Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Srijeda1.jpg

(Koeficijenti 2.3. u 23:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Bayern vs Leverkusen, Liga Prvaka, najava meca

Umesto bilo kakve prognoze, mnogo je korisnije da vam prepricam sve tri medjusobne utakmice ova dva kluba u ovoj sezoni, pa neka svako izvuce za sebe sta bi trebalo danas da se odigra u realnom kladjenju. Ovo su medjusobne utakmice ova dva kluba u zadnjih nekoliko godina (do ove sezone 2024/2025) da se vidi kako Bayern i Leverkusen igraju medjusobno ako nekoga na Forumu uopste interesuje tradicija ili statistika. 
IMG_7687.thumb.jpeg.7fcb5cb6b9a936376f653fdb2424d41d.jpeg

A onda je dosla ova sezona, majko moja. Ne moram ni da proveravam, svaka od njihove tri utakmice mi stoji u glavi jos uvek, secam se svakog detalja, posto sam na svakoj utakmici pao, a na svakoj sledecoj se inatio i opet padao jos teze. Prvu utakmicu ove sezone Bayern i Leverkusen su odigrali u Munchenu 28.09. 2024 u okviru nemackog prvenstva, i ta utakmica je otisla u potpuno ocekivanom smeru, bas kako se i ocekivalo od ovakva dva tima. Leverkusen je odmah poveo u 31-om minutu nakon pocetnicke greske odbranbenih stranaca u Bayernu, da bi Bayern izjednacio vec nakon osam minuta, pa se na poluvreme otislo tacnim rezultatom 1:1. U drugom poluvremenu se nastavilo na isti nacin, Bayern je napadao, imao posed lopte (69% naspram 31% gostiju), sutirao (18 suteva Bayerna naspram 2 suta Leverkusena), stvarao sanse (xG Bayerna 1,16 naspram 0,16 Leverkusena) dok je u kornerima bilo 6.1 za Bayern. Ako bih trebao ovu utakmicu da prokomentarisem u jednoj recenici, to bi bilo da je utakmica otisla u potpuno ocekivanom smeru, brzo i lako su pali golovi, ali eto u drugom poluvremenu treci gol nije pao jer bayern nije uspeo da ga ugura iako je napadao i bio opasniji, dok su se gosti povukli, bili opasni iz kontri, ali na kraju i bili zadovoljni bodom na strani. 

Drugu medjusobnu utakmicu su odigrali za samo dva meseca, opet u sred Munchena i to u nemackom kupu, i to je bio pravi horor. Neuer je vec u 17-om minutu napravio glupost, kao da nije nemac vec crnac, odmah dobio direktni crveni karton. I pored toga, Bayern je i sa igracem manje imao veci posed (58% - 42%), vise sutirao, imao vise kornera (12:4) ali i pokazao slabosti u realizaciji kada ne igra sa krsevima od timova. U sred kakvih-takvih napada Bayerna, Leverkusen je dosao do gola u 69-om minutu, pa se povukao, Bayern pokusao nesto sa izmenama, ali je prvi (moguci) trofej Bayerna u sezoni, otisao u qurac jos mesec dana pre Bozica. Dakle, i njihova druga medjusobna utakmica je otisla u under golova, a ako bi u jednoj recenici trebalo da prokomentarisem ovu utakmicu, rekao bih da je to bila jedna od onih utakmica na koju nijedan kockar ne moze da utice, rano je pao crveni karton, pa je utakmica dobila sasvim drugi smer, otisla je u nervozu (pet zutih i jedan crveni karton) plus sto su gosti dosli do gola, pa se zatvorili. 

A onda je dosla i treca njihova medjusobna utakmica, pravi horor, prva utakmica u Leverkusenu u ovoj sezoni. Ovde necu nista napisati, osim sto cu ponoviti moj post od nedelje, 16.02. dan nakon utakmice, a kojom smo proglasili tri dana zalosti na Forumu:

Reci cu samo ovo.

Bayern. Nula suteva u okvir gola. Nula kornera na utakmici. Dva suta ukupno na utakmici, od toga jedan blokiran, a drugi pogodio korner zastavicu. Do 73-eg minuta nula suteva bilo kakvih. Tkz "velikih sansi" nula. xG (Expected Goals) 0,05. Nula igraca Bayerna u prvih 45 minuta na polovini Leverkusena ako se gleda parametar "prosecno pozicioniranje igraca". Jedan gol Bayerna u tri utakmice sa Leverkusenom ove sezone, sva tri meca underi 0-2 gola. Trener Bayerna crnac, Upamecano crnac, Olise crnac, Coman crnac, Sane crnac, Gnabry crnac sa trideset kilograma viska, Boey crnac, Musiala pola crnac pola belac, Ito japanac, Kim koreanac, Stanisic, Pavlovic ... a na klupi Guerreiro, Palhinha e Davies

Ja sam zapravo danas hteo da najavim utakmicu Feyenoord vs Inter koja je interesantna zato sto pobednik iz te utakmice ide na pobednika utakmice Bayern vs Leverkusen. Ali pogledajte samo listu povredjenih igraca sa utakmice izmedju Feyenoorda i Intera, gde mi cela lista povredjenih Feyenoorda cak nije ni stala u screenshotu.

