Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 19.02.2012. (Listić dana)

cepi1

Recommended Posts

Alba Volan - Olimpija  1  2,00

Uvijek je nezgodno predviđat doigravanja jer su ona u hokeju posve nova natjecanja, pogotovo kad su u pitanju prve utakmice.

Ali ipak, Alba je ekipa koja je u Ebelu u najboljoj formi. Iako su međurundu  završili na trećem mjestu zapravo su skupili najviše bodova gledano samo bodove iz utakmica. Igraju jako dobar hokej i forma im ide uzlaznom putanjom, a sad dolazi ono što bi im trebao biti vrhunac sezone.

S druge strane je Olimpija koja si je puštanjem Salzburgu namjestila Albu kao protivnika u doigravanju. Već sama ta činjenica može biti opasna jer već to može biti dodatni motiv domaćim igračima. Manje važna činjenica, ali ne i posve nebitna, je da im je kažnjen i trener i da on danas neće biti na klupi s igračima.

Barcelona - Valencia više od 5,5 žutih kartona

Gledao sam utakmice u kupu ove dvije ekipe, i tada sam igrao više žutih kartona, te pogodio. Vjerujem da bi danas ova oklada morala još lakše proci, tj. da će biti i više žutih kartona nego u prošloj utakmici budući da sudi najstroži sudac u Primeri, sudac koji ima prosjek od preko 7 žutih kartona u Primeri ove sezone. Radi se o Javieru Tuerienzu Alvarezu. U zadnjih 5 utakmica podijelio je, u prosjeku, 8 žutih kartona po utakmici. Zapamtite si ovog suca, ako se kladite na kartone  ;)

Btw. delegiran je i za sljedeće kolo, ali o tome više naredni tjedan...  :)

Ding Junhui - Mark Selby  više do 14,5 frameova

Za one koji ne znaju, radi se o snookeru, finale welsh opena. Počinju u 14:00, a vjerujem da će susret završiti u kasnim nocnim satima, negdje oko ponoci  ;D

Susret bi trebao biti poprilično izjednačen, a igra se na 9 dobivenih frameova. S obzirom da očekujem dug i neizvjestan meč, granica od 14,5 je IMO premala. Dakle, već sa 9:6 za bilo kojeg igrača oklada je prošla. Naravno i svaki drugi, još neizvjesniji rezultat znaci da je oklada prošla. Sumnjam da će netko slaviti izuzetno uvjerljivo sa npr. 9:4 ili 9:5, a čak mi je 9:7 a eventualno i 9:8 najrealniji rezultat. Uglavnom, za ovaj bet dovoljno je već 9:6...

Linz - Vienna  1  1,75  reg.dio ;  1,45 konačni ishod  (Hokej)

Linz se kroz sezonu pokazao kao najbolja momčad lige. Prvi dio sezone su odigrali sjajno i završili uvjerljivo prvi. Međurundu su također jako dobro odradili. Naglašavam odradili iz razloga jer su 3-4 utakmice odigrali više se pazeći da im se igrači ne ozlijede, davajući priliku nekim igračima koji su manje igrali i isprobavajući neke varijante. Samo je to razlog zbog kojeg su na ledu skupili manje bodova od Albe u međurundi. Međutim, hokej je malo zeznut sport i postoji jedna mana, a to upravo može biti to što igrači nisu igrali u uobičajenom ritmu punim intenzitetom pa su mogući manji problemi, ali kvaliteta koju imaju u odnosu na Bečane bi im trebala biti dosta da povedu u seriji.

S druge strane je Vienna koja se baš nije iskazala ove sezone. Ušli su u doigravanje na jedvite jade. Ne treba zavaravat zadnja pobjeda protiv Jesenica 11:3 jer je postojala varijanta po kojoj bi im trebala pobjeda od najmanje 5 razlike, pa su bili prisiljeni igrati kao navijeni (ovako u zagradu ću staviti da su bile prisutne i mutne igre pošto su Jesenice u teškom financijskom stanju i ta utakmica im nije ništa značila). Međutim, nikako se ne smije podcijeniti ekipa kojoj napadačku liniju čine Fortier i Gratton uz pomoć Ferlanda. Prva dvojica su prošle dvije sezone bili među 5 igrača s najvećim učinkom, s tim da je Fortier bio uvjerljivo prvi u obje sezone. Ove sezone nisu ni izbliza ubitačni što ne znači da neće postati.

