Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 18.02.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je bogata ponuda, pa se nadam da ćemo svi zajedno dobro probrati parove... ;D

Pozivam sve članove da iznesu svoja razmišljanja, bar o jednoj utakmici, jer sumnjam da svi možemo sve znati o svim sportovima i ligama, pa si ovdje razmjenom mišljenja i informacija itekako moežmo pomoći...

Za početak, evo jedne greške kladionica, tj. krivo postavljenog koeficijenta... (svugdje je 1,30 a jedna kladionica daje 1,70 za isti bet)...

Više na portalu SvijetKladjenja na http://www.svijetkladjenja.com/spust-sochi-18-02-2012/

Danas je bogata ponuda, pa se nadam da ćemo svi zajedno dobro probrati parove... ;D

Pozivam sve članove da iznesu svoja razmišljanja, bar o jednoj utakmici, jer sumnjam da svi možemo sve znati o svim sportovima i ligama, pa si ovdje razmjenom mišljenja i informacija itekako moežmo pomoći...

Za početak, evo jedne greške kladionica, tj. krivo postavljenog koeficijenta... (svugdje je 1,30 a jedna kladionica daje 1,70 za isti bet)...

Više na portalu SvijetKladjenja na http://www.svijetkladjenja.com/spust-sochi-18-02-2012/

nemogu da otvorim to Goksime, daj napisi koja je greska

Everton-Blackpool  1 1,50 @SS

everton kod kuće dobio Chelsea i Man.City blackpool drugoligaš iako je ovo kup i ovi iz niže lige polude mislim da će everton ovo dobit

Juventus-Catania  1 1,35 @SS

Juventus nije izgubio preko 20 utakmica u ovoj sezoni milan mu bježi sa bodom više ali juventus ima utakmicu manje iako je ovo više navijački juve treba pobjedu ukoliko misli ostati prvi

Hertha BSC-B.Dortmund 2 1,65 @SS

Borussia je trenutno prva dok je Hertha 15 u zadnjih 10 utakmica borussia ima 10 pobijeda dok je hertha nanizala 5 poraza iako će hertha se vjerovatno puno branit jer ih samo 2 boda dijeli od ispadanja mislim da to borussiji neće stvarat neki veći problem

B.Leverkusen-FC Augsburg 1 1,50 @SS

leverkusen mora odigrati dobru utakmicu i pobijediti slabi augsburg koji se nalazi na pretposljednjem mjestu ukoliko želi igrati u europi sljedeće sezone

SC Freiburg-Bayern München 2 1,35 @SS

drugoplasirani bayern protiv posljednjeg freiburga u zadnjih 20 međusobnih susreta je ostvario 18 pobjeda i 2 nerješene po meni je ovo sigurna pobjeda gostiju

pozdrav ljudi evo i mog prvog posta... dosta je zanimljiva ponuda danas, pa ajmo naci neke parove koji ce nam donjeti neku lovu :)!

LEEDS- DONCASTER - 1- HL 1.65- leeds je u slaboj formi u zadnje vrijeme ali opet mislim da bi ovo morali dobiti bez vecih problema... doncaster je zadnja ekipa championata uz gostujuci omjer W-2 X-1 L-12...

iako leeds nije bas najbolji domacin mislim da je ovdje sve jasno da bi bilo pravo iznenadjenje sve osim leeds-ova 3 bod

MARSEILLE- VALENCIENNES -1- HL 1.55- drugi po meni zanimljivi par! marseille igra dosta slabo ove sezone i zato moraju poceti pobjedjivati u ovakvim utakmica... valenciennes je izrazito domaca ekipa, a u gostima imaju omjer W-1 X-2 L-9

uz gol razliku 8:20! po meni je tu sve jasno, ovi su jako losi gosti, a marseille ima i suvise kvalitetnu momcad da bi ovo propustili...

takodjer bih bez nekih analiza preporucio bayern i juve... sto se tice dortmunda, oni igraju bez gotze-a i kagawe! iako su i dalje jaci ne znam koliko je sigurno igrati dvojku na 1,5 uz takve izostanke!

Za danas imam odlicna dva para.

Tomas Berdych protiv Del Potra jedinica na Berdycha. Čeh je u sjajnoj formi i na ovom turniru nije izgubija niti jedan set iako je Del Potro jucer ubija Troickog ja sam danas uvjeren da ce ga berdych pobjedit a koef je 1,85.

Drugi moj par je Victoria Azarenka protiv Radwanske. Azarenka je trenutno uvjerljivo najbolja na svijetu te se njene protivnice susreću sa situacijama da ne mogu uhvatiti niti jedan gem u nekim setovima. Koeficijent je 1,30 sta po mom misljenju poklon jer tesko ce Radwanska uopce biti blizu jednog seta, a da ne govorim o pobjedi.

