i postoje, pa i to sebi moramo da priznamo, ako smo fer i posteni. Postoji i nasa psiha, pa hajde onda i o tome da pricamo, kada vec placemo na Forumu kao neke pi*#*#ke  kada crnac Reala promasi penal.

Danas i sutra ima sto utakmica koje ne bismo trebali da igramo, ali smo ih svi vec odigrali, ili cemo ih tek odigrati, a svi smo ih i postavili u svetoj Poslednjoj Sansi. Pa da krenemo, ja cu vam predstaviti te utakmice, a vi mi objasnite zasto smo ih postavili u svetoj Poslednjoj Sansi.

Rkc vs Psv, holandsko prvenstvo, dvojka

Psv je u samo dva meseca sve prosuo, ispao je iz svih takmicenja u kojima je ucestvovao, od Arsenala primio devet golova, deset bodova prednosti nad bilo kojim konkurentom u holandskom prvenstvu pretvorio u osam bodova zaostatka, plus sto ce do kraja sezone najverovatnije biti ekipa sa primljenih sto golova u sezoni u svim takmicenjima (do sada primili 59 komada, a kalendarski smo jos u zimi). Danas igra u gostima kod krsa od tima koji se bori da izvuce zivu glavu, a nakon reprezentativne pauze, Psv ide Ajaxu. Znaci, Psv je syebao celu sezonu za samo dva meseca, pokazali su da su gori od seoske ekipe po timskoj disciplini, ali ne treba da se brinu, jer smo tu mi, kladionicari da im spasavamo sezonu. Dakle, i danas cemo svi reci da "moraju" ili "koga ce ako ne Rkc", samo nemojmo sutra da placemo kao @mesrine ako ne pobede, jer igramo na govna i pokusavamo da im spasemo sezonu, iako nas niko na to ne tera, jer kao sto znamo kladionice samo nude.

Dinamo vs Lokomotiva, hrvatsko prvenstvo, jedinica

Juce u 15.00 casova i pola sekunde, kada sveta Poslednja Sansa jos nije bila ni otvorena, deset kolega sa Foruma se pobilo medjusobno ko ce pre postaviti ovu jedinicu na Dinamo. A oni ipali iz Evrope jos pre Bozica, ispali iz hrvatskog kupa u sred Zagreba, a Cannavaro ne da je popravio Dinamo, vec ga pogorsao, i jos vise napravio razliku za prvoplasiranim. Do 76-og minuta gubili od Bjelovara, pobedili u 90 plus drugom, izgubili od Rijeke iz poluvremena, primili tri komada u prvom poluvremenu, ispali iz kupa u sred zagreba, opet iz poluvremena, primili gol od Hajduka u 90 plus prvom, i jos ih smatraju tovarima, a mi se otimamo ko ce prvi da ih postavi u svetoj Poslednjoj Sansi, jer "moraju ako misle da ne izgube titulu"

Real vs Baskonia, spanska Acb liga, kosarka, jedinica

Real Madrid ne samo da je van prvih deset u Euroleague, nego je dva mesta ispod poslednjeg mesta koje vodi u doigravanje, sa onakvom timcinom su izgubili spanski kup od Unicaje, imaju deset poraza na strani, gube kod kuce od krseva, ali eto i sutra cemo igrati ovu jedinicu, "jer moraju da dobiju Baskoniju koja igra skandalozno, a moraju i da pobede jer im Unicaja dise za vratom u spanskom prvenstvu"

Napoli vs Virtus, italijanska kosarka, dvojka

Ovaj Napoli em sto je poslednji u italijanskom prvenstvu, em sto je u klubu pravi raspad sistema, em sto su izgubili od svih konkurenata u borbi za opstanak, em sto igraju kao qurci, sutra igra sa Virtusom. I ovde ce pola sveta igrati na Virtus "jer moraju" posto cak pet narednih utakmica u svim takmicenjima gostuju, trenutno dele prvo mesto u italijanskom prvenstvu sa Bresciom, a u narednih mesec dana uopste nece igrati u Bologni, idu napoliju, pa maccabiju, pa Trstu, pa Crvenoj Zvezdi, pa Albi... znaci i oni moraju, ako misle da spasu sezonu, posto su iz italijanskog kupa ispali, Euroleague bolje da nisu ni igrali, a bolje da vam ni ne govorim kako izgledaju na terenu. 

