Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 20.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_11.jpg

(Koeficijenti 16.2. u 23:05 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot_12.jpg

(Koeficijenti 16.2. u 23:07 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Ako na ovom smesnom Forumu ima neka soba u kojoj bi mogli da udjemo ako zelimo da se isplacemo, rado bih usao sa jednim tiketom iz vagona gubitnih, gde me je sahranio Bayern. 
Ovde sam hteo da uhvatim neki X iz argentinskih seoskih liga, plus sam uhvatio “tacno dva gola” na utakmici Milan vs Feyenoord, pa sam hteo na kraju da cekam samo Arsenala i njih da uhvatim kao poslednji par na cekanju za weekend, ali sam na kraju uhvatio Bayern, ali za qurac.

IMG_7608.thumb.jpeg.90b75e4fb795ef2bf17345e4a6c7a060.jpeg

Uopste ne znam zasto sam napisao ovaj post, ali posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da cuje moju tugu i ocaj, izabrao sam vas, moje kolege sa Foruma.

Bilo kakva podrska kolega sa Foruma, sada kada sam na kolenima, je dobrodosla, pa makar i neiskrena.

@LeonardoDrugi Jutros sam ustao i pitao se kako li to nema poruke od tebe šta mislim o ovom meču i da li mi možda zamjeriš što sam ti našao opciju Bayerna više od 1.5 gola.

Prvo ću napisati stvari koje su lako provjerljive. Prvo poluvrijeme, tačnije period utakmice do crvenog kartona, Borac je bio manji od makovog zrna. Imali su manje loptu u nogama, manje šuteva, nisu uputili čak niti jedan udarac u okvir gola, nisu imali niti jednu veliku šansu. Nisu čak bili bolji ni u prekršajima. Poređenja radi, prvo poluvrijeme, Borac je imao 133 dodavanja od čega je 97 bilo uspješno, znači 73% uspješnost dok sa druge strane Olimpija skoro duplo više, 235 od čega je 198 bilo uspješno, znači 84%. Dodavanja u zadnjoj trećini su bili još više na strani Olimpije, 66 naspram 21 od strane igrača Borca. 

Ono što pokušavam reći, prva utakmica, u Banja Luci između dvije "podjednake" ekipe, ili barem što se tiče kladionica, uopšte nije bila podjednaka. Borac je bio spreman okrenuti guzicu i pustiti da ih Olimpija lupa, pa ako izdrže izdrže. 

Moje mišljenje za ekipu Borca je loše, katastrofalno. To nije ekipa koja može igrati Evropu i iz tog razloga danas igram protiv njih. Ne iz emocije, ne iz neke ljutnje ili šta već, samo i isključivo samo čisti razum. 

Borac je top u ligi usrane Bosne i Hercegovine gdje mnogo važnije stvari nisu uređene a kamoli sport. 

Ono što je pratilo Borac do sada jeste velika količina sreće. Bili su nadigrani od Panathinaikosa, gubili su da bi iz prve ozbiljnije šanse zabili pogodak za 1:1. Kod kuće. 

U gostima, APOEL ih je pomeo. Prva prilika, go. Ali ok, APOEL sam sebi pucao u noge.

Onda idu Vikinguru koji im u prvih 20 minuta utrpa 2 gola i kaže hajte kući gospodo, ko vas jebe. Loši ste. 

LASK, i to kod kuće je bio doslovno čitava utakmica sa igračem više, čak od 9. minute. I uz sve to, gubili su sve do 82. minute kada su poravnali na 1:1 pa u 90. zabili za 2:1. 

Onda opet idu u goste, Shamrocku, primaju 3 komada, ljudi odigraju onako kako treba i koliko treba i šutnu ih nazad u ovu vukojebinu od države. 

Nakon toga utakmica protiv Omonije ali to ne bih smatrao ozbiljnom utakmicom jer da se igralo 900 minuta umjesto 90, ne bi bilo gola. Obje ekipe trebale bod, obje ekipe dobile bod i prošle dalje.

Ta utakmica se odigrala 19.12.2024 te nakon toga Borac nije imao niti jednu jedinu takmičarsku utakmicu do prije 7 dana protiv Olimpije (utakmicu protiv Čelika neću računati jer je to bio lakši trening). I onda, kao po običaju, Borac kod kuće, kao i u većini prethodnih utakmica, bio je spreman okrenuti guzicu da ih udaraju pa ako ih sreća pogleda, pogleda.

