Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1/8 finala Guts-Leonardo kupa (10.2. do 16.2.2025.)

Topic will be automatically locked at 14:00

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 sati, nuki01 said:

Stutgart -Wolsburg 

Leverkusen-Bayern 

Zbroj golova 1,5 vise

Klad.mozzart

Screenshot_20250211_111518_Chrome.jpg

Takooooooooo je kolegaaaaa, samo napred sa inatom. Uz tebe sam. Ovo sam i ja odigrao u realnom kladjenju, i to odmah u subotu, i uopste nisam stedeo. Odlican izbor. I ja isto tako mislim da inat nije mana vec vrlina.

I ovaj put ideeeeeeemo zajedno u realnom kladjenju.

Za ovo kolo igram slijedece:

Hrvatski kup, nogomet: Bjelovar Dinamo 2 (1.20 -HL)
Turska liga, nogomet: Fenerbahce - Kasimpasa 1 (1.25 - HL)

Čekao sam postavu Dinama i jednostavno ne vidim kako bi Bjelovar mogao iznenaditi ovu ekipu, ali vidjet cemo uskoro.

Druga utakmica bitna za fener ukoliko žele ostati u priključku Galatasarayu u borbi za titulu. Planove mi može poremetiti Anderlecht, točnije ako se Mourinho ipak više posveti tim dvama susretima umjesto ovog u prvesntvu.

image.png.50335e5841715151448fd82c0e4e90dd.png

prije 23 minute, LeonardoDrugi said:

Takooooooooo je kolegaaaaa, samo napred sa inatom. Uz tebe sam. Ovo sam i ja odigrao u realnom kladjenju, i to odmah u subotu, i uopste nisam stedeo. Odlican izbor. I ja isto tako mislim da inat nije mana vec vrlina.

I ovaj put ideeeeeeemo zajedno u realnom kladjenju.

Idem kolega pa makar pao,valjda wolsburg nece 2 puta odigrati under plus stutgartom igra stvarno efikasnom ekipom,sto se tice bajerna i apotekara vjerovacu tebi, ako tu padnemo neka padnemo,imacu nekog sa kim cu da zalim

prije 18 minute, nuki01 said:

Idem kolega pa makar pao,valjda wolsburg nece 2 puta odigrati under plus stutgartom igra stvarno efikasnom ekipom,sto se tice bajerna i apotekara vjerovacu tebi, ako tu padnemo neka padnemo,imacu nekog sa kim cu da zalim

Ma da ja i ti kad idemo zajedno obicno se ne zavrsi dobro,ne mogu se tacno sjetiti ali mislim da je bilo prosle sezone u PS smo u toku sezone odigrali isti par,mislim da je u pitanju Lepzig u kupu bio i da je utakmica zavrsila 0:1 ili 1:0 a igrali smo over 1.5 gol,tako da nam se ne pise dobro ni ovaj put,odmah da ti kazem necu do subote nista mjenjati,kako je tako je 

prije sat vremena, nuki01 said:

Ma da ja i ti kad idemo zajedno obicno se ne zavrsi dobro,ne mogu se tacno sjetiti ali mislim da je bilo prosle sezone u PS smo u toku sezone odigrali isti par,mislim da je u pitanju Lepzig u kupu bio i da je utakmica zavrsila 0:1 ili 1:0 a igrali smo over 1.5 gol,tako da nam se ne pise dobro ni ovaj put,odmah da ti kazem necu do subote nista mjenjati,kako je tako je 

“ … necu do subote nista mjenjati, kako je tako je …”

Nego reci ti meni da li da u Guts-Leonardo Kupu promenim jedinicu na Dinamo, ili da ostavim ta govna zajedno sa golovima na Leverkusenu i Bayernu.

Jer ako padnem na nemcima, svakako cu preziveti, ali ako me sjebe Dinamo, ponisticemo Guts-Leonardo Kup za ovu sezonu.

prije 24 minute, LeonardoDrugi said:

“ … necu do subote nista mjenjati, kako je tako je …”

Nego reci ti meni da li da u Guts-Leonardo Kupu promenim jedinicu na Dinamo, ili da ostavim ta govna zajedno sa golovima na Leverkusenu i Bayernu.

Jer ako padnem na nemcima, svakako cu preziveti, ali ako me sjebe Dinamo, ponisticemo Guts-Leonardo Kup za ovu sezonu.

Ne znam kolega previse njih je odigralo dinamo 1,ako ne dodje 1 u sto cisto ne  sumnjam,problemi sa canavarom,smjene neke u upravi sto sam procitao u medijima,saopstenje uprave dinama da od toga nema nista,ne znam,bolje oko toga neka ti kolega @mesrine objasni

prije 24 minute, nuki01 said:

Ne znam kolega previse njih je odigralo dinamo 1,ako ne dodje 1 u sto cisto ne  sumnjam,problemi sa canavarom,smjene neke u upravi sto sam procitao u medijima,saopstenje uprave dinama da od toga nema nista,ne znam,bolje oko toga neka ti kolega @mesrine objasni

I,zaboravio sam kolega @Iblaz93 posto ga  cijenim i postujem kao kolegu za HNL

prije 33 minute, nuki01 said:

“… neka ti kolega @mesrine objasni …”

Samo on neka nam ne objasnjava, molim te. Secam se kao danas da je bilo, kada su navijaci Dinama isli na tucu u Grcku, pa dobili batine, pa njihove mame izasle na trg u Zagrebu sa molbom da se deca puste iz grckih zatvora, a kolega nas ubedjivao kako to sto smo videli svojim ocima nije tacno.

Od tog kolege nikada necemo cuti da je Dinamo septicka jama, niti da bi Hrvatska mogla biti bolja zemlja, a ko nije u stanju da kriticki misli, ne treba ni da analizira. On kao da misli da ce mu se nesto desiti ako kriticki misli.

A ovaj kolega @Iblaz93 je vec neka sasvim druga prica, taj moze da analizira kriticki.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use