Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 26.01.2012

Vlatko

Recommended Posts

Galatasaraj -  Olimpijakos tip Olimpijakos +1.5 koef 1.93  78-77 nakon produzetke

Galatasaraj po mene su najgora momcad u Top 16. Gledao sam ih par puta sa prije ova faza, i deluju mu nekako neuigrano, neorganizirano. Muce se u napad, nemaju ideje i sve sto urade je nesto individualno. Ovo glasi za utakmice u Euroliga gde su protivnici jaki. Sa druge strane Olimpijakos je po meni ucesnik u final 4 ova godina. Imaju odlicna ekipa, defanzivno uigrana, pojacani su za jos 2 igraca pre nekoj dan i mislim da ce slaviti ovde. Ovo je faza u koja svaka pobeda je vazna.

Ungur - Eysseric tip 1 koef 1.4  2-0 (6-4 6-1)

Tenis Bucaramanga.

Romanac je veliki favorit po meni ovde. Iako je imao ne toliko ubedliv start, sepak razlika izmedzu ova dvojca je velika. Francuzin Eysseric je imao lak zdrijeb, dobio je najlesni protivnik i sa lesnocom dosao u drugo kolo  koje ce da mu ovde biti i zadno :)  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use