Staio sam kao osiguranje konačni ishod za svaki slučaj. Ono što je važno znati je da u doigravanju se više nakon 60 minuta igre u slučaju izjednačenog rezultata ne igra produžetak 5 minuta pa penali nego se normalno dalje igraju "trećine" koje normalno traju 20 minuta 4 na 4 sve do trenutka kad jedna ekipa ne postigne gol. To vidim kao veliku prednost Linza koji ima bolje klizače od Bečana te bi u situaciji 4 na 4 s više prostora na ledu to trebali iskoristiti

GIANNINA-ATROMITOS; Grčka 1.liga

Po netu se vrte informacije o međusobnoj suradnji ova dva kluba, tj igraju sistem 3 za 3 !!!

U većini dosadašnjih duela, domaćin je odnosio sva 3 boda, pa po toj logici današnju pobjedu bi trebala izvojevati Giannina.

Kvota u laganom padu.

Pick: 1 kv.2,50 ili oba daju gol kv.1,90

sretno.

ja cu igrati

CESENA- MILAN- 2- 1.6

GRONINGEN- PSV- 2- 1.7

SPORTING- ATLETICO MADRID- 2- 2.00

neki manju ulog na ovo i trebalo bi proci... a popratit cu i ovu gianinu s jos nekim aprovima cisto da vidim da li ce proci  8)

super je sto nisam pazio na vrijeme odigravanja utakmice groningen- psv, pa nisam stigao uplatit taj par :)

evo i mog prvog posta :)

mislim da je montepasci kvalitetnija momčad i da neće pokleknit pod pritiskom finala.

MoSiena-NGC Pall.Cantu (19.02. 17:00)

1

1,40

slično za partizan, u puno boljoj formi su od zvezde.

Partizan Beog.-CZ Beograd (19.02. 20:30)

1

1,30

ovaj par sam uzeo zbog super šanse, mala je kvota ali anderlecht bi triba dobit, westerlo je očajan

Anderlecht-KVC Westerlo (19.02. 14:30)

1

1,15

šta reć osim da je azarenka trenutno klasu iznad svih, iako je stosur na turniru odigrala par odličnih mečeva

Azarenka V.-Stosur S. (19.02. 16:00)

1

1,35

barcelona igra doma u finalu kupa protiv reala koji je promjenjive forme, mislim da bi to morala biti jedinica

Barcelona(sš)-Real Madrid (19.02. 18:00)

1

1,45

zbog super šanse

E.Hildesheim-HSV Hamburg (19.02. 17:30)

2

1,01

TEČAJ: 4,1380

ovo sam potratio s manjim ulogom, vjerojatno će me zajebat jedan par :D

GIANNINA-ATROMITOS; Grčka 1.liga

Po netu se vrte informacije o međusobnoj suradnji ova dva kluba, tj igraju sistem 3 za 3 !!!

U većini dosadašnjih duela, domaćin je odnosio sva 3 boda, pa po toj logici današnju pobjedu bi trebala izvojevati Giannina.

Kvota u laganom padu.

Pick: 1 kv.2,50 ili oba daju gol kv.1,90

sretno.

1 nije došla, dg zato jeste  :P

result: 1-2

Palermo-Lazio 1 ili od o do 2 gola lepa kvota 1.8

Palermo je domacinska ekipa samo 2 tekme su pali kuci ostalo sve pobede,Lacio je dosta oslabljen povrede(roki,biava,broki) a zbog crvenih nemaju pravo igre diakate i konko obadvojica su zadnja linija tako da ce lazio igrati sa dosta promena u zadnjol liniji.Upravo sam naso iformaciju da se Mikoli i Hernandez (Palermo) vracaju u sastav nakon laksih povreda.

Sporting lisabon-Fereira 1 1.45

Slozio bi se da se ubaci i Barsa zuti kartoni 5.5 vise

ajde da je i mene malo analiza krenula... najavljena pobjeda albe i prolazak listića... šteta što je linz pokvaril, al eto... sutra se zna da je najgori dan za kladioničare tak da ću vidjet dal će bit šta... al u utorak sam ponovno tu s analizom... jedan par ebela je već u pripremi, a potrudit ću se još nešto pametno iskombinirat :D

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use