Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak , 20.02.2012.

alenzz

Recommended Posts

dosad na ovom forumu još nisam promašio tip, a nadam se da će tako i ostati jer zaista stavljam samo ono što mislim da bi svakako moralo proći....  ;D

J. Benneteau-P. Petzschner   1   1,40

R. Harrison-J. Sock  1  1,25

ukupan koeficijent 1,75

nažalost za neke analize nemam vremena jer moram na posao...

moj ulog je 600 kn, dobitak 1.000  kuna

sretno tko bude pratio......

NAPOMENA:  vrijeme odigravanja ujutro kada sam uplaćivao preko Supersporta bilo je 10:00 sati, no međutim moguće je da će početak pojedinačnog meča varirati, tako da imate dovoljno vremena za uplatiti u kladionici ako nemate dovoljno novaca na online računima....    ;D

HOKEJ, ŠVEDSKA 1. LIGA

Skellefta - Timra 1  (1,40)

Skellefta realno nije u predobroj formi u zadnje vrijeme ( izgubili zadnje 4 utakmice), no oni su puno jača momčad od posljednje Timre koja se nema za što boriti, dok Skellefta želi dohvatiti što bolje mjesto za doigravanje da bi izbjegla vodeći dvojac ( Lulea i Brynas), jer ih do trećeg mjesta dijeli samo 2 boda,a četvrti ima isti broj bodova kao i Skellefta. Timra pak, u posljednih 6 utakmica ima 1 pobjedu koja je ostvarena u posljenjem kolu i 5 poraza. Mislim da je za one hrabrije i hendikep realna opcija.

TENIS, ŽENE, MEMPHIS)

Foretz Gac - Oudin 1 ( 1,55)

Nema puno filozofije, igrale su međusobno meč 8/2/2012 također na tvrdoj podlozi i Foretz je pobijedila 2 :0 u setovima. Mislim da nema razloga zašto nebi dobila i danas. Usput napomena, jučer je koef bio 1,65, danas je već pao na 1,5 što ide u korist Foretz i mojoj prognozi.

Ukupna kvota  2,17

sretno !

dosad na ovom forumu još nisam promašio tip, a nadam se da će tako i ostati jer zaista stavljam samo ono što mislim da bi svakako moralo proći....  ;D

J. Benneteau-P. Petzschner   1   1,40

R. Harrison-J. Sock  1   1,25

ukupan koeficijent 1,75

nažalost za neke analize nemam vremena jer moram na posao...

moj ulog je 600 kn, dobitak 1.000  kuna

sretno tko bude pratio......

NAPOMENA:  vrijeme odigravanja ujutro kada sam uplaćivao preko Supersporta bilo je 10:00 sati, no međutim moguće je da će početak pojedinačnog meča varirati, tako da imate dovoljno vremena za uplatiti u kladionici ako nemate dovoljno novaca na online računima....    ;D

oba igraju sutra,tako da vremena ima  ;D

oba igraju sutra,tako da vremena ima   ;D

ne razumijem.... zar su premjestili mečeve za sutra?   :(

znaš li razlog tome?

Pa uvijek to tako biva,supersport stavi sve parove(ždrijeb) jer nitko nezna vrijeme odigravanja i onda tek organizator to određuje i kladionice se onda prema tome postavljaju.

Btw da se samo nadovežem na tvoje parove(većinom samo tenis i pratim),mislim da bi to trebao bez problema proć prvi par.J.Benneteau duže vrijeme igra odlično,Petzschner je u nekakvoj lošoj formi otvorio sezonu.A što se žena tiče,to nebi odigrao jer bez obzira što je Oudin mlada djevojka i to što je izgubila sve mečeve ove sezone igra se u USA(a kao što svi znamo amerikanci na svom tlu pružaju najbolje partije) i po meni je taj par no bet.

Nakon dobrog jučerašnjeg dana uspio sam i danas pronaći jedan zanimljiv par

NOGOMET

Nantes - Metz  1  2,0

Za Nantes je to vrlo važna utakmica da uhvate priključak za vodećom trojkom koja ulazi u prvu ligu. U vrlo su dobroj formi, pogotovo na svom terenu. Vrlo je važna činjenica i da su za ovu utakmicu kompletni.

S druge strane je Metz koji je upao u niz loših rezultata. Nakon što su upisali 5 pobjeda za redom u zadnje 4 utakmice imaju osvojen samo 1 bod. Uz to, na raspolaganju neće imati prvu dvojicu vratara, kao i dva standardna obrambena igrača Abdoulayea i Tambouru zbog ozljede i kartona.

