Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Utorak1.jpg

(Koeficijenti 2.3. u 23:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Tokom drugog meseca sam padao u svetoj Poslednjoj Sansi, o realnom kladjenju da i ne govorim, uspelo mi je da i ispadnem iz Guts-Leonardo Kupa, uspelo mi je da pohvatam sve undere na utakmicama Bayerna i Leverkusena, a nisam propustio cak ni da padnem na vise od jednog gola Psv-a u sred Eindhovena, kada su ispali iz holandskog kupa. Takav mi je bio drugi mesec, a kako mi je zapoceo treci, napisacu vam na kraju posta.

Za danas bih mogao malo da odmorim sa analizama, ali samo da kazem nesto o utakmicama Lige Prvaka. Sutra cu da najavim utakmicu Feyenoord vs Inter, pa bih ovde odmah da zauzmem mesto za taj post. Sto se tice utakmice Bayern vs Leverkusen tu necu nista komentarisati, osim da je gol Bayerna na utakmici kvotiran sa 1,14-1,16. Sto se tice utakmice Real Madrid vs Atletico Madrid, samo da kazem da ove godine Real Madrid samo cetiri puta u sezoni nije postigao gol, i to tri puta u gostima (nisu dali gol Lillu, Liverpoolu i Espanyolu), dok kod kuce gol nisu dali Barcelloni kada su potopljeni sa 0:4. Sa druge strane su doktori odbrane, Atletico Madrid koji ove sezone 18 puta nije primio gol, a 17 puta samo jedan gol, i tek pet puta vise od jednog gola (u svim takmicenjima). Atletico Madrid ne samo da ima ubedljivo najbolju odbranu u Spaniji gde su primili tek 16 golova u prvenstvu, vec su primili skoro po deset golova manje od Barcellone i Reala. Time se i objasnjava zasto je gol Reala na utakmici kvotiran sa 1,16-1,18 a negde je kvota bila i 1,20.

U toku prepodneva cu predloziti kladjenje na prolaz dalje Aston Ville po kvoti od 1,30 sto bih vise voleo, nego sto ce biti lako, a sada samo da vam ispricam kako mi je poceo treci mesec, posto sam gore napisao kako mi je prosao drugi.

U subotu uvece sam izasao sa ovim secerom.

f4e5c996-8484-470e-a592-ecae63ea065e.thumb.jpeg.784e5c4f4aef073be422ab6d0b1d3542.jpeg

Meni je veoma drago sto svi vi, moje kolege sa Foruma ovako nesto lepo niste nikada u svojim tuznim zivotima videli ni na slici, a kamoli izasli sa nekim ovako lepim, a kamoli da ste se popeli ili jahali ovako nesto lepo. Na zalost, nisam jahao ni ja, niti sam se popeo na nesto ovoliko lepo.

U subotu uvece smo prvo prosetali, pa otisli na veceru, pa opet prosetali, pa tamo negde pred jutro smo otisli svako svojoj kuci. Ne znam da li me razumete, pa cu sportski da se izrazim. Celo vece sam imao posed lopte, napadao, ali su na kraju mreze ostale netaknute, a utakmica se igra samo zbog golova, zar ne? A onda sam nedelju pre podne prespavao, a popodne padao na utakmici Aba League izmedju Krke i Partizana gde sam igrao sve ubedljive pobede Partizana iz svih cetvrtina i poluvremena i preko svih handicapa, gde je utakmica u regularnom delu zavrsena sa X-om, pa i sve to uzmite u obzir.

prije 21 minute, LeonardoDrugi said:

Tokom drugog meseca sam padao u svetoj Poslednjoj Sansi, o realnom kladjenju da i ne govorim, uspelo mi je da i ispadnem iz Guts-Leonardo Kupa, uspelo mi je da pohvatam sve undere na utakmicama Bayerna i Leverkusena, a nisam propustio cak ni da padnem na vise od jednog gola Psv-a u sred Eindhovena, kada su ispali iz holandskog kupa. Takav mi je bio drugi mesec, a kako mi je zapoceo treci, napisacu vam na kraju posta.