Kao sto vidite "svi nesto moraju", za ovaj weekend "ce morati" i Real Madrid u gostima kod Villareala, morace ManCity protiv Brightona, morace Partizan u gostima protiv Dubaia, morace Napoli u gostima protiv Venezie, morace Bayern protiv Union Berlina ... svi ce morati nesto.

A zapravo nista se ne mora, mora samo da se umre i plati porez. To samo mi, kockari mislimo da nesto mora. Dok mi mislimo da nesto mora, za to vreme igraci koji ce za weekend "morati" trenutno igraju igrice, citaju poruke sa drustvenih mreza, slusaju muziku, surfuju po netu, igraju Fifu, ili su povredjeni kao Neymar Junior, posto ovih dana njegova sestra ima rodjendan pa pravi zabavu, pa je prinudjen da se vec deset godina povredjuje u ovo vreme. pred rodjendan.

Hteo sam zapravo da kazem da dvojke na Psv, Virtus ili Real Madrid u fudbalu, ili jedinicu na Cannavara, nisu postavile kladionice, vec kockari. Kladionice samo nude, a mi se otimamo oko toga ko ce pre postaviti jedinicu na Dinamo, pa bismo onda stvarno bili seljaci ako sutra opet placemo na ovom smesnom Forumu kada nesto ne prodje.

Pogledajte samo ovog @IzudinB, lagano jedinica na gradjane i dvojka na Real, nije ni trepnuo, idemo lagano i rutinski po ovaj double po kvoti od preko 10,00 posto "moraju i oni ako misle... ili kada ce ako nece sada..."

Da se ove tri utakmice na kojima sam pao u zadnja tri kola ponovo igraju u narednih 10 dana sve bi isto postavio i ponovio toliko sam siguran u njih pa makar opet pao.. jer mislim da krs kakav je Borac ne moze imati opet toliko srece kao protiv Rapid u njihova dva ogleda, pa da Bayern nakon 2-0 promasi penal i na kraju izgubi od najgore gostujuce ekipe Bundes lige, zar ne kolega @LeonardoDrugi.

Mirno spavaj kolega nema razloga za brigu, a pocet ce ti se lagano vracati i apetit i volja za zivotom jer sam otresao prasinu sa sebe i polako se vracam tamo gdje sam od samog pocetka.. pozdrav

prije 29 minute, josip123 said:

Kolega @LeonardoDrugi danas na KK Dubrovnik, ako ništa drugo zato jer je najljepši grad na svijetu a i ako sam ih ja postavio u PŠ a zadnji sam na tablici onda znaš koliko sam siguran u to.. 😂😂

