Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 6.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.jpg

(Koeficijenti 2.3. u 23:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak2.jpg

(Koeficijenti 2.3. u 23:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Najava ovog kola Euroleague

Post cu poceti zahvaljivanjem velikom bet365 sto postoji, a oni ako prepoznaju ovu besplatnu reklamu, mogu se zahvaliti nekom uplatom ili donacijom na bankarski racun ovog smesnog Foruma. Da sam vlasnik ovog portala ja bih danas ponudio svim registrovanim clanovima ovog Foruma ponudu da naprave tiket od samo tri utakmice Euroleague, ali iskljucivo sa konacnim ishodima, bez koriscenja handicapa, pogotovo kliznih, a pogotovo ekstremnih, pa ako na Forumu postoji neko ko je u stanju u ovom kolu da pogodi tri konacna ishoda, taj znalac bi morao da zasluzi neku vrednu nagradu poput besplatne karte za put oko sveta. Ja mislim ili mi barem tako deluje da je prakticno nemoguce pogoditi tri konacna ishoda u ovom kolu Euroleague, ali se isto tako treba zahvaliti velikom bet365 sto postoji, i sto u svojoj ponudi ima ekstremne klizne handicape. Sa ekstremnim handicapima, meni deluje da se moze pogoditi svih osam utakmica Euroleague (cetvrtak i petak), ali da ne preterujemo, ja cu izdvojiti samo cetiri utakmice. Ovo je moj pokusaj da budem koristan po Forum, ali samo za kolege koji imaju otvorene racune kod velikog bet365, pod uslovom da su ljubitelji malih kvota. Svi ostali, mogu slobodno da preskoce ovaj post, i da vide sta drugi imaju da kazu sa fudbalom.

Panathinaikos vs Real Madrid

Ovo je repriza velikog Finala od prosle godine, kada je Real Madrid vodio dve cetvrtine, gde je grcima ubacio preko 50 poena do poluvremena, i onda im stao sut i izgubio. Onaj Real iz prosle sezone i ovaj imaju zajednickog koliko i kolega @josip123 iz prosle sezone i ovaj iz ove. Panathinaikos ove sezone ima dva poraza kod kuce, a Real Madrid devet poraza na strani koliko nije imao u protekle dve sezone zajedno. U ovom trenutku, Real Madrid je na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje, i to ne ono pravo doigravanje, vec ono utesno, a ako izgubi u Atini, moze da se desi cak i da ispadnu, a imaju onakvu timcinu. Da kazem i da je nikada gori Real Madrid, ipak dobio Panathinaikos u prvoj utakmici, i da iako imaju losu sezonu, kod kuce su jos kako-tako dobri, ali na strani izgledaju skandalozno. Panathinaikos je trenutno treci, po meni su morali i bolje, jer imaju tri pobede manje od Olympiacosa, i samo dve pobede vise od Crvene Zvezde, Bayerna i Parisa, timova od kojih su tri puta bolji i skuplji. I evo nas kod velikog bet365. Da oni ne postoje, a pogotovo da ne postoje ekstremni klizni handicapi, za mene bi ovo bila utakmica NoBet, a kada bih morao da prognoziram ili cu umreti, onda bih uvek pre podrzao Panathinaikos, ali samo sa tudjim novcem. Jedini razlog bi bio raspored Panathinaikosa, jer nakon ove utakmice kod kuce sa Realom ide Olympiacosu, pa bi sa dva uzastopna poraza, veoma lako mogao da padne na tabeli, iako kakav roster imaju, pozicija na tabeli im nista ne znaci, jer se verovatno svakako ici na FinalFour. Na srecu, veliki bet365 postoji, pa tako nudi i ekstremne klizne handicape na koje ja gledam kao da bet365 kaze; evo uzmi sam ponudu koju hoces, odigraj sta god hoces. Meni tako recimo deluje klizni handicap od +6,5 (da Panathinaikos moze kod kuce da izgubi do 6 poena razlike) po kvoti od 1,18, a da ne govorim o kliznom handicapu od +11,5 po kvotici od 1,09 koja je kao stvorena za mene.

Baskonia vs Zalgiris

Ista prica. Konacni ishod ne bih odigrao cak ni da pronadjem novac na ulici. Na jednoj strani imamo raspalu Baskoniju koja bi mogla da ima najgoru svoju sezonu u celoj istoriji kluba, da ne udje u doigravanje ni u jednom takmicenju u kojem je ucestvovala sto se nije desilo barem trideset godina. Doigravanje u Euroleague vise ne mogu ni da sanjaju, u spanskom kupu nisu ni ucestvovali, a najverovatnije nece uci ni u doigravanje u spanskom prvenstvu, pogotovo nakon jos jednog poraza, ovoga puta od Andorre. Zalgirisu je ovo utakmica na zivot i smrt, ali i bez toga, kada ne bi postojali klizni handicapi, za mene bi i ova utakmica bila NoBet, ali posto veliki bet365 postoji, onda bih uvek podrzao Zalgiris sa ovim neverovatnim handicapima od +13,5 po kvoti od 1,18 a da ne govorimo o handicapu od +18,5 po kvoti od 1,09

Olympiacos vs Partizan

Za mene je ovo jedinica kao kuca, i da na klupi Partizana sedi bilo koji drugi trener, ova (teoretski moguca) jedinica bi bila za rasprodaju imovine ili podizanje kredita. Po meni, kada bi samo kvalitet i sirina rostera odlucivala u sportu, a ne i mozgovi igraca, i kada bi se sportom bavili akademici, a ne polupismene budale, Partizan ovo ne bi dobio cak ni da se igra sve dok ne povedu na utakmici. Ovako, udobna pozicija Olympiacosa na tabeli plus Zeljko Obradovic na klupi Partizana, plus crnci plus ovo, plus ono ... i ovde se ne bih kladio sa svojim novcem, ali sa tudjim bih odigrao jedinicu za sve pare. A eto, veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da Olympiacos moze cak i da izgubi do dva poena razlike po kvoti od 1,20 ili neverovatnih sedam razlike po kvoti od 1,09

Zahvaljujuci bet365 i njihovim ekstremnim handicapima, mogu da se odigraju ova tri meca po ukupnoj kvoti od 1,64 (1,18 x 1,18 x 1,18) koji ne mogu da se odigraju ni u jednoj drugoj kladionici na svetu, a isto tako zahvaljujuci bet365 mogu da se odigraju ta tri ista meca po ukupnoj kvoti od 1,30 (1,09 x 1,09 x 1,09) gde deluje da je nemoguce da se padne.