Zanimljiva činjenica za ova dva protivnika je da su u zadnjih 8 susreta svaki puta slavili igrači Nantesa

16:00 Čerepovec-Vityaz (h-2.5) 1 @2.15

Pozdrav ljudi, ja danas igram na Čerepovec da će slaviti u ovom susretu sa barem tri gola razlike. Vityaz je nakon dvanaest poraza uspio dobiti dvije utakmice na svom ledu ali nakon toga je opet krenila serija poraza koja će se vrlo vjerojatno nastaviti i danas. Mislim da će čerepovec uvjerljivo slaviti, koeficijent je dobar i isplati se pokušat odigrat  ;)

Zamolio bi teniske poznavatelje da kažu nešto o paru Ljubičić - Serra. Znam da je Ljubo u jako lošoj formi, ali ne znam kako Serra stoji, a vidim dobar koef na njega.

Evo ja sam htio također nešto u vezi toga odigrat.Ugl gledao sam Ljubota,ne sjećam se kad je ovako loše igrao tj. serva je jedino što ga drži u igri,kreće se katastrofa,stvarno neam pojma šta mu je.S druge strane imamo Serru koji je prošli tjedan izgubio na CH od Jaziri-ja(što je po meni sramota) 6-1 6-3 tako da neznam šta da mislim.Ljubo ga je dobio 4 puta i sigurno ima neku psihološku prednost,s druge strane Serra igra u rodnoj Francuskoj pa vjerovatno on ima neki motiv više za prolazak prvog kola.Ako bi šta igrao onda je to +4,5 hendikep na Serru ali dalje od toga nebi išao.Meni je ovo no bet.

znaš li razlog tome?

Pa uvijek to tako biva,supersport stavi sve parove(ždrijeb) jer nitko nezna vrijeme odigravanja i onda tek organizator to određuje i kladionice se onda prema tome postavljaju.

Btw da se samo nadovežem na tvoje parove(većinom samo tenis i pratim),mislim da bi to trebao bez problema proć prvi par.J.Benneteau duže vrijeme igra odlično,Petzschner je u nekakvoj lošoj formi otvorio sezonu.A što se žena tiče,to nebi odigrao jer bez obzira što je Oudin mlada djevojka i to što je izgubila sve mečeve ove sezone igra se u USA(a kao što svi znamo amerikanci na svom tlu pružaju najbolje partije) i po meni je taj par no bet.

Mislim da je istina to što kažeš da se pred domaćom publikom više trude, ali razlika u kvaliteti između njih u trenutnoj situaciji je prevelika, pošto je Oudin od nje izgubila također u Americi prije dva tjedna...

HOKEJ, ŠVEDSKA 1. LIGA

Skellefta - Timra 1  (1,40)

Skellefta realno nije u predobroj formi u zadnje vrijeme ( izgubili zadnje 4 utakmice), no oni su puno jača momčad od posljednje Timre koja se nema za što boriti, dok Skellefta želi dohvatiti što bolje mjesto za doigravanje da bi izbjegla vodeći dvojac ( Lulea i Brynas), jer ih do trećeg mjesta dijeli samo 2 boda,a četvrti ima isti broj bodova kao i Skellefta. Timra pak, u posljednih 6 utakmica ima 1 pobjedu koja je ostvarena u posljenjem kolu i 5 poraza. Mislim da je za one hrabrije i hendikep realna opcija.

TENIS, ŽENE, MEMPHIS)

Foretz Gac - Oudin 1 ( 1,55)

Nema puno filozofije, igrale su međusobno meč 8/2/2012 također na tvrdoj podlozi i Foretz je pobijedila 2 :0 u setovima. Mislim da nema razloga zašto nebi dobila i danas. Usput napomena, jučer je koef bio 1,65, danas je već pao na 1,5 što ide u korist Foretz i mojoj prognozi.

Ukupna kvota  2,17

sretno !

Foretz Gac igra sutra, ispričavam se što nisam ranije javio, ali moj tip umjesto nje danas je bila eraković, posto je igrala protiv cure koja je izgubila posljednjih 11 od 12 mečeva i došla je na turnir preko pozivnice. Saznao sam to tek kasnije,a nisam bio kod kompa, pa nisam javio...

Skellefta prošla i više nego očekivano.

znaš li razlog tome?

Mislim da je istina to što kažeš da se pred domaćom publikom više trude, ali razlika u kvaliteti između njih u trenutnoj situaciji je prevelika, pošto je Oudin od nje izgubila također u Americi prije dva tjedna...

mislim da si ti zamijenio moj post sa još nečijim....

ja nisam igrao žene tenis nego dva muška para.....

J. Benneteau-P. Petzschner  1  1,40

R. Harrison-J. Sock  1  1,25

ukupan koeficijent 1,75

nešto si ti pobrkao......  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use