E vala sam i ja odigrao to u realnom kladjenju, iako nikada nisam ni cuo da se u Osijeku igra kosarka. A Dubrovnik osim sto je najlepsi grad na svetu, je i najgospodskiji grad na svetu, pa neka i to bude razlog za ovu jedinicu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga Arsenal - Chelsea (14:30) bet365 Sudac: Chris Kavanagh (5.22) Prosjek ekipe 1: 2.00 Prosjek ekipe 2: 2.79 Fulham - Tottenham (14:30) bet365 Sudac: Andy Madley (3.93) Prosjek ekipe 1: 2.21 Prosjek ekipe 2: 1.93 Leicester - Manchester United (20:00) bet365 Sudac: Thomas Bramall (3.50) Prosjek ekipe 1: 2.21 Prosjek ekipe 2: 2.29   Primera Leganes - Betis (14:00) bet365 Sudac: Cesar Soto Grado (4.15) Prosjek ekipe 1: 2.11 Prosjek ekipe 2: 2.00 Sevilla - Ath. Bilbao (16:15) bet365 Sudac: Juan Pulido Santana (5.78) Prosjek ekipe 1: 2.59 Prosjek ekipe 2: 1.78 Osasuna - Getafe (18:30) bet365 Sudac: Alejandro Hernandez Hernandez (5.46) Prosjek ekipe 1: 1.81 Prosjek ekipe 2: 2.08 Rayo Vallecano - Real Sociedad (18:30) bet365 Sudac: Alejandro Muniz Ruiz (3.50) Prosjek ekipe 1: 2.41 Prosjek ekipe 2: 2.33 Atletico Madrid - Barcelona (21:00) bet365 Sudac: Ricardo de Burgos Bengochea (4.80) Prosjek ekipe 1: 2.30 Prosjek ekipe 2: 1.65   Serie A Venezia - Napoli (12:30) bet365 Sudac: Maurizio Mariani (3.64) Prosjek ekipe 1: 2.00 Prosjek ekipe 2: 1.18 Bologna - Lazio (15:00) bet365 Sudac: Andrea Colombo (3.91) Prosjek ekipe 1: 1.50 Prosjek ekipe 2: 2.29 Roma - Cagliari (16:00) bet365 Sudac: Marco Piccinini (4.18) Prosjek ekipe 1: 1.89 Prosjek ekipe 2: 1.82 Fiorentina - Juventus (18:00) bet365 Sudac: Michael Fabbri (4.31) Prosjek ekipe 1: 2.11 Prosjek ekipe 2: 1.64 Atalanta - Inter (20:45) bet365 Sudac: Davide Massa (4.08) Prosjek ekipe 1: 1.79 Prosjek ekipe 2: 1.25 Bundesliga Bochum - Eintracht Frankfurt (15:30) bet365 Sudac: Felix Zwayer (4.42) Prosjek ekipe 1: 2.08 Prosjek ekipe 2: 1.56 Heidenheim - Kiel (17:30) bet365 Sudac: Harm Osmers (3.91) Prosjek ekipe 1: 1.96 Prosjek ekipe 2: 2.16 Stuttgart - Bayer Leverkusen (19:30) bet365 Sudac:     Daniel Siebert (4.92) Prosjek ekipe 1: 2.24 Prosjek ekipe 2: 1.80 Ligue 1 Lyon - Le Havre (15:00) bet365 Sudac: Bastien Dechepy (4.00) Prosjek ekipe 1: 1.64 Prosjek ekipe 2: 1.80 Montpellier - St. Etienne (17:15) bet365 Sudac: Francois Letexier (3.20) Prosjek ekipe 1: 2.92 Prosjek ekipe 2: 2.00 Brest - Reims (17:15) bet365 Sudac: Jerome Brisard (3.92) Prosjek ekipe 1: 1.80 Prosjek ekipe 2: 2.08 Strasbourg - Toulouse (17:15) bet365 Sudac: Florent Batta (4.33) Prosjek ekipe 1: 2.24 Prosjek ekipe 2: 1.60 PSG - Marseille (20:45) bet365 Sudac: Clement Turpin (3.08) Prosjek ekipe 1: 1.20 Prosjek ekipe 2: 1.96 (Koeficijenti 15.3. u 15:48 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja 02:00h/Tenis/ Arevalo/Pavić vs Korda/Thompson domaćin osvaja ser DA (1,21) Supersport Mislim da arevalo i pavic pobjeđuju a onda svakako i set uzimaju.    
    • /16.03/19.30/ Serie A basket Basket Napoli vs Virtus Bologna  Virtus Bologna  2  1,27  Unibet  
    • E vala sam i ja odigrao to u realnom kladjenju, iako nikada nisam ni cuo da se u Osijeku igra kosarka. A Dubrovnik osim sto je najlepsi grad na svetu, je i najgospodskiji grad na svetu, pa neka i to bude razlog za ovu jedinicu.  
    • Da se ove tri utakmice na kojima sam pao u zadnja tri kola ponovo igraju u narednih 10 dana sve bi isto postavio i ponovio toliko sam siguran u njih pa makar opet pao.. jer mislim da krs kakav je Borac ne moze imati opet toliko srece kao protiv Rapid u njihova dva ogleda, pa da Bayern nakon 2-0 promasi penal i na kraju izgubi od najgore gostujuce ekipe Bundes lige, zar ne kolega @LeonardoDrugi. Mirno spavaj kolega nema razloga za brigu, a pocet ce ti se lagano vracati i apetit i volja za zivotom jer sam otresao prasinu sa sebe i polako se vracam tamo gdje sam od samog pocetka.. pozdrav
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use