Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 10.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

2222.jpgT2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

3333.jpgT3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.2. u 00:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

prije 1 minutu, Voodookotlic said:

Ave veliki @LeonardoDrugi ,dopustite mi da se usudim postaviti pitanje i s znatiželjom očekivati odgovor. Naime , sto činiti danas s ne toliko velikim Interom iz Milana ? Imas li spreman post za nas smrtnike ?

Ne znam sta da kazem, osim potpuno iste reci kao juce sa Napolijem. Dakle, moji predlozi su ovim redosledom. Najpre gol Intera po kvotici od 1,10 pa onda over 1,5 gol na utakmici, pa onda odmah da uplatis jedinicu na Inter, i kroz live se molis Bogu da povedu, i odmah uzimas CashOut.

Sve ovo sam predlozio i juce na Napoli, i sve ovo se i desilo.

Ovo su moji prijedlozi za danasnji dan:

Trabzonspor - Eyupspor tip 3+ golova na utakmici.Kvota 1.58 u kladionici bet365.

U 4 od 5 zadnjih doma Trabzon isa u 3+.Eyupspor u 2 od 5 zadnjih 5 u gostima isa u 3+.Obe ekipe u formi i to ide u prilog ovon tipu.H2H izjednacen.Info Trabzon 3 bitna izostanka.(glavni igrac sredine terena i 2 glavna igraca obrane).Eyupspor 6 bitnih izostanaka(medu njima i 2 glavna igraca obrane). Po informacijama ovo ide u 3+ i u tip 1.

Mallorca - Osasuna tip 2 ishod bez nerjesenog rezultata.Kvota 2.38 u kladionici bet365.

Po meni ovo moze uc zbog medusobnog omjera.17 puta bilo izjednaceno,15 pobjeda Osasune i 15 pobjeda Mallorce.Znaci totalno izjednaceno i ovde triba tipovat na jacu kvotu.Info kaze da Mallorca ima 3 bitna izostanka(medu njima 2 glavna igraca sredine terena).Osasuna u punome sastavu bez potvrdenih izostanaka.

UTA Arad-CFR Cluj tip 2.Kvota 1.80 u kladionici bet365.

Medusobni omjer Cluj uvjerljivo bolji.Ostalo jos samo 5 kola do kraja regularnog dijela prvenstva.Cluj u odlicnoj formi.Tribaju in bodovi da osiguraju play off.UTA ce realno tesko do play off faze,samo teoretski tu mogu upast.Imaju prijateljsku 2012 godine u h2h.Prvu utakmicu ove sezone tukla UTA na kvotu 7.Informacije govore da UTA ima 5 bitnih izostanaka. CFR Cluj 4 bitna izostanka.Poveza san ove sve podatke do kojih mogu doc za ovu utakmicu i odlucija san se za ovaj tip.

Jong PSV-Cambuur tip Cambuur daje najmanje 2 gola na utakmici.Kvota 1.30 u kladionici bet365.

Kvota je mala(1.30) ali Cambuur napada drugu poziciju koja vodi u prvu ligu izravno.Isto tako Caambur mora tuc sutra da bude ima teoretske sanse uvatit pobjedu trece periode,iako mislin da ce je Den Haag osvojit.Cambuur je u solidnoj formi.Tukli su u 3 od 5 zadnjih utakmica odigranih u gostima.Jong PSV je od 5 zadnjih utakmica odigranih doma izgubija 3 utakmice i 2 dobija sa napomenon da je u 4 od tih zadnjih 5 utakmica odigranih doma primija najmanje 2 gola po utakmici,u isto vrime je Cambuur u 4 od 5 zadnjih utakmica odigranih u gostima da najmanje 2 gola po utakmici i zato san se odlucija na ovaj tip.

Znam , vjeovatno se pitate koji si sad ti ,i dosta nam je jedan sto nam "skace po glavi " ali ja cu samo mudro prešutit. 

Danas sam se odlucio za ova tri prijedloga s kojima cu poceti ovaj tjedan . 

O prijedlogu Inter-Fiorentina ne mislim ništa pisat,mislim da je sve rečeno i da sam od tri opcije izabrao onu srednju ,jer takav mi je karakter. Ako se pitate koje tri opcije ,o čemu ti pričaš, mozete samo "zaskorolati " prema gore i vidit o čemu se radi. 

