Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 18.02.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

;D ;D  Pozdrav evo prvi post i od mene! Nažalost jučer nisam uspio staviti listić koji je bio dobitan nadam se da će me sreća pratiti i dalje!!  ;D ;D

Marseille-Valenciennes (18.02. 21:00)

1  @1,55

HBWBalin-TV Grosswallstadt (18.02. 19:00)

1X  @1,45

TelekBonn-EnBW Ludwigsb. (18.02. 19:30)

1  @1,20

Fivers Beč-A1 Bregenz (18.02. 19:30)

1  @1,45

EHC Biel-SC Langnau Tig. (18.02. 19:45)

1  @1,80

Arago De Sete-Rennes Etud. (18.02. 20:00)

1  @1,45

Ajaccio-Narbonne Volley (18.02. 20:00)

1  @1,55

ANovara-Chateau d'Ax Urbin (18.02. 20:30)

1  @1,50

Ukupni koef: 23,78 probat za neki manji ulog!  ;D ;D

England » Blue Square Premier

16:00 Fleetwood Town - Cambridge Utd

----------------------------------------------------------

Dosta sam trubio o Fleetwoodu i njihovom uspjehu, pa cu remizirati trenutno stanje; drze prvo mjesto na tabeli, sa jednom utakmicom vise od Wrexhama koji im puse za vratom. Prema statistici u zadnjih deset tekmi, vodeca su ekipa sa gol razlikom 27:8. U nizu su od 16 utakmica bez poraza, zadnju tekmu su remizirali na domacem terenu s Tamworthom 2-2. Prioritet im je odrzati se na vrhu i moraju ici na pobjedu.

U goste im dolazi vrlo dobar, ali i nestabilan Cambridge koji pokusava uhvatiti playoff za kojim zaostaju 6 bodova. Imaju vrlo dobre rezultate, no jako puno remija koji su ih kostali dosta bodova, a u zadnjih par utakmica su poceli nizati poraze protiv slabih i osrednjih ekipa.

Ove sezone medjusobno jos nisu igrali, ali u svakom slucaju ovo ce im biti najteza utakmica do sada i misljenja sam da se nece dobro provesti s obzirom na trenutan pad forme. Fleetwoodu ne bi smjelo nedostajati motivacije, jer bi kiksom izgubili prvo mjesto (Wrexham igra doma protiv slabog Hayesa i ocekujem pobjedu).

1-0 FT

England » Blue Square Premier

16:00 Luton - Tamworth

------------------------------------------------

Luton odlicno stoji na tabeli, tocnije u playoff zoni sa par bodova prednosti nad ostalim klubovima i sve sto treba je odrzavati bodovnu razliku. Moram priznati da su slicni Cambridgeu, imaju cak 12 remija, ali nisu pali u formi, stovise odlicno igraju, 12 utakmica ne znaju za poraz i vjerujem da ce tako nastaviti. Dobra vijest je da im se vraca Keith Keane (mid), Danny Crow (att), Aaron O'Connor (att) i Craig McAllister (att); ali nedostajat ce Amari Morgan-Smith (att) i James Dance (mid).

U goste im dolazi Tamworth koji bezbrizno pluta sredinom tabele bez bojazni od ispadanja. Ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima, posebno unazad desetak utakmica gdje su nizali poraze koji su bili uzrokovani ozljedama. Zadnje dve utakmice zabiljezili su pozitivan rezutlat u gostima kod Cambridgea (0-1) i Fleetwooda (2-2). Dobra vijest je da su spremni za igru sljedeci igraci: Kieron St Aimie, Sam Habergham, Luke Hubbins i Green.

Moram priznati Tamworthu svaka cast na zadnja dva rezultata, ali ne vjerujem da mogu tako nastaviti. Sredinom prosinca '11. Luton ih je razmontirao u gostima 1-3, a danas ce jos imati prednost domaceg terena, plus sto smatram da su u najboljoj formi do sada i ne vidim mogucnost da Tamworth uzme bodove.

3-0 FT

Kvote na pobjedu su male, no vjerujem da ce domacini pobjediti; stoga ih uzimam u double.. Fleetwood + Luton @ 2.26 (188Bet) 3/10

pratio sam te, svaka čast, prošlo glatko  ;D

Evo nije me bilo davno na forumu tako da evo neka moja analiza,ka prvo ako tko ima mogućnost na live kjladjenju7 da uplati austrijsku 1. rukometnu ligu Alpla-UHK Krems x ...zasto?pa recimo da su zadnja 3 ili 4 puta medjusobni dvoboji zavrsavali nerjeseno,moguće da ne bude tako al ja sam prošli puta dobija lijepu svotu na taj par...dalje koliko primjecujem Real Madrid u primeri kod kuće samo u jednoj utakmici nije primija gol...jednoj od mislim 11! stoga igram dg1 @ 2,20 na rizik...mislim da bi juventus veceras triba pobjedit cataniu,gleda san zadnji susret protiv parme i malo je reć da nisu imali sreće,jednostavno lopte nije thtjela uć u mrežu,nakon 3 uzastopna remija mislim da je red da nekog pobijede 1 @ 1,45....

Za one koji nevjeruju u rukomet danas sam na live kladjenju odigra danska 1. liga nordsaeland - Aalborg dh x kod kvote 8,50 i proša je i ako pogledate medjusobne susrete taj dvaju klubove primjetit cete nesto zanimljivo unajmanju ruku ....

Na jedan tiket sam odigrao eto da se nadje

Cantu - Scavollini 1 @ 1,60

Chalon -Nancy 1 @ 1,6

Gottingen - Brose Bamberg(-22,5) h1 @ 1,85

Iz razloga jer su dotukli Ulm koji je prvi pratitelj sa 30 razlike i sada igraju protiv uvjerljivo najlošije momčadi lige inaravno kako to biva često slabijeg protivnika dobiju s puno manje samo da je dovoljno za pobjedu(tu igram malo na fealing)...do sutra

[/img]

sandrlend arsenal 1x arsenal igra bez mertezakera a i koscelni je nakon utakmice sa milanom vidno bio deprimiran,sto se tice sandrlenda ekipa koja igra kuci cvrsto i tesko daju bodove.

sevilja osasuna 1 sevilja nema vise sta da ceka blizu su zone ispadanja,jos kad se uzme u obzir da su ispod njih ekipe koje su vrlo solidne (betis viljareal majorka)

ovo je FA KUP ne liga,arsenalu je ostalo samo taj fa kup da kolko tolko spase sezonu i trebali se iskupiti nakon poraza od milana tako da ja mislim da dolazi cista 2

DEPORTIVO LA CORUNA - BARCELONA B

Deportivo kući dočekuje drugi tim Barcelone, međutim naglašavam to, da ovaj put Barcelona dolazi sa još podmlađenijim sastavom nego inače!!!

Na Riazor stadionu Deportivo je neprikosnoven. 10-1-1 sa gol razlikom 25-11, juriša na 1 mjesto koje ga vodi u La Primeru gdje mu je i mjesto.

Barcelona čvrsto drži sredinu ljestvice, čak postoji mogućnost da se neki igrači pojave i u prvom sastavu Barse, da bi pojedini igrači bili odmorni za nastavak takmičenja u Ligi Prvaka.

Kvota je već u padu ( sa 1,80 na 1,60 ), s toga :

PICK: 1

2:1, hvala lijepo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use