Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

52. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 11.3. - 13.3. (Uto-Čet)

Topic will be automatically locked at 14:00

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @Marko15, @nuki01@Dejvid, @mesrine@Humanic, @misterija@ara008, @tome1993, @sestincan @pena29, @Ipoje4@mester@zmajo, @ForzaItalia@blacky44, @Leedsfan, @majstorchina, @jeneri29

Postavite svoje tipove za 52. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 11.3 (UTORAK) do 13.3. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20.

Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme.

Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja

Screenshot 2024-09-09 at 21.44.11.png

Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025.

Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu:

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

OBRAZLOŽENJE

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibetWilliam Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  

Članak 20. Kladionice
S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica.
Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22betunibet, William Hill , Betfairpinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mo
zzart, Meridijanbet, Snai. 

Članak 28. Gospodsko natjecanje
Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.

Članak 23. Neaktivnost
Svakom sudioniku Prve i Druge lige Posljednje Šanse tolerirat će se maksimalno 5 propuštenih kola u kojima nisu postavili prognoze prema članku 8. i 10. Ukoliko netko kroz isto natjecanje propusti više od 5 kola biti će diskvalificiran iz liga natjecanja i Guts-Leonardo kupa.

TABLICA

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!

Kolege @mesrine i @Leedsfan imaju pravo postaviti dva para ovo kolo.

Screenshot_177.jpg

Nogomet, LP, utorak

Liverpool - PSG, bar 2 gola, 1.20, PSK

Nakon odgledane utakmice u Parizu zaista ne vidim nacina kako nece pasti bar 2 gola na ovoj utakmici. Psg je doslovno pojeo Liver u SVIM segmentima igre, i pravo je cudo kako nisu pobjedili, a jos vece kako nisu uopce zabili. Sada od prve minute idu po gol, a Liver ce zasigurno biti bolji nego u prvoj utakmici, i imati dobrih kontri te opcenito faza u igri iako su u malom padu forme,  tako da ocekujem festival nogometa, i golova, minimum 2 u zbroju.

Nogomet, LP, srijeda

Atletico M. - Real, gost daje gol, 1.22, PSK

Opet isti tip od nedavno, ista i analiza, liga prvaka je liga prvaka, a Real je Real. Atletico nema sta cekati i ocekujem napad od prve minute, i kontre Reala uz bar jedan pogodak u festivalu nogometa i golova kao sto ocekujem i u susretu iznad.

