Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije sat vremena, Hugh said:

Jel skrill mijenja šta po pitanju naknada za skidanje sa njihovom karticom putem bankomata? Sa feeom bi me izaša tečaj 6.89 do 6.92 eura a sad sam moga samo po 6.80 i fee je bia bolesnih 8 eura.

Sjećam se kad je bilo 1.7 eura za fee i tečaj je bia 7.20

Mislim da na 100eura dizanja novca sa karticom skrill uzme samo 1.7%, što znači ako dižeš više taj 1.7% će biti veći naravno zavisi od iznosa koji dižeš. Bankomat ne bi trebao da ti uzme mnogo kada ti prebacuje u kune. 

prije 1 sat, Hugh said:

Jel skrill mijenja šta po pitanju naknada za skidanje sa njihovom karticom putem bankomata? Sa feeom bi me izaša tečaj 6.89 do 6.92 eura a sad sam moga samo po 6.80 i fee je bia bolesnih 8 eura.

Sjećam se kad je bilo 1.7 eura za fee i tečaj je bia 7.20

Ako si blizu Slovenije, otiđi tamo, digni novac u eurima i pri tome platiš samo proviziju od 1,7%. :D

prije 2 sati, IzudinB said:

Mislim da na 100eura dizanja novca sa karticom skrill uzme samo 1.7%, što znači ako dižeš više taj 1.7% će biti veći naravno zavisi od iznosa koji dižeš. Bankomat ne bi trebao da ti uzme mnogo kada ti prebacuje u kune. 

514 eura sam konvertira u 3500 kuna. Tu je uključena i njihova provizija

• 2 months later...

Znači ovo je strašno što naše banke rade.

Korisnik sam skrill prepaid kartice upravo zbog jednostavnijeg i kako svi tvrde manje provizije kod dizanja.

Ali evo, imam 350ak eura koje sam voljan podići u kunama jer drugačije u HR i ne mogu. I obišao sam apsolutno sve moguće bankomate i svi redom nude između mizernih 6.70 pa do max 6.96 kuna po euru za podizanje (trenutno je euro preko 7.40 kuna)

Kako je moguće da netko ne stane na kraj s ovime, zar se ovoliko moraju ne mislim pljačkati nas već i same turiste koji su ako nemaju novčanice kod sebe prisiljeni prihvatiti ovakve bolesne koverzije!?

Ako itko ima savjet ili bolji način za isplatu sa skrilla neka me prosvjetli jer ja odbijam dizati novce s ovakvim kriminalnim tečajem!

Nudi li tko od naših lokalnih kladionica mogućnost uplate i isplate putem skrilla bez okretanja uplaćenog iznosa?

prije 5 sati, prlito said:

Nudi li tko od naših lokalnih kladionica mogućnost uplate i isplate putem skrilla bez okretanja uplaćenog iznosa?

Nažalost ne. 

Najbolja opcija, ako ti je skrill u eurima, jest ako si blizu granice otići u Sloveniju i tamo podići novce budući da je u Sloveniji € valuta. Na taj način bi izbjegao konverziju. 

Generalno bi skrill valuta i valuta na online kladionicama trebale biti iste da se izbjegne konverzija. Idealno: ili sve u eurima, te isplačivati novce na bankomiatima u Sloveniji i koristiti iste za amazon i sl. sa valutom u eurima, ili sve staviti kao valutu u kune i onda isplaćivati novce u Hrvatskoj. 

prije 56 minute, barakuda said:

Mene zanima sta s parama sa skrilla ako si iz BiH? Tj. sto je najisplativije? 

Ja sam iz BiH i koristim skrill. Imam skrill karticu i to je najisplativije, jer naše banke uzimaju previše provizije, al sam morao preko rođaka iz druge države napraviti skrill, to jest na 'rođakovo' ili koga već imaš ime napraviš taj skrill i na njegovu adresu ti dođe kartica i kasnije je ti koristiš kao da je tvoja i slobodno dižeš novce u Bosni na svim bankomatima. Provizije ima ali je minimalna negdje oko 3-4 do 5 eura max i to je sve što ti bankomat i skrill uzmu ukupno. Tako da je to najisplativije, samo moraš imati nekog svog u drugoj državi. Nadam se da si me razumio :D

• 2 weeks later...
prije 1 sat, smetko11 said:

Imam na skrillu neku lovu i sad ju želim povuć na kladionicu, bilo koju. Inače kada odem na kladu i tražim uplatu sa skrilla povuće mi novce sa tekućeg računa, a ja bi želio da povuće novce sa skrilla da ne stoje tamo bez veze. Jer je mal iznos.

