Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

utakmica2.png

tabela2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

utakmica3.png

tabela3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

utakmicaa4.png

tabela4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

utakmica5.png

tabela5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

utakmica4.png

tabela6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.2. u 10:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Baskonija, Euroleague, jedinica, kvota 1,34

Inter prolazi dalje Feyenoord, Liga Prvaka, kvota 1,10

Ukupna kvota 1,47

Ostajem i dalje pri stavu da se uopste ne bi trebalo kladiti na Euroleague, a pogotovo stavljati na tiket vise parova iz ovog takmicenja. Ostajem i dalje i pri stavu da je uvek pametnije kladiti se na "neravnopravne" lige poput na primer skotske lige u fudbalu, nego na utakmicama Euroleague. Iako sam vec sto puta o tome pisao, Euroleague je izuzetno izjednaceno takmicenje, uglavnom je igraju crnci ili u timovima vode glavnu rec crnci, a ne belci, domaci teren uglavnom nista ne znaci, ili postoji mali broj timova kojima domaci teren puno znaci. I na kraju, takmicenje dugo traje, svaki poraz moze da se nadoknadi, klubovima jedan ili dva poraza prakticno nista ne znace, dok kockare dva ili tri neplanirana pada vode u bolnicu ili ludnicu. U vezi ovoga gore napisanog, pomenuo bih kao primere Partizana kao primer ekipe koja prakticno igra bez belaca i domacih igraca, Armani koji igra prakticno bez domaceg terena, odnosno je ekipa kojoj domaci teren ne donosi nikakvu prednost, i Panathinaikos koji u sezoni ima vec deset poraza, pa je opet treci na tabeli.

Hteo sam zapravo da kazem, da je pametnije igrati recimo pobedu Partizana iz poluvremena nad Krkom, Aba League, sto se igra u nedelju, po recimo kvotici od 1,14 - 1,16 nego igrati ovu jedinicu veceras na Partizan protiv Baskonije po kvoti od 1,34. Na kraju dodao bih jos i dogadjaje van terena, dakle one koji ne uticu na kladjenje, kao na primer onaj sto se zove porez na budale, koji svaki kockar mora da plati kladeci se na polupismene i neobrazovane seljake. Kao na primer, kada Atalanta u Ligi Prvaka dobije Club Brugge kao protivnika, a da su ih prosli, za tri dana bi igrali sa Aston Villom, sto je uvek bolje nego da igrate sa Liverpoolom, a oni prime tri komada u prvom poluvremenu. Ili Juventus koji u samo pet dana ispadne od Psv-a u Ligi Prvaka i Empolija u italijanskom kupu a u prvenstvu nikada nije ni bio u igri za scudetto. Ili na primer Crvena Zvezda u kosarci, koja je imala prilike sada ili nikada vise da udje u prve cetiri ekipe Euroleague, pa su izgubili od Maccabija i Zalgirisa u sred Beograda.

Kladjenje na utakmicama Euroleague bih uporedio sa rostiljem. Nijedan nutricionista vam nece reci da je meso na rostilju zdravo za ishranu, pa opet ceo svet jede to meso peceno na obicnom dimu. Znaci, iako svi znamo sta moze da se ocekuje na utakmici Krka vs Partizan, a niko ne zna sta moze da se desi na utakmici Partizan vs Baskonija, opet cemo se radije kladiti na ovo drugo, jer se ovo drugo zove Euroleague.

Partizan vs Baskonija

Ja mislim da je Baskonija bolji tim na papiru od Partizana, ali da ima vise problema od danasnjeg domacina. Imaju bolje igrace, ali vise problema. Mislim i da su opasniji od Partizana, odnosno da vise stete moze da prouzrokuje kockarima kladjenje protiv Baskonije, nego kockanje na Partizan. Mislim i da Baskonija danas dolazi u Beograd bas da napravi stetu, da ne kazem da dolazi da pobedi, jer bi to onda zvucalo malo seljacki, posto svako igra da bi pobedio. Po meni, Partizan ima samo jedan ili mozda dva problema, dok se kod Baskonije radi barem o deset problema. Partizanu je problem prilicno tanak i kratak roster, i to sto igraju sa sedam ili osam igraca, plus sto belci nemaju nikakvu ulogu u timu, plus sto u Partizanu ocekuju da crnci razumeju sta u zemlji poput Srbije znaci kosarka. Kod Baskonije ne znam od kojih problema bih pre krenuo, da li onoga unutar tima, problema na klupi, ili problema sa rezultatima. Posle ko zna koliko godina nisu ucestvovali na zavrsnici spanskog kupa, imaju velike probleme u spanskom prvenstvu, nisu trenutno cak ni u zoni prvih osam, a nista bolje ne stoje ni u Euroleague. Mislim da im u Euroleague treba cudo da udju u doigravanje, a u spanskom prvenstvu takodje cudo, ali im je ipak malo lakse, jer zaostaju tek jednu pobedu. Na kraju, Baskonija poseduje neki kvalitet, ali gledajuci celu ovu sezonu ne uliva poverenje. Da poseduju kvalitet pokazali su pobedama nad Panathinaikosom, prvakom Evrope, Fenerbahceom ili Barcellonom, ali su i gubili dva puta u sezoni od trulog Virtusa ili Crvene Zvezde kod kuce.

