-
Registriraj se na SvijetKladjenja forum
Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!
Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!
Report
-
Od furyshaa · Objavljeno
Kad smo već kod posljednjih vozova, vodim se istom logikom. Ako Dortmundu u zadnjem kolu nije u interesu da sve okrenu na glavu i dobiju Mainz za titulu, što bi meni bilo žao da padnem na seljacima? Isto tako i za Juventus, ako neće dobiti Monzu kod kuće, Monzu koja je već ispala a Juventusu treba kao suho zlato … Isto kao i za Sporting i Benficu, 4 kola do kraja, u predzadnjem kolu igraju jedni protiv drugih i kiks u naredne dvije utakmice ne dolazi u obzir. Zrinjski ću iz inita podržati do kraja jer uvijek sam isticao to da je Zrinjski po meni jedina kvalitetna ekipa u ligi. Prodali su dosta ali i dalje po meni su jedina kvalitetna ekipa u ligi. -
Od Fitoz · Objavljeno
Ovo je moj tiket sa posljednjim vozovima.. Zrinjski ne bi trebao imati problem sa susjedima iz Sirokog, susjedi ce se sami izmaci da Zrinjski dobije i odrzi kakve-takve sanse za titulu..Jos imamo zlatni gol na Zrinjski. O Juventusu je vec sve napisano, a Benfica ako ne moze da dobije ove krseve od ekipa onda ne treba niti da bude prvak nacionalnog prvenstva. -
Od pena29 · Objavljeno
Po običaju Leova dobra analiza stanja u obje lige,a svidja mi se metafora o posljednjim vlakovima. Ja sam odavno u pogrešnom vlaku, ispao iz svih natjecanja,ali bar znam da sam u pogrešnom vlaku, ne nadam se uzalud i čekam presjedanje na pogodnoj stanici najesen,tj.novu sezonu u P.šansi u kojoj ću izbjegavati Real. Ove sezone su me koštali ,ali bar neće osvojiti ništa kao ni ja. Možda sam jedino pogodio da Fitoz i Nuki osvojaju Lige . -
Od LeonardoDrugi · Objavljeno
Poslednji voz(ovi) Ala sam se ja naslusao u svom zivotu prica o poslednjem vozu, majko moja! Prvo su mi govorili da treba da "uhvatim" poslednji voz i zavrsim skolu. Pa sam onda imao poslednji voz da sebi nadjem devojku. Pa sam morao da udjem u poslednji voz da se uozbiljim. I tako ceo zivot, poslednji voz da nadjem sebi zenu, poslednji voz da pocnem nesto da yebem, poslednji voz da pocnem nesto da radim u zivotu, poslednji voz za ovo, poslednji voz za ono .... A u stvari, u realnom zivotu, svi moji poslednji vozovi nisu ni stigli u stanicu. Jel znate onu cuvenu pricu o poslednjem vozu da nadjete sebi zenu? E, pa taj moj poslednji voz je ispao iz sina. Jedini moj poslednji voz koji je usao u stanicu je onaj iz Poslednje Sanse, koji je vec tri puta stigao u stanicu, a izgleda da ce i cetvrti put. Juventus vs Monza, Serie A, jedinica, kvota 1,18 Virtus vs Varese, italijanski basket, Serie A, jedinica, kvota 1,15 Bodo/Glimt vs Kfum Oslo, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,18 Ukupna kvota 1,60 Poslednji voz Juventusa U ovom trenutku Juventus ima bod manje od cetvrtoplasirane Bologne i losiju igru od barem polovine italijanskih prvoligasa. Do kraja sezone je ostalo jos samo pet kola, a nakon ove danasnje utakmice Juventus ima dva teska gostovanja, direktnim konkurentima za mesta koje vode u Ligi Prvaka sledece sezone, Bologni i Laziju. Danas igra sa Monzom, istorijskim krsem koja je ispala jos pre pet meseci, koja je poslednju pobedu imala jos 13.01. nad Fiorentinom, i koja u poslednjih 13 kola ima skor nula pobeda, dva X-a i jedanest poraza, gde su od mogucih 39 bodova osvojili tek dva, majko