Probaj sa bet365 . Povući će ti novce koje imaš na skrillu ako je iznos koji uplaćuješ na kladionicu manji od stanja skrill računa. 

prije 4 sati, haklenda said:

Pozdrav svima. Iz BiH sam i zelio bih uplatiti pare na bet 365. Vidim da se spominjao neki zakon u BiH oko stranih kladionica, da li cu imati neki problem sa uplatom direktno sa kartice ili preko skrilla? Isto pitanje vazi i za eventualnu isplatu. Hvala.

Nećeš imati problema, kao i nitko drugi. Kod nas je puno zakona samo na papiru, a ako koristiš skrill onda se ne može niti dokazati da si sa skrilla uplaćivao te novce na kladionicu budući da se skrill može koristiti i u 100 drugih svrha poput web shopinga.

@haklenda otvori bet365 račun i radi uplate preko skrill -a kao i isplate. Ponuda je daleko bolja nego kod zemaljskih kladionica, obično su veći koeficijenti a dobitak je sigurno veći jer nema manipulativnog troška i poreza na dobitak. 

Problem je sto ne mozes uplatiti direktno ni s kartice ni sa skrilla. Ja sam iz BiH i to je tako vec duze vrijeme, barem za nas iz Federacije... 

Direktno ne mozes, a preko skrilla takodjer ne mozes nego moras prvo pare sa skrilla poslati nekom, pa da ti ih on vrati i nakon toga uplacujes na kladionicu. Kod uplacivanja na skrill ne mozes izabrati opciju da je za kladjenje, a ako izaberes da nije onda te novce ne mozes uplatiti na kladionicu. 

Do nedavno smo imali entropay, sad ni to nemamo. 

prije 23 minute, barakuda said:

Problem je sto ne mozes uplatiti direktno ni s kartice ni sa skrilla. Ja sam iz BiH i to je tako vec duze vrijeme, barem za nas iz Federacije... 

Direktno ne mozes, a preko skrilla takodjer ne mozes nego moras prvo pare sa skrilla poslati nekom, pa da ti ih on vrati i nakon toga uplacujes na kladionicu. Kod uplacivanja na skrill ne mozes izabrati opciju da je za kladjenje, a ako izaberes da nije onda te novce ne mozes uplatiti na kladionicu. 

Do nedavno smo imali entropay, sad ni to nemamo. 

Otvoris u Vakufskoj banci racun 15 KM 2 godine vazi kartica,uplacujes na bet365 bez problema,iato tako isplacujes

Kako god okrenes porez u Federaciji neces izbjeci jer su prije par mjeseci poceli da naplacuju i retroaktivno od 2015 pa dalje. Svi eventualni dobici kada bi isplatili, dal preko skrilla na racun ili drugom metodom idu pod ovaj zakon i moramo kad tad platiti 4% za zdravstveno i 10% poreza na taj novac. Nazalost to ce biti neizbjezno, ispast ce na kraju skuplje nego da igramo u lokalnim.

prije 17 sati, haklenda said:

Kako god okrenes porez u Federaciji neces izbjeci jer su prije par mjeseci poceli da naplacuju i retroaktivno od 2015 pa dalje. Svi eventualni dobici kada bi isplatili, dal preko skrilla na racun ili drugom metodom idu pod ovaj zakon i moramo kad tad platiti 4% za zdravstveno i 10% poreza na taj novac. Nazalost to ce biti neizbjezno, ispast ce na kraju skuplje nego da igramo u lokalnim.

Ako imate nekog vani platite 15€ godišnje za skrill karticu i isplačujte sve na bankovimatima direktno sa skrill računa. Na taj način sigurno nećete plaćati nikakav porez budući da novac nikad neće sjesti na bankovni račun. Retroaktivno naplaćivanje je apsurdno i ja bi iz principa izbjegavao plaćanje ičega dok god su takvi zakoni na snazi. 

Isplatom na bankomatu tereti se direktno skrill račun koji nije pod ingerencijom ni jedne vlade i koji štiti svoje korisnike te ne otkriva apsolutno nikakve podatke, niti jednoj vladi. 

http://www.svijetkladjenja.com/kladionica-uplata-i-isplata/skrill/skrill-mastercard/

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use