Da se razumijemo, da je Borac bio u grupi sa Panathianikosom, APOELOM, Vikingurom, LASKOM, Shamrockom, Omonijom, znači bilo koje 3 ekipe uz Borac, Borac bi završio zadnji. To garantujem.

Panathinaikos bi ih pomeo u uzvratu, APOEL bi im zabio 3 u sred Banja Luke, LASK bi im dao 5.

Lično, niko me ne može ubijediti da je Borac kvalitetna ekipa a posebno ne da se nešto bore u evropi, pa da je 100x konferencijska liga i da su tu ekipe poput LASK-a, Omonije i slično. 

Ono što vam mogu prognozirati i ono kako će biti jeste da će Borac imati DAJ BOŽE 25-30% loptu u posjedu. Realno, to su imali kod kuće u prvom poluvremenu, kamoli sada kada brane rezultat i nadaju se ići dalje.

Da ja vodim Olimpiju, rekao bih vam da sve što imate stavite na Olimpiju. Ne samo ženin novac ili imovinu već i samu ženu da uložite na Olimpiju. Presing po cijelom terenu na igrače Borca, ispucavanja lopte Borca i napad za napadom Olimpije. Ne bi im pustio da dišu niti sekunde, ne bi im pustio da imaju više od 3 dodavanju u jednom napadu. Pogotovo na mojoj polovici. I to sve bih radio dok ne povedem 5:0 i onda bi ih pustio da se malo igraju. Ko ih jebe kad za bolje od milostinje i nisu.

Zašto?

Zato što sam gledao Sarajevo u Banja Luci, gledao sam Zrinjski u Banja Luci, i kada god bi bio ozbiljniji presing, Borac nije imao pojma šta da radi sa loptom. 

Utakmice protiv Laktaša, Igmana, Širokog Posušja ili Radnika ne bih uopšte da uzimam u obzir jer je glupo i nije ravnomjerno. 

Mislim da je Olimpija kvalitetnija ekipa od Sarajeva i Zrinjskog a samim tim 10x kvalitetnija od Borca i ovdje ništa osim prolaza Olimpije ne želim da odigram.

Kec na Olimpiju, prolaz Olimpije i više kartona od granice za koju mislite da vam je isplativa. Ako ste kao ja, ljubitelj manjih kvota, 1x ili to da Olimpija daje barem go, ooooo poslastica. Siguran par da sigurnije ne može.

I da, ako ću pasti, itekako sam spreman da padnem na ovome i lakše ću ovo podnijeti nego onakvu igru Bayerna gdje se iznerviram samo kad spomenem govna. 

prije 9 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Jutros sam ustao i pitao se kako li to nema poruke od tebe šta mislim o ovom meču i da li mi možda zamjeriš što sam ti našao opciju Bayerna više od 1.5 gola.

Prvo ću napisati stvari koje su lako provjerljive. Prvo poluvrijeme, tačnije period utakmice do crvenog kartona, Borac je bio manji od makovog zrna. Imali su manje loptu u nogama, manje šuteva, nisu uputili čak niti jedan udarac u okvir gola, nisu imali niti jednu veliku šansu. Nisu čak bili bolji ni u prekršajima. Poređenja radi, prvo poluvrijeme, Borac je imao 133 dodavanja od čega je 97 bilo uspješno, znači 73% uspješnost dok sa druge strane Olimpija skoro duplo više, 235 od čega je 198 bilo uspješno, znači 84%. Dodavanja u zadnjoj trećini su bili još više na strani Olimpije, 66 naspram 21 od strane igrača Borca. 

Ono što pokušavam reći, prva utakmica, u Banja Luci između dvije "podjednake" ekipe, ili barem što se tiče kladionica, uopšte nije bila podjednaka. Borac je bio spreman okrenuti guzicu i pustiti da ih Olimpija lupa, pa ako izdrže izdrže. 

Moje mišljenje za ekipu Borca je loše, katastrofalno. To nije ekipa koja može igrati Evropu i iz tog razloga danas igram protiv njih. Ne iz emocije, ne iz neke ljutnje ili šta već, samo i isključivo samo čisti razum. 

Borac je top u ligi usrane Bosne i Hercegovine gdje mnogo važnije stvari nisu uređene a kamoli sport. 

