Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 26.02.2012

Master of disaster

Recommended Posts

KRC Genk/odg-FC Brugge 1,60 da (mislim da ne treba objasnjavat također i za arsenal )

Arsenal/odg-Tottenham 1,75 da

RayoVall(T.R.)-Real Madrid 2,10 ost (nerealan koef.razlika u kvaliteti je prevelika,znaci pokriven je rez do 2:2,treba netko dat 3 gola.u ostalim kladionicama ta je koef 1,50-1,60 max.) također i za porto

FC Porto(T.R.)-CD Feirense 2,00 ost

Tečaj: 11,76

i Atl.Madrid-FC Barcelona odg se dosta izgledan bet cini

nisam napisao u kojoj kladionici (u nasima) al tko trazi naci ce,jer vjerujem da bi ispravili odma,jer bookmakerima su idealni ovakvi forumi jer igraci 1. uoce njihove greske.

Pozdrav jučer sve glatko prošlo očekujem isti rasplet i danas.

D.Ferrer-Almagro N. 1 ( 1.35 ) 2:1 Ferrer po meni jedan od najboljih igraća na zemlji, uvijek kada se igra na zemlji biram ga, Almagro nije loš na zemlji ali jednostavno smatram kako za Ferrera nitko nema riješenja jer odlično igra, gotovo je nemoguće poslat loptu koju on ne može stići, Almagro ima dobar servis ali Ferrer ima bolji retern, na zemlji ne znaci toliko brzina jer loptica kad se odbi od zemljine podloge uspori. Smatram kako ce Ferrer pobijedit jer sam ga gledao jučer protiv Nalbadiana i mogu reč da me impresionirao.

Del Potro J.M.-Llodra M. 1 ( 1.30 ) 2:0 Slična priča kao kod ferrera gledao sam Del Potra cijeli turnir, i dapače kladio se na njega, smatram kako ovo finale pobjeđuje i osvaja turnir, u prošlom tjednu ga pobjedio u finalu Federer lakočom, ali smatram kako lodra sa svojim Servis Voleyom i slajs šutevima neće moči puno, jer če ga del potro izluđivati sa reternima, i bekend/forhend paralelama koji idu vrtaglavom brzinom, Lodra nije toliko brz i smatram kako neće to moči stizat, jučer se Tsonga par puta polomio pokušavači takve lopte stići. DelBoy ovo osvaja!

Ar.Brugues Davi-Chiudinelli M. 2 ( 1.50 ) 0:2 Po meni Chiudinelli igra odlično ima odličan servis i igru za tvrdo podlogu, Namučio je čovjek i Lodru i Voesta pobijedio, i odigrao je zadnjih turnira odlićno, sa druge strane Brugeuse ove godine nejde u dvorani i na tvrdoj podlozi pobjedi jedino ako je protivnik katastrofalan dan i ne muči se previše. Smatram kako Chiudinelli pobijeđuje

Danas od tenisa igram:

Ferrer-Almagro 1  1,3

Del Potro- Llodra 1 1,25

O ovim parovima ne želim ništa napisati pošto je kolega te dvoboje dobro opisao.

Raonić-Melzer 1 1,35

Uz gore dva navedena teniska para večeras igram i na pobjedu Kanađana iz Crne Gore.U prošloj i ovoj godini je pokazao da će se u budućnosti i on boriti za velike stvari u svijetu tenisa.Prošle godine je imao sezonu karijere,ali sudeći po rezultatima iz ove godine u ovoj će njegovi rezultati dostići veće razine.Prošle godine igrao u finalu Memphisa protiv Andya Roddicka i odigrali su odlično finale gdje je na kraju Andy pobjedio sa nekim letećim "forehand volejom".Raonić servira odlično i daje jako malo break lopti a ima igru i forehand koji je boli glava.Nakon što je prošli vikend odnio titulu u San Joseu i dobrim igrama bez izgubljenog seta nastavio u Memphisu mislim da izlazi iz finala kao pobjednik.

Jedni od tiketa danas:

Znojmo-Medveščak x2 1,5

Rayo Vallecano-Real Madrid  2 1,35

Uk. kvota:2,025

Arsenal-Tottenham x2 1,6

Del Potro-Llodra 1 1,25

Uk. kvota:2

ferer 1                                1,4

del potro 9,5 over                  1,6

arsenal-totenham ps1            1,55

bayern 1                              1,6

ukupno :5,5

dortmunda obavezno preskociti danas,to je moje misljenje,jer je hanover dosta nezgodan protivnik,a i vrijeme je mozda da i borusija kiksa....nije navijacki,vec cisto moje misljenje prateci njemacku ligu....nista ne mora da znaci,ali po meni je hanover do sada uz menhengladbah pokazao se kao najtvrdji orah....sretno

HOKEJ

Olimpija - Alba  2  2,2

Alba u odličnoj formi i danas će sigurno pokušati podići svoju prednost u doigravanju na 3:1 čime bi sasvim sigurno u utorak doma riješili pitanje pobjednika serije.

