Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.02.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

daba sto sto su oni ispravili i sto je marsej dao gol,kad jebeni bajern sjebe ko sto je i jucer real,a znao sam da mora biti neki corak od tih favorita i neda mi vrag mira stavim bajern na list pujjjjjjj,uvijek kad ga igram padne toliko o velikom bajernu gamad jedna,dao bog da finale lige prvaka budu igrali basel i apoel...pozz svimaa...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ispravljeno,čestitam svima koji su odigrali :D.

OFFTOPIC

baš mi je drago kako je forum živnuo,svaka čast svim pridošlim ljudima i onima koji su ovdje duže,na trudu i dobrim prognozama.

A kome su to uvazili okladu +4,5???  Meni nisu, cak sam i poslao mail i sluzbenu stranicu uefa.com, ali i dalje ne dozivljavaju! samo mi dali odgovor da se drugi zuti karton tretira kao crveni, a ne zuti+crveni!!  I sta sad da radim?

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use