Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 9.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

222 - Copy.jpgT2 - Copy.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

333 - Copy.jpgT3 - Copy.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

444 - Copy.jpgT4 - Copy.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

555 - Copy.jpgT5 - Copy.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

666 - Copy.jpgT6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.2. u 00:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Napoli i Inter, Serie A

Tuga

Najbolje da danasnji post pocnem sa tugom. Danas nema smisla cak ni da proglasimo Dan Zalosti na ovom smesnom Forumu, danas je dovoljno samo reci, tuga. Posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da me slusa, moram svu tugu da izbacim ovde na Forumu.

U mestu gde zivim, ove godine prakticno da i nije bilo zime kao godisnjeg doba. Posle jeseni, odmah je doslo prolece. Gotovo svakoga dana ima puno sunca, temperature se samo nocu spustaju ispod 15 stepeni, baste su vec sada zelene, trgovi su puni ljudi, a vocnjaci su jos ohoo-hooo procvetali, deluje da ste u raju na zemlju. Ali sve do juce. Juce cim sam se probudio, tacno sam znao da ce nesto da se desi. Jedan od onih dana kada je bolje da se ne ustaje iz kreveta. Dan je poceo sa kisom, maglom i opstim sivilom, kao u Londonu. I tako ceo dan, prohladno, sivo, mokro, depresivno, iako je subota, nigde nikoga. Posto sam vec sedmicama svu svoju negativnu energiju usmerio ka kolegi @nuki01 a sve je pocelo sa kolegom @pena29 koji ga je proglasio svecem, prvo sto sam pomislio u jucerasnjem tuznom danu je bilo da bi kolega juce mogao lako da padne, jer je takav bio pocetak dana. A onda je izasao njegov predlog, over 1,5 gol na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen, majko moja.

Ja ne bih mogao da se setim da li je skoro bio neki lepsi predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, ili barem jednostavniji za prolaz. Plus se poklopilo da je meni to bio rezervni par za Poslednju Sansu, plus jedan od kljucnih predloga u realnom kladjenju, samo za nijansu sa manje entuzijazma od jedinice na Dinamo i Psv. I onda se desi da sam morao da se odlucim da li da podrzim zlo u sebi, pa neka mi under na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen srusi svo realno kladjenje, ali samo neka @nuki01 padne i da mu se nuuuuuuuutrija priblizi na jedan pogodak, u smislu neka susedu crkne krava, nema veze sto je moja bolesna,  ili da podrzim samo sebe, u smislu ne zeli drugom ono sto ne bi zeleo sebi. I odlucim se za ovo prvo, odlucim se za zlo u sebi, neka ipak susedu crkne krava.

I onda na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen padne odmah gol u sedmom minutu, koji je Var ponistio. 28 udaraca, 12 kornera, 11 suteva u okvir gola, 4 takozvane "velike sanse za gol" ... i na kraju nista-nista, majko moja.

Zvanicna nauka kaze kaze da Bog, sudbina, karma i sreca uopste ne postoje kao pojmovi, dok babe u crkvetinama tvrde suprotno, da postoje, i da ih ne bi trebalo izazivati. Iako mi je nista-nista na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen srusilo pola realnog kladjenja, ipak je i @nuki01srusen, iako @pena29 tvrdi da to nije moguce, tako da sam do 18.45 casova bio pola tuzan a pola najsretniji covek na svetu. Jeste moja krava bolesna, ali je vaznije sto je susedu njegova crkla.

A onda je dosla utakmica Psv vs Willem, jedinica koju sam imao na svim tiketima, i na kojoj sam divljao prethodnih deset dana. Sve ostalo je istorija. A pocelo je sa kisom, maglom i sivilom od ranog jutra i mojim talentom za predvidjanje buducnosti da bi kolega @nuki01 mogao biti srusen, plus zlo koje imam u sebi.

A evo i jednog screenshota gde sam hvatao po dva X i vezivao sa jedinicom na Psv, po kvotici od 1,11 majko moja

IMG_7542.thumb.jpeg.f3cfee18ef0ebe1af842adf6ac7fee15.jpeg

Napoli ili Inter

Po prvi put u sezoni se desilo cudo da je po kladionicama Napoli postao prvi favorit za osvajanje titule. To se nije desilo jos od sestog/sedmog meseca prosle godine kada su prvi put izasle kvote za konacnog pobednika Serie A

IMG_7539.thumb.jpeg.ab66feffb08b1329cea2437c32ea6d84.jpeg

Mislim da je razlog da Inter vise nije prvi favorit, bas ova utakmica od cetvrtka koju je Inter izgubio od Fiorentine sa 0:3. To je bila utakmica koja je u jesenjem delu prvenstva bila prekinuta posle 15 minuta, pa je u cetvrtak nastavljena od 16-tog minuta. Inter je poveo odmah u tridesetom minutu, ali je gol ponistio Var, a onda se potpuno raspao u drugom poluvremenu.