A u sledecem postu cu najaviti mozda i najinteresantniju utakmicu ovoga kola izmedju Bayerna i Crvene Zvezde, i to tamo negde do rucka. A veliki bet365 ako prepozna ovu besplatnu reklamu, neka uplati nesto na racun naseg Foruma da povecamo fond za pobednika svete Poslednje Sanse. Ali od sledece sezone.

Bayern vs Crvena Zvezda, najava meca

Kaze se da svako ima stav ili misljenje u zavisnosti od toga kako vidi nesto. Tako je, na primer, meni interesantnija utakmica Bayern vs Crvena Zvezda nego Panathinaikos vs Real Madrid, pa mi je i interesantnije da najavim ovaj mec, nego neki drugi.

Uvod

Obe ekipe imaju isti broj pobeda i poraza, i zauzimaju peto i sesto mesto na tabeli, poslednja dva mesta koje obezbedjuju privilegije u doigravanju. Danas igraju izuzetno vaznu utakmicu, gde pobeda moze mnogo da donese, a poraz da napravi stetu, pogotovo sto je do kraja regularnog dela ostalo jos samo sedam kola. Bayern ima savrsen raspored, danas igraju sa Zvezdom, pa im dolazi Efes, pa idu raspaloj Baskoniji, sto znaci da ipak sami odlucuju o svojoj poziciji na tabeli. I Zvezda je u slicnoj poziciji, samo ipak ima dva gostovanja, ide Bayernu, pa im dolazi Armani, pa idu Olympiacosu.

Bayern

Za razliku od Zvezde, kosarkaski klub Bayern je nastao kao potreba demonstracije moci fudbalskog kluba, plus prakticni razlozi, a to je da finansijska moc fudbalskog kluba ne ode na nemacke poreze, vec u investiranje u kosarkasku sekciju, kao najbolji vid reklame nemacke moci. Danas je Bayern jedan od najorganizovanijih i finansijski najstabilnijih klubova Euroleague, sa novom ultra-modernom dvoranom i savrsenom organizacijom kluba. Odlicna su domacinska ekipa sa tek tri poraza kod kuce u svim takmicenjima, od ukupno 22 utakmice. U Euroleague kod kuce su dobili Reala, Olympiacosa, Barcellonu, Monaco i Armani plus sve ostale krseve, a jedina dva poraza imaju od Panathinaikosa i necete verovati, trulog Virtusa. U nemackom prvenstvu imaju tek jedan poraz, i to pola kosa razlike od Vechte. Bayern je napadacki jedna od najboljih ekipa Euroleague, kod kuce su Barcelloni, Parisu i Albi ubacili preko 100 poena, Realu, Maccabiju, Monacu ili Baskoniji preko 90 a Armaniju ili Olympiacosu preko 80 poena. Jedina dva poraza kod kuce su imali kada im je napad stao, protiv Panathinaikosa nisu dali ni 70 poena, a Virtusu jesu, ali jedva (69 ubecenih poena Panathinaikosu i odmah poraz, i jedva 72 ubacena poena Virtusu i opet poraz)

Crvena Zvezda

Imaju cetiri pobede manje od prvoplasiranog Olympiacosa, ali i dva seljacka poraza od Maccabija i Zalgirisa u Beogradu, plus su mogli da izbegnu barem jos jedan poraz kod kuce ( Barcellona nakon produzetaka, Panathinaikos tesno, Partizan, Fenerbahce). Crvena Zvezda ima cak osam pobeda na strani, sto se nikada u istoriji tog kluba nije dogodilo. Dobili su Fenerbahce, Parisa, Monaco, Barcellonu, Virtusa, Baskoniu, Partizana i Albu. Ako gledamo celu sezonu, Zvezda je imala odlicnu sezonu u kontinuitetu, i potpuno zasluzuju mesto i poziciju na kojoj se nalaze, ali meni ne deluju da u eliminacionoj fazi, ne bi mogli da ispadnu od na primer Monaca, Fenerbahcea, pogotovo Panathinaikosa. Posto mi je mozak malo ostecen od zla i mrznje, i posto bih voleo da oba beogradska govna ne udju u doigravanje, mene uopste ne brine to sto su izgubili kod kuce od Zalgirisa, ali cu umreti ako to ne prokomentarisem.

U onoj cuvenoj, istorijskoj recenici kolege @furyshaa kada je rekao da Milorad Dodik misli kako Evropa i Skandinavija srljaju u propast, i da se, dok je jos vreme, treba okrenuti sto pre Russiji i Srbiji se kriju i razlozi onako seljackog poraza Zvezde od Zalgirisa. Neposredno pred pocetak utakmice, a dok je dvorana bila krcata, celnici Zvezde su procenili da je pametno da celu dvoranu pokriju ruskim zastavama, pustajuci pri tome ruske borbene pesme, iako je XXI vek. Da ne govorimo da je cela dvorana ustala na noge, da su srpski mediji to proglasili prelepim scenama koje su obisle svet. A da ne govorimo da je time jasno poslata poruka da srpski gradjani misle da je zapravo Ukrajina napala sirote ruse. A da ne govorimo i da Zvezda u svojim redovima ima litvanca. I onda se naravno desi da se gostujuci igraci motivisu, a sve knjige o ratovanju kazu da vise vredi jedan motivisan nego deset nateranih da ratuju. A da ne govorimo o tome koliko crnci Zvezde razumeju sta znace ruske borbene pesme. I eto, od seljackih jeftinih manira, umesto da Zvezda teoretski bude druga ili treca, sada treba da se spasava u Munchenu ili protiv Olympiacosa u gostima. I osim sto izgube, jos budu novcano i kaznjeni od strane Euroleague zbog neprimerenog ponasanja na sportskoj utakmici. A evo i zvanicne izjave litvanskog kluba nakon pobede u sred Beograda

