Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Screenshot_9.jpg

(Koeficijenti 16.2. u 23:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
AC MILAN (ITA) - FEYENOORD (NED)
Sudac: Szymon Marciniak POL

21:00 CET - Bergamo (Stadio di Bergamo)
ATALANTA BC (ITA) - CLUB BRUGGE KV (BEL) 
Sudac: Felix Zwayer GER

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
FC BAYERN MÜNCHEN (GER) - CELTIC FC (SCO) 
Sudac: Benoit Bastien FRA

21:00 CET - Lisbon (Estadio do Sport Lisboa e Benfica)
SL BENFICA (POR) - AS MONACO (FRA)
Sudac: Glenn Nyberg SWE

Posto sam u dubokoj zalosti, odlucio sam da kaznim sebe tako sto necu napisati analizu, ali zato sutra svakako moram najaviti utakmicu Psv vs Juventus, inace cu umreti.

Danas nema analize, ali sam svakako odigrao neki izbor iz Poslednje Sanse, plus malo impulsivnog kladjenja, plus da pokusam da spasavam sezone nekih klubova. 

Inter vs Genoa, jedinica (X), kvota 1,30 (subota)

Atalanta daje gol veceras, kvota 1,09

Bayern daje vise od gola, veceras, kvota 1,16

Olimpija daje gol Borcu, kvota 1,15 (cetvrtak)

Ukypna kvota 1,90

Kako sada stvari stoje, izgleda da niko nece biti prvak u Serie A. Za ovaj weekend, Inter kod kuce igra sa ekipom Genoa kod kuce, dok Napoli ide Comu, pa onda sledeceg weekenda igraju medjusobno u sred Napulja. Ja ne mislim da ce se na toj utakmici resiti prvenstvo, vec na nekoj “maloj utakmici” a tek cemo videti na kojoj. Kvota na Inter je trenutno 1,30 i konstantno raste (pocetna jedinica je bila 1,22-1,25) i mislim da je to jer je Inter uzdrman. Ovo sam izabrao vec sada zbog kvote, a i da se molimo Bogu da prezivimo do subote, kada cemo i razmisljati sta da radimo, ako ovo bude jedini par na cekanju. U ovom predlogu pokusavam da spasem sezonu Interu umesto njih, jer bi stvarno bili seljaci da izgube poslednju utakmicu kod kuce, pre nego sto treba da idu Napoliju.

I Atalanti cu pokusati da spasem sezonu, jer scudetto ne bi osvojili cak i da sami igraju Serie A, a ispali su vec i iz italijanskog kupa, pa ako ispadnu iz Lige Prvaka i to jos bez postignutog gola, onda se svakako za njih moze reci da su seljacki ili provincijsji klub. Plus, ne znam da li je neko gledao prvu utakmicu izmedju belgijanaca i Atalante, gde su Atalantu pokrali sa penalom koji bi bilo sramota dosuditi cak i Crvenoj Zvezdi ili Borcu iz Republike Sumske. Samo se nadam da igraci Atalante nisu vec zaboravili tu kradju.

Da ce Bayern postici vise od gola Celticu moram da odigram, jer ili cu umreti, ili poludeti, a ako se opet padne, sledece nedelje Bayern igra opet kod kuce sa Eintrachtom, koji je dest puta bolji od Celtica.

A ako Olimpija ne postigne gol, onda ce barem kolega @nutrija pasti, pa neka onda oni amateri iz druge lige polude u onoj ludnici oko borbe za prva dva mesta.

Bayern - Celtic - 1 i 3+ (1,40) bet365

Celtic pred sobom ima težak zadatak na Allianz Areni, gdje će pokušati nadoknaditi zaostatak od 2-1 iz prve utakmice protiv Bayerna i izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka.

Prošlog tjedna Bayern je stekao prednost zahvaljujući golovima Harryja Kanea i Michaela Olisea, no škotski prvak ostavio je nadu za uzvrat kada je Daizen Maeda smanjio rezultat nešto više od 10 minuta prije kraja.

Bayern je zabio tri ili više golova u osam od posljednjih 14 utakmica u svim natjecanjima ove sezone, a sa 65 postignutih golova najučinkovitija je momčad Bundeslige. Osim toga, Bayern ima impresivan rekord u Ligi prvaka, neporažen je u posljednjih 20 domaćih utakmica u ovom natjecanju, uz samo četiri remija.

S druge strane, Celtic je u prvom susretu pokazao kako može biti opasan iz protunapada, a već nakon 30 sekundi mogao je povesti, no pogodak Nicolasa-Gerrita Kuhna poništen je zbog zaleđa Adama Idaha.