Pobjede u Mađarskoj 7:2 i 8:1 pokazuju koliko su kvalitetniji i mislim da bez obzira na to što je prva utakmica u Ljubljani završila pobjedom Olimpije u produžetku 2:1 da će danas Alba riješit pitanje pobjednika serije.

Liverpul - Cardif tip 1 koef 1.3

1-1

Jedina sansa da Liiverpul osvoji nesto ova sezona je ovaj kup. Liverpul iga odlicno u zadnje par utakmica, cini se da su konacno pronasli formu, i da sa Belamija i Suarezom u napadu moze Liverpul da pobjedi svako, a drugoligas kao Cardif i to u finalu i to za trofej, ne bi smeo pretstavivat neki problem.

Jos kad sam saznao da danas u kladionice najuplacivana utakmica je Liverpul, znao sam da nece proci. Tko je gledao utakmica vidio je kako su na kraju niti jedne niti druge nsu hteli zabiti, pogotovo Suarez koj se spletjao u 2 izgledne sanse.. Ko kaze da se u England ne meste rezultate??

Baern - Salke tip 1 koef 1.45

2-0

Baern ovo mora dobiti. U lige prvaka je odigrao kod Basela loso i izgubio sa 1-0, u domace prvenstvo u posledno gostovanje odigrao 0-0 sa Friburgom. Baern je pobedio Salke 2-0 ova sezona u gosti a kod kuce prosla je bilo 4-1. Jedini problem je Baernov trener koj nekako igra samo so 12-13 igraca, ostavlja Roben na klupu i mislim da ako ne pocne da misli malo vise sa glavom, onda su mu dani odbrojani. Baernom fale Schvainstajger, i Van Bejten, ali ima on kvalitet da ih nadoknadi. Salke nakon drama sa Plzenom, mislim da je iscrplnen, i danas nece moci pruziti prevelik otpor Baernu.

ozbiljniji;

Arsen/Totte/dng-Tottenham 1,35 daje

PSVEindh/odg-Feyenoord 1,50 da

AtlMadrid(-3+)-Barcelon 1,60v./t.

3,2

i 1 APP (ako prođe prođe);

Norwich-Manchester Utd. POLUVRIJEME/KRAJ - X/2 4,30

Liverpool-Cardiff POLUVRIJEME/KRAJ - X/1 4,50

PSV-Feyenoord ZBROJ GOLOVA X=3 - više 2 2,10

Atletico Madrid-Barcelona OBA DAJU GOL I 3+ - da 2,15

Dinamo Moskva-BATE Borisov OBA DAJU GOL - da 1,55

135,42

D.Ferrer-Almagro N. 1 ( 1.35 ) Ferrer po meni jedan od najboljih igraća na zemlji, uvijek kada se igra na zemlji biram ga, Almagro nije loš na zemlji ali jednostavno smatram kako za Ferrera nitko nema riješenja jer odlično igra, gotovo je nemoguće poslat loptu koju on ne može stići, Almagro ima dobar servis ali Ferrer ima bolji retern, na zemlji ne znaci toliko brzina jer loptica kad se odbi od zemljine podloge uspori. Smatram kako ce Ferrer pobijedit jer sam ga gledao jučer protiv Nalbadiana i mogu reč da me impresionirao.

Del Potro J.M.-Llodra M. 1 ( 1.30 ) Slična priča kao kod ferrera gledao sam Del Potra cijeli turnir, i dapače kladio se na njega, smatram kako ovo finale pobjeđuje i osvaja turnir, u prošlom tjednu ga pobjedio u finalu Federer lakočom, ali smatram kako lodra sa svojim Servis Voleyom i slajs šutevima neće moči puno, jer če ga del potro izluđivati sa reternima, i bekend/forhend paralelama koji idu vrtaglavom brzinom, Lodra nije toliko brz i smatram kako neće to moči stizat, jučer se Tsonga par puta polomio pokušavači takve lopte stići. DelBoy ovo osvaja!

Ar.Brugues Davi-Chiudinelli M. 2 ( 1.50 ) Po meni Chiudinelli igra odlično ima odličan servis i igru za tvrdo podlogu, Namučio je čovjek i Lodru i Voesta pobijedio, i odigrao je zadnjih turnira odlićno, sa druge strane Brugeuse ove godine nejde u dvorani i na tvrdoj podlozi pobjedi jedino ako je protivnik katastrofalan dan i ne muči se previše. Smatram kako Chiudinelli pobijeđuje

Ne otpuštaj Almagra tako lako, ja sam ga gledao jučer protiv Wawrinke i vjeruj mi, šetao je on Wawrinku svako malo, ali je bilo čudo što je sve Wawrinka stizao. Tako da ovo će biti dosta težak meč za Ferrera, ali slažem se da je on favorit. Makar, ovaj par bi ja izbjegao...