IMG_7702.thumb.jpeg.4f699c84143078c3f3f1d29c96b31f91.jpeg

Inace, ovo nije prvi put da se ovakve stvari desavaju. Isto se desilo i Partizanu u fudbalskim kvalifikacijama kada su naleteli na Dinamo iz Kieva, a ovi igrali kao da su dopingovani i motivisani kao da brane svoju zemlju od okupatora. Igraci Dinama iz Kieva tada uopste nisu hteli ni da se rukuju sa srpskim igracima, bacali su se na glavu u toku meca i izbacili Partizan ukupnim rezultatom 9:2, oba puta pobedama iz poluvremena (6:2 i 0:3)

Uopste ne znam zasto sam sve ovo napisao i kakve veze ima politika sa sportom, ali tako stvari izgledaju kada me ponesu emocije, da ne kazem nesto drugo.

Prognoza

Meni je ovo interesantna utakmica najpre sto je veoma vazna za obe ekipe. Potom mi je interesantna zato sto su obe kvote izuzetno velike i privlacne. Interesantno mi je i sto igraju jedna srpska i jedna nemacka ekipa, gde se ovi prvi jos uvek bave krvnim zrncima, a ovi drugi primili pola Azije na svojoj teritoriji. Utakmica me interesuje i zbog toga sto jedva cekam da vidim kako ce trener Zvezde odluciti da igra, posto je Bayerna u Munchenu pobedio samo onaj koji je odlucio da igra sah, a ko je hteo da igra kosarku taj je izgubio.

Ako Bayern bude nametnuo brzu igru, onda je bliza jedinica, a ako Zvezda odluci da igra sah, onda gde je osam pobeda na strani, tu je i deveta. 
I da se opet vratim na veliki bet365. Ko ima otvoren racun kod tih svetaca, taj bi mogao da pokusa sa oba ekstremna klizna handicapa, onim najvecim da obe ekipe mogu da izgube sa velikom razlikom, pa da se pokusa sa hvatanjem oba predloga.

Jučer me tako pokosila utakmica Liverpoola i PSG-a da mislim da ću se do kraja mjeseca oporavljati od iste. Ali hej, ko mi je kriv kada se uzdam u Dembelea, Barcolu, Mendesa, Hakimia, Douea, Zaire Emerya ili Ramosa, glup sam, priznajem. Liverpool odigrao tako da je ono bilo žalosno gledati, žalosno. Zbog onakve igre, molio sam Boga da izgube ali kakve koristi kada Dembele siluje loptu kao da je zakonom pripisana samo njemu. Ok, šut, dva, tri 100 metara od gola, ali 15 je već loše. Ok, pretjerujem, ali imati 8 udaraca od kojih 6 završi 10 metara iznad / pored gola, vala stani malo. 

Ono na što bih se danas osvrnuo jeste utakmica mog voljenog Borca. Istog Borca koji me je prošli put pokopao u tom duelu sa Olimpijom. Ispravka, nije me Borac pokopao nego Olimpija.

Prva utakmica, prvo poluvrijeme, Borac kod kuće je izgledao katastrofalno, okrenuli su guzicu i mislim da je gol visio u zraku. Ali onda, sami početak drugog poluvremena, crveni karton i doviđenja dominacijo Olimpije. Borac je čak u 86. minuti promašio penal i kada je sve odumiralo, 91. minuta i gol Borca za vodstvo i pobjedu od 1:0. 

Odmah sam se prešaltao na pozitivno, kvota za prolaz Olimpije neće biti 1.15 nego sigurno 1.70-1.80. I gledajući prvo poluvrijeme, uvidjevši koliko su dominantni bili naspram Borca, mislio sam da će to kod kuće riješiti lagano.

Druga utakmica, odmah penal za Olimpiju, promašaj. Prečka, promašaj. Pritisak Olimpije ali jok. Pucanj u prazno. Što je više utakmica odmicala kraju, sve više je izgledalo da Olimpija nema blage veze šta raditi a ni kvaliteta da izvedu nešto. 

Sa druge strane, Borac je uradio upravo ono što bi svi mi zamislili. Čvrsto na loptu, zadrži, padni, čuvaj. Zašto da ne? Olimpija neka posjed na 40 metara od gola čuva do prekosutra. 

Ja lično kada vidim da ekipa posljednjih 10 minuta krene nabijati i dizati loptu sa svoje polovice u 16 metara protivnika, znam koliko je sati. Nemaju oni ni inteligencije ni snage ni iskustva za bilo šta više. Možda prođe, možda ne, ko zna.

Ono što je prošlo i što me spasilo donekle jeste ono što sam i prognozirao. Kartoni.

Što se tiče Borca, situacija je tekla ovako. 6 kartona protiv Panathinaikosa, 8 protiv APOELA, 3 protiv Vikingura, 10 protiv LASKA, 4 protiv Shamrocka i zadnje kolo 2 protiv Omonie. Dalje, protiv Olimpije u prvoj utakmici bilo je 3 žuta i crveni dok u uzvratnoj utakmici bilo je čak 9 kartona.

Sada, u historijskoj utakmici za Borac, 1/8 finala evropskog takmičenja, kod kuće, WWIN kladionica nam je dala opciju više od 2.5 kartona. Kvota 1.11 ali hej, više od 2.5 kartona. 3.5 kartona su procjenjeni sa kvotom od 1.31 dok sa 1.71 procjenjuju više od 4.5 kartona.

Neću ništa reći, ostaviti ću vama da odlučite. 

Ono što znam jeste da igrači u Bosni i Hercegovini, ne u večini slučajeva, ne neki izdvojeni slučajevi nego svi igrači iz Bosne i Hercegovine gledaju da se prodaju, odigraju par sezona vani i vrate se ovdje igrati rekreativno. Turska, Češka, Austrija, daj šta daš. Samo da se malo zaradi da se može vratiti u Sarajevo, Mostar, Banja Luku i da puši nargile i ispija kafe. Jede pite, donere, burgere i ćevape. 