Ono što je pratilo Borac do sada jeste velika količina sreće. Bili su nadigrani od Panathinaikosa, gubili su da bi iz prve ozbiljnije šanse zabili pogodak za 1:1. Kod kuće. 

U gostima, APOEL ih je pomeo. Prva prilika, go. Ali ok, APOEL sam sebi pucao u noge.

Onda idu Vikinguru koji im u prvih 20 minuta utrpa 2 gola i kaže hajte kući gospodo, ko vas jebe. Loši ste. 

LASK, i to kod kuće je bio doslovno čitava utakmica sa igračem više, čak od 9. minute. I uz sve to, gubili su sve do 82. minute kada su poravnali na 1:1 pa u 90. zabili za 2:1. 

Onda opet idu u goste, Shamrocku, primaju 3 komada, ljudi odigraju onako kako treba i koliko treba i šutnu ih nazad u ovu vukojebinu od države. 

Nakon toga utakmica protiv Omonije ali to ne bih smatrao ozbiljnom utakmicom jer da se igralo 900 minuta umjesto 90, ne bi bilo gola. Obje ekipe trebale bod, obje ekipe dobile bod i prošle dalje.

Ta utakmica se odigrala 19.12.2024 te nakon toga Borac nije imao niti jednu jedinu takmičarsku utakmicu do prije 7 dana protiv Olimpije (utakmicu protiv Čelika neću računati jer je to bio lakši trening). I onda, kao po običaju, Borac kod kuće, kao i u većini prethodnih utakmica, bio je spreman okrenuti guzicu da ih udaraju pa ako ih sreća pogleda, pogleda.

Da se razumijemo, da je Borac bio u grupi sa Panathianikosom, APOELOM, Vikingurom, LASKOM, Shamrockom, Omonijom, znači bilo koje 3 ekipe uz Borac, Borac bi završio zadnji. To garantujem.

Panathinaikos bi ih pomeo u uzvratu, APOEL bi im zabio 3 u sred Banja Luke, LASK bi im dao 5.

Lično, niko me ne može ubijediti da je Borac kvalitetna ekipa a posebno ne da se nešto bore u evropi, pa da je 100x konferencijska liga i da su tu ekipe poput LASK-a, Omonije i slično. 

Ono što vam mogu prognozirati i ono kako će biti jeste da će Borac imati DAJ BOŽE 25-30% loptu u posjedu. Realno, to su imali kod kuće u prvom poluvremenu, kamoli sada kada brane rezultat i nadaju se ići dalje.

Da ja vodim Olimpiju, rekao bih vam da sve što imate stavite na Olimpiju. Ne samo ženin novac ili imovinu već i samu ženu da uložite na Olimpiju. Presing po cijelom terenu na igrače Borca, ispucavanja lopte Borca i napad za napadom Olimpije. Ne bi im pustio da dišu niti sekunde, ne bi im pustio da imaju više od 3 dodavanju u jednom napadu. Pogotovo na mojoj polovici. I to sve bih radio dok ne povedem 5:0 i onda bi ih pustio da se malo igraju. Ko ih jebe kad za bolje od milostinje i nisu.

Zašto?

Zato što sam gledao Sarajevo u Banja Luci, gledao sam Zrinjski u Banja Luci, i kada god bi bio ozbiljniji presing, Borac nije imao pojma šta da radi sa loptom. 

Utakmice protiv Laktaša, Igmana, Širokog Posušja ili Radnika ne bih uopšte da uzimam u obzir jer je glupo i nije ravnomjerno. 

Mislim da je Olimpija kvalitetnija ekipa od Sarajeva i Zrinjskog a samim tim 10x kvalitetnija od Borca i ovdje ništa osim prolaza Olimpije ne želim da odigram.

Kec na Olimpiju, prolaz Olimpije i više kartona od granice za koju mislite da vam je isplativa. Ako ste kao ja, ljubitelj manjih kvota, 1x ili to da Olimpija daje barem go, ooooo poslastica. Siguran par da sigurnije ne može.

I da, ako ću pasti, itekako sam spreman da padnem na ovome i lakše ću ovo podnijeti nego onakvu igru Bayerna gdje se iznerviram samo kad spomenem govna. 

Bravo kolega. Kao i uvek, od tebe uvek znamo sta mozemo da ocekujemo; da budes koristan. Plus dovoljno kriticki stav, kao i uvek. Idemo onda zajedno sa tobom, nema nazad.

