Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 25.02.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Pozdrav, ovo mi je prvi post, pa da kažem ukratko, najčešće se baziram na tenis, nadam se da ču dobre pikove izabrat i pomoć vam sa malo odabirom oko tenisa.

Danas sam uočio više dobrih parova koji se daju odigrati :

Tipsarević J.(1.s9,5)-Llodra Više 4:6 ( 1.70 )

Ovo je po meni jako siguran par, Tipsarević igra odlično kao i na svakom turniru, ima odlične izmjene, solidan retern, udarci su jako kvalitetni, ne griješi puno. Sa druge strane Lodra koji uvijek igra svoju tipičnu igru Servis Voley, Jučer sam ga gledao protiv Dolgopolova koji je bio malo teži meč, u kojem je imao priliku u 2 setu pobijedit ali se odužilo na 3. Smatram kako će biti podosta umoran jer čovjek ima 32 godine, tako da će se danas više bazirati na svoju igru i na svoj servis nego Tipsarevićev. Sa druge strane smatram kako će tipsa biti napaljen ali da neće imat dovoljno dobar retern ili igru na lodrov servis i smatram kako ovo ide lagano over. Možete pokušati i over 10.5 ( 2.85 )

Tsonga JW(1.s9,5)-Del Potro Više  4:6 ( 1.65 )

Jako slična priča kao i u gornjem paru, Tsonga igra solidno, doduše ne previše motivirano protiv slabijih tenisača, dok Delboy, jednostavno igra neprepoznatljivo, često se muči na svom servisu, tako je i protiv Davydenka koji mu prodao i jučer protiv Gasqueta. Smatram kako če ovo isto ići over prvi set i da će doć do 6:4, Oba igraća će držat svoj servis, i smatram kako nebi trebalo biti puno brejkova.

Raonic M.(1.s9,5)-BeckerBe Više 6:4 ( 1.70 ) Ovdje isto tipična priča, Raonic odličan server kao i Becker, smatram kako isto idu over 1 set, da neće biti puno brejkova, pogotovo prvi set.

Almagro N.(22,5)-Wawrinka Više ( 1.90 ) I zadnji par koji nisam toliko siguran, ali po ovom koficijentu se mora uzet, Almagro odlicno igra na zemlji kao i Wawrinka, i smatram kako ovo ide u 3 seta, i svaki set da če iči over 9 ili 10 gemova.

To bi to bilo od mene, tko želi neka nešto prepiše SRETNO

15.00  Sassuolo - Ascoli    1    1.65

Ukratko, susret drugoplasiranog i pretposljednjeg. Iako je Ascoli kaznjen sa -7 i realna pozicija bi mu bila 15. mjesto u ovom slucaju mu nista nece pomoci da izbjegne poraz od super jakog Sassuola. Domacin se bori za direktan ulazak u Serie A i mora doma pobjedjivati. Bar ove iz donjeg dijela tabele. U zadnjih 10 utakmica ima 6 4 0 sto je dokaz izvrsne forme. U zadnje 4 utakmice su primili samo 1 gol dok je Ascoli nanizao 2 uzastopna poraza od 0:2(Grosseto i Verona). Ako su izgubili od Verone a Sassuolo je razbio Veronu onda ce i sad izgubiti, sta ne? Logika, brale... Uostalom i doma su izgubili u prvom dijelu prvenstva(Ascoli-Sassuolo 0:1). Treba napomenuti da je Ascoli u 11 od 13 gostujucih utakmica zabio bar 1 gol.

16.00  Swindon - Accrington  1  1.45

Ahhh, moj dobri Swindon sa kolonijom mojih zabara. Da je bilo pameti moglo se obogatiti igrajuc na pobjedu Swindona od samog pocetka prvenstva. Kao ona manekenka sto se stalno kladila na Inter one godine kad su ovi sve poharali sa Mourinhom. Swindon, 8 pobjeda u nizu, gaze sve pred sobom,svejedno dal se igra doma ili vani. Napokon zasjeli na prvo mjesto. Accrington, 3 poraza u nizu bez postignutog pogotka 0:7. Danas nemaju sta trazit...

15.00   Sassuolo - Ascoli     1    1.65

Ukratko, susret drugoplasiranog i pretposljednjeg. Iako je Ascoli kaznjen sa -7 i realna pozicija bi mu bila 15. mjesto u ovom slucaju mu nista nece pomoci da izbjegne poraz od super jakog Sassuola. Domacin se bori za direktan ulazak u Serie A i mora doma pobjedjivati. Bar ove iz donjeg dijela tabele. U zadnjih 10 utakmica ima 6 4 0 sto je dokaz izvrsne forme. U zadnje 4 utakmice su primili samo 1 gol dok je Ascoli nanizao 2 uzastopna poraza od 0:2(Grosseto i Verona). Ako su izgubili od Verone a Sassuolo je razbio Veronu onda ce i sad izgubiti, sta ne? Logika, brale... Uostalom i doma su izgubili u prvom dijelu prvenstva(Ascoli-Sassuolo 0:1). Treba napomenuti da je Ascoli u 11 od 13 gostujucih utakmica zabio bar 1 gol.

drzi vodu ali to u talijana pogotovo nizim ligama cesto zna bit suprotno,sretno!

Westerlo - Mechelen 2 @2,50

Westerlo bez 12 igraca: Wils, De Petter, Dekelver, Owusu, Marcao, Thiago Cardoso, Delen, Arbitman, Deelkens, Roef, Sidibe, Vanaudenaerde....