Ipak, Celticov učinak u gostima i Ligi prvaka ne ulijeva sigurnost. U posljednjih sedam gostujućih utakmica imaju samo dvije pobjede, dok su u gostima u Ligi prvaka bez pobjede u posljednjih 12 utakmica, s osam poraza i četiri remija.

Bayern u susret ulazi gotovo kompletan, bez većih problema s ozljedama. Alphonso Davies i Daniel Peretz jedini su potvrđeni izostanci.

Celtic će, s druge strane, biti oslabljen neigranjem Jamesa Forresta (ozljeda stopala) te Paula Bernarda, koji se još oporavlja od ozljede gležnja.

Bavarski velikan ulazi u susret kao favorit, no Celtic je u prvom dvoboju dokazao da ima kvalitete za iznenađenje. Moj prijedlog je  pobjeda Bayerna uz opciju da će na utakmici biti više od 2.5 gola po kvoti od  1.40 u bet365 kladionici. 

Screenshot_149.png?x85174

(Koeficijenti 17.02. 22:09 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 8 sati, Iblaz93 said:

Čeka se @LeonardoDrugi da proglasi tri dana žalosti na forumu i da admini izvise na početnu stranicu foruma crnu zastavu 🙁

Crnu zastavu i to na pola koplja. Sve je crno, crn je ovaj tuzni zivot, crna je sudbina, crn je Forum, crn je Bayern, crn je trener Bayerna, a brka se sada verovatno prevrce u grobu kada vidi u sta se pretvorila Nemacka za koju je dao zivot.

Predlazem da ponistimo ovu sezonu Poslednje Sanse, a Guts-Leonardo Kup da ponovimo, taman ima vremena do kraja sezone, da krenemo od prvog kola i zaboravimo sve sto se desilo. 

prije 24 minute, LeonardoDrugi said:

Crnu zastavu i to na pola koplja. Sve je crno, crn je ovaj tuzni zivot, crna je sudbina, crn je Forum, crn je Bayern, crn je trener Bayerna, a brka se sada verovatno prevrce u grobu kada vidi u sta se pretvorila Nemacka za koju je dao zivot.

Predlazem da ponistimo ovu sezonu Poslednje Sanse, a Guts-Leonardo Kup da ponovimo, taman ima vremena do kraja sezone, da krenemo od prvog kola i zaboravimo sve sto se desilo. 

Iskoristi radije ta slova pametnije pa da vidimo sto imas reci za PSV-Juventus obzirom da si najavio romane

prije 8 minute, mesrine said:

Iskoristi radije ta slova pametnije pa da vidimo sto imas reci za PSV-Juventus obzirom da si najavio romane

Najavio sam pre utakmice Bayerna, a posle te utakmice su se promenile okolnosti. U ovom trenutku moram prvo da nadjem nekog kolegu sa Foruma koji ima dobro srce, i koji je spreman da me primi na stan i hranu. Prednost, kao i uvek, imaju kolege sto blize Dubrovniku, a sto dalje od Splita.

A tek kada nadjem smestaj gde cu da prenocim veceras, i ako budem imao sta da jedem, tek onda cu napisati post o utakmici Psv vs Juventus.

