Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 27.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Tokom drugog meseca, uopste se ne dizem sa kolena, niti izlazim iz, ne tri dana zalosti, vec celog meseca zalosti.

Ispao sam iz Guts-Leonardo Kupa kao pocetnik, ne stojim najbolje u Poslednjoj Sansi, a padam i u realnom kladjenju tako da me sve boli. A sve je pocelo pocetkom drugog meseca kada sam poceo da se podsmevam kolegama sa Foruma koji su padali sa svojim predlozima

Evo, na primer jucerasnji dan. Treba da pocne prenos utakmice holandskog kupa izmedju Psv-a i Go Ahead Eaglesa gde mi treba vise od gola Psv-a, ali mi u streamingu iskoci prenos utakmice hrvatskog kupa izmedju Dinama i Osijeka. Rekoh sebi, odlicno, hajde malo da pogledam utakmicu pre nego sto pocnu holandjani, ionako sam vise od gola Psv vec uracunao kao da je proslo.

A onda je stigla utakmica iz Zagreba, majko moja. Spustila se kisa, blato i voda po terenu, polu-prazne tribine, Cannavaro stoji kraj terena skroz mokar i gleda kao tele, a tek igra, majko moja … poslednji put sam gledao ovako losu igru na utakmici Sarajevo vs Borac Banja Luka i mislio da ne moze gore da se igra, ali ono juce je stvarno za medalju …

Rekoh sebi, sklanjaj ovo Leonardo pozlice ti, bolje gledaj uporedo holandjane gde ti treba vise od gola Psv-a u sred Eindhovena, i italijanski kup gde ti treba da Juventus prodje Empolija u sred Torina.

Sve ostalo je istorija. Trenutni rezultati su sledeci. Bas kada sam poceo da se podsmevam kolegama sa Foruma koji su padali sa svojim predlozima ili u Guts-Leonardo Kupu, sve to se i meni desilo, iako zvanicna nauka tvrdi da Bog, sudbina, karma ili sreca uopste ne postoje.

Pa evo i mojih rezultata od juce, a i u ovoj sezoni Poslednje Sanse.

Juce Go Ahead Eaglesi povedu sa 2:0 u sred Eindhovena vec u prvom poluvremenu, s Psv postigne samo jedan gol na utakmici. A onda Empoli povede u sred Torina, pa Juve jedva spase zivu glavu, a onda drvoseca Vlahovic i turcin Yildiz promase svoje penale …

A u ovoj sezoni Poslednje Sanse, dva puta padnem na golovima kojih ne bude na dve utakmice Bayerna i Leverkusena, dva puta prepisem predlog kolege @nutrija i padnem, i jednom Bayern ne postigne vise od gola Celticu u sred Munchena a drugi put Psv ne da vise od jednog gola Eaglesima u sred Eindhovena.

I sada imam sest pogodaka manje od Fitoza, i sad se on razume u kockanje, a ja sam cirkusant i prva budala Foruma.

U ovom trenutku mi je potreban samo zagrljaj i topla ljudska rec. Posto u realnom zivotu nemam nikoga ko bi pristao da me besplatno zagrli, a tesko da cu na Forumu naci nekoga ko je spreman da mi kaze nesto lepo, kaznio sam samoga sebe tako sto danas necu napisati analizu i predlog za kladjenje. Ali barem mogu samome sebi da ugrejem srce.

U Republici Srbiji se vec tri meseca desavaju protesti, gde bolja i zdravija manjina protestvuje protiv lose i bolesne vecine. Mladi i akademska zajednica nemaju nikakve sanse protiv Psiha, jer ta kategorija nigde, ni u jednom drustvu nije vecina, ali se barem greju srca dok gledate slike iz Srbije.

Psiho je protiv svojih mladih gradjana izabrao “catch all” tehnologiju vladanja, koja u ovakvim zemljama uvek prolazi. Najpre je huskao sopstvene gradjane protiv studenata, tako sto su ih gazili kolima

IMG_7658.jpeg.08ee48a9ec166de9084ffdd6049b9132.jpeg

a onda pokusao da ih podmiti kreditima i stanovima za mlade, pa kada to nije proslo, onda ih je proglasio narkomanima, pa hrvatskim placenicima jer to uvek najbolje prolazi, pa onda neradnicima i budalama, a kada ni to nije dalo rezultate, krenuo je da huska babe i dede protiv njih.

