Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

47. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 21.2. - 24.2. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 14:00

IzudinB

Recommended Posts

@LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 47. kolo Posljednje Šanse za period od 21.2. do 24.2.

KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William HillBetfair, pinnacleSuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai. 

TABLICA

Kolega @josip123 ima pravo postaviti dva para ovo kolo, jer je njegov tip iz prošlog VOID.

Screenshot_57.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Genoa uopste ne stoji lose na tabeli. Ne stoji dobro, ali ne stoji ni lose. Bas kao i ti. Ali je tacno da je bila devet puta prvak Italije i tamo je veoma ugledan klub od znacaja, sto se za tebe ne bi moglo reci. Nisi ugledan, ali si veeeeeoma bitan, narocito za mene.  
    • Lijepo mi je dan počeo. Otvorim Dnevnu temu i  nadjoh se u stilskoj figuri- usporedbi ili komparaciji.  Kolega koji ima oko 6% bodova više od mene usporedio me s klubom iz Genove. No, Genoa je bila 9 puta prvak Italije ,što je respektabilno. Istina,zadnji put prije 100 godina,ali i dalje su u velikoj četvorci talijanskog nogometa po titulama. Kad je već tema ,stavljam 1 prijedlog. Borussia Gladbach- Augsburg 1 Gost nije izgubio 5 utakmica u nizu i mislim da je sad vrijeme jer im Gladbach inače ne leži. Uostalom, svejedno je palo se na ovom ili nekim overima.  
    • Inter vs Genoa, Serie A 1, kvota 1,33  Kiel vs Leverkusen, Bundesliga, over 1,5 gol na utakmici 1,14 Ukupna kvota 1,51  (kod Intera obavezno odigrati i poneki X, nereseni ishod)   Inter vs Genoa Prvo da kazem da su vec izasle kvote za derby izmedju Napolija i Intera koji se igra u sledecu nedelju 02.03. od 15.00 casova. Kvote su 3,00 za jedinicu, 3,30 za X, nereseni ishod i 2,40 za dvojku, a ako to nisu lepe kvote za ljubitelje visokih kvota, onda stvarno ...... U ovom trenutku, kvote za pobednika Serie A su potpuno iste po 1,90 na obe ekipe, znaci po kladionicama sve je otvoreno. U ovom trenutku, kvota od 1,33 na jedinicu na Inter protiv Genoe deluje nestvarno ako uzmemo kvalitet i sirinu rostera obe ekipe, a pogotovo razliku u kvalitetu kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu. Ova Genoa da treba da igra protiv Liverpoola u gostima, kvota na jedinicu bi bila 1,14, dok je jedinica na Inter 1,33. Ako pogledate ovu Genou, prvo sto biste rekli jeste nista posebno, jedan obican klub, otkinu neki bod kod kuce (Romi ili Interu), dobiju kod kuce gore od sebe (Parma, Monza, Venezia), a u gostima sta im Bog da (dobili Monzu, Parmu i Empolija, sve ostalo porazi ili poneki ukradeni bod (Milan). Genoa je kao nas kolega @pena29 nije bas najgori na Forumu, jer uvek ima i gorih od njega, ali tu svakako nema nikakvog kvaliteta. Na tabeli druge, amaterske je sesnaesti, dovoljno da ne ispadne u trecu ligu, ispao je jos u prvom kolu Guts-Leonardo Kupa, a za vise od toga ... tesko. Eto, to je Genoa, cist prosek, nista posebno, ne znate po cemu biste ih pamtili kada je u pitanju ova sezona u Serie A, bas kao sto niko ne moze da kaze po cemu cemo pamtiti ovog kolegu @pena29 u ovoj sezoni Poslednje Sanse. Samo jos da kazem da Genoa ove sezone jos nijednom nije pobedila dva puta uzastopno, i da su veoma rano ispali i iz italijanskog kupa od drugoligasa, gradskog rivala Sampdorije. Dakle, ova kvota od 1,33 na jedinicu, hoce da nam kaze da veceras sve zavisi od Intera, odnosno da oni veceras ne igraju protiv Genoe, vec igraju sami sa sobom. Iako imaju sirinu i kvalitet rostera da sastave dve ekipe, sada u najvaznijem delu sezone su pali, u poslednje cetiri utakmice imaju jednu pobedu, remi i dva poraza. Protiv Milana su spasavali zivu glavu u 90 plus cetvrtom minutu, Fiorentina ih je potopila sa 3:0 u nastavljenoj utakmici, a dobio ih je i Juventus kojeg je izbacio Psv iz Lige Prvaka. Kvalitet Intera uopste nije upitan jer su u Ligi Prvaka dobili Arsenala, Monaco, Leipziga, nisu izgubili ni od