Ukupna kvota je 2,40 isplati se danas na ovo staviti lijepe novce :)

Ja se nadam da ces biti gospodin i jednom staviti svoj listic sa ulogom,pa da mi mozemo popratiti..Jer koliko vidim na faceu ima dosta slika velikim dobitcima

Rukomet

Barcelona - CO Zagreb  h-5,5  1  1,7

Predzadnje kolo Lige prvaka koje zapravo ni jednima ni drugima ne znači ništa jer su i jedni i drugi sigurni u svojim pozicijama, Barcelona prva, a Zagreb drugi (postoji teorija da zamjene mjesta, al to je samo u sferi teorije i kreće od toga da Zagreb danas dobije što se nebi trebalo dogoditi).

Ipak, ovaj par smatram da će vrlo vjerojatno proć iz razloga što Barcelona ove sezone gazi sve redom, kako u Ligi prvaka tako i u prvenstvu. Nemaju nijedan poraz i Zagreb već sam po sebi teško da to može promjenit. Pobjeda oko 5 razlike bi bila očekivana u slučaju da i jedni i drugi igraju u punom sastavu. Međutim, Zagreb će nastupiti bez Ivana Balića koji podiže kvalitetu ekipe za više od 50%, bez njega Zagreb će biti sretan ako ne izgubi dvoznamenkastom razlikom.

danas cu probat:

Istra Pula - Dinamo Zagreb 18.02 15:00h  2/1,65

Dinamo je prosao pripreme u Portugalu s relativno novim trenerom, dok istra uopce nije imala pripremnih utakmica, tako da mislim da tu vrijedi hvatat 1,65 jer smatram da ce dinamo svakako ici na pobjedu u vidu osvajanja dvostruke krune

i probat cu:

Fener/Sivas/dng-Sivasspor sub 18:00 1,60

Turska prva liga, odigrat cu sivasspor daje gol, koeficijent 1,60, sasvim solidan. Sivaspor cesto daje gol i kad nisu favoriti, u zadnjih 6 njihovih utakmica je bilo oba daju gol (tako da je i to opcija za odigrati), dok Fener u zadnjih 6 utakmica ima 4 u kojoj su oba dali gol!

sretno svima danas! ;)

Hertha-Dortmund 18.02. 15:30 2 1.60

Freiburg-Bayern 18.02. 18:30 2 1.35

Feyenoord-Waalwijk 18.02. 18:45 1 1.30

Verona-Gubbio 18.02. 15:00 1 1.50

Leeds-Doncaster 18.02. 16:00 1 1.55

Valladolid-Girona 18.02. 16:00 1 1.40

Fenerbahce-Sivasspor 18.02. 18:00 1 1.60

Estoril-Freamunde 18.02. 17:00 1 1.60

Sheffield Utd.-Preston 18.02. 16:00 1

kvota 36.27 odigrao na 5 eura pa sta bude :D

17:30h WTA-SINGL DOHA

Azarenka - Radwanska

Tip: Azarenka

Odd: 1.30

Azarenka je trenutno uvjerljivo najbolja na svijetu te se njene protivnice susreću sa situacijama da ne mogu uhvatiti niti jedan gem u nekim setovima. Koeficijent je 1,30 sta po mom misljenju poklon jer tesko ce Radwanska uopce biti blizu jednog seta, a da ne govorim o pobjedi.

Dijelim mišljenje.  ;)

20:00h Spain Primera Soccer

Real Madrid - Santander

Tip: (-1,5)Real Madrid

Mourinho je na presici odbio ikakav razgovor o CSKA potpuno se koncentrirajući na današnji susret. Dosad nijedna ekipa nije došla na Bernabeu, a da nije primila par komada izuzev barcelone (koja ironija  ;D ). Kao i u svim dosadašnjim utakmicama očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina.

16:00h SPL

Rangers - Kilmarnock

Tip: Rangers

Domaćin uz rasprodan stadion dočekuje najlošijeg gosta lige. Nakon šoka koji im je priređen financijskom situacijom izgleda da su igrači i navijači reagirali kako i doliči velikanima. Totalno nabrijani dočekuju ovaj susret, moguće da se Kilmarnock ne provede dobro. Razmišljam i o ah-1,5.

18:30h Bundesliga

Freiburg - Bayern

Tip: Bayern

Odd: 1:35

U zadnje 2 utakmice Bayern obećava što se tiče igara i forme. Povijest i međusobni susreti su uvelike na strani bavaraca, još kad uzmem u obzir motivaciju da se sustigne Dortmund čiji igrači su provocirali Bayern da se pokažu na terenu vjerujem da ovdje 2 svakako prolazi.

England » Blue Square Premier

16:00 Fleetwood Town - Cambridge Utd

----------------------------------------------------------

Dosta sam trubio o Fleetwoodu i njihovom uspjehu, pa cu remizirati trenutno stanje; drze prvo mjesto na tabeli, sa jednom utakmicom vise od Wrexhama koji im puse za vratom. Prema statistici u zadnjih deset tekmi, vodeca su ekipa sa gol razlikom 27:8. U nizu su od 16 utakmica bez poraza, zadnju tekmu su remizirali na domacem terenu s Tamworthom 2-2. Prioritet im je odrzati se na vrhu i moraju ici na pobjedu.