. . .

ovde stavljam tri tackice, jer sam tek poceo sa analizom, i nemam nameru da je skoro zavrsavam, barem ne na manje od deset stranica teksta, a vrti mi se u glavi od gladi, pa idem na dorucak, a nastavicu kasnije, verovatno u toku prepodneva.

Nastavak, stanje na tabeli

Partizan je u zoni doigravanja, a Baskonija tri pobede manje od te zone, sto znaci da Partizan treba da brani svoju poziciju, a Baskonija da osvaja to mesto. Do kraja sezone je ostalo jos osam kola. Partizanu veceras dolazi Baskonija, pa idu Olympiacosu i Barcelloni, pa im dolazi Alba. Znaci, danasnji poraz bi ih vratio tri koraka unazad, ili bi nakon vecerasnjeg poraza, morali da traze pobedu na strani protiv Olympiacosa ili Barcellone. Baskonija ocajno stoji na tabeli, ali ima fenomenalan raspored koji bi, ako zele da udju u doigravanje, morali da iskoriste pocev od odmah. Veceras dolaze u Beograd, pa igraju kod kuce sa Zalgirisom, pa idu Albi, pa im dolazi Bayern. Znaci, na papiru sve zavisi od njih, a ne od drugih, sto bih ja voleo i da se meni desi u Poslednjoj Sansi, da zavisim od sebe, a ne od goreg od sebe.

Treneri

Iako mislim da je Baskonija bolja ekipa na papiru, o klupama nema sta da se prica. Za mene je prosto neverovatno koliko je trener Baskonije u padu sa svojim rejtingom, i koliko ne radi na svom ugledu, i koliko lose bira i procenjuje ekipe u kojima ce raditi. Znaci, hteo sam da kazem, ako procenjujemo rostere, tu je Baskonija u prednosti, a ako procenjujemo trenere, prednost je na strani Partizana, pa smo nereseno. Partizan veceras nece moci da ima skroz punu dvoranu, jer je kaznjen, ali je igranje kod kuce za njih uvek prednost.

Rizik da padnemo

Crnci i tacka. Ko hoce danas da igra jedinicu na Partizan, taj je u rukama crnaca i tacka. To je situacija kao da treba da se operisete na otvorenom mozgu, a nemate novca da odete u Svajcarsku da vas operise belac, pa ste prinudjeni da odete u Ganu da vas operise crnac za 100 dolara.

Danas smo prinudjeni da ocekujemo od sedam Partizanovih crnaca da razumeju da u Srbiji kosarka nije igra nego rat. Da razumeju da Obradovic nije americki, vec srpski trener. Danas smo prinudjeni da ocekujeno da crnci razumeju da Euroleague nije zabava i razonoda kao u Usa, i da nije vazno koliko se proda kokica i Coca-Cole, vec je samo vazno da se pobedi. Rizik je i sto ekipe prakticno dvadesetak dana nisu imali utakmice, poput Baskonije koja nije igrala spanski kup, dok Partizan jeste, a koji je izgubio kao prava seljacka ekipa.

Zeljko Obradovic

On je najveci razlog zasto se toliko kladim i gledam Partizan. Smatram ga najboljim trenerom na svetu, ali ga uopste ne razumem. Volim ga jer igrace smatra stokom, pogotovo rezervne igrace, a ne razumem da neko moze toliko da voli svoju zemlju. Svidja mi se sto voli da mu maloletnice sede u krilu, a ne mogu da razumem da toliko voli kafanu, druzenje i trubace, o Srbiji da ne govorim. Zato i volim da se kladim na njegove ekipe, ali i uzivam kada ga vredjaju i ponizavaju i sto Zvezdu vec tri godine ne moze da pobedi. Zapravo uzivam kada pati, uzivam kada ga ponizavaju i vredjaju u Srbiji, kada ga nazivaju turcinom ili mu 20.000 ljudi peva da treba da se napushi qurcine, jer smatram da svaka ljubav mora da ima i svoju cenu.