Sada je najvaznije da ne spavam u parku veceras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Roma - Porto - 1 i oba daju (3,75) bet365  Talijanska momčad pokazala je iznimnu obrambenu snagu u prvom susretu, odigravši 1-1 s igračem manje protiv Porta. Nakon tog remija, Roma je nastavila s dobrom formom, porazivši Parmu 1-0 u posljednjem ligaškom nastupu, čime je produžila svoj niz bez poraza na tri utakmice. Osim toga, neporaženi su u posljednjih osam utakmica na domaćem terenu, što im daje značajnu prednost. S druge strane, Porto je pronašao pobjednički ritam nakon remija s Romom, svladavši Farense s minimalnih 1-0. Tim je trijumfom prekinut njihov niz od tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima i donio prijeko potrebno samopouzdanje uoči odlučujuće utakmice. Roma će u odlučujućem susretu protiv Porta biti oslabljena zbog suspenzija Bryana Cristantea i Alexisa Saelemaekersa. Iako je Gianluca Mancini zbog ozljede gležnja zamijenjen na poluvremenu posljednje utakmice protiv Parme, trebao bi biti spreman za veceras. Porto također ima nekoliko izostanaka – Marko Grujić i Martim Fernandes još uvijek su ozlijeđeni. Protiv Farensea su odmarali ključne igrače, no Stephen Eustaquio, Tiago Djalo, Alan Varela i napadač Samu Aghehowa trebali bi se vratiti u početni sastav. Roma: Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Abdulhamid, Kone, Paredes, Angelino; Soule, Pellegrini; Dovbyk Porto: Costa; Djalo, Perez, Otavio; Mario, Eustaquio, Varela, Moura; Pepe, Mora; Aghehowa Portugalci su nedavno popravili rezultate na gostovanjima i na Olimpico dolaze s nizom od tri utakmice bez poraza u gostima. Povijest međusobnih susreta daje blagu prednost Portu, koji je u posljednjih pet utakmica s Romom ostvario dvije pobjede i dva remija. Međutim, Roma se može osloniti na svoju snažnu domaću formu i očekujem da će pružiti dobru igru kako bi osigurala plasman u sljedeću fazu natjecanja. S obzirom na dosadašnje međusobne susrete, možemo očekivati uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane. Stoga, moja preporuka za okladu je pobjeda Rome i oba tima postižu pogodak po kvoti od 3.75 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 19.02. 21:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Pre  nego sto  dam predlog za danas,  da upitam autora prethodnog posta,koliko ima godina ? Nivo   pisanja je negde od 16-18 g. ??? Napravi  neki  sistem , dodaj nesto novo  nemoj  vrteti  istu plocu  vec godinama..
    • Ziveo ovaj nas Forum, zivele kolege iz Bih, zivele kolege iz Slovenije, ziveo Balkan, najzdravije mesto za zivot. Hvala svim kolegama koji su bili korisni, zivela Slovenija, daj Boze da izbace ovaj Borac da ih ne gledamo vise. Evo i ja cu dodati jos jedan predlog da vezemo sa jedinicom na Arsenal ili Inter za weekend u zavisnosti od vase procene ko je od ta dva kluba zdraviji. Posto kolega @furyshaa kaze da ovi iz Borca pojma nemaju, a kolega @nutrija da su zli, a ja cu dodati da nije ni cudo, kada znamo odakle dolaze i ko im je Predsednik, predlozicu danas i over 1,5 karton na utakmici gostiju iz Republike Sumske, iako ni ne znam ko sudi. Kvotica jeste mala, 1,19 kladionica je unibet, ali ako prodje onda je kvota i dobitna, a ne samo mala.  
    • Pozz Eto nesto iz Ljubljane prodano rekordnih 12000 ulaznica za evropu, pun stadion super energija, danas sunce bez oblaka ma da se igra kasnije, Olimpija je puno bolja ekipa, kreativnija, brža... igraju super nogomet puno suteva, da nije bilo crvenog Borac nebi zabijo da se igra do danas, sigurno nece imat pomoc sudije ko sto imaju u BIH, sve danas ide na ruku Olimpije, i kvota oko 1.6 na pobjedu je meni super, realna kvota za mene ovdje dana maks 1.5 blize 1.4 i ako padnem na ovome nema lose energije jer ovo se mora uzet, puno se prica o utakmici danas po gradu...
    • Mislim da je steta i pravi zlocin protiv sportskog kladenja ne dodati uz bilo koju okladu tip da ce na utakmici Bodo Glimt - Twente pasti bar 2 gola, po kvoti 1.20, jer po meni prije mrak nece pasti veceras nego ta 2 gola u Norveskoj. Istu okladu sam sugerirao i u njihovom prvom dvoboju (2-1 pobjeda nizozemaca) i proslo je ali iznenadujuce kasno, tek u 85.minuti, a danas to ocekujem poprilicno ranije. Dakle dva gola u zbroju, nebitno tko ce ih dati, iako vjerujem u golove sa obje strane, mozda i produzeci, no sve je nebitno osim da znamo filozofiju i stil igre Bodoa, a protivnik im je svim nam blizi Twente, bitno je i da je ovo bio jedan od mojih tipova za PS, ali golovi na PSV-Juve su bili nekako primamljiviji, a bitno je i da je tip over 1.5 na ovoj utakmici prvi postavljeni prijedlog u drugoj ligi PS, od kolege @ara008, pa i to nesto govori samo po sebi. Prema tome, sretno PS. Ako se nekome zeza, gol onog seronje Antonya iz Betisa u uzvratu  protiv Genta (pobjeda spanjolaca 0-3) veceras se placa bas lijepom kvotom, a ukoliko bude startao vrijedi probati sa ovim zalizankom koji je zabio na zadnje tri utakmice ukljucujuci i u toj s Gentom, i odkako je dosao iz Uniteda biljezi sjajne partije, ocjene, i titule igraca utakmice o slatki moj Isuse.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use