Isto vrijedi i za strane igrače, mislite da ovdje dođu jer se igra atraktivan fudbal? Dođu jer im puca klinac da se lome i budu na strogim režimima. Ovdje se može kako hoćeš. Nargila, burgeri, ćevapi. Lagana kafica, lagani trening. 

Stojan Vranješ, uzeo pare, vratio se i sa 30% snage dominirao u Borcu. Stefan Savić, uzeo pare u Evropi, došao da igra lagano još godinu dvije. Ogrinec, uzeo pare, vidio da ne može meda u Evropi, došao u Borac da igra sa 50% snage. Nikolov, imao iskok u Lecce, došao u 30-tim godinama da živi lagano. Meijers, znate o kakvom se igraču radi ako iz Nizozemske ide u Rumuniju pa u Bosnu. Kvržić, malo Hrvatska, Italija, Turska, sada Borac. Despotović, ista priča kao i ostali. Carolina, kao i Meijers. Nizozemska, Poljska, Bosna. 

Da me neko ne shvati pogrešno, zahtjeva se određeni nivo i u Bosni da bi se igralo ali taj nivo je apsolutno nikakav. Nivo je takav da igrači koji ne uspiju u Poljskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Bugarskoj, dođu kod nas da igraju kao velika pojačanja. I takvi i budu, pojačanja. Ogromna. Igrači koji ne mogu meda nigdje u Evropi a ipak žele da su u Evropi, dođu u Bosnu. Što da ne?

Glavni igrači klubova Sarajeva ili Želje, puše nargile, jedu burgere od 700 grama sa fast food štandova, jedu hot dogove sa benzinske i opet su u vrhu liste strijelaca, voze auta od po 30-40k eura i žive kao grofovi sa izrazito lijepim platama za uslove Bosne i Hercegovine. 

I onda, ne treba da vas čudi da u najvažnijoj utakmici ikada, ne samo za Borac nego za čitavu BiH, u ekipi Borca imamo 7 igrača koji imaju 28+ godina. Imamo čak 5 igrača koji imaju 30+ godina. Sa druge strane, imamo samo 2 igrača koja imaju manje od 25 godina. Sa klupe ulaze igrači od 38 godina.

Mi, kao mala država, siromašna, utučena i trebalo bi da izvozimo igrače. Da se sve pare ulože u akademije, bolje uslove, trenere. Da se nabije neki budžet pa da se onda ganja evropa. Ne za godinu, dvije, tri. Možda ni za 5, ali doći će. Ali jok, kao i sve kod nas, tako je i sport u velikom kolapsu. Umjesto da se novci ulože u djecu, da im se dadne neka mogućnost, novac se ulaže u kupovinu glasačkih listića. Putem sporta se promoviše politika, igra se igra čiji je to babo jači. Daje se titula na osnovu neke Hrvat/Srbin/Bošnjak raspodjele. I ne, ne branim ja ni Sarajevo. Dok je bošnjak bio u savezu, Sarajevo je uzimalo poklonjene titule. Pare krali bošnjački klubovi. Isto sada radi Vico, nije Vico prvi. Samo je naslijedio to jer je na red došao srbin i srbski klub. I tako će i biti, što i ne bi kada imaju priliku uzimati milione, zbrinuti svoje porodice a da im niko A ne kaže kako treba?

Šta mislite, da će novci Borca ostati u Borcu i da će se uložiti u razvoj, akademiju, trenere, ishranu ili bilo šta vezano za klub / igrače? Mislite da Dodik, Tegeltija ili Vico neće doći po svoje?

Ovo je samo mali uvid u ono što se dešava sa Borcem i oko Borca, kao i svih ostalih ekipa u Bosni i Hercegovini. Dovode se potrošeni igrači koji žele da završe karijere, postavljaju se kao nosioci igre, uzimaju novce i uspjeh je ako se prođe kolo u evropi. Živi se od novca iz budžeta, novca koji dadne država. Živi se od ponekog transfera u Tursku ili Austriju, živi se od transfera od Edina Džeke. Ti novci dalje idu 90% u krive ruke, 10% u potrošene igrače koji će uzeti lovu i lagano igrati.

Da ne bismo išli dalje u svu ovu priču, vratimo se onom bitnom? Šta raditi sa Borcem danas?

Borac predstavlja sve ono što ja ne volim, kao i sve ekipe iz Bosne i Hercegovine. Loš sport, loše upravljanje, i sve navedeno u tekstu iznad.

Sa druge strane Rapid je ono što mi se sviđa. Mladi igrači, igra na gol više, željni dokazivanja. Rapid u toj utakmici protiv Copenhagena, kao i večini prethodnih, ima fokus na mladim igračima. U početnih 11 imao je tek 2 igrača starija od 25 godina. Niti jedan igrač nije 30 godina ili preko. Znači, 9 igrača sa 25 godina ili manje. Sa klupe ulaze momci sa 19-20-23 godine. 

U čitavom rosteru od 36 igrača imamo tek 4 igrača sa 30+ godina.

Jedan je golman kojeg nema ni u kakvom protokolu za utakmice.

Drugi je vezni igrač koji u posljednjih 30 utakmica priliku dobio 5 puta. Dva puta u prijateljskim utakmicama. 8 minuta u ligi. 70 minuta u kupu. 1 minut protiv Noaha. 

Treći je također vezni igrač koji ima 30 godina tačno i nosioc je igre tima iz Beča. 

Četvrti je napadač koji je u ovom trenutku ozlijeđen.

23 igrača od ukupno 36 ima 23 godine ili manje.

E ja ću ići sa onim što mi se sviđa. Mladi igrači, normalni uslovi, igra na gol više. Da vas napomenem, o Rapidu nemam blage, nisam niti jednu jedinu utakmicu pogledao ali ću se kladiti na mladost, brzinu, lepršavu igru, uslove koji mladima daju mogućnost. Zdravu sredinu. Odbijam da se kladim na Borac, odbijam da se kladim na Dodika i to da ON donira novce zbog prolaza protiv Olimpije. Pa hej, nisi iz svog džep dao pare, dao si pare države, moje pare. Onda neka tako i stoji, a ne DODIK PODIJELIO PO 10.000 SVAKOM IGRAČU. Pa dao bih i ja svima vama sa foruma po 20.000 da imam i da nisu moje. Što ne bi? Šta me briga?