Screenshot_20250310_145545.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ponuda plus motivacioni govori Za samo sedam dana i ulazimo u poslednjih dvadeset kola svete Poslednje Sanse. Na moju veliku zalost, to znaci da cu morati da utrnem sa postovima. Vec tradicionalno, svake godine, negde oko treceg ili cetvrtog meseca sam prinudjen da se povucem sa ovog smesnog Foruma. To je za mene veeeeeeeeliki napor, ali previse volim svetu Poslednju Sansu da bih bio toliki seljak da uznemiravam kolege u poslednjih dvadeset kola.  Pogledajte samo zavrsnicu druge lige, majko moja. Svako kolo donosi neki pad, svako kolo donosi novi stres i kidanje nerava. Ako ne racunamo onu sezonu kada se kolega @unkdy prosetao kroz drugu ligu, svaka je izgledala kao ova sezona, dramaticna, stresna, uzbudljiva i neizvesna. A jos nismo ni usli u cetvrti mesec, kada favoriti krenu da kidaju nerve i skracuju zivot. A stize jos i zavrsnica Guts-Leonardo Kupa ... cccccccccccc. I sve to zahvaljujuci meni, najkreativnijem clanu ovog smesnog Foruma. Ja sam kreirao prvu ligu, ja sam smislio drugu ligu, ja sam (zajedno sa kolegom) napravio Guts-Leonardo Kup, najteze takmicenje na svetu, ja sam predlozio da dvojica, a ne samo jedan kolega iz druge lige ulazi direktno u prvu, ja sam predlozio da poslednjeplasirani ispada u drugu, a sada cu predloziti da dvojica ispadaju, ja sam ovo, ja sam ono .... Potpuno sam preuzeo Forum u svoje ruke, predlazem takmicenja, kreiram Pravila, svadjam se sa pola Foruma, podsmevam se svima, sam sebi pisem postove, a od sada cu da dozvolim sebi i da brisem tudje postove koji mi se ne svidjaju ... ovaj Forum je prakticno moj. Hajde recite, ko se jos seca kolege @Goksim, zna li neko sa Foruma ko je on uopste i sta je nekada bio na Forumu? Da li je neko uopste primetio da ga nema mesecima? Ne cini li vam se da Forum odlicno funkcionise bez njega? Cita li neko uopste njegove drugoligaske predloge, a kamoli da ih igra u realnom kladjenju? Sta je bolje, da vratimo njega i ponovo posaljemo Forum u komu, ili da zadrzimo mene sa dve profesionalne lige i jednim kupom, i ovakvom dramom u zavrsnici druge lige? Jos nekoliko dana, pa cu, uz velike napore, morati da se povucem sa Foruma, i da sto manje trujem spektakularnu zavrsnicu ove sezone. Na zalost, da i u prvoj ligi ima zdravih kolega, i prva liga bi bila uzbudljiva i stresna, ovako moracu samo ja da pritiskam prvoplasiranog, kada svi ovi ostali pojma nemaju sa kockanjem. Jos malo pa ulazimo u poslednjih dvadeset kola. Svima nam je potreban mir i hladna glava. I dalje tvrdim da se svaki zaostatak moze stici, mislim da mnoge kolege jos ne znaju kakva nas tek iznenadjenja ocekuju. Preporucio bih svim kolegama strpljenje, disciplinu i pamet, rekao bih da ce u poslednjih dvadeset kola biti potrebnija pamet nego znanje. Jesam cirkusant i prva budala Foruma, ali nisam seljak da bih dozvolio da se ovo prelepo regionalno takmicenje pretvori u cirkus, sada kada se priblizavamo samom kraju. Zelim vam mirnu i pametnu zavrsnicu, ne zaboravite da se svaki zaostatak jos uvek moze nadoknaditi, ali nekoliko uzastopnih padova ne moze. Neka iz prve lige ispadne stvarno najgori, pa makar to bio i kolega @josip123, neka u prvu ligu udje stvarno najbolji, pa makar to bio i kolega @nutrija svima ostalima puno mira, strpljenja, discipline i pameti. Posto do poslednjih dvadeset kola svete Poslednje Sanse ima jos samo nekoliko dana, moracu to vreme sto bolje da iskoristim, da napisem sto vise postova, da se smirim, pa pocinjem od odmah. Danas nista ne predlazem, samo nudim, bas kao i kladionice. Kladionice nikoga ne teraju da se kladi. Ne ulaze vam u kucu, ne zovu vas telefonom, ne salju vam poruke, ne ulaze vam u spavace sobe. Kladionice nikoga nista ne teraju, one samo nude. Uzmite ili dovidjenja. Danas cu i ja samo da nudim, uzmite ili ostavite, plus sto cu napisati nekoliko motivacionih govora.  