Znaci, posto smo gol Olimpije vec odigrali, idemo i sa duplom sansom 1X, pa sa jedinicom, pa sa prolazom dalje Olimpije, pa sa pobedom domacina u kornerima, pa sa pobedom domacina u posedu lopte, pa ovo, pa ono …

Hvala ti sto si odvojio svoje vreme, i sto si bio koristan. Kao i uvek.

prije 6 minute, mesrine said:

A mene ko yebe sto sam ti jucer pruzio ruku sigurnosti i uvjerio te u ono za sto nisi imao hrabrosti 😒

Ma kakvi. Samo zbog tebe sam odigrao pre nekoliko sedmica Dinama kao konacnog pobednika Hnl, a i divljao sam sa jedinicom na Dinamo protiv Sibenika, a protiv Gorice nisam imao hrabrosti jer sam se uplasio kao neka pic*#*#ka  rasta kvote, i juce sam odigrao over 1,5 gola na utakmici Psv vs Juventus, i to prakticno sa novcem koji nisam imao.

Malo li je sve to, s obzirom da sam uvek donekle nepoverljiv prema tebi zbog nedostatka (po meni) dovoljno kritickog stava prema nekim stvarima koje volis.

Evo, ja na primer, volim Bayern ali ona tvoja istorijska recenica od juce da sam doziveo krah ljubavi sa bavarskim fekalijama je pravo remek-delo, najbolja tvoja analiza koju si napisao na Forumu.

Pravi, pravcati krah ljubavi sam im porucio. Nema vise nista izmedju nas, gotovo je medju nama. Od utorka, svako ide svojim putem. Prave, pravcate bavarske fekalije.

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @furyshaa i @nutrija

Imamo sasvim dovoljno vremena da vas sacekamo da nam kazete sta da radimo sa Olimpijom i Borcem.

Gol Olimpije smo vec odigrali, ostaje jos da nam kazete sta da radimo sa konacnim ishodom ili jos bolje, ko prolazi dalje.

Olimpiji mora da napadne, ako hoče da prodje dalje. Sa druge strane mislim, da če Borac igrati čvrstu odbranu sa mnogo prekršaja i porovokacija, kao što su radili kod kuče i uspeli na kraju.

Olimpija ako uspe rano, da postigne taj gol, onda može da se jim otvori. Ako ne postignu gol u 1. poluvreme, onda bi mogli bit nervozni. Danas igraju bez prvog strelca Raula, koji je primio crveni, takodje trener Sanchez neče moči da jih vodi sa klupe.

Mislim da je steta i pravi zlocin protiv sportskog kladenja ne dodati uz bilo koju okladu tip da ce na utakmici Bodo Glimt - Twente pasti bar 2 gola, po kvoti 1.20, jer po meni prije mrak nece pasti veceras nego ta 2 gola u Norveskoj. Istu okladu sam sugerirao i u njihovom prvom dvoboju (2-1 pobjeda nizozemaca) i proslo je ali iznenadujuce kasno, tek u 85.minuti, a danas to ocekujem poprilicno ranije. Dakle dva gola u zbroju, nebitno tko ce ih dati, iako vjerujem u golove sa obje strane, mozda i produzeci, no sve je nebitno osim da znamo filozofiju i stil igre Bodoa, a protivnik im je svim nam blizi Twente, bitno je i da je ovo bio jedan od mojih tipova za PS, ali golovi na PSV-Juve su bili nekako primamljiviji, a bitno je i da je tip over 1.5 na ovoj utakmici prvi postavljeni prijedlog u drugoj ligi PS, od kolege @ara008, pa i to nesto govori samo po sebi. Prema tome, sretno

PS. Ako se nekome zeza, gol onog seronje Antonya iz Betisa u uzvratu  protiv Genta (pobjeda spanjolaca 0-3) veceras se placa bas lijepom kvotom, a ukoliko bude startao vrijedi probati sa ovim zalizankom koji je zabio na zadnje tri utakmice ukljucujuci i u toj s Gentom, i odkako je dosao iz Uniteda biljezi sjajne partije, ocjene, i titule igraca utakmice o slatki moj Isuse.