Prijedlog drugi , da Psg nece izgubiti i da će na utakmici biti najmanje 2 gola mi se čini izgledan. Iskreno.

O BiH nogometu ,ligi ,klubovima je sve već napisano tako da ću samo nadodat ,ako Borac iz Banja Luke pobijedi ove Slovence više od dva razlike, svaka im čast. Sta da kažem više.  

Inače, dopustiti mi da se predstavim, VooDookotlic samoprozvani majstor dobrih prijedloga i loših analiza.

Screenshot_20250210_191528_Chrome.jpg

Pa,zapravo i neće biti tako dosadno. 

Pratit ću bez nervoze i stresa te navijati za trio Nuki,Fitoz i Colt. Ako netko osvoji kup imat ce zanimljiv doseg. Prva dvojica ligu i kup,double,a Colt 2kupa zaredom što nije malo jer kup je varljiv.

Pitam se što će Leo igrati kad KK Partizan bude imao dulju pauzu. Taj klizni hendikep da Partizan može izgubiti do 10 rijetko pada,ali u kupu dovoljno je jednom-)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Football - UEFA Champions League Wednesday, 12 Feb 2025, 21:00 bet365 LP!
    • Kobe - Shanghai Port - Tip 3+ golova na utakmici.Kvota 1.57 u kladionici bet365. Predzadnje kolo Azijske lige prvaka.Kobe mogucon pobjedon osigurava osminu finala.Kobe u dobroj formi u ovome natjecanju.Shanghai Port osrednja forma ove godine u Azijskoj ligi prvaka.I njima triba pobjeda ako mislu proc dalje.U medusobnon omjeru Kobe je tuka Shanghai Port 2:0,07.12.2020. u Azijskoj ligi prvaka doma.Kobe tuka sve tri utakmice ove sezone Azijske lige prvaka doma.Shanghai Port u gostima ove sezone u Azijskoj ligi prvaka ima 1 pobjedu i 2 poraza.Kobe je isa ove sezone u Azijskoj ligi prvaka doma od tri utakmice na dvi utakmice u 3+ golova na utakmici.Shanghai Port od tri utakmice u gostima u Azijskoj ligi prvaka je isa u 3+ golova na utakmici na sve tri utakmice.Ovo je vise golova po analizi,jer obe ekipe tribaju pobjedu.Mislin da ce i Kobe primit gol. Watford - Leeds tip Leeds daje najmanje 2 gola na utakmici.Kvota 1.57 u kladionici bet365 Forma Leeds u zadnjih 5 utakmica u gostima u ligi,tri utakmice tukli,2 igrali izjednaceno i u 3 od 5 tih utakmica dali su najmanje 2 gola po utakmici.Watford je od zadnjih 5 utakmica u ligi odigranih doma 4 izgubija i jednu tuka,u 3 od 5 tih utakmica su primili najmanje 2 gola po utakmici.Medusobni omjer kaze 11 pobjeda Leeds,8 pobjeda Watford i 6 izjednacenih utakmica.Sta se tice forme u zadnjih 5 utakmica odigranih u ligi Leeds je na prvome mistu,a Watford na 19 mistu.Informacije o ozljedenin igracima kazu da Watford ima 4 bitna izostanka(izmedu ostalih medu njima su prvi golman i najbolji strijelac momcadi ove sezone).Leeds 2 bitna izostanka.Leeds napada ove sezone izravni ulazak u prvu ligu i to u vrlo teskoj ligi di ove sezone dosad igra odlicno i zato san odabra ovaj tip. Bristol Rovers - Stockport County tip 2.Kvota 1.72 u kladionici bet365. Stockport u velikoj formi u zadnjih 5 utakmica sve tukli.Bristol Rovers u zadnjih 5 utakmica u ligi 3 tuka i 2 izgubija.Medusobni omjer na strani Bristol Roversa,imaju vise pobjeda protiv Stockporta.Trenutno stanje na ljestvici da Stockport drzi 4 misto,a Bristol 19 misto.Napomena da ove sezone Stockport igra bolje doma nego u gostima,ali su u zadnja dva gostovanja tukli 2 solidne ekipe Leyton Orient i Reading.Bristol Rovers ove sezone bolji doma nego u gostima.Informacije o izostancima kazu da Bristol Rovers ima 2 bitna izostanka(najbolji