Odbijam da se kladim na sistem koji nema budućnost, sistem koji je trul i koji smrdi na sve strane.

Da sve sumiramo, gol Rapida, pobjeda Rapida i naravno, kartoni, što manja granica to bolje.

prije 15 minute, furyshaa said:

Jučer me tako pokosila utakmica Liverpoola i PSG-a da mislim da ću se do kraja mjeseca oporavljati od iste. Ali hej, ko mi je kriv kada se uzdam u Dembelea, Barcolu, Mendesa, Hakimia, Douea, Zaire Emerya ili Ramosa, glup sam, priznajem. Liverpool odigrao tako da je ono bilo žalosno gledati, žalosno. Zbog onakve igre, molio sam Boga da izgube ali kakve koristi kada Dembele siluje loptu kao da je zakonom pripisana samo njemu. Ok, šut, dva, tri 100 metara od gola, ali 15 je već loše. Ok, pretjerujem, ali imati 8 udaraca od kojih 6 završi 10 metara iznad / pored gola, vala stani malo. 

Ono na što bih se danas osvrnuo jeste utakmica mog voljenog Borca. Istog Borca koji me je prošli put pokopao u tom duelu sa Olimpijom. Ispravka, nije me Borac pokopao nego Olimpija.

Prva utakmica, prvo poluvrijeme, Borac kod kuće je izgledao katastrofalno, okrenuli su guzicu i mislim da je gol visio u zraku. Ali onda, sami početak drugog poluvremena, crveni karton i doviđenja dominacijo Olimpije. Borac je čak u 86. minuti promašio penal i kada je sve odumiralo, 91. minuta i gol Borca za vodstvo i pobjedu od 1:0. 

Odmah sam se prešaltao na pozitivno, kvota za prolaz Olimpije neće biti 1.15 nego sigurno 1.70-1.80. I gledajući prvo poluvrijeme, uvidjevši koliko su dominantni bili naspram Borca, mislio sam da će to kod kuće riješiti lagano.

Druga utakmica, odmah penal za Olimpiju, promašaj. Prečka, promašaj. Pritisak Olimpije ali jok. Pucanj u prazno. Što je više utakmica odmicala kraju, sve više je izgledalo da Olimpija nema blage veze šta raditi a ni kvaliteta da izvedu nešto. 

Sa druge strane, Borac je uradio upravo ono što bi svi mi zamislili. Čvrsto na loptu, zadrži, padni, čuvaj. Zašto da ne? Olimpija neka posjed na 40 metara od gola čuva do prekosutra. 

Ja lično kada vidim da ekipa posljednjih 10 minuta krene nabijati i dizati loptu sa svoje polovice u 16 metara protivnika, znam koliko je sati. Nemaju oni ni inteligencije ni snage ni iskustva za bilo šta više. Možda prođe, možda ne, ko zna.

Ono što je prošlo i što me spasilo donekle jeste ono što sam i prognozirao. Kartoni.

Što se tiče Borca, situacija je tekla ovako. 6 kartona protiv Panathinaikosa, 8 protiv APOELA, 3 protiv Vikingura, 10 protiv LASKA, 4 protiv Shamrocka i zadnje kolo 2 protiv Omonie. Dalje, protiv Olimpije u prvoj utakmici bilo je 3 žuta i crveni dok u uzvratnoj utakmici bilo je čak 9 kartona.

Sada, u historijskoj utakmici za Borac, 1/8 finala evropskog takmičenja, kod kuće, WWIN kladionica nam je dala opciju više od 2.5 kartona. Kvota 1.11 ali hej, više od 2.5 kartona. 3.5 kartona su procjenjeni sa kvotom od 1.31 dok sa 1.71 procjenjuju više od 4.5 kartona.

Neću ništa reći, ostaviti ću vama da odlučite. 

Ono što znam jeste da igrači u Bosni i Hercegovini, ne u večini slučajeva, ne neki izdvojeni slučajevi nego svi igrači iz Bosne i Hercegovine gledaju da se prodaju, odigraju par sezona vani i vrate se ovdje igrati rekreativno. Turska, Češka, Austrija, daj šta daš. Samo da se malo zaradi da se može vratiti u Sarajevo, Mostar, Banja Luku i da puši nargile i ispija kafe. Jede pite, donere, burgere i ćevape. 

Isto vrijedi i za strane igrače, mislite da ovdje dođu jer se igra atraktivan fudbal? Dođu jer im puca klinac da se lome i budu na strogim režimima. Ovdje se može kako hoćeš. Nargila, burgeri, ćevapi. Lagana kafica, lagani trening. 

Stojan Vranješ, uzeo pare, vratio se i sa 30% snage dominirao u Borcu. Stefan Savić, uzeo pare u Evropi, došao da igra lagano još godinu dvije. Ogrinec, uzeo pare, vidio da ne može meda u Evropi, došao u Borac da igra sa 50% snage. Nikolov, imao iskok u Lecce, došao u 30-tim godinama da živi lagano. Meijers, znate o kakvom se igraču radi ako iz Nizozemske ide u Rumuniju pa u Bosnu. Kvržić, malo Hrvatska, Italija, Turska, sada Borac. Despotović, ista priča kao i ostali. Carolina, kao i Meijers. Nizozemska, Poljska, Bosna. 

Da me neko ne shvati pogrešno, zahtjeva se određeni nivo i u Bosni da bi se igralo ali taj nivo je apsolutno nikakav. Nivo je takav da igrači koji ne uspiju u Poljskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Bugarskoj, dođu kod nas da igraju kao velika pojačanja. I takvi i budu, pojačanja. Ogromna. Igrači koji ne mogu meda nigdje u Evropi a ipak žele da su u Evropi, dođu u Bosnu. Što da ne?

Glavni igrači klubova Sarajeva ili Želje, puše nargile, jedu burgere od 700 grama sa fast food štandova, jedu hot dogove sa benzinske i opet su u vrhu liste strijelaca, voze auta od po 30-40k eura i žive kao grofovi sa izrazito lijepim platama za uslove Bosne i Hercegovine. 