Za danas bih mogao malo da odmorim sa analizama, ali samo da kazem nesto o utakmicama Lige Prvaka. Sutra cu da najavim utakmicu Feyenoord vs Inter, pa bih ovde odmah da zauzmem mesto za taj post. Sto se tice utakmice Bayern vs Leverkusen tu necu nista komentarisati, osim da je gol Bayerna na utakmici kvotiran sa 1,14-1,16. Sto se tice utakmice Real Madrid vs Atletico Madrid, samo da kazem da ove godine Real Madrid samo cetiri puta u sezoni nije postigao gol, i to tri puta u gostima (nisu dali gol Lillu, Liverpoolu i Espanyolu), dok kod kuce gol nisu dali Barcelloni kada su potopljeni sa 0:4. Sa druge strane su doktori odbrane, Atletico Madrid koji ove sezone 18 puta nije primio gol, a 17 puta samo jedan gol, i tek pet puta vise od jednog gola (u svim takmicenjima). Atletico Madrid ne samo da ima ubedljivo najbolju odbranu u Spaniji gde su primili tek 16 golova u prvenstvu, vec su primili skoro po deset golova manje od Barcellone i Reala. Time se i objasnjava zasto je gol Reala na utakmici kvotiran sa 1,16-1,18 a negde je kvota bila i 1,20.

U toku prepodneva cu predloziti kladjenje na prolaz dalje Aston Ville po kvoti od 1,30 sto bih vise voleo, nego sto ce biti lako, a sada samo da vam ispricam kako mi je poceo treci mesec, posto sam gore napisao kako mi je prosao drugi.

U subotu uvece sam izasao sa ovim secerom.

f4e5c996-8484-470e-a592-ecae63ea065e.thumb.jpeg.784e5c4f4aef073be422ab6d0b1d3542.jpeg

Meni je veoma drago sto svi vi, moje kolege sa Foruma ovako nesto lepo niste nikada u svojim tuznim zivotima videli ni na slici, a kamoli izasli sa nekim ovako lepim, a kamoli da ste se popeli ili jahali ovako nesto lepo. Na zalost, nisam jahao ni ja, niti sam se popeo na nesto ovoliko lepo.

U subotu uvece smo prvo prosetali, pa otisli na veceru, pa opet prosetali, pa tamo negde pred jutro smo otisli svako svojoj kuci. Ne znam da li me razumete, pa cu sportski da se izrazim. Celo vece sam imao posed lopte, napadao, ali su na kraju mreze ostale netaknute, a utakmica se igra samo zbog golova, zar ne? A onda sam nedelju pre podne prespavao, a popodne padao na utakmici Aba League izmedju Krke i Partizana gde sam igrao sve ubedljive pobede Partizana iz svih cetvrtina i poluvremena i preko svih handicapa, gde je utakmica u regularnom delu zavrsena sa X-om, pa i sve to uzmite u obzir.

Da si ga njoj zabio pred zoru (90+ min.) I Partizan bi dobio iz poluvremena i sa svim hendikepima, ovako se nemas cemu nadati. Ona s tobom ostane do pred jutro i ti nista, znaci da joj se jos igralo, tvoje je bilo samo da padnes u sesnaesterac i da sudija pokaze na penal. Kakav danak neiskustvu, kolega..

prije 23 minute, Fitoz said:

Da si ga njoj zabio pred zoru (90+ min.) I Partizan bi dobio iz poluvremena i sa svim hendikepima, ovako se nemas cemu nadati. Ona s tobom ostane do pred jutro i ti nista, znaci da joj se jos igralo, tvoje je bilo samo da padnes u sesnaesterac i da sudija pokaze na penal. Kakav danak neiskustvu, kolega..

Cak sam pravio i offside zamke. Dogovorio sam se sa konobarom unapred da donese bocu vina koje lako udara u glavu, a da kaze pred ovim secerom da je vino veoma prijatno. Tom offside zamkom sam hteo da protivnik mozda padne u trenutku slabosti i smanjenog racionalnog razmisljanja.

Posed lopte, napadi, offside zamke, nisam izlazio iz njenog sesnaesterca … i nista, mreze su ostale netaknute.

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Cak sam pravio i offside zamke. Dogovorio sam se sa konobarom unapred da donese bocu vina koje lako udara u glavu, a da kaze pred ovim secerom da je vino veoma prijatno. Tom offside zamkom sam hteo da protivnik mozda padne u trenutku slabosti i smanjenog racionalnog razmisljanja.

Posed lopte, napadi, offside zamke, nisam izlazio iz njenog sesnaesterca … i nista, mreze su ostale netaknute.