moja. Monza je izgubila deset uzastopnih utakmica koje je igrala na strani (ukljucujuci i kup utakmicu) uz gol razliku 6:29 Ja mislim da ovaj Juventus ne da veceras ulazi u poslednji voz za mesto u Ligi Prvaka sledece sezone, nego da je Juventus usao u pogresan voz jos pre pet godina, a kada udjete u pogresan voz, onda je svaka sledeca stanica pogresna. A u pogresan voz su usli one godine kada su procenili da je dolazak Ronalda jedino sto im nedostaje da konacno osvoje Ligu Prvaka nakon devet uzastopnih titula. Nakon Antonia Contea, Allegria i Sarria, sebi su dozvolili da im na klupi sedi Thiago Motta, a sada Igor Tudor, a valjda bi trebalo da se spremi Cannavaro. Nista bolje odluke nisu donosili ni kada je u pitanju vodjenje kluba, da ne govorimo o proceni da sa igrom kakvu Juventus gaji, a to je da stvaranje sansi za gol predstavlja porodjajne muke, napad vodi jedan onakav drvoseca poput Vlahovica. Tudor je izdrzao cak tri utakmice da ne izgubi, ali ako znate da je od te tri, dve igrao kod kuce, i to sa krsevima poput Genoe i Leccea, onda sve to uopste ne izgleda dobro, a trebali ste tek da vidite na sta je Juventus licio na utakmici protiv Parme, majko moja. Za mene Juventus ima roster kao kada u dvoristu imate svinjac, a u svinjcu svinje, pa im pripremate sta ce da jedu, pa sve sto imate u kuci od ostataka hrane pomesate i bacite svinjama. Imaju neverovatan roste od cak 31 igraca od cak 21 stranaca i devet crnaca. Ovaj roster osim sto je izuzetno skup i nefunkcionalan, izgleda da je stvaran kao da je neko nabacivao igrace neka stoje u rosteru, pa ako trebaju onda ok, a ako ne trebaju, nema veze. Pogledajte samo napad, osam napadaca, sve stranci, bez ijednog italijana, a kada treba da postignu gol kao da se poradjaju. Juventus nikada nije imao napadace, niti su ikada bili napadacka ekipa, ali ovakve istorijske krseve nikada nisu imali, Mbangula, Kolo Muani, Weah, Vlahovic, Yildiz, Conceicao, Gonzalez, Milik ... cccccccc. Po imenima, rekli biste da ce postici dvesto golova u sezoni, a oni se poradjaju u napadu. Meni osobno ova utakmica prosto vristi da se odigra jedan lepi, veliki X, nereseni ishod na utakmici po kvoti od 7,25 i to sa tacnim rezultatom od 0:0 ali ono sto za ovu utakmicu svakako moze da se kaze, to je da je ovo zaista, ali zaista poslednji voz za Juventus, iako ja mislim da njihov poslednji voz, na kraju sezone nece uci u stanicu, vec ce negde ispasti iz sina. Poslednji voz ove generacije Virtusa Ko se kladi na ekipu Virtusa u ovoj sezoni, taj je kompletna budala. Koliko ja znam, na kraju ove sezone, celnici kluba imaju nameru da iz ovog rostera zadrze samo jednog igraca. Pred Virtusom se sprema istorijska cistka u timu, a kako ce izgledati sklapanje rostera za sledecu sezonu, samo Bog zna. Ovo je kraj jedne relativno dobre, ali stare, istrosene i medjusobno zasicene generacije koja igra svoju poslednju sezonu. Po meni oni imaju dosta dobar roster po imenima, ali staru i istrosenu ekipu koja je, takodje usla u svoj poslednji voz, i trenutno voze svoju poslednju voznju. Na klupi imaju vojno lice, a ne trenera, Euroleague su neslavno zavrsili, najzad su docekali da igraju jednu utakmicu sedmicno, a za vojno lice na klupi je to jedino sto im je potrebno, da sto vise treniraju, a da sto manje igraju utakmica. Do kraja sezone je ostalo jos samo tri kola, Virtusu je trenutno