I onda, ne treba da vas čudi da u najvažnijoj utakmici ikada, ne samo za Borac nego za čitavu BiH, u ekipi Borca imamo 7 igrača koji imaju 28+ godina. Imamo čak 5 igrača koji imaju 30+ godina. Sa druge strane, imamo samo 2 igrača koja imaju manje od 25 godina. Sa klupe ulaze igrači od 38 godina.

Mi, kao mala država, siromašna, utučena i trebalo bi da izvozimo igrače. Da se sve pare ulože u akademije, bolje uslove, trenere. Da se nabije neki budžet pa da se onda ganja evropa. Ne za godinu, dvije, tri. Možda ni za 5, ali doći će. Ali jok, kao i sve kod nas, tako je i sport u velikom kolapsu. Umjesto da se novci ulože u djecu, da im se dadne neka mogućnost, novac se ulaže u kupovinu glasačkih listića. Putem sporta se promoviše politika, igra se igra čiji je to babo jači. Daje se titula na osnovu neke Hrvat/Srbin/Bošnjak raspodjele. I ne, ne branim ja ni Sarajevo. Dok je bošnjak bio u savezu, Sarajevo je uzimalo poklonjene titule. Pare krali bošnjački klubovi. Isto sada radi Vico, nije Vico prvi. Samo je naslijedio to jer je na red došao srbin i srbski klub. I tako će i biti, što i ne bi kada imaju priliku uzimati milione, zbrinuti svoje porodice a da im niko A ne kaže kako treba?

Šta mislite, da će novci Borca ostati u Borcu i da će se uložiti u razvoj, akademiju, trenere, ishranu ili bilo šta vezano za klub / igrače? Mislite da Dodik, Tegeltija ili Vico neće doći po svoje?

Ovo je samo mali uvid u ono što se dešava sa Borcem i oko Borca, kao i svih ostalih ekipa u Bosni i Hercegovini. Dovode se potrošeni igrači koji žele da završe karijere, postavljaju se kao nosioci igre, uzimaju novce i uspjeh je ako se prođe kolo u evropi. Živi se od novca iz budžeta, novca koji dadne država. Živi se od ponekog transfera u Tursku ili Austriju, živi se od transfera od Edina Džeke. Ti novci dalje idu 90% u krive ruke, 10% u potrošene igrače koji će uzeti lovu i lagano igrati.

Da ne bismo išli dalje u svu ovu priču, vratimo se onom bitnom? Šta raditi sa Borcem danas?

Borac predstavlja sve ono što ja ne volim, kao i sve ekipe iz Bosne i Hercegovine. Loš sport, loše upravljanje, i sve navedeno u tekstu iznad.

Sa druge strane Rapid je ono što mi se sviđa. Mladi igrači, igra na gol više, željni dokazivanja. Rapid u toj utakmici protiv Copenhagena, kao i večini prethodnih, ima fokus na mladim igračima. U početnih 11 imao je tek 2 igrača starija od 25 godina. Niti jedan igrač nije 30 godina ili preko. Znači, 9 igrača sa 25 godina ili manje. Sa klupe ulaze momci sa 19-20-23 godine. 

U čitavom rosteru od 36 igrača imamo tek 4 igrača sa 30+ godina.

Jedan je golman kojeg nema ni u kakvom protokolu za utakmice.

Drugi je vezni igrač koji u posljednjih 30 utakmica priliku dobio 5 puta. Dva puta u prijateljskim utakmicama. 8 minuta u ligi. 70 minuta u kupu. 1 minut protiv Noaha. 

Treći je također vezni igrač koji ima 30 godina tačno i nosioc je igre tima iz Beča. 

Četvrti je napadač koji je u ovom trenutku ozlijeđen.

23 igrača od ukupno 36 ima 23 godine ili manje.

E ja ću ići sa onim što mi se sviđa. Mladi igrači, normalni uslovi, igra na gol više. Da vas napomenem, o Rapidu nemam blage, nisam niti jednu jedinu utakmicu pogledao ali ću se kladiti na mladost, brzinu, lepršavu igru, uslove koji mladima daju mogućnost. Zdravu sredinu. Odbijam da se kladim na Borac, odbijam da se kladim na Dodika i to da ON donira novce zbog prolaza protiv Olimpije. Pa hej, nisi iz svog džep dao pare, dao si pare države, moje pare. Onda neka tako i stoji, a ne DODIK PODIJELIO PO 10.000 SVAKOM IGRAČU. Pa dao bih i ja svima vama sa foruma po 20.000 da imam i da nisu moje. Što ne bi? Šta me briga?

Odbijam da se kladim na sistem koji nema budućnost, sistem koji je trul i koji smrdi na sve strane.

Da sve sumiramo, gol Rapida, pobjeda Rapida i naravno, kartoni, što manja granica to bolje.

Hvala ti kolega sto si odvojio vreme za Forum kao i uvek. Samo nam jos reci dve stvari. Sta je to nargila i da li osim mrznje i zla ulazemo i razum u kladjenje protiv Borca, posto vise nema nazad?

@LeonardoDrugi Da se razumijemo, nije ovdje poenta mržnje ili zla nego čisti razum. Meni moj razum kaže da je Borac trula sredina, sredina koja se krade i između ostalog, korumpirana sredina. Borac, navijači Borca, veličanje zločina, za mene je to trula sredina. Sredina gdje dolaze igrači da se oproste i da igraju sa 20 - 30% snage. Za mene takva ekipa nije zdrava ekipa i ne može pobjeđivati protiv zdravih ekipa. Ono što ih izvlači jeste da je situacija u čitavoj državi ista ili čak i gora i to im daje mogućnost osvajanja trofeja i plasmana u evropu. 

Kada imaš osobu na vrhu države koja te podržava, kada imaš osobu u vrhu saveza koja te gura, sudstvu, poreznoj, kada na svakoj poziciji imaš ljude koji te guraju, onda je situacija prosta i ti sa 20% snage možeš osvojiti titulu. Vrlo je jednostavno kada protivnik u 15. minuti dobije crveni i plus nema pravo preći pola. Ista situacija je bila i sa Sarajevom dok je olako osvajalo titule kao i sa Željezničarom. Jedini kvalitet za našu ligu mislim da ima Zrinjski ali i oni lagano padaju. Njihovih par sezona slave mislim da prolazi odlaskom kvalitetnih igrača. 