Bas imas za cim da zalis.. steta, bas steta

prije 21 sati, mesrine said:

Nogomet, utorak, LP

Real Madrid - Atletico Madrid, domacin daje gol, 1.20, supersport

Ovo je liga prvaka, a Real je Real, pogotovo doma, gdje ove sezone u svim natjecanjina samo jednom nisu zabili, i to Barceloni (0-4), a u zadnjih 9 susreta sa Atleticom poentirale su obje ekipe, a to ocekujem i veceras, uz pobjedu Reala. Gledao sam Atletico u kupu kod Barcelone prije tjedan dana, gdje su poveli 0-2 (4-4 FT), i toliko neshvatljivo losi bili u obrani da je to bilo smjesno, pa 100 golova su trebali primiti, i cudom sam se cudio da onako x puta ispada obrana dragog mi Simeonea, koji je sinonim za vrhunsku obranu, taktiku, agresiju i sve ono sto ga je i dovelo do velikih rezultata. Kako god on veceras postavio taktiku, ocekujem bar gola Reala. Sretno tko prati :D

Screenshot_20250303_145558_Chrome.jpg

Mali doprinos ili bar pokusaj doprinosa mojim tipom iz PŠ, ovoj izgleda ljubavnoj temi :D

Ja sam znao da je neko yebeno sr**** u pitanju kad kolega @LeonardoDrugiovako pada ko trula kruska, al da je to zena, e tome se nisam nadao.

Aston  Villa (mozda) prolazi dalje, kvota 1,30

Meni deluje da je ova kvota da Aston Villa prolazi dalje belgijance potpuno realna, toliko realna da ne znate sta da radite sa njom. 
Aston Villa je bolja ekipa od belgijanaca, ima boljeg trenera, igra u deset puta boljoj ligi, ima deset puta boljeg trenera, bolja je cak gledajuci i celu sezonu oba kluba.

Pa opet, ovaj prolaz dalje Ville ipak nije kvotiran sa 1,06 kao onaj prolaz dalje Intera nad Feyenoordom. Ovu kvotu od 1,30 ja bih prokomentarisao recima; Aston Villa bi trebalo da prodje dalje, ali i ne mora.

Aston Villa bi meni mogla da bude veoma draga ekipa, samo kada bih uspeo da im zaboravim i oprostim kada su me srusili na utakmici protiv Zrinjskog kada mi je trebalo da postignu vise od jednog gola, a oni dali taj jedan, jedini u sudijskoj nadoknadi.

Ove sezone su kod kuce odigrali 21 utakmicu gde su izgubili tek jednu, i to prvu utakmicu u sezoni od Arsenala sa 0:2. Sve ostalo su duple sanse 1X, cak 20 duplih sansi 1X kod kuce gde imaju 12 pobeda i 8 neresenih ishoda. Kod kuce nisu izgubili od Liverpoola, Bayerna, Chelsea, ManUtd-a, Juventusa, Tottenhama, Celtica …

Ako gledamo njihovu celu sezonu, preziveli su sva takmicenja u kojima su ucestvovali, i dalje su u Fa Cupu, i dalje igraju Ligu Prvaka, dok su u engleskom prvenstvu odlicno stajali, pa onda pali zbog igara na strani.

Dok su kod kuce prava tvrdjava sa samo jednim porazom u 21 utakmica, u gostima su prave male mace. Ne samo sto gube, vec kada gube, onda gube kao seljacine. 1:4 protiv Crystal Palace, 1:4 protiv Tottenhama, 0:3 protiv Chelsea, 0:2 protiv Wolvsa i Liverpoola, po 0:1 od Monaca i Club Bruggesa. Na strani em gube, em primaju golove kao Dinamo i Psv, samo ko zuri na autobus im nije ugurao gol. Golove u gostima im daju i krsevi, a kamoli dobre ekipe (Ipswich dva komada, Wolvs dva komada, Fulham i Leicester po jedan)

Pa ipak, Aston Villa je grupnu fazu Lige Prvaka zavrsila na odlicnom osmom mestu, ispred Bayerna, Real Madrida, gradjana, Psg-a, Milana, Juventusa …

A sta tek reci o razlikama Ville i Bruggesa na klupama. Emery sa cetiri osvojene Lige Evrope, titulom u Francuskoj i dva francuska kupa plus dva superkupa naspram belgijanca za kojeg niko ne zna ni ko je.

Ovaj Club Brugges sam gledao samo cetiri puta, protiv Milana, Juventusa i ove poslednje dve utakmice sa Atalantom, tako da ne mogu bas nesto opsirno o njima da kazem. Zapamtio sam da su grupnu fazu zavrsili na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje, taman da mi ulepsaju zivot time sto su bili ispred Dinama, a mislim da su Dinamu ucinili i uslugu time sto sada Ligu Prvaka gledaju iz sobe, jer je uvek bolje i pametnije da ne igras Ligu Prvaka, nego da Dinamo treba da igra sa Atalantom, pa ako ih prodju sa Aston Villom.

