Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 24.1.2012

la50

Recommended Posts

Czarni Slupsk- Slask tip Czarni S.-4.5 koef 1.9    76-65

Kosarka Poland. Czarni je izrazito domaca ekipa koja je na 4 mestu i bori se za doigravanja. Za polske uslove ima odlican sastav odma iza Anvil Trefil koji su nedodirlivi. Igram 1 tu jer Slaska koj je u momentu na 9 pozicija se je proslo kolo mucio kod Politehnika koja igra sa juniore. Politehnika je najslaba momcad u polske lige a Czarni su se mucili celo poluvreme da skrse nihov otpor, sto mi deluje jako neuverlivo kad igrate sa juniori. Iako je Slask gostujaca ekipa i ima skor 7-4 u gosti mislim da ako igra kao proslo kolo ovde nece proci dorbo. Isto tako granica za over je 154.5 sto je malo vise nego sto sam otcekivao jer domacini igraju cvrsta odbrana i ovakav Slask ce limitiraju na 70 tak koseva, i isplati se igrati na unter ovde isto tako.

England » Blue Square Premier

20:45 Bath City - Alfreton

----------------------------------------------

Ovo je susret dva davljenika koji se bore za ostanak u ligi. Trenutno su u zoni ispadanja, Alfreton sa puno vise nade, tocnije sa 22 boda na samoj granici, dok je Bath sa 4 boda manje na dnu tabele. Bath ce danas biti bez veznog Marley Watkinsa koji se jos nije oporavio od ozljede.

Dobra vijest za Alfreton je sto im se vraca Anton Brown (def), no izostat ce Louis Moult koji odradjuje prvu od tri suspenzije, te golman Joe Day.

Ovo ce im biti prvi medjusobni susret; necu traziti pobjednika, jer mislim da su sva tri znaka moguca, no jedino sto me bode u oci su golovi.. Ovo su ekipe koje primaju dosta golova, ali su i sposobni zabiti, posebno protiv slabih protivnika, te vjerujem da golova ne bi smjelo izostati.. Over 2.5 goals @ 1.80 (pinnacle) 4/10

0-3 FT

England » Blue Square Premier

20:45 Ebbsfleet - Tamworth

----------------------------------------------

Ebbsfleet i Tamworth su susjedi na tabeli s istim brojem bodova, te se bezbrizno odmaraju oko sredine bez bojazni da ce ispasti ili se boriti za playoff. Ebbsfleet trenutno ima malih financijskih problema, trebaju skupiti 50 000 funti, te su prisiljeni na rezove. Zadnja vijest; klub je ostao bez trojice igraca: Ian Simpemba (def) je otisao u South Dover Athletic, Jamie Darvill (att) je prihvatio nogometno skolovanje u Americi, dok je golman Joe Welch otisao na posudbu u Bromley. Sva tri igraca nisu u udarnoj postavi te samim tim nemaju toliku vaznost.

Tamworth ima problema sa izostancima, nije tocno precizirano; Callum Wilson je van stroja i mnogi drugi igraci koji su jos upitni te ce prije pocetka utakmice znati da li ce igrati. Novost je da ce zaigrati igrac sa posudbe iz Birminghama, devetnaestogodisnji Luke Hubbins (def).

Sto se tice forme, Ebbsfleet ima dobre rezultate, vrlo je efikasan, dok je Tamworth trenutno u ocajnom periodu i mislim da nema sta traziti u danasnjoj utakmici.. Ebbsfleet @ 2.20 (WillHill) 4/10 .. i .. Over 3 goals @ 2.11 (pinnacle) 4/10

3-0 FT

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use