IMG_7688.thumb.jpeg.0b39e4b0d9286d1303ad82f441285391.jpeg

Prognoza za mec Bayern vs Leverkusen

Neka svako odluci za sebe. Ja sam ucinio dosta, bio sam koristan. Ako mislite ovako; gde su tri uzastopna undera, tu je i cetvrti, onda samo napred, under 0-2 gola na utakmici je kvotiran sa odlicnih 2,10 Ako mislite da je nemoguce da se dese cetiri uzastopna undera na utakmicama ovakvih timova, a u njihovim prethodnim utakmicama je vec sto puta prosao over 2,5 gola, onda samo napred sa overom koji je kvotiran sa 1,75

Neodlucni uvek mogu da odigraju igru "tacno 2-3 gola" koja je provereno statisticki najvise prolazna igra kada je u pitanju kladjenje na golove, a sto je kvotirano sa lepih 2,00

Ja idem sa golom Bayerna na utakmici, po kvotici od 1,14 a objasnjenje je moja nada da u Bayernu osim crnaca ima i nekog u strucnom stabu ko barem polovinu mog vremena analizira i priprema utakmice Bayerna protiv Leverkusena, te je u stanju da pripremi barem jedan gol domacina na utakmici.

Iskoristio bih priliku i da pozivem kolegu @furyshaa da se spremi za sutra, pa da svi zajedno procenimo sta da radimo sa Borcem iz Republike Sumske. Da li da ih podrzimo da ce osvojiti Conference League, posto im niko nista ne moze u ovom takmicenju, ili da im pozelimo kraj, posto cele sezone padamo na njima, cekajuci da ispadnu.

Pozivam kolegu da za sutra iskoristimo njegovo znanje i moju mrznju i zlo, pa da procenimo sta sutra da radimo. Iz sebe cu izvuci sve ono najgore sto imam.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • nevjerojatno.....Bochum priredio iznenadjenje. Crveni karton za Bayern valjda presudio .
    • tiket: 1. Slaven Belupo-Dinamo Zagreb, 1. SHNL, 09.03.24. u 17.30 h     tip: više od 1.5 gol (koef. 1.25. PSK) 2. Partizan-FMP Beograd,  ABBA league, 10.03.25. u 19.00 h      tip: 1. četvrtina Partizan (koef. 1.25. PSK) 3. Engleska- Albanija, kvalifikacije za SP, Europa, 21.03.25. u 20.45.     tip: Engleska pobjeda (koef. 1.15. PSK) ---------------------------------------------------------------------- total odds = 1.80     p.s. molim komentar velikog Leonarda   /može i vrijedjat, ne smeta /
    • Premier liga Tottenham - Bournemouth (15:00) bet365 Sudac: John Brooks (5.17) Prosjek ekipe 1: 1.89 Prosjek ekipe 2: 2.52 Chelsea - Leicester (17:30) bet365 Sudac: Tim Robinson (5.10) Prosjek ekipe 1: 2.85 Prosjek ekipe 2: 2.30 Manchester United - Arsenal (17:30) bet365 Sudac: Anthony Taylor (3.23) Prosjek ekipe 1: 2.37 Prosjek ekipe 2: 2.04 Primera Getafe - Atletico Madrid (14:00) bet365 Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (4.69) Prosjek ekipe 1: 3.00 Prosjek ekipe 2: 2.31 Real Madrid - Rayo Vallecano (16:15) bet365 Sudac: Francisco Hernandez Maeso (4.92) Prosjek ekipe 1: 1.58 Prosjek ekipe 2: 2.46 Ath. Bilbao - Mallorca (18:30) bet365 Sudac: Alejandro Hernandez Hernandez (5.58) Prosjek ekipe 1: 1.81 Prosjek ekipe 2: 2.08 Betis - Las Palmas (18:30) bet365 Sudac: Jose Sanchez Martinez (5.20) Prosjek ekipe 1: 2.00 Prosjek ekipe 2: 2.85 Real Sociedad - Sevilla (21:00) bet365 Sudac: Victor Garcia Verdura (4.75) Prosjek ekipe 1: 2.35 Prosjek ekipe 2: 2.65   Serie A Verona - Bologna (12:30) bet365 Sudac: Antonio Rapuano (5.40) Prosjek ekipe 1: 2.67 Prosjek ekipe 2: 1.52 Napoli - Fiorentina (15:00) bet365 Sudac: Andrea Colombo (4.00) Prosjek ekipe 1: 1.19 Prosjek ekipe 2: 2.11 Empoli - Roma (18:00) bet365 Sudac: Marco Di Bello (2.90) Prosjek ekipe 1: 1.81 Prosjek ekipe 2: 1.96 Juventus - Atalanta (20:45) bet365 Sudac: Simone Sozza (3.64) Prosjek ekipe 1: 1.67 Prosjek ekipe 2: 1.81   Bundesliga Eintracht Frankfurt - Union Berlin (15:30) bet365 Sudac: Frank Willenborg (4.83) Prosjek ekipe 1: 1.50 Prosjek ekipe 2: 2.50 Hoffenheim - Heidenheim (17:30) bet365 Sudac: Daniel Schlager (3.82) Prosjek ekipe 1: 1.96 Prosjek ekipe 2: 1.92 Ligue 1 Brest - Angers (15:00) bet365 Sudac: Abdelatif Kherradji (3.09) Prosjek ekipe 1: 1.83 Prosjek ekipe 2: 1.38 Havre - St. Etienne (17:15) bet365 Sudac: Clement Turpin (2.92) Prosjek ekipe 1: 1.79 Prosjek ekipe 2: 1.96 Reims - Auxerre (17:15) bet365 Sudac: Romain Lissorgue (4.10) Prosjek ekipe 1: 2.17 Prosjek ekipe 2: 1.88 Nantes - Strasbourg (17:15) bet365 Sudac: Hakim Ben El Hadj (4.27) Prosjek ekipe 1: 2.04 Prosjek ekipe 2: 2.29 Nice - Lyon (20:45) bet365 Sudac: Benoit Bastien (4.83) Prosjek ekipe 1: 1.88 Prosjek ekipe 2: 1.63 (Koeficijenti 8.3. u 21:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use