Arsenal vs Psv, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,22 Rapid vs Borac, Conference League, jedinica, kvota 1,40 Ukupna kvota 1,71 (predlozi kolega @Fitoz i @nuki01) Ko mene yebe sta ja mislim, tabela prve i druge lige govori da su ova dvojica neznalica najbolji u svojim ligama i tacka. Ko ce sada da se seca ili veruje svojim ocima gde su ove neznalice bile pre samo nekoliko sezona? Pamti se samo ono sto je sada, nije uopste vazno sta ja mislim, tabela posle 52 kola pokazuje da su njih dvojica najbolji, a i kolega @pena29 kaze da oni nisu od krvi i mesa vec od celika, a ja cu da dodam da manjina jos nikada na svetu nije nadglasala vecinu, pa zato ja i ostajem manjina na Forumu i ko me yebe. Dakle, uzmite dva predloga najboljih (pih) ili dovidjenja. Uzmite ili ostavite, bas kao sto cu i ja da ostavim, bas necu da odigram njihove predloge. Ali zato stize i prvi motivacioni govor, i to za kolegu @nuki01: Hej @nuki01 Da li se secas mene? Bas kada sam poceo da mracim na Forumu, pao si tri puta uzastopno. Ne znam da li se secas, cak sam i ulozio pare da neces uci u prvu ligu. Pao si tri puta uzastopno tacno onda kada sam poceo da unosim nemir. Srusio si se kao kada se dva pijanca potuku ispred zadruge, pa ko je prvi zamahnuo, oborio je ovog drugog. Pao si, ali si obrisao prasinu sa sebe, umio se, i posle ubio od batina ovog drugog alkoholicara sa kojim si pio ispred zadruge. Pao si na kolena, dobio tri udarca u glavu, ali se odmah i podigao. Pao si na drugo mesto, a evo te danas opet na vrhu. Svi bi mogli mnogo od tebe da naucimo. Gotovo celu sezonu si u samom vrhu, a veci deo sezone i prvak, i ako bismo gledali celu sezonu, tesko da bi neko sa Foruma mogao da kaze da nisi zasluzio titulu. Jeste druga liga, jeste drugoligasko blato, jesi amater, ali prvo mesto je uvek prvo mesto. Imali smo i gore pobednike druge lige od tebe. Sve je na tebi, samo napred, imas tu privilegiju da sve zavisi samo od tebe. Sportski receno, vodis sa 1:0 do 75-og minuta, celu utakmicu si bio bolji, ostaje ti jos samo "da ubijes utakmicu". Samo napred, ostaje da vidimo od cega si napravljen, ostaje da vidimo da li si zaista od celika, kako kolega kaze za tebe. Bio si odlican, bio si konstantan, nisi imao uspone i padove, malo kartoni, malo overi 1,5 gola, malo ovo malo ono, i ostaje jos samo da te gledamo kakav si pod pritiskom. Samo napred, potpuno si zasluzio ovaj motivacioni govor, zelimo ti svi dobru strategiju, pamet i da te vratimo u sezoni 2025/2026 odakle si i dosao. Sve najbolje ti zelimo, ostaje ti samo da privedes kraju ovu sjajnu sezonu, a onog @nutrija ko yebe kada postavlja golove na francuzima od toliko holandjana i nemaca Liverpool vs Psg, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,16 Real Madrid daje gol Atleticu, Liga Prvaka, kvota 1,22 Ukupna kvota 1,42 Ovo je predlog kolege @mesrine pa da i njega podrzimo jednim motivacionim govorom. Hej @mesrine Ja bih bio spreman pred svaku sezonu svete Poslednje Sanse da rasprodam svu imovinu i podignem kredite i da sve ulozim da ti neces uci u prvu ligu, na ovaj ili onaj nacin u narednih sto godina. Ali, samo do sada. Priblizavamo se samoj zavrsnici, a ti se odlicno drzis, kao i uvek, a svi znamo sta se na kraju desi. Meni deluje da si ove sezone veeeeeeoma napredovao, cini se da si otklonio neke slabosti, neke tvoje decje bolesti. Ne bih rekao da si najvece iznenadjenje, vec bih rekao da si se mnooooogo promenio, i to na bolje. Nema impulsivnog postavljanja predloga, nema nesigurnosti, nema previse