Ovo su sve prvotimci koji fale, zadnja dva puta kad su igrali pobijedio je Mechelen, u gostima 0 : 1 i doma 3 : 1.... vrijedi odigrati singl.... SRETNO

20.45  Milan - Juventus

Mnogi ce ovo izanalizirati sa razlicitih aspekata. Pokusat cu se bacit na statistiku. Moglo bi bit interesantno. Milan je primio samo 2 gola u 9 zadnjih utakmica na San Siru. Doma Milan nije pobijedio niti jednu od velikih utakmica, 2:2 Lazio, 1:1 Udinese, 0:1 Inter i 0:0 Napoli. Juve , 9 under 2,5 u 11 gostujucih utakmica. Nepobijediv. Cinjenica da je Juve odigrao najbolje partije protiv najjacih , ima bod manje i utakmicu manje od Milana. Za domacin ne igraju Boateng, Ibra a Pato nije bas u sjajnoj formi. Ali to sto Zlatan ne igra protiv jakih i nije neki nedostatak. Juve nema problema. Svi su nabrijani do jaja...Pogotovo Pirlo  (ex milanista), Matri trazi svoj 10 pogodak. Vucinic. Uvijek najbolji protiv jakih. Veceras se ocekuje njegov bljesak.

Zna se kako talijani igraju ovakve utakmice. Nije zahvalno prognozirati. Moje misljenje..

X  3.20  X2  1.57  under 2,5  1.70

1.srednji ulog;

AC Milan/odg-Juventus 1,75 da

Stuttgart(-3+)-SC Freiburg 1,65 v./t.

ManCity(h0:1)-Blackburn 1,50 1

4,3

2.srednji ulog;

Chelsea(1.p.)-Bolton 2,05 X2

Valenciennes-Lorient 2,00 1

Celtic Glasgow-Motherwell 2,70 X2

Tsonga JW(1.s9,5)-Del Potr 1,60 više

Tipsarević J.(1.s9,5)-Llod 1,65 više

29,22

RK Varteks-RK Buzet 2 1.65 @ ss

ja mislim da je ovo poklon jer vartesku su pod upitnikom (Peček, Žnidarić,Rodik i Svetec) 4 provotimca.Klupu nemaju dugu tj na klupi im sjede decki sa 16/17 godina.Ostaje im Babic i Brdar dva vanjska koja su u vrlo vrlo losoj formi i s tim da su doma izgubili prije par dana od splita kojih 10 razlike,a buzet je dobio split.. trener varteksa je najavio da ce dati priliku danas mladim igracima tj deckima od 17 godina koju realano jos nisu za premier ligu.

Stuttgart-Freiburg-1 tecaj 1,70(freiburg je zakovan za dno tabele i izgubili su zadnje 3 tekme vani i to kod ne bas kvalitetnih ekipa, sa druge strane stuttgart je pregazio zadnju doma hertu sa 5-0, trebao bi i ibisevic konacno da proradi)

espanol-levante-1 tecaj 1,75(levante zadnjih 5 utakmica ima 4 poraza i jedan remi i bilo je za ocekivati da takva ekipa sa veoma visokim prosjekom godina pocne padati kada se lomi sezona, zadnju utakmicu su primili 5 kuci od vallecana, dok je espanol kod kuce i vise nego dobar, cak su i barci uzeli bod 1-1 i iako su izgubili zadnju od zaragoze  mislim da je ovo klasican poklon)

Birmingham -Nottingham 1 tecaj 1,5(birm je prosle sezone tragicno ispao iz premiershipa gdje svakako i pripadaju igrali su evropa ligu zbog osvojenog kupa i to ih je malo usporilo da se prosetaju kroz championship, iako daju malo golova imaju dosta dobru odbranu kod kuce primili su svega 6 golova u 16 utakmica, mislim da je ovdje realan rezultat 2-0 ili 1-0 , svakako birm uzima)

West Ham -Crystal Palace 1 tecaj 1,55(jos jedan par iz championshipa, west slicno kao i birm ima jaku zelju da se vrati u permiership imali su par pehova sa crvenim kartonima i par primljenih golova u 90+, mislim da je ovo siguran par jer u zadnjih 5 utakmica kuci west ima 4 pobjede i jedan remi(i on zbog glupog crvenog kartona), dok  palace u zadnjih 5 ima 1 pobjedu jedan poraz i cak 3 izgubljena meca)

ukupna kvota je 6,9

NEWCASTLE- WOLVERHAMPTON TIP 1- 1.6

Newcastle drzi 6. poziciju u premiershipu, a u goste im dolazi 16. ekipa prvenstva... svrake imaju domaci omjer 7-3-2 uz gol razliku 18.12 sto i nije bajno ali sigurno dovoljno za pobjedu u ovom susretu... wolvesi su izgubili 4 od zadnjih 5 utakmica, u jako su losoj formi cijelu sezonu i mislim da ce newcastle ovo dobiti (mozda i sa hendikepom) bez vecih problema

West Ham -Crystal Palace 1 tecaj 1,55(jos jedan par iz championshipa, west slicno kao i birm ima jaku zelju da se vrati u permiership imali su par pehova sa crvenim kartonima i par primljenih golova u 90+, mislim da je ovo siguran par jer u zadnjih 5 utakmica kuci west ima 4 pobjede i jedan remi(i on zbog glupog crvenog kartona), dok  palace u zadnjih 5 ima 1 pobjedu jedan poraz i cak 3 izgubljena meca)

ukupna kvota je 6,9

::) ;D

15.00  Sassuolo - Ascoli    1    1.65

hahahahah svaki puta kad od tebe uzmem neki par, to bude katastrofa... a cudno, sve ukazuje na tip 1 ali su to talijani... nikad vise drugu talijansku ligu necu igrati...

15.00   Sassuolo - Ascoli     1    1.65

U zivotu necu vise odigrati talijansku nizu ligu...............

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use