Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 05.02.2012.

Majstor1987

Recommended Posts

pozz nakon dugo vremena ;)

-4,5/Berdych T.-G.Monfils 2 @ 1,5 Germania,HL 14:30 h

h2h:1-0

ovaj pick igram iz više razloga,ss ima hendi na margini od 3,5,a u ovakvom meču je gejm puno,teško je igrat protiv francuza na domačem terenu,jel znamo kakva je njihova publika i da vrši pritisak i ono bitno da Monfils zna igrat tenis! što se tiće Berdića manje više sve je jasno udarač,pogoduje mu brza podloga,tu je servis,glatko do finala bez izgubljenog seta. meni se osobno više sviđa Monfilosva igra ali on se zna zaigrat na terenu i to ga košta mečeva.Berdić ima bolje rezultate u ovoj sezoni,gledao sam ga protiv Rochusa na AO i nije me se dojmio,dok me Monfils iznenadio protiv Belucia ali i protiv Kukušina nažalost.gledao sam i meč protiv Tsonge imao je praktički dobiven set na kraju je sve izgubio.Ovo je finale,na domačem terenu motivacije ne nedostaje.h2h mi nebitan,indoor je brza podloga,Monfisl također ima udarac,servis i trebao bi držat svoj servis.njegova kvaliteta nije upitna,samo da nema zabavljanja publike i ovo bi trebalo proć.

za vezat uz ovo nešto skijanja:

Super G

L.Vonn-E.Goergl 1 @ 1,3 12:00 h

tu mi suvislo nešto komentirat Voon koja ima 50. pobjeda u karijeri,kraljica za brze discipline!imam na nekim listicima pobjedu,to je isto vrlo vjerojatno ali ovo je neki osigurac...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use