Pozz

Eto nesto iz Ljubljane prodano rekordnih 12000 ulaznica za evropu, pun stadion super energija, danas sunce bez oblaka ma da se igra kasnije, Olimpija je puno bolja ekipa, kreativnija, brža... igraju super nogomet puno suteva, da nije bilo crvenog Borac nebi zabijo da se igra do danas, sigurno nece imat pomoc sudije ko sto imaju u BIH, sve danas ide na ruku Olimpije, i kvota oko 1.6 na pobjedu je meni super, realna kvota za mene ovdje dana maks 1.5 blize 1.4 i ako padnem na ovome nema lose energije jer ovo se mora uzet, puno se prica o utakmici danas po gradu...

prije 2 minute, jansavc said:

Pozz

Eto nesto iz Ljubljane prodano rekordnih 12000 ulaznica za evropu, pun stadion super energija, danas sunce bez obalak ma da se igra kasnije, Olimpija je puno bolja ekipa, kreativnija, brža... igraju super nogomet puno suteva, da nije bilo crvenog Borac nebi zaniju da se igra do danas, sigurno nece imat pomoc sudije ko sto imaju u BIH, sve danas ide na ruku Olimpije, i kvota oko 1.6 na pobjedu je meni super, realna kvota za mene ovdje dana maks 1.5 blize 1.4 i ako padnem na ovome nema lose energije jer ovo se mora uzet, puno se prica o utakmici danas po gradu...

Ziveo ovaj nas Forum, zivele kolege iz Bih, zivele kolege iz Slovenije, ziveo Balkan, najzdravije mesto za zivot. Hvala svim kolegama koji su bili korisni, zivela Slovenija, daj Boze da izbace ovaj Borac da ih ne gledamo vise.

Evo i ja cu dodati jos jedan predlog da vezemo sa jedinicom na Arsenal ili Inter za weekend u zavisnosti od vase procene ko je od ta dva kluba zdraviji.

Posto kolega @furyshaa kaze da ovi iz Borca pojma nemaju, a kolega @nutrija da su zli, a ja cu dodati da nije ni cudo, kada znamo odakle dolaze i ko im je Predsednik, predlozicu danas i over 1,5 karton na utakmici gostiju iz Republike Sumske, iako ni ne znam ko sudi.

Kvotica jeste mala, 1,19 kladionica je unibet, ali ako prodje onda je kvota i dobitna, a ne samo mala.

IMG_7609.thumb.jpeg.6c2eb998ff5d162f13a24282da2c1bed.jpeg

Roma - Porto - 1 i oba daju (3,75) bet365 

Talijanska momčad pokazala je iznimnu obrambenu snagu u prvom susretu, odigravši 1-1 s igračem manje protiv Porta. Nakon tog remija, Roma je nastavila s dobrom formom, porazivši Parmu 1-0 u posljednjem ligaškom nastupu, čime je produžila svoj niz bez poraza na tri utakmice. Osim toga, neporaženi su u posljednjih osam utakmica na domaćem terenu, što im daje značajnu prednost.

S druge strane, Porto je pronašao pobjednički ritam nakon remija s Romom, svladavši Farense s minimalnih 1-0. Tim je trijumfom prekinut njihov niz od tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima i donio prijeko potrebno samopouzdanje uoči odlučujuće utakmice.

Roma će u odlučujućem susretu protiv Porta biti oslabljena zbog suspenzija Bryana Cristantea i Alexisa Saelemaekersa. Iako je Gianluca Mancini zbog ozljede gležnja zamijenjen na poluvremenu posljednje utakmice protiv Parme, trebao bi biti spreman za veceras.

Porto također ima nekoliko izostanaka – Marko Grujić i Martim Fernandes još uvijek su ozlijeđeni. Protiv Farensea su odmarali ključne igrače, no Stephen Eustaquio, Tiago Djalo, Alan Varela i napadač Samu Aghehowa trebali bi se vratiti u početni sastav.

Roma: Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Abdulhamid, Kone, Paredes, Angelino; Soule, Pellegrini; Dovbyk

Porto: Costa; Djalo, Perez, Otavio; Mario, Eustaquio, Varela, Moura; Pepe, Mora; Aghehowa

Portugalci su nedavno popravili rezultate na gostovanjima i na Olimpico dolaze s nizom od tri utakmice bez poraza u gostima. Povijest međusobnih susreta daje blagu prednost Portu, koji je u posljednjih pet utakmica s Romom ostvario dvije pobjede i dva remija.