Ono sto meni u ovom trenutku treba, jeste da ugrejem srce kada pogledam tabelu prve lige Poslenje Sanse, a to mogu samo slike koje stizu iz Srbije, kako se manjina bori protiv vecine u neravnopravnim uslovima

IMG_7657.thumb.jpeg.7b1ef0019378e82eb250eec1b5b172d5.jpeg

za kolege sa Foruma koji ne znaju da citaju cirilicu, ovde gore protestanti porucuju Psihu da moze da se yebe sa jeftinim kreditima i stanovima kojima je pokusao da ih podmiti, jer to uvek uspeva kada ne znate sta cete sa ljudima

IMG_7656.thumb.jpeg.67bcdfda5b397ec279a56660509ddce3.jpeg

za kolege koji ne znaju da citaju cirilicu, ovde studenti porucuju Psihu da im ne lazu babu i dedu da su hrvatski placenici

IMG_7651.thumb.jpeg.ba5a562fecaba9e7670faff40ac8d5d8.jpeg

za kolege koji ne znaju da citaju cirilicu, ovde gore protestanti porucuju Psihu da nije ni za qurac, a ovo dole svi razumemo

IMG_7649.jpeg.6d12a1ffab486498d6eb17d573e038da.jpeg

Nije losa ni ova studentkinja sa povisenim sexualnim nagonom koja je na cirillici porucila da bezobrazluk dozvoljava samo u krevetu

IMG_7650.thumb.jpeg.e96fda3d9d0c43612c438467b4ac3e24.jpeg

Pa ipak, u trenutku kada padam po dva puta dnevno u realnom kladjenju da ce Juve proci dalje i Psv postici vise od jednog gola, jedino sto moze da mi ugreje srce jeste ova mlada dusha koja je dobila opekotine i zuljeve od pesacenja izmedju dva grada, samo da bi izrazila svoj protest, a sto mozete videti u sledecem postu, posto ovaj smesni Forum ne dozvoljava ovoliko slika u jednom postu.

IMG_7648.thumb.jpeg.307b2ffc4e2933e409d92f6976061d57.jpeg

A za kraj da se upoznamo i sa studenticom Akademije Umetnosti Dunjom Cvejanov iz Novog Sada koja je nakon sto su srpski policajci napali studente, umesto onih koji su ih huskali, upitala jednog policajca da li ga je sram sto napada najzdraviji deo svakog drustva, odgovorio da nije, jer samo radi svoj posao, sto mozete i videti po njegovom licu

IMG_7508.thumb.jpeg.7a5adcd859e57e05f9fe6d838b80f220.jpeg

IMG_7509.thumb.jpeg.47c5dc555f01603586daa69dc0a8be41.jpeg

Ne znam zasto sam sve ovo napisao na jednom kladionicarskom portalu, ali mi je barem malo toplije oko srca kada vidim ko je sve ispred mene na tabeli prve, elitne lige Poslednje Sanse.

Hej kolega @LeonardoDrugi, uhvatim se u situaciji gdje sam go***, onakvo kakvo samo čovjek zna da bude gdje slavim da darko56 nije objavio svoj tip za ovo kolo PŠ i da je vrijeme isteklo, ostalo par minuta do 15:00 i već se vidim na tom trećem mjestu i kako napadam jedno od prva dva mjesta. 

Naravno, sjebem ja dosta prilika, padnem npr na tome da će Fener u sred Istanbula dobiti Crvenu Zvezdu, da će Francuzi zabiti bar 2 gola Izraelu gdje se oni izmaše kao posljednja crnačka stoka, padnem da Crvena Zvezda neće izgubiti od Partizana 5 razlike gdje oni izgube 20, Arsenal da će dobiti Evertona, Celtic Dundee-a i Galata Hatayspora. E zamisli, sve zicer do zicera na papiru i jok, padnem. 

I onda, desi se da me obraduje kolega da uopšte neće postaviti tip, da ću ga na takav način prestići i jok, tema ostane otključana i kolega svoj tip postavi skoro 2 sata nakon isteka roka, dobitni naravno. 

Kome da se žalim, gdje tužbu da postavim osim ovdje u temi koja će za par dana biti u arhivi i niko je više nikada neće pogledati?

Ali hej, ide sve na bolje, ništa se ne sikiraj. Ako te tješi, jučer sam imao skoro 15 listića (i više ako lajv računam) i na svima je bilo da će PSV zabiti barem dva gola i da će Juve proći Empolija. Naravno, bilo je tu i toga da će PSV dobiti, Juve da će dobiti, 1.5 više golova Tottenham City ... 

I onda, uzmem lajv, preokret PSV-a, prolaz PSV-a, prolaz Juventusa, preokret Juventusa i tu sam dotakao dno jednog kladioničarskog dana ali opet kažem, sve će to Borac izvući već u subotu. Sve će to izvući Atalanta kad natrpa Veneziu. Al Ittihad će vratiti dio novca, Zvezda dio, Fenerbahce dio. I to sve u narednih par dana.

Glavu gore, kada misliš da ne može gore samo se sjeti da nam ide liga prvaka za samo par dana. 

Ako misliš da ni to ne popravlja situaciju, pomisli na to da Dodik kaže da Evropa i Skandinavija idu u propast i da su kljoknule i da se treba okrenuti Rusiji ili Srbiji. I na to dobije aplauze okupljene rulje.

Ako ni to ne pomaže, uvijek možeš staviti se u kožu Ikardija koji je mislio da je Wanda Nara prava žena, žena za života kao što je i ona mislila / misli da će ostariti sa Ikardijem.