najvaznije samo da zadrze prvo mesto u regularnom delu sezone, a ovaj Varese nije los, ali nije ni nista posebno, ne moze da ispadne, a ne moze ni do sredine tabele, a kamoli do doigravanja. Teoretski gledano, na Vitrus ne bi trebalo da se kladi nikada, cak ni sa tudjim novcem, ali poslednji voz generacije ... pa onda priprema i mobilizacija ekipe za play-off, pa ovo pa ono ... a tu je i poraz od Varesea u prvom delu prvenstva kada su im ubacili 104 poena ... tako da i ja ulazim u poslednji voz Virtusa, poslednji put igram na njih u sezoni, pa ako treba da padnem, neka padnem. Poslednji voz kolege @nutrija Iako kolegu smatram dobrim kockarom i stvarno mislim da je on potreban prvoj ligi svete Poslednje Sanse i da je jos potrebnije da se uvede od sledece sezone Pravilo da dvojica kolega ispadaju iz prve, elitne, ipak mislim i da ce nutrijin poslednji voz na kraju ispasti iz sina, odnosno da ni njegov poslednji voz nece uci u stanicu. Voz mu je ispao iz sina u Guts-Leonardo Kupu, voz mu je ispao iz sina i u sezonama 2021/2022 2022/2023 2023/2024 pa ako gledamo statistiku i tradiciju, onda .... Kolega je predlozio over 1,5 gol na utakmici Bodo/Glimta protiv neke ekipe za koju ne znam ni ko su ni kako se zovu, ali ovde u ovom predlogu za kladjenje se ne predlaze na osnovu razuma, vec kao i kod Juventusa i Virtusa, ulazimo u poslednje vozove, pa dokle stignemo. Poslednji vozovi u koje sutra ulaze nasih devet kolega iz druge, amaterske Sutra se otvara tema u velikom Finalu Guts-Leonardo Kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Devetorica kolega ulaze u svoje poslednje vozoveeeeeeeeeeeee. Sutra cemo da vidimo kako stojimo sa psihom, kako stojimo u drugoj, amaterskoj sa strategijom, karakterom i koliko ima cojonesa u svakom od njih. Od sutra cemo da gledamo da li karakter i psiha kazu da treba ici sa cetiri sto laksa i jednostavnija predloga, pa da moze da se desi da te neko pretekne za 0,001 vecom ukupnom prosecnom kvotom, ili ici sa cojonesima i pokusati postaviti predlog sa visom kvotom i rizikovati da vam poslednji voz ispadne iz sina. Sve ostale kolege koje su ispale iz Guts-Leonardo Kupa pre jos oho-hooo vremena, neka na zivot gledaju sa vedrije strane, bas kao i nas kolega @pena29 koji je jos 09.12. u svom predlogu postavio da je nemoguce da Bayern nekoga pobedi sa cetiri gola razlike, a onda izjavio i ostao ziv, da je dobro kada se odmah ispadne iz Kupa, jer onda ne morate da se vise nervirate do kraja sezone ... majko moja. E, to se zove optimizam, vedri duh i pozitivan pogled na zivot, kada nakon fijaska ipak pronadjete nesto pozitivno. Iako ja mislim da je ovaj @pena29 ove sezone u Poslednjoj Sansi takodje usao u pogresan voz, pa su sada sve njegove sledece stanice u pogresnom vozu pogresne. Ako je neko od kolega sa Foruma lose spavao, ili ustao na pogresnu nogu, ili se ne oseca dobro, ili misli da bi ova danasnja nedelja mogla da bude jedan od onih dana kada je bolje i ne izlaziti iz kreveta, neka na zivot gleda pozitivno. Setite se kako je bilo kolegi @nutrija kada je u prvom kolu Guts-Leonardo Kupa postavio kao svoj predlog over 1,5 gol na utakmici Barcellona vs Leganes, a utakmica zavrsila 0:1 u sred Barcellone a oni u sezoni postigli 155 golova u svim takmicenjima, majko moja. -
Od Ipoje4 · Objavljeno
26.4. Nogomet/Barcelona vs Real Madrid/ over 3 kartona/1,22 bet365
-
-
Teme