Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Report

• Ne znam tko ti je onda sugerirao da ne divljas s uplatama za petak nego da pricekas jucerasnju utakmicu itd. Znam ja itekako kriticki, nikakav problem, al' kad netko lupeta k'o otvoren prozor onda cu namjerno udariti kontru, a konkretno Dinamo je kroz povijest X puta udario kontru, no u ovaj i ovu trenutnu sportsku politiku ne vjerujem ni ja (a potezi u zadnje duze veijeme u klubu govore mi da sam u pravu).  Nemojmo postovima nevezanim za temu bzvz otezavati @IzudinBposao.
    • Club Brugge - Atalanta tip 1 ishod bez nerjesenog rezultata.Kvota 2.60 u kladionici bet365. Club Brugge se plasira u doigravanje Lige Prvaka sa 24 pozicije na tablici.Atalanta se plasirala u doigravanje sa 9 pozicije na tablici.Ove sezone u Ligi Prvaka Club Brugge ima omjer doma od 2 pobjede(Tukli Aston Villu i Sportinga),1 poraza(Borussia Dortmund) i jedne izjednacene utakmice(Juventus).Ove sezone u Ligi Prvaka Atalanta u gostima ima omjer od 3 pobjede(Shakhtar,Stuttgart i Young Boys) i 1 jedne izjednacene utakmice(Barcelona).Kad se malo bolje pogleda vidljivo je da je Atalanta isla u goste u grupnoj fazi vrlo slabin ekipama za ovo natjecanje i jednoj vrhunskoj ekipi.Shakhtar,Stuttgart i Young Boys se nisu plasirali u doigravanje,a Barcelona je.Smatran da je Club Brugge sposoban da ne izgubi ovu utakmicu doma.Oni su doma u grupnoj fazi igrali sa jakin ekipama(Svaka ekipa s kojon su igrali doma se plasirala u doigravanje).Club Brugge ima samo jedan bitan izostanak za ovu utakmicu(iz obrane).S druge strane Atalanta ima 6 bitnih izostanaka prid ovu utakmicu(3 igraca obrane,2 napadaca i jednog igraca sredine terena).Puno izostanaka kod Atalante i to je razlog za ovaj tip.   Feyenoord - Milan tip 2.Kvota 2.10 u kladionici bet365. Feyenoord se plasira u doigravanje Lige Prvaka sa 19 pozicije na tablici.Milan se plasira u doigravanje sa 13 pozicije na tablici.Ove sezone u Ligi Prvaka Feyenoord ima omjer doma od 2 pobjede(Tukli Bayern i Spartu Prag),2 poraza(Leverkusen i Salzburg).Ove sezone u Ligi Prvaka Milan u gostima ima omjer od 2 pobjede(Real Madrid i Slovan Bratislava) i 2 poraza(Leverkusen i Dinamo Zagreb).Feyenoord je trenutno 5 na tablici u Nizozemskoj ligi,a Milan je trenutno 7 u Talijanskoj ligi.Feyenoord ima 8 bitnih izostanaka prid ovu utakmicu.Milan ima 3 bitna izostanka prid ovu utakmicu.Puno izostanaka kod momcadi Feyenoorda i zato ja tipujen na pobjedu Milana.  
    • Nedjelja 15:00 Liverpool-Wolverhampton 1 @1,20 Također nedjelja, 17:00 Fenerbahce-Kasimpasa @1,25; oba tipa iz Lutrije BiH  
    • 12.02. Everton vs Liverpool/ Liverpool ima više kornera/ 1,28 bet365 15.02. Leicester vs Arsenal/ Arsenal over 4,5 kornera / 1,20 bet365
    • Kako sam neiskusno pozurio da ispadnem iz kupa, sahranili me zene(babe) oficijalno ispao i u trci za 2 mjesto u PS (nije da sam imao neke sanse) ispao i iz Kupa Ostaje da se nadam da necu ispast iz 1 lige 🤣
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use