E sa druge strane imamo prije svega ekipu iz Austrije. Ekipu koja gaji otvoren fudbal. Ekipu u kojoj vlada mladi kadar, ekipu koja pravi igrači, kreira ih, prodaje ih. Ekipu koja ima uslove, zdravo okruženje. 

Nikada ih nisam gledao, nikada u životu, ali biram da se kladim na zdravo okruženje prije svega. Mlade igrače i potencijal. Ako padnem, nije mi mrsko, neću se pojesti jer znam da će Borac kad tad kiksati i ja ću biti tu i to naplatiti. I da budem u minusu, poraz prljavog i koruptiranog sistema će to duševno nadoknaditi. Biti ću sretan.

prije 7 sati, LeonardoDrugi said:

Najava ovog kola Euroleague

Post cu poceti zahvaljivanjem velikom bet365 online kladionica" rel="external">bet365 sto postoji, a oni ako prepoznaju ovu besplatnu reklamu, mogu se zahvaliti nekom uplatom ili donacijom na bankarski racun ovog smesnog Foruma. Da sam vlasnik ovog portala ja bih danas ponudio svim registrovanim clanovima ovog Foruma ponudu da naprave tiket od samo tri utakmice Euroleague, ali iskljucivo sa konacnim ishodima, bez koriscenja handicapa, pogotovo kliznih, a pogotovo ekstremnih, pa ako na Forumu postoji neko ko je u stanju u ovom kolu da pogodi tri konacna ishoda, taj znalac bi morao da zasluzi neku vrednu nagradu poput besplatne karte za put oko sveta. Ja mislim ili mi barem tako deluje da je prakticno nemoguce pogoditi tri konacna ishoda u ovom kolu Euroleague, ali se isto tako treba zahvaliti velikom bet365 online kladionica" rel="external">bet365 sto postoji, i sto u svojoj ponudi ima ekstremne klizne handicape. Sa ekstremnim handicapima, meni deluje da se moze pogoditi svih osam utakmica Euroleague (cetvrtak i petak), ali da ne preterujemo, ja cu izdvojiti samo cetiri utakmice. Ovo je moj pokusaj da budem koristan po Forum, ali samo za kolege koji imaju otvorene racune kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365, pod uslovom da su ljubitelji malih kvota. Svi ostali, mogu slobodno da preskoce ovaj post, i da vide sta drugi imaju da kazu sa fudbalom.

Panathinaikos vs Real Madrid

Ovo je repriza velikog Finala od prosle godine, kada je Real Madrid vodio dve cetvrtine, gde je grcima ubacio preko 50 poena do poluvremena, i onda im stao sut i izgubio. Onaj Real iz prosle sezone i ovaj imaju zajednickog koliko i kolega @josip123 iz prosle sezone i ovaj iz ove. Panathinaikos ove sezone ima dva poraza kod kuce, a Real Madrid devet poraza na strani koliko nije imao u protekle dve sezone zajedno. U ovom trenutku, Real Madrid je na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje, i to ne ono pravo doigravanje, vec ono utesno, a ako izgubi u Atini, moze da se desi cak i da ispadnu, a imaju onakvu timcinu. Da kazem i da je nikada gori Real Madrid, ipak dobio Panathinaikos u prvoj utakmici, i da iako imaju losu sezonu, kod kuce su jos kako-tako dobri, ali na strani izgledaju skandalozno. Panathinaikos je trenutno treci, po meni su morali i bolje, jer imaju tri pobede manje od Olympiacosa, i samo dve pobede vise od Crvene Zvezde, Bayerna i Parisa, timova od kojih su tri puta bolji i skuplji. I evo nas kod velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Da oni ne postoje, a pogotovo da ne postoje ekstremni klizni handicapi, za mene bi ovo bila utakmica NoBet, a kada bih morao da prognoziram ili cu umreti, onda bih uvek pre podrzao Panathinaikos, ali samo sa tudjim novcem. Jedini razlog bi bio raspored Panathinaikosa, jer nakon ove utakmice kod kuce sa Realom ide Olympiacosu, pa bi sa dva uzastopna poraza, veoma lako mogao da padne na tabeli, iako kakav roster imaju, pozicija na tabeli im nista ne znaci, jer se verovatno svakako ici na FinalFour. Na srecu, veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 postoji, pa tako nudi i ekstremne klizne handicape na koje ja gledam kao da bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kaze; evo uzmi sam ponudu koju hoces, odigraj sta god hoces. Meni tako recimo deluje klizni handicap od +6,5 (da Panathinaikos moze kod kuce da izgubi do 6 poena razlike) po kvoti od 1,18, a da ne govorim o kliznom handicapu od +11,5 po kvotici od 1,09 koja je kao stvorena za mene.

Baskonia vs Zalgiris

Ista prica. Konacni ishod ne bih odigrao cak ni da pronadjem novac na ulici. Na jednoj strani imamo raspalu Baskoniju koja bi mogla da ima najgoru svoju sezonu u celoj istoriji kluba, da ne udje u doigravanje ni u jednom takmicenju u kojem je ucestvovala sto se nije desilo barem trideset godina. Doigravanje u Euroleague vise ne mogu ni da sanjaju, u spanskom kupu nisu ni ucestvovali, a najverovatnije nece uci ni u doigravanje u spanskom prvenstvu, pogotovo nakon jos jednog poraza, ovoga puta od Andorre. Zalgirisu je ovo utakmica na zivot i smrt, ali i bez toga, kada ne bi postojali klizni handicapi, za mene bi i ova utakmica bila NoBet, ali posto veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 postoji, onda bih uvek podrzao Zalgiris sa ovim neverovatnim handicapima od +13,5 po kvoti od 1,18 a da ne govorimo o handicapu od +18,5 po kvoti od 1,09

