Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
prije 42 minute, ivaduj said:

Pozz dečki, zna li itko mogu li sa svog računa isplaćivati na bratov skrill(znači njegova mail adresa skrilla). Većinom se kladim na njegovim računima, ali evo našlo se ponešto i na mom. Vidim da mogu upisati njegovu adresu za skrill isplatu, ali nisam siguram oće mi blokirati račun ako stisnem next?

Napravi drugi račun pa sa kladioničarskog računa na svoje ime isplati na skrill račun na tvoje ime. Onda sa tog skrill računa možeš poslati novce na bratov skrill i dalje raditi što želiš sa lovom...

• 2 weeks later...
Just now, underdog said:

Napravio sam karticu na skrillu i sada isplatio sa bet365 online kladionica" rel="external">bet365 na skrill,dal iznos koji imam na skrillu je i automatski na kartici il moram posebno prebaciti na njihovu karticu?

Automatski. skrill kartica ti tereti tvoje skrill stanje računa. Dakle ako imaš 1.000kn na skrillu, sa karticom možeš potrošiti 1.000kn i taj iznos će ti automatski biti skinut ;)

• 4 weeks later...

Skrill ima double protection, sa generatorom koda od strane googla pri svakom logiranju i transakciji. Ima sam autentifiaktor na mobitelu, ali sam uzea novi mobitel i starog sam cistia. 

Obrisa sam autentifikator na starom mobitelu slucajno i sad ne mogu se vise ulogirat u skrill jer me trazi kod. Jel bia ko u ovakvoj situaciji?

On 24. 06. 2017. at 13:25, Hugh said:

Skrill ima double protection, sa generatorom koda od strane googla pri svakom logiranju i transakciji. Ima sam autentifiaktor na mobitelu, ali sam uzea novi mobitel i starog sam cistia. 

Obrisa sam autentifikator na starom mobitelu slucajno i sad ne mogu se vise ulogirat u skrill jer me trazi kod. Jel bia ko u ovakvoj situaciji?

Za pomoc nekom kome se nesto slicno dogodi: javia se na mail, trazili sliku mene i osobne pored glave. Nakon toga makli zastitu i poslali mi privremenu sifru koju sam odma prominia. Sve rijeseno.

Pozdrav momci. Iz Srbije sam, i nije nam dozvoljno uplacivati novac direktno na skrill u gambling svrhe te sam kreirao jos jedan nalog da bih "oprao" pare, tj. prebacio novac na drugi nalog pa onda vratio novac. To sam uspeo jednom da uradim bez problema, medjutim danas sam hteo isto da uradim i nailazim na problem gde mi je onemoguceno da udjem na drugi nalog (koji sam kreirao za pranje novca) uz poruku invalid credentials. Jel postoji neko resenje, sem da ih zovem? Video sam u nekim prethodnim postovima slican ali ne isti problem, jer ja nemam nikakve kodove.

Mislim da mozes resetovati sifru pomocu broja telefona koji su unio za taj skrill nalog. Ovdje u BIH to ne može jer taj sms od njih uopste ne stigne, tako da sam ih uvijek morao zvati. Čak, ne moraš ih ni zvati, otvori case (napiši na help@skrill.com) i ostavi svoj broj telefona nazvat će oni tebe, pošto sam ja trošio dosta kredita na pozive za Veliku Britaniju. Pitat će te kad si otvorio nalog, mene su broj lične karte s kojom sam verifikovao taj nalog, pa koje su posljednje  transakcije itd. Zatim će ti poslati novu šifru na mail.

• 4 weeks later...

Da li je moguce prebacivati sredstva sa Skrilla na racun kladionice i obratno bez kartice preko koje povlacim sredstva sa Skrilla? Pitam zato sto mi kartica koju koristim za skrill uskoro istjece, pa me zanima hocu li moci prebacivati sredstva s kladionice na skrill i obratno dok u banci ne podnesem zahtjev za novu karticu. Unaprijed hvala svakom korisnom odgovoru.

prije sat vremena, eskim said:

Da li je moguce prebacivati sredstva sa Skrilla na racun kladionice i obratno bez kartice preko koje povlacim sredstva sa Skrilla? Pitam zato sto mi kartica koju koristim za skrill uskoro istjece, pa me zanima hocu li moci prebacivati sredstva s kladionice na skrill i obratno dok u banci ne podnesem zahtjev za novu karticu. Unaprijed hvala svakom korisnom odgovoru.

Naravno da je moguće :) Budi bez brige što se toga tiče.

Ako si iz BIH slobodno izaberi gambling metodu i onda proslijedi na bet365 (mada ni tu nisam siguran da li možeš uplatiti gambling metodom, jer neke banke ni iz BIH ne daju) Ako si iz Hrvatske nemoj uzimati gambling metodu jer ti možda banka neće dozvoliti takvu transakciju jer je online klađenje u Hrvatskoj zabranjeno. Izaberi non gambling metodu i nađi nekoga da mu pošalješ te novce koje si uplatio non gambling metodom, pa da ti ih on zatim vrati da bi ih mogao uplatiti na bet365. Mogu ti i ja pomoći oko toga, piši na pp ako treba :D

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
prije 9 sati, traljaviplayer said:

Pozdrav,

kakva je trenutno situacija sa provjerama od porezne uprave tih isplata sa skrilla na bankovni račun u Hrvatskoj?
Trebamo li se bojati čega?

Hvala

Mislim da nitko nije imao problema. Isplata ti ne stiže sa online kladionice, već sa skrilla što je apsolutno isto kao da ti isplata stiže iz banke u npr. Novom Zelandu. Porezna uprava nema uvid u to kako su ti novci stečeni, odnosno kako su ti novci došli na bankovni račun u Novom Zelandu ili skrill. Jedino imaju uvid da je XY iznos uplaćen sa skrilla na tvoj bankovni račun, a jesi li ti rođak iz Njemačke uplatio te novce sa svog skrilla na tvoj, ili si ti te novce stekao na neki drugi način oni ne mogu saznati niti skrill otkriva podatke o svojim klijentima. 

Problem državne uprave je što tehnologija i razni servisi plaćanja napreduju nevjerojatnom brzinom a oni su naviknuli, sa socijalističkim načinom razmišljanja, da im je sve uvijek pod kontrolom. Uz napredak tehnologije, skrill i druge servise, a da uopće ne spominjem Bitcoin, Etherum te još neke stvari to neće biti slučaj. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use