prepisivanja, nema raspada nakon promasaja, delujes odlucnije i samouverenije, a dosta je tvojih predloga medju prvopostavljenim, sto je uvek dobar znak. Jedan si od retkih koji je preziveo masakr Guts-Leonardo Kupa. Do ove sezone sam bio spreman da ulozim novac da neces nikada uci u prvu ligu, cak i da ti na trenutnu poziciju dodamo jos deset pogodaka, ali vise nisam. Samo napred, videcemo da li ces se u zavrsnici raspasti, sto se mene tice imas najbolju poziciju od svih drugoligasa. Nemas veliki zaostatak za dvojicom prvoplasiranih, nutrija pokazuje znake slabosti, ko ga yebe zbog toga, a sahovski da se izrazim, to sto si preziveo Guts-Leonardo Kup, to je kao da igras sah, a imas kraljicu fore. Sve najbolje ti zelimo, zelje su jedno, a tek cemo da vidimo sta je stvarnost, ali barem si u poziciji da sve od tebe zavisi. Crvena Zvezda vs Armani, Euroleague, jedinica kvota 1,50 (single) Ja ovo ne bih odigrao da mi neko kaze da mi je ovo poslednja opklada u zivotu, pa ako promasim, spalice me na lomaci. Rekao bih; necu da se kladim na ovaj mec, spalite me odmah. Ovo je predlog kolege @josip123 pa kada mu je ovo najsigurniji predlog u ovom medjuweekendu, hajde onda i njemu da napisemo jedan motivacioni govor Hej @josip123 Najpre ti cestitamo od srca ulazak u treci mesec kako ne napustas poslednje mesto. A pogledaj samo kako je izgledala tabela pre samo dva i po meseca Ti nisi samo najgori ucesnik prve lige, vec si najgori pobednik druge lige ikada, i jedan od najgorih svih vremena na ovom smesnom Forumu. Sve nas najvise interesuje kako bi ti opisao svoju ovogodisnju sezonu u jednoj, dve ili tri reci; los sam, mogao sam i bolje, nisam imao srece, sledece sezone ce biti bolje ... Prvo da ti kazem da motivisan covek nema limita sta je sve u stanju da uradi. Na srecu, imas mene, pa cu ja ukratko da ti kazem sta je sve moguce. Guinnessov rekord o broju osoba koje su se ugurale u jedan automobil iznosi 19 devojaka, i to ne u bilo koji automobil, vec u Smart, i to sa svom opremom, sedistima, volanom U disciplini Static apnea 02 svetski rekord drzi hrvat Budimir Sobat. Njemu je uspelo da pod vodom bez vazduha izdrzi 24 minute i 33 sekunde. Radi se o izuzetno teskoj disciplini gde pre urona treba da udahnes vazduh i onda pod vodom sto duze izdrzis bez njega. Michel Lotito je francuski showman koji drzi svetski rekord jer je pojeo ceo avion Cesnu 150. On je imao stomacni poremecaj sa sluzokozom i kiselinom, pa je mogao da svari sve. Dokazano je da je za 38 godina pojeo tonu metala.  Najveca tezina podignuta sopstvenim jezikom iznosi 12,5 kilograma, dok je najveca tezina podignuta uvetom 80,7 kilograma. A kada smo vec kod organa, evo i rekordnih 48 cm problema, i to u hladnoj vodi. Hej Josip123, hteo sam zapravo da ti kazem sta je sve moguce na svetu, ako slucajno mislis da je nemoguce da se izvuces iz pozicije iz koje ne izlazis, evo vec treci mesec. Ja mislim da ti lose postavljas predloge, ali da za tebe ima nade. Cak bih rado i preuzeo tvoju poziciju, i posle se hvalio na Forumu kako sam se izukao. Za sebe sam siguran da bih se izvukao, a za tebe mislim da mozes da se izvuces, ali nisam siguran da ce se to desiti. A evo ti i mog motivacionog govora, samo za tebe, i to potpuno besplatno.  