15.00  Chievo Verona - Cesena

U zadnje vrijeme ne blistaju ni jedan ni dugi.Chievo uvijek ima problema sa gostima koji se zatvore pa im iz kontre zabiju. Cesena je nesto pocela zabijati u zadnje dve utakmice. Iako imaju najboljeg talijanskog golmana ne vidim kako ce se domacin odbranit od trozuba Mutu-Iaquinta-Santana. I da, na klupi Cesene je danas po prvi put a treci vec u ovoj sezoni, novi trener. Mr. Beretta. Bivsi trener Chieva. Moje misljenje...

Cesena daje gol 1.52

...ccc... nazalost, nije bilo predvidjeno da ce Cesena dobit crveni karton...

Del Potro - Llodra 1 (1,25)

Oberwart - Gussing 1 ( 1,45)

Oberwart se bori za prvo mjesto i ima 10 bodova više od gussinga koji je zadnji u doigravanju za prvaka i trenutno je 10-ak bodova iza Oberwarta. Ali Gussing nije za otpisati tako da očekujem pun koševa pošto je to ipak austrijska liga...

AJ Milano - Junior casale 1 ( 1,20)

Armani Milano se očito diže u formi pošto su u finalu kupa izgubili od Siene samo sa 2 koša razlike,a potom dobili Panathinaikos u gostima u Euroligi 9 razlike i očigledno je da su se napokon ponovo konsolidirali nakon odličnog starta u sezonu i nevjerojatnog pada u formi nakon pobjede protiv Partizana u Beogradu.  

UKUPNA KVOTA : 1,95

NAPOMENA : ja sam listić uplatio prije oko 11 i tada je tečaj bio na Oberwart 1,45, sad je 1,30.

SRETNO !

D.Ferrer-Almagro N. 1 ( 1.35 ) Ferrer po meni jedan od najboljih igraća na zemlji, uvijek kada se igra na zemlji biram ga, Almagro nije loš na zemlji ali jednostavno smatram kako za Ferrera nitko nema riješenja jer odlično igra, gotovo je nemoguće poslat loptu koju on ne može stići, Almagro ima dobar servis ali Ferrer ima bolji retern, na zemlji ne znaci toliko brzina jer loptica kad se odbi od zemljine podloge uspori. Smatram kako ce Ferrer pobijedit jer sam ga gledao jučer protiv Nalbadiana i mogu reč da me impresionirao.

Del Potro J.M.-Llodra M. 1 ( 1.30 ) Slična priča kao kod ferrera gledao sam Del Potra cijeli turnir, i dapače kladio se na njega, smatram kako ovo finale pobjeđuje i osvaja turnir, u prošlom tjednu ga pobjedio u finalu Federer lakočom, ali smatram kako lodra sa svojim Servis Voleyom i slajs šutevima neće moči puno, jer če ga del potro izluđivati sa reternima, i bekend/forhend paralelama koji idu vrtaglavom brzinom, Lodra nije toliko brz i smatram kako neće to moči stizat, jučer se Tsonga par puta polomio pokušavači takve lopte stići. DelBoy ovo osvaja!

Ar.Brugues Davi-Chiudinelli M. 2 ( 1.50 ) Po meni Chiudinelli igra odlično ima odličan servis i igru za tvrdo podlogu, Namučio je čovjek i Lodru i Voesta pobijedio, i odigrao je zadnjih turnira odlićno, sa druge strane Brugeuse ove godine nejde u dvorani i na tvrdoj podlozi pobjedi jedino ako je protivnik katastrofalan dan i ne muči se previše. Smatram kako Chiudinelli pobijeđuje

Ne otpuštaj Almagra tako lako, ja sam ga gledao jučer protiv Wawrinke i vjeruj mi, šetao je on Wawrinku svako malo, ali je bilo čudo što je sve Wawrinka stizao. Tako da ovo će biti dosta težak meč za Ferrera, ali slažem se da je on favorit. Makar, ovaj par bi ja izbjegao...

Gledao sam oba tenisača jučer i Ferrer me općenito više vuče, Bolje igra, sve stiže a Almagro uvijek ima problema sa ferrerom. Bit će težak meč ali smatram kako ide na stranu španjolca :)

15.00  Siena - Palermo  X2  1.55

S obzirom na trenutnu formu i s obzirom da Palermo jos nikog nije pobijedio u gostima stavljam ovaj tip. Sieni fali najbolji strijelac. Palermo se bori za kvalifikacije Champions League.

ajaj...nazalost ni ovdje nije predvidjeno da ce Palermo vec u 1. minuti dobit crveni i jos u 23. penal za Sienu...

najbolje da tu tekmu potpuno preskočite... jer kao što kažeš... inter je inter... prima od kog stigne, nisu zabili ni novarri ni bologni, pa eto ni marseilleu... negdje će im se morat otvorit, al je pitanje gdje i kad

Nece ni danas jer Napoli je u zivotnoj formi i mislim da danas na to treba odigrat:

Napoli-Inter f2  3,30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use