napadac i bitan igrac sredine terena).Stockport 1 nebitan izostanak. Leyton Orient - Mansfield tip 1.Kvota 1.91 u kladionici bet365. Forma u zadnjih 5 utakmica Leyton Orient na 5 mistu,a Mansfield na zadnjen mistu(izgubili zadnjih 5 utakmica).Medusobni omjer 14 pobjeda Leyton Orient,6 pobjeda Mansfield i 4 izjednacene utakmice.Leyton Orient je tuka u 4 od zadnjih 5 utakmica odigranih doma.Mansfield ima 2 pobjede i 3 poraza u zadnjih 5 utakmica odigranih u gostima.Leyton napada ulaz na poziciju koja vodi u doigravanje za visu ligu.Za ovu utakmicu Mansfield je oslabljen,imaju 6 izostanaka(3 vrlo bitna i sve obrambeni igraci).Leyton Orient 1 bitan izostanak.Tipujen na ovo zbog izostanaka kod gostujuce momcadi i zbog lose trenutne forme gostujuce momcadi. Crawley - Stevenage - Tip 2.Kvota 2.25 u kladionici bet 365. Forma u zadnjih 5 utakmica Crawley na 19 mistu,a Stevenage na 8 mistu.Medusobni omjer(zadnjih 10 utakmica) 6 pobjeda Stevenage,1 pobjeda Crawley i 3 izjednacene utakmice.Crawley je tuka u 1 od zadnjih 5 utakmica odigranih doma,imaju i 2 poraza i 2 izjednacene utakmice.Stevenage u zadnjih 5 utakmica odigranih u gostima ima 2 pobjede,2 izjednacene utakmice i 1 poraz.Za Stevenage vrlo bitna utakmica,ukoliko tuku prikljucice se u borbu za mista koje vodu u doigravanje.Crawley je 6 bodova ispod crte spasa trenutno,ali ako tuku povecace sanse za ostanak u ligi nakon zavrsetka ove sezone.Crawley za ovu utakmicu ima 3 bitna izostanka(sve obrambeni igraci),Stevenage nema nijedan potvrden izostanak. Manchester City - Real Madrid tip 3+ golova na utakmici.Kvota 1.44 u kladionici bet365. Medusobni omjer u Ligi prvaka 4 pobjede Manchester City,4 pobjede Real Madrid i 4 izjednacene utakmice.City je poznat ka napadacka ekipa,ali ove godine ne stoju dobro u Engleskoj ligi s obziron na njihove ambicije.Real za ovu utakmicu ima neke izostanke(Rudiger,Militao,Alaba,Carvajal,Lucas Vazquez),City skoro puni sastav,fali jedino Rodri koji vise nece igrat do kraja ove sezone.City je u grupnoj fazi ima gol razliku 18-14.Real Madrid je ima u grupnoj fazi gol razliku 20-12.Obe ekipe primaju i daju puno golova.Zato je ovo najbolje tipovat 3+ golova na utakmici. Brest - PSG tip 3+ golova na utakmici.Kvota 1.44 u kladionici bet365. Medusobni omjer u Francuskoj prvoj ligi kaze da su ova 2 kluba isla u zadnjih 6 utakmica u ligi u 3+ golova na utakmici.Brest je u 3 od zadnjih 5 odigranih utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka isa u 3+ golova na utakmici.PSG je u 4 od 5 zadnjih utakmica u grupnoj fazi Lige prvaka isa u 3+ golova na utakmici.PSG je poznat ka napadacka ekipa i njih nije greska tipovat na golove iako je mala kvota.Brest ima 2 bitna izostanka,PSG ima 1 bitan izostanak.Smatran da ce Brest ic svon silon da pokusaju nesto napravit protiv PSG koja je jaca ekipa od njih i da ce primit golova dosta,nemaju izbora jer se igra na uzvrat.
    • Ajd sto ispade iz kupa, manje vise pao  bi  u sledecem kolu , al  sto bacih  skoro  100 e( 10000 RSD) na CZ. Oni  su  odavno  digli ruke  od ABA lige  . To sam video jos protiv Dubay. Kvota me povukla ...Srecno  onima koj i su  ostali....
    • Liga prvaka,srijeda Celtic-Bayern ,hendikep +2,5 ,tip 1 Dakle, po tko zna koji put igram Bayern da neće razvaliti domaćina. Dosta im i 2-0.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use