Međutim, Roma se može osloniti na svoju snažnu domaću formu i očekujem da će pružiti dobru igru kako bi osigurala plasman u sljedeću fazu natjecanja. S obzirom na dosadašnje međusobne susrete, možemo očekivati uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane. Stoga, moja preporuka za okladu je pobjeda Rome i oba tima postižu pogodak po kvoti od 3.75 u bet365 kladionici.

Screenshot_151.png?x85174

(Koeficijenti 19.02. 21:32 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 3 sati, IzudinB said:

Roma - Porto - 1 i oba daju (3,75) bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Talijanska momčad pokazala je iznimnu obrambenu snagu u prvom susretu, odigravši 1-1 s igračem manje protiv Porta. Nakon tog remija, Roma je nastavila s dobrom formom, porazivši Parmu 1-0 u posljednjem ligaškom nastupu, čime je produžila svoj niz bez poraza na tri utakmice. Osim toga, neporaženi su u posljednjih osam utakmica na domaćem terenu, što im daje značajnu prednost.

S druge strane, Porto je pronašao pobjednički ritam nakon remija s Romom, svladavši Farense s minimalnih 1-0. Tim je trijumfom prekinut njihov niz od tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima i donio prijeko potrebno samopouzdanje uoči odlučujuće utakmice.

Roma će u odlučujućem susretu protiv Porta biti oslabljena zbog suspenzija Bryana Cristantea i Alexisa Saelemaekersa. Iako je Gianluca Mancini zbog ozljede gležnja zamijenjen na poluvremenu posljednje utakmice protiv Parme, trebao bi biti spreman za veceras.

Porto također ima nekoliko izostanaka – Marko Grujić i Martim Fernandes još uvijek su ozlijeđeni. Protiv Farensea su odmarali ključne igrače, no Stephen Eustaquio, Tiago Djalo, Alan Varela i napadač Samu Aghehowa trebali bi se vratiti u početni sastav.

Roma: Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Abdulhamid, Kone, Paredes, Angelino; Soule, Pellegrini; Dovbyk

Porto: Costa; Djalo, Perez, Otavio; Mario, Eustaquio, Varela, Moura; Pepe, Mora; Aghehowa

Portugalci su nedavno popravili rezultate na gostovanjima i na Olimpico dolaze s nizom od tri utakmice bez poraza u gostima. Povijest međusobnih susreta daje blagu prednost Portu, koji je u posljednjih pet utakmica s Romom ostvario dvije pobjede i dva remija.

Međutim, Roma se može osloniti na svoju snažnu domaću formu i očekujem da će pružiti dobru igru kako bi osigurala plasman u sljedeću fazu natjecanja. S obzirom na dosadašnje međusobne susrete, možemo očekivati uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane. Stoga, moja preporuka za okladu je pobjeda Rome i oba tima postižu pogodak po kvoti od 3.75 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici.

Screenshot_151.png?x85174

(Koeficijenti 19.02. 21:32 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ja se iskreno nadam da ste ispratili. Lagan prolaz :)

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Ziveo ovaj nas Forum, zivele kolege iz Bih, zivele kolege iz Slovenije, ziveo Balkan, najzdravije mesto za zivot. Hvala svim kolegama koji su bili korisni, zivela Slovenija, daj Boze da izbace ovaj Borac da ih ne gledamo vise.

Evo i ja cu dodati jos jedan predlog da vezemo sa jedinicom na Arsenal ili Inter za weekend u zavisnosti od vase procene ko je od ta dva kluba zdraviji.

Posto kolega @furyshaa kaze da ovi iz Borca pojma nemaju, a kolega @nutrija da su zli, a ja cu dodati da nije ni cudo, kada znamo odakle dolaze i ko im je Predsednik, predlozicu danas i over 1,5 karton na utakmici gostiju iz Republike Sumske, iako ni ne znam ko sudi.

Kvotica jeste mala, 1,19 kladionica je unibet">unibet, ali ako prodje onda je kvota i dobitna, a ne samo mala.

IMG_7609.thumb.jpeg.6c2eb998ff5d162f13a24282da2c1bed.jpeg

Tipicno  los primer kladjenja!

Pravi kladionicar NIKADA ne igra za ekipu za koju  navija  i  protiv ekipe koju MRZi.

No mladi i neiskusni kladionicari imaju  vremena da to  nauce. 

Inace ja sam odigrao Borca ( prvo pol. 0-1 gol@1.26)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use