Olympiacos vs Partizan

Za mene je ovo jedinica kao kuca, i da na klupi Partizana sedi bilo koji drugi trener, ova (teoretski moguca) jedinica bi bila za rasprodaju imovine ili podizanje kredita. Po meni, kada bi samo kvalitet i sirina rostera odlucivala u sportu, a ne i mozgovi igraca, i kada bi se sportom bavili akademici, a ne polupismene budale, Partizan ovo ne bi dobio cak ni da se igra sve dok ne povedu na utakmici. Ovako, udobna pozicija Olympiacosa na tabeli plus Zeljko Obradovic na klupi Partizana, plus crnci plus ovo, plus ono ... i ovde se ne bih kladio sa svojim novcem, ali sa tudjim bih odigrao jedinicu za sve pare. A eto, veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 nudi u svojoj ponudi da Olympiacos moze cak i da izgubi do dva poena razlike po kvoti od 1,20 ili neverovatnih sedam razlike po kvoti od 1,09

Zahvaljujuci bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i njihovim ekstremnim handicapima, mogu da se odigraju ova tri meca po ukupnoj kvoti od 1,64 (1,18 x 1,18 x 1,18) koji ne mogu da se odigraju ni u jednoj drugoj kladionici na svetu, a isto tako zahvaljujuci bet365 online kladionica" rel="external">bet365 mogu da se odigraju ta tri ista meca po ukupnoj kvoti od 1,30 (1,09 x 1,09 x 1,09) gde deluje da je nemoguce da se padne.

A u sledecem postu cu najaviti mozda i najinteresantniju utakmicu ovoga kola izmedju Bayerna i Crvene Zvezde, i to tamo negde do rucka. A veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ako prepozna ovu besplatnu reklamu, neka uplati nesto na racun naseg Foruma da povecamo fond za pobednika svete Poslednje Sanse. Ali od sledece sezone.

kvota 1.09 stvorena za tebe ... bravo majstore 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • nevjerojatno.....Bochum priredio iznenadjenje. Crveni karton za Bayern valjda presudio .
    • tiket: 1. Slaven Belupo-Dinamo Zagreb, 1. SHNL, 09.03.24. u 17.30 h     tip: više od 1.5 gol (koef. 1.25. PSK) 2. Partizan-FMP Beograd,  ABBA league, 10.03.25. u 19.00 h      tip: 1. četvrtina Partizan (koef. 1.25. PSK) 3. Engleska- Albanija, kvalifikacije za SP, Europa, 21.03.25. u 20.45.     tip: Engleska pobjeda (koef. 1.15. PSK) ---------------------------------------------------------------------- total odds = 1.80     p.s. molim komentar velikog Leonarda   /može i vrijedjat, ne smeta /
    • Premier liga Tottenham - Bournemouth (15:00) bet365 Sudac: John Brooks (5.17) Prosjek ekipe 1: 1.89 Prosjek ekipe 2: 2.52 Chelsea - Leicester (17:30) bet365 Sudac: Tim Robinson (5.10) Prosjek ekipe 1: 2.85 Prosjek ekipe 2: 2.30 Manchester United - Arsenal (17:30) bet365 Sudac: Anthony Taylor (3.23) Prosjek ekipe 1: 2.37 Prosjek ekipe 2: 2.04 Primera Getafe - Atletico Madrid (14:00) bet365 Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (4.69) Prosjek ekipe 1: 3.00 Prosjek ekipe 2: 2.31 Real Madrid - Rayo Vallecano (16:15) bet365 Sudac: Francisco Hernandez Maeso (4.92) Prosjek ekipe 1: 1.58 Prosjek ekipe 2: 2.46 Ath. Bilbao - Mallorca (18:30) bet365 Sudac: Alejandro Hernandez Hernandez (5.58) Prosjek ekipe 1: 1.81 Prosjek ekipe 2: 2.08 Betis - Las Palmas (18:30) bet365 Sudac: Jose Sanchez Martinez (5.20) Prosjek ekipe 1: 2.00 Prosjek ekipe 2: 2.85 Real Sociedad - Sevilla (21:00) bet365 Sudac: Victor Garcia Verdura (4.75) Prosjek ekipe 1: 2.35 Prosjek ekipe 2: 2.65   Serie A Verona - Bologna (12:30) bet365 Sudac: Antonio Rapuano (5.40) Prosjek ekipe 1: 2.67 Prosjek ekipe 2: 1.52 Napoli - Fiorentina (15:00) bet365 Sudac: Andrea Colombo (4.00) Prosjek ekipe 1: 1.19 Prosjek ekipe 2: 2.11 Empoli - Roma (18:00) bet365 Sudac: Marco Di Bello (2.90) Prosjek ekipe 1: 1.81 Prosjek ekipe 2: 1.96 Juventus - Atalanta (20:45) bet365 Sudac: Simone Sozza (3.64) Prosjek ekipe 1: 1.67 Prosjek ekipe 2: 1.81   Bundesliga Eintracht Frankfurt - Union Berlin (15:30) bet365 Sudac: Frank Willenborg (4.83) Prosjek ekipe 1: 1.50 Prosjek ekipe 2: 2.50 Hoffenheim - Heidenheim (17:30) bet365 Sudac: Daniel Schlager (3.82) Prosjek ekipe 1: 1.96 Prosjek ekipe 2: 1.92 Ligue 1 Brest - Angers (15:00) bet365 Sudac: Abdelatif Kherradji (3.09) Prosjek ekipe 1: 1.83 Prosjek ekipe 2: 1.38 Havre - St. Etienne (17:15) bet365 Sudac: Clement Turpin (2.92) Prosjek ekipe 1: 1.79 Prosjek ekipe 2: 1.96 Reims - Auxerre (17:15) bet365 Sudac: Romain Lissorgue (4.10) Prosjek ekipe 1: 2.17 Prosjek ekipe 2: 1.88 Nantes - Strasbourg (17:15) bet365 Sudac: Hakim Ben El Hadj (4.27) Prosjek ekipe 1: 2.04 Prosjek ekipe 2: 2.29 Nice - Lyon (20:45) bet365 Sudac: Benoit Bastien (4.83) Prosjek ekipe 1: 1.88 Prosjek ekipe 2: 1.63 (Koeficijenti 8.3. u 21:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use