ManCity u gostima, a lagano su dobijali krseve Crvenu Zvezdu i Young Boyse (jedini poraz u Ligi Prvaka imaju od Leverkusena). Ja mislim da je problem u tome sto u italijanskom prvenstvu ne deluju kao pustinjski ratnici, igraju nekako rutinski, samo na suvi kvalitet, za razliku od napolitanaca koji nemaju kvalitet, ali uklizavaju i ginu krvavih kolena jer imaju takvog trenera na klupi. Znaci, moj utisak je da Inter u Ligi Prvaka misli ili predpostavlja da mogu daleko da doguraju, pa igraju na 100%, dok u Serie A igraju na suvi kvalitet, a to ponekad nije dovoljno da se pobedi (2:2 sa Bolognom, 1:1 sa Monzom, 2:2 sa Genovom) Inace, bas ta prva utakmica izmedju Genoe i Intera je i najveci razlog zasto predlazem da divljamo veceras sa uplatama na Inter (ali obavezno i sa ponekim X-om, neresenim ishodom), posto je Inter na toj utakmici vodio sve do 90 plus petog minuta kada je primio gol, a sada me mrzi da pisem sta se sve desavalo na toj utakmici. Inace, kladionice su procenile da je Inter favorit cak i na utakmici sledece nedelje protiv Napolija u sred Napulja (dvojka 2,40 jedinica 3,00) sto najbolje govori koliko je visoka ova kvota od 1,33 protiv Genoe, a tolika je jer veceras Inter igra protiv sebe a ne protiv Genoe. Ako se ne branite ponekim X-om, onda ovaj post slobodno zaboravite. Kiel vs Leverkusen, over 1,5 gol na utakmici Prvo da kazem svojim kolegama sa Foruma @furyshaa @nutrija i @jansavc da sam u cetvrtak igrao da ce Olimpija dati gol na utakmici, i da ce mozda pobediti i mozda proci dalje. Kao drugo da vam kazem, da bih opet sve ponovio, a najverovatnije i podigao uplate jos vise kada bih mogao ili imao sta da podignem. Kao trece, nista vam ne zameram, vec hocu da vam se zahvalim sto ste doprineli Forumu, odvojili svoje vreme i predstavili tu utakmicu Olimpija vs Borac. Kao cetvrto, uopste ne smatram da vase procene nisu bile korisne, vec naprotiv, to su bile odlicne analize, a dobra analiza ne mora uvek da prodje, to znaju i seoski kockari. Kada na utakmici seljak promasi penal plus budu dve precke, onda nismo pali zbog analiza vec zbog seljaka na terenu. Samo napred kolege, opet se cujemo za samo petnaest dana kada ovi iz Republike Sumske budu igrali sa Rapidom.  Zapravo sam hteo da kazem da sam padao na golovima Leverkusena protiv Wolfsburga (0:0), pa onda opet padao na golovima Leverkusena protiv Bayerna (opet 0:0), ali i tu bih opet sve ponovio, a najverovatnije i podizao uplate kada bi opet moglo da se igra. Ako vec mislim da uvek treba igrati na golove na utakmicama Leverkusena ili Bayerna, kao i protiv lopovskih ekipa poput Borca, onda ne mogu nakon dva ili tri pada odustati ili promeniti misljenje, zar ne? Dakle, posle dve uzastopne utakmice Leverkusena koje su zavrsene tacnim rezultatom 0:0 neka i danas padne isti rezultat, nema veze, za samo petnaest dana Leverkusen ce igrati jos dve utakmice sa Bayernom u Ligi Prvaka, pa neka svih pet utakmica u sezoni odu u teske undere, hajde bas to da vidimo.  O Kielu sam vec pisao u Dnevnoj temi od 01.02. pa ko hoce, moze tamo da ode, a ko nece ne mora. Ovde samo da kazem, da u Evropi ne postoji ekipa koja ispada, ili je vec ispala, a da igra na takav nacin. U sezoni su odigrali 24 zvanicne utakmice, i samo je jedna otisla u under 0-1 gol, u gostima su sve odigrali u overu 2,5 gola na utakmici, cak deset over 3,5 gola u gostima, sa ubedljivo najvise primljenih golova u Nemackoj, gde samo jednom u sezoni nisu primili gol. Kiel je sa Bayernom odigrao dve utakmice gde je ukupno palo 14 golova, a sve ostalo o Kielu mozete procitati i u Dnevnoj Temi od 01.02 ako hocete. A ti kolega @furyshaa samo napred, nema nazad, ti ces uvek biti jedan od najkorisnijih kolega sa Foruma, a ne zaboravi da sam ja insistirao da se ukljucis u svetu Poslednju Sansu, za koju mislim da je kao stvorena za tebe. Cujemo se na Forumu 06.03. kada Borac docekuje Rapid.     
    • Subota,2.njemacka liga,Hannover vs Paderborn,vise od 1,5 golova u utakmici koef.1,22,psk
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use