Ja sa kolegom @Leedsfan ne govorim vec dve godine. On je jednom izneo primedbu da pobednik svetog Guts-Leonardo Kupa ne bi trebao da osvoji kao nagradu direktan ulazak u prvu ligu. Kada sam to cuo, doslo mi je da skocim sa najblizeg mosta na glavu, od tada uopste vise ne govorimo. Njegova teorija kaze da onaj ko pogodi cetiri puta godisnje ne zasluzuje ulazak u prvu ligu, jer to nije samo znanje, poput onoga ko ulazak zasluzi tokom cele sezone. Bolje da me je polio benzinom i zapalio, nego sto je to rekao. Ali eto, ispalo je na kraju da je kolega imao pravo jer je @Rome osvojio Kup i odmah ispao. Zato sada, u ovom trenutku imam najvecu zelju u mom zivotu, ako ne racunamo onu da istovremeno ispadnu @Fitoz @fic i @noja57, a to je da se onaj @COLT spase kako zna i ume. To mi je bila najveca zelja, ali do juce. Mislio sam da bi za mene, i moje neslaganje sa Leedsfanom, najbolja potvrda bila da se Colt spase i pokaze da pobednik naseg Kupa zasluzuje sansu. Ali, od danas, navijam da ispadne, ko ga yebe. Nista mi se ne svidja kako postavlja predloge. Ne svidja mi se i sto prvu ligu shvata lezerno, misli da je siguran da nece ispasti, a ja mislim da je naivan kao sobarica. Mislim da je on neki dobrica, a takvi se ne spasavaju ispadanja. Ti si vec nesto drugo, nemas pojma sa kockanjem, ali si losa osoba, a Poslednja Sansa je bas za takve. Ako verujes, ako bi bila ponuda ti ili Colt, danas bih smeo da stavim pare na tebe, da mozes da se spasis, jer se iz ovakve situacije izvlace zle osobe, a ne dobrice. Hteo sam da kazem da mislim da je Poslednja Sansa kao takmicenje bliza tebi po karakteru nego njemu, a ja bolji motivacioni govor za tebe od ovoga nisam u stanju da ti napisem. Samo napred, iako mi srce kaze da bi bilo lepse da se Colt spase, razum mi kaze da ces se izvuci. Ako smo poceli sa predlogom za kladjenje najboljih kockara na papiru (pih), red je da zavrsimo sa zaista najboljima, a to smo @nutrija i ja. Atletico Madrid vs Real Madrid, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,22 Arsenal daje gol Psv-u, kvota 1,10 Barcellona vs Partizan, Euroleague, klizni handicap na Partizan +12,5, kvota 1,20 Ukupna kvota 1,61 Prvi predlog je nutrijin, a ostala dva su moja, pa cu da ukratko napisem nesto o mojim predlozima. Gubitak titule Psv-a ce bez problema da udje u Top 10 mojih zivotnih padova u kockanju. Ne samo sto sam divljao sa uplatama na njihovu titulu, nego sam tokom sezone jos pojacavao sa uplatama kako je kvota na njihovu titulu padala. Od deset bodova prednosti koje je Psv imao u odnosu ne na Ajax, vec na sve ostale, za samo dva meseca, dosli smo do toga da u prvenstvu zaostaju osam bodova i da su ispali iz holandskog kupa, da su ispali iz Lige Prvaka, i jos primili sedam komada u sred Eindhovena. Sto se mene tice, Dortmundu je sve oprosteno kada su izgubili titulu protiv Meinza sa 0:2 vec u prvom poluvremenu, ovakav raspad sistema i fijasko kakav je doziveo Psv je, po meni nezabelezen u istoriji sporta. Psv je do sada u svim takmicenjima primio 56 golova, cak mu je i Crvena Zvezda ugurala dva komada, a Juventus tri. Da Arsenal nema povredjenih igraca, trebalo bi se kladiti da ce im dati ne sedam vec 77 golova, ali ako je dobitna, onda je i ova kvota od 1,10 da ce Arsenal ugurati berem jedan gol, dobra. Sto se tice utakmice izmedju Barcellone i Partizana, ja ne bih bio siguran ni da ce Barcellona pobediti, a kamoli da je u stanju nekog da potopi, sto ste mogli da vidite i u spanskom kupu koji uopste nisu ni igrali.  Ovo je moja ponuda, bas kao sto i kladionice samo nude. Uzmite ili ostavite. Izaberite da li cete se kladiti na najbolje na Forumu na papiru, one koji su napredovali ili stvarno najbolje.  
    • Utorak 21:00 Liverpool-PSG bar 1 karton u 1. poluvremenu @1,28 Lutrija BiH
    • 11.3. Nogomet/Liverpool vs PSG/ over 2,5 kartona/1,22 bet365
    • Cetvrtak,Konferencijska liga.Legia vs Molde,vise od 1,5 golova u utakmici,koef.1,22 ,PSK.
    • Dugo nešto smješnije nisam pročitao. Objašnjenje Var sobe:igrač Hajduka nije namjerno dodao loptu gostu!!!  Zar ima da netko namjerno da loptu protivniku?!! Gol je u svakom slučaju.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use