Dalje ne može.

prije sat vremena, furyshaa said:

Hej kolega @LeonardoDrugi, uhvatim se u situaciji gdje sam go***, onakvo kakvo samo čovjek zna da bude gdje slavim da darko56 nije objavio svoj tip za ovo kolo PŠ i da je vrijeme isteklo, ostalo par minuta do 15:00 i već se vidim na tom trećem mjestu i kako napadam jedno od prva dva mjesta. 

Naravno, sjebem ja dosta prilika, padnem npr na tome da će Fener u sred Istanbula dobiti Crvenu Zvezdu, da će Francuzi zabiti bar 2 gola Izraelu gdje se oni izmaše kao posljednja crnačka stoka, padnem da Crvena Zvezda neće izgubiti od Partizana 5 razlike gdje oni izgube 20, Arsenal da će dobiti Evertona, Celtic Dundee-a i Galata Hatayspora. E zamisli, sve zicer do zicera na papiru i jok, padnem. 

I onda, desi se da me obraduje kolega da uopšte neće postaviti tip, da ću ga na takav način prestići i jok, tema ostane otključana i kolega svoj tip postavi skoro 2 sata nakon isteka roka, dobitni naravno. 

Kome da se žalim, gdje tužbu da postavim osim ovdje u temi koja će za par dana biti u arhivi i niko je više nikada neće pogledati?

Ali hej, ide sve na bolje, ništa se ne sikiraj. Ako te tješi, jučer sam imao skoro 15 listića (i više ako lajv računam) i na svima je bilo da će PSV zabiti barem dva gola i da će Juve proći Empolija. Naravno, bilo je tu i toga da će PSV dobiti, Juve da će dobiti, 1.5 više golova Tottenham City ... 

I onda, uzmem lajv, preokret PSV-a, prolaz PSV-a, prolaz Juventusa, preokret Juventusa i tu sam dotakao dno jednog kladioničarskog dana ali opet kažem, sve će to Borac izvući već u subotu. Sve će to izvući Atalanta kad natrpa Veneziu. Al Ittihad će vratiti dio novca, Zvezda dio, Fenerbahce dio. I to sve u narednih par dana.

Glavu gore, kada misliš da ne može gore samo se sjeti da nam ide liga prvaka za samo par dana. 

Ako misliš da ni to ne popravlja situaciju, pomisli na to da Dodik kaže da Evropa i Skandinavija idu u propast i da su kljoknule i da se treba okrenuti Rusiji ili Srbiji. I na to dobije aplauze okupljene rulje.

Ako ni to ne pomaže, uvijek možeš staviti se u kožu Ikardija koji je mislio da je Wanda Nara prava žena, žena za života kao što je i ona mislila / misli da će ostariti sa Ikardijem.

Dalje ne može.

Hej @furyshaa

Ti si definitivno moj najbolji prijatelj na Forumu. Ovako se pise pravi, pravcati motivacioni govor. Odmah mi je lakse.

Ovo za Dodika i Icardija mi je odmah popravilo krvnu sliku. Ovih dana cu morati da kopam po arhivi da nadjem post gde sam ja predstavio na Forumu taj par Icardi i Wanda.

Hvala ti na motivacionom govoru. Ostajemo i dalje najbolji prijatelji. 
Jos samo ako mozes da mi sredis da me neko zagrli ovih tuznih dana. Da li imas neku prijateljicu, ili poznanicu koja bi pristala da me zagrli?

Ako imas, treba da je lepa, mlada, zgodna, pametna, bogata i da je nesrecna.

prije 6 sati, furyshaa said:

Dalje ne može.

Kolega zaboravio si samo spomenuti da ce i PSV u subotu sve to izvuci, zar ne?

Nakon svih ovih poruka,nadam se,svi se osjećaju bolje, svi slično proživljavamo, iste greške radimo, slično padamo...

Ja danas padoh na Galatasaraju, odmah na prvom paru,iako je bio u Super sansi,iako sam sebi 1000 puta rekao da ne igram ono što je u Superšansi. 

Je li slučajno da toliki ziceri padaju u Super šansi. Ovo je gore nego u casinu gdje kuća uvijek dobiva,ali oni bar postotak vrate-((

Igram neki bezvezni maraton na jednoj kladuši koja je prije imala normalan maraton s 10 bodova maksimalno dnevno i bilo je zanimljivo. Čak se kladilo nas nekoliko medjusobno tko će imati više bodova pa je bar netko dobio veceru i gajbu piva. Ovaj novi nije za to zgodan jer komplicirana pravila i u prednosti tko više uplaćuje. Ne moram spominjati da nakon 20 dana nemam ni boda jer najčešće 1pad,fali 1gol,korner,žuti karton ili udarac u okvir.

Kockarska je tuga pregolema,pade listić,a za rezervni se nema.

No,bolje da se nema,jer sindrom vadjenja je put u propast.

Nadam se da Leo bolje se osjeća jer da njega nema,Svijet kladjenja bio bi ko pizza bez masline,ko Mercedes bez onog nišana,ko kladioničar bez pivskog trbuha...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use