Konacna prognoza

Da ponovim, mozda je pametnije odigrati pobedu Partizana nad Krkom iz poluvremena, nego danasnju jedinicu protiv Baskonije. Ali isto tako, nije isto kladiti se na utakmice Euroleague u trecem kolu, ili sada, osam kola pre kraja. Partizan ima slabiji roster na papiru i igra samo sa crncima, ali ima boljeg trenera na klupi, bolji domaci teren, bolju poziciju na tabeli, i bolju i komotniju situaciju da eventualno udje u doigravanje, plus sto sve zavisi samo od njih, plus sto nakon ove utakmice imaju dva gostovanja.

Posebno bih naglasio i cinjenicu da Partizan ima ubedljivo najbolju medjusobnu razliku prema ostalim ekipama, jer su prakticno u sezoni nadigrani samo od Fenerbahcea i Panathinaikosa u gostima, sve ostalo su prakticno bili unutar realnih handicapa protiv bilo koje ekipe. Isto tako bih ponovio jos jednom da Baskonija ima takodje veliku sansu da uhvati poslednji voz, iako u tu pricu o poslednjim vozovima nikada nisam verovao, jer su svi moji poslednji vozovi u zivotu uvek ispali iz sina. 

Inter prolazi dalje Feyenoorda u Ligi Prvaka po kvotici od 1,10

Jos samo malo pa cemo dobiti velikih Top 10 najvecih trenerskih promasaja, ili Top 10 najgorih klupskih procena. Broj jedan je svakao procena Juventusa da ce od Pirla biti trener. Visoko drugo mesto zauzima procena ManUtd-a da ce im Solskjaer resiti sve probleme. Na trecem mestu je mrtva trka izmedju procene Sampdorije da ce ih Dejan Stankovic spasiti ispadanja, i procene Dinama da ce od Cannavara biti trener. Na petom mestu Top promasaja bi mogla da bude procena Feyenoorda da na klupu postavi Van Persie-a sto bi moglo da bude best of. Ja tu budalu ne bih postavio ni na klupi Tekstilca iz Dervente, ali eto, i ti majmuni iz Feyenoorda su ponovili istu pricu kao i oni iz Dinama kada su predstavljali Cannavara, bio je veliki igrac, radio je sa velikim trenerima, sigurni su da ce njegovo nepricenjivo iskustvo doneti pomak, traaaa-laa-laaa.

Procenu Bih saveza da je izbor Sergeja Barbareza, kao i izbor srpskog da postave Kiksija na klupu reprezentacije Srbije pametna stvar, uopste nisam stavljao u ovih Top deset promasaja, jer ovde govorimo samo o procenama zdravih, a ne bolesnih ljudi.

Ja mislim da je ova kvota od 1,10 da Inter prolazi dalje Feyenoorda zapravo fenomenalno visoka kvota u odnosu na to kolika je trenutna razlika izmedju Intera i Feyenoorda. 
Za danasnju analizu, na kraju je vazno i da znate, da cega god da sam se dohvatio tokom drugog meseca, sve sam promasio, tako da uvek postoji i opcija da odigrate sve kontra, i odigrate dvojku na Baskoniju i prolaz dalje Feyenoorda.

Ko od kolega sa Foruma jos uvek ima nerava, ili voli inat, ili jos uvek moze da cuje za Bayern a da ne poludi, samo da kazem da nas vrlo brzo cekaju jos dve utakmice Bayerna i Leverkusena, sto ce biti njihove cetvrta i peta utakmica ove sezone, gde su sve tri prethodne otisle u teske undere.

Hej @Joker93 i @josip123

Ako imate dobro srce, hocete li me pustiti da u 15.00 casova i pola sekunde postavim ovu jedinicu na Partizan po kvoti od 1,35 kod kladionice Snai?

IMG_7664.thumb.jpeg.27d69548fb94577b45243c4cc0ba5ed2.jpeg

Ja cu umreti ako ovo ne bude moj predlog, a vama ovaj predlog nista ne znaci da ga uzmete, jer cete ionako ispasti iz lige.

A uvek mozete uzeti i ekstremni klizni handicap da Partizan moze kod kuce da izgubi pola poena po kvoti od 1,22 kod kladionice bet365

IMG_7665.thumb.jpeg.8078a6d1dbfcae3bbf7aa41910324b53.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use