U goste im dolazi vrlo dobar, ali i nestabilan Cambridge koji pokusava uhvatiti playoff za kojim zaostaju 6 bodova. Imaju vrlo dobre rezultate, no jako puno remija koji su ih kostali dosta bodova, a u zadnjih par utakmica su poceli nizati poraze protiv slabih i osrednjih ekipa.

Ove sezone medjusobno jos nisu igrali, ali u svakom slucaju ovo ce im biti najteza utakmica do sada i misljenja sam da se nece dobro provesti s obzirom na trenutan pad forme. Fleetwoodu ne bi smjelo nedostajati motivacije, jer bi kiksom izgubili prvo mjesto (Wrexham igra doma protiv slabog Hayesa i ocekujem pobjedu).

1-0 FT

England » Blue Square Premier

16:00 Luton - Tamworth

------------------------------------------------

Luton odlicno stoji na tabeli, tocnije u playoff zoni sa par bodova prednosti nad ostalim klubovima i sve sto treba je odrzavati bodovnu razliku. Moram priznati da su slicni Cambridgeu, imaju cak 12 remija, ali nisu pali u formi, stovise odlicno igraju, 12 utakmica ne znaju za poraz i vjerujem da ce tako nastaviti. Dobra vijest je da im se vraca Keith Keane (mid), Danny Crow (att), Aaron O'Connor (att) i Craig McAllister (att); ali nedostajat ce Amari Morgan-Smith (att) i James Dance (mid).

U goste im dolazi Tamworth koji bezbrizno pluta sredinom tabele bez bojazni od ispadanja. Ne mogu se pohvaliti dobrim rezultatima, posebno unazad desetak utakmica gdje su nizali poraze koji su bili uzrokovani ozljedama. Zadnje dve utakmice zabiljezili su pozitivan rezutlat u gostima kod Cambridgea (0-1) i Fleetwooda (2-2). Dobra vijest je da su spremni za igru sljedeci igraci: Kieron St Aimie, Sam Habergham, Luke Hubbins i Green.

Moram priznati Tamworthu svaka cast na zadnja dva rezultata, ali ne vjerujem da mogu tako nastaviti. Sredinom prosinca '11. Luton ih je razmontirao u gostima 1-3, a danas ce jos imati prednost domaceg terena, plus sto smatram da su u najboljoj formi do sada i ne vidim mogucnost da Tamworth uzme bodove.

3-0 FT

Kvote na pobjedu su male, no vjerujem da ce domacini pobjediti; stoga ih uzimam u double.. Fleetwood + Luton @ 2.26 (188Bet) 3/10

sandrlend arsenal 1x arsenal igra bez mertezakera a i koscelni je nakon utakmice sa milanom vidno bio deprimiran,sto se tice sandrlenda ekipa koja igra kuci cvrsto i tesko daju bodove.

sevilja osasuna 1 sevilja nema vise sta da ceka blizu su zone ispadanja,jos kad se uzme u obzir da su ispod njih ekipe koje su vrlo solidne (betis viljareal majorka)

sandrlend arsenal 1x arsenal igra bez mertezakera a i koscelni je nakon utakmice sa milanom vidno bio deprimiran,sto se tice sandrlenda ekipa koja igra kuci cvrsto i tesko daju bodove.

sevilja osasuna 1 sevilja nema vise sta da ceka blizu su zone ispadanja,jos kad se uzme u obzir da su ispod njih ekipe koje su vrlo solidne (betis viljareal majorka)

ovo je FA KUP ne liga,arsenalu je ostalo samo taj fa kup da kolko tolko spase sezonu i trebali se iskupiti nakon poraza od milana tako da ja mislim da dolazi cista 2

DEPORTIVO LA CORUNA - BARCELONA B

Deportivo kući dočekuje drugi tim Barcelone, međutim naglašavam to, da ovaj put Barcelona dolazi sa još podmlađenijim sastavom nego inače!!!

Na Riazor stadionu Deportivo je neprikosnoven. 10-1-1 sa gol razlikom 25-11, juriša na 1 mjesto koje ga vodi u La Primeru gdje mu je i mjesto.

Barcelona čvrsto drži sredinu ljestvice, čak postoji mogućnost da se neki igrači pojave i u prvom sastavu Barse, da bi pojedini igrači bili odmorni za nastavak takmičenja u Ligi Prvaka.

Kvota je već u padu ( sa 1,80 na 1,60 ), s toga :

PICK: 1

evo mog vidjenja dana :

tips by Kum981

(18.02. 15:00)    IstraPul(PiK)-DinamoZ            2  1,40

(18.02. 16:15)    Barcelon(rm)-RK Zagreb CO    1  1,15

(18.02. 18:30)    SC Freiburg-Bayern München  2  1,35

(18.02.19:00) FC St.Gallen-Delemont          1  1,20

(18.02.20:00) Real Madrid-Rac.Santander    1  1,10

TEČAJ: 2,8690

to sam odigrao prije ako nekom nesto nebude stimalo zbog poč. utakmica

pozdrav i puno srece danas svima !!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use