Ono sto sam ja video kod Bruggesa jeste jedna postena igra i solidan, prosecan tim, nista vise od toga. Rekao bih i da bi mogli da budu primer za balkanske klubove kako moze da se radi cak i ako niste najbogatiji, ili nemate novca koliko Real, gradjani, Bayern ili Juventus, a opet budete u stanju da ste ispred njih na tabeli i zaradjujete i aktivno, igrajuci Ligu Prvaka, i pasivno, proizvodeci mlade igrace. Ono sto sam ja gledao belgijance, protiv Milana su izgubili jeftino, sa Juventusom uzeli bod, taman koliko im i treba, Atalantu u prvoj utakmici dobili nakon poklonjenog penala, a ono sto sam video u uzvratnoj utakmici u sred Bergama kada su dali tri komada u prvom poluvremenu je bilo pravo remek-delo.

Znaci ovako. Danas igra nesto slabija ekipa na papiru, koja igra odlicno kod kuce, i koja igra posteno i koja je zasluzila svaki bod koji je osvojila u Ligi Prvaka, sa Aston Villom koja na strani igra skandalozno, a koja kod kuce moze da pocisti belgijance sa 4:0.

Kada ne bih morao da razmisljam o stvarima van terena, vec samo o tome ko je bolji, ko ima bolje igrace, boljeg trenera, i ko igra u boljoj ligi, plus ono sto sam video svojim ocima, onda prolaz dalje Aston Ville po kvoti od 1,30 deluje kao odlican izbor.

Ali, onda dolaze na red desavanja na terenu, pristup utakmici, krvna zrnca, detalji, greske na koje ne mozemo da uticemo …

Za kraj jos da kazem da je ovo vise prognoza sta bih vise voleo da se desi, nego u sta sam siguran, plus treba uzeti u obzir kako sam pogadjao u drugom mesecu, plus kako mi je poceo treci, plus sto su belgijanci vec jednom dobili Villu

prije 7 minute, mesrine said:

Mali doprinos ili bar pokusaj doprinosa mojim tipom iz PŠ, ovoj izgleda ljubavnoj temi :D

Ja sam znao da je neko yebeno sr**** u pitanju kad kolega @LeonardoDrugiovako pada ko trula kruska, al da je to zena, e tome se nisam nadao.

nije zena vec andjeo kakav svi vi sa Foruma niste videli ni na filmu, a kamoli uzivo.

Real Madrid vs Atletico Madrid, kvote

Odmah da kazem da sam u svetoj Poslednjoj Sansi kao svoj predlog postavio gol Real Madrida, i to vec u 15.00 casova i pola sekunde, ali i da vec deset sati razmisljam da li da promenim predlog ili ne.

Ali svakako moram da prokomentarisem neke kvote iz ponude na ovaj mec. Gol Real Madrida kod kuce po kvoti 1,16-1,18-1,20 nikada u sezoni ne moze da se dobije. Kada igraju kod kuce u spanskom prvenstvu, kvota na njihov gol je 1,03 a kada su igrali protiv ManCity njihov gol na utakmici je bio najpre 1,06 a kasnije jos manje. Vise od jednog gola Real Madrida kod kuce je moglo da se postavi u Poslednjoj Sansi mozda tri ili cetiri puta u sezoni, a na danasnjem mecu, vise od jednog gola Reala je kvotirano sa neverovatnih 1,80.

Hteo sam da kazem da je jedinica na Real kvotirana sa 1,90, dupla sansa 1X sa 1,25, over 1,5 gol na utakmici sa 1,25, over 2,5 gola na utakmici sa 1,75, barem jedan gol u prvom poluvremenu sa 1,35, pobeda Reala u kornerima sa neverovatnih 1,45, a vise od jednog gola Reala 1,80.

Ovakve kvote na Real kod kuce se vidjaju samo jednom godisnje, a to je bas danas. Iako sam predlog gola Reala na utakmici postavio jos u 15.00 casova i pola sekunde, ne bih bas rekao da su kladionice negde pogresile, ili hoce da caste svoje klijente.

Pre bih rekao da kladionice znaju kakva timcina je Atletico Madrid i kakvu trenercinu imaju na klupi, cim nijednom u sezoni nisu izgubili niti od Reala niti od Barcellone, a odigrali su vec cetiri utakmice sa njima, od toga tri na strani.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use