Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak, 02.02.2012.

Kakavpeh

Recommended Posts

PSVEindh(h0:3)-NECNijmeg čet 20:45 4,30 4,70 1,45 2,30 1,10

Jel tko zna nešto malo više o ovom paru. Radi se o nizozemskom kupu. Da bi prošao par PSV nesmi dobit sa više od 2 razlike, a NEC u zadnjih 5 utakmica nije primio ni gola.

Što se tiče Slovenije i Ukrajine - Slovenici igraju na "domacem" terenu. Imaju podrsku navijaca a protiv Španjoske, europskih prvaka su izgubili 4:2

01:00 Virginia Tech- Duke(-4) 2 1,90 10/10 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt 60-75 FT

Šta reči. Oni koji prate NCAA košarku znaju da je ovo prevelika greška. Čak i ako se ne prati kad vide ponudu sve im je jasno... ponuda ovako izgleda:

Virginia Tech(+34) 1,90

Duke(-4) 1,90

Uglavnom teška greška jer su trebali stavit Duke(-34) 1,90, a oni stavili samo 4... Zato tko ima šta gore uplaćeno neka trpa sve što ima na ovo prije nego skuže šta su napravili i digne lijepu lovu... sretno svima...

01:00 Virginia Tech- Duke(-4) 2 1,90 10/10 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

Šta reči. Oni koji prate NCAA košarku znaju da je ovo prevelika greška. Čak i ako se ne prati kad vide ponudu sve im je jasno... ponuda ovako izgleda:

Virginia Tech(+34) 1,90

Duke(-4) 1,90

Uglavnom teška greška jer su trebali stavit Duke(-34) 1,90, a oni stavili samo 4... Zato tko ima šta gore uplaćeno neka trpa sve što ima na ovo prije nego skuže šta su napravili i digne lijepu lovu... sretno svima...

Ja mislim da ti to Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt neće priznat već stronirat par...koef.1.......Odlično zapaženo,ali na žalost,mogu poništit okladu......

2447-5 3,5/Slovenija(Slovenija-Ukrajina)Čet, 20:30 1,60 2,05

2447-6 2,5/Ukrajina(Slovenija-Ukrajina)Čet, 20:30 1,60 2,05

evo po meni jedne nepravilnosti...s obzirom da je ukrajina favorit u ovom dvoboju nije mi jasno postavljane granica na broj golova momcadi...zasada sam nasao ovo samo u lutrij

Na svim tekmama do sada nije prešlo 6 golova na tekmi, samim time je supersport smanjio granicu na 5,5 golova na cijeloj tekmi, ovih dana je bilo 6,5...

01:00 Virginia Tech- Duke(-4) 2 1,90 10/10 Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt

Virginia Tech(+34) 1,90

Duke(-4) 1,90

Ja mislim da ti to Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt neće priznat već stronirat par...koef.1.......Odlično zapaženo,ali na žalost,mogu poništit okladu......

iskreno bio bi sretan da mi storniraju jer sam se zaletio i htio napisat odma dok ne skuze gresku... problem je u tome da je ovo drugo bila greska.. Virginia Tech je ipak malo bolja ekipa nego sto sam mislio onog casa kad sam pregledavao ponudu i nema sanse da izgube danas sa 35 razlike... Sad imaju novu ponudu na taj par Virgnia Tech(+4)- Duke(-4)... kad sam vidio Duke i tu malu granicu naspram ovoj nerealnoj od Virginie nisam uopce mislio i uplatio.. da bi kasnije isao malo trazit nesto o Virginii Tech i shvatio da sam pogriješio u procjeni, ali još uvijek stojim iza oklade Duke -4 jer je Duke kvalitetnija ekipa i jer je trener dobro se izderao na igrače nakon utakmice neki dan kad su prokockali +20 i skoro igubili utakmicu.. Tako da vjerujem da će danas igrat maksimalno koncentrirano do kraja i ne sumnjam da će dobit bar sa 5 razlike.. jedino to sad više nije 10/10 već nekih 6/10... ali ipak sretno nam bilo tko je uplatio...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use