Iako sam vec sto puta pisao o zavrsnici Serie A, a pogotovo o Napoliju i Interu, danas moram dosta toga da ponovim, jer moram da zaboravim onu tugu od juce, a danas nemam sta da cekam od utakmica, jer mi je juce sve propalo u realnom kladjenju. Inter iako ima duplo bolji roster od Napolija, igra u izuzetno zgusnutom rasporedu, prakticno na svaka tri-cetiri dana, plus sto je ostao u svim takmicenjima, italijanskom prvenstvu, italijanskom kupu, i Ligi Prvaka. Imaju tri boda manje plus idu Napoliju 02.03. Osim toga imaju izuzetno tezak raspored, sutra opet igraju sa Fiorentinom kod kuce, pa idu Juventusu, pa im dolaze Genoa i Lazio, pa idu Napoliju, pa im dolazi Monza, pa idu Atalanti, a u medjuvremenu ce morati da igraju i utakmice Lige Prvaka gde imaju izuzetno velike ambicije.

Napoli za to vreme igra jednu utakmicu sedmicno, jer ne igraju evropske utakmice, a ispali su i iz italijanskog kupa. Kod njih se sve poklopilo. Kao prvo, imaju najboljeg trenera na svetu. Kao drugo, a zapravo najvaznije, igraci su prihvatili trenera, zapravo spremni su da ginu za njega, sto je poslednji put u fudbalu vidjeno sa onim Mourinhovim Interom. Kao trece, imaju svo vreme ovoga sveta za rad, sto je zapravo za trenera poput Contea i najvaznije, sest dana u sedmici treniraju i spremaju utakmicu, a jedan dan sedmicno igraju utakmicu. Kao cetvrto imaju najbolju odbranu na svetu, sa samo 16 primljenih golova u sezoni, od cega su dva puta primili po tri gola (Verona i Atalanta, zapravo su od Atalante i Verone primili osam golova, polovinu od ukupno primljenih golova). Napoli cak cetrnaest puta nije primio gol na utakmici, i imaju cak osam pobeda na strani, sto je prosto neverovatno za jednu juznjacku ekipu. Za kraj i da kazem, da je Napoli vodio i protiv Rome prosle nedelje, i to vec od 28-og minuta, i da nije primio gol u 90 plus trecem minutu, danas bi imao pet bodova vise od Intera, i sedam uzastopnih pobeda. Napoli ima sa prakticno slabijim rosterom od prosle sezone, neverovatnih 16 bodova vise nego u ovo vreme prosle godine.

Ovde bih malo uporedio razliku izmedju italijanskih i holandskih trenera, iako holandski i italijanski fudbal nemaju nista zajednicko. Psv je krenuo u ovu sezonu sa svih deset pobeda u prvih deset utakmica, pa je 02.11 izgubio od Ajaxa u gostima, iako je dva puta vodio, pa je opet vezao pet pobeda, i u jednom trenutku imao deset ili vise bodova prednosti od drugoplasiranog Ajaxa. Za bilo kog italijanskog trenera, cak i onog seoskog, bila bi prava decja igra privesti holandsko prvensto kraju, i osvojiti lagano prvenstvo. Za holandske trenere imati ovako superioran roster kakav ima Psv, znaci nastaviti prvenstvo po starom, igrati kao i do sada, otvoreno i napadacki. U nastavku prvenstva, nakon zavrsetka zimske pauze, Psv je odigrao pet utakmica u holandskom prvenstvu, gde je samo jednu dobio, uz tri neresena ishoda i poraza od Zwollea. I ne samo to, vec su primili jedanest golova u pet utakmica, i to od krseva, od Zwolea tri komada, od Neca takodje tri, od Brede i Az po dva komada, a cak su im i Shaktar i Crvena Zvezda dali po dva komada. I evo ih sada, uz onakav roster mogu da izgube titulu i prospu sve ono sto su radili prethodnih sedam meseci, jer Ajax ima samo tri boda manje, uz dve utakmice manje.

Za to vreme, doktor Conte primi sa Napolijem sesnaest golova u celom prvenstvu (Psv jedanest u poslednjih pet utakmica), ode na primer u Firenzu i pobedi Fiorentinu bez primljenog gola (3:0). Eto, to je i odgovor zasto Erik ten Hag, niti bilo koji holandski trener ne moze nista da uradi sa ManUtd, i zasto je doktor Conte najskuplji trener na svetu. 

Napoli danas igra sa Udineseom, koji igra prilicno otvoreno, pa ide Laziju, koji ih je dva puta dobio u samo tri dana (kod kuce 0:1, pa u italijanskom kupu 1:3) pa idu Comu, pa im dolazi Inter, majko moja.

Posto vise nemam novaca za kladjenje, jer sam juce sve izgubio, samo da kazem kolegama koji ga imaju, da se sledece subote igra utakmica izmedju Leverkusena i Bayerna, vec treca njihova utakmica. Na prvoj njihovoj utakmici sam igrao over 2,5 gola a utakmica je zavrsena 1:1 iako su oba gola pala u prvom poluvremenu, pa sam se jako naljutio i sacekao njihovu sledecu utakmicu, onu u nemackom kupu, gde sam iz inata pojacao uplatu opet na igru over 2,5 gola pa je utakmica zavrsena 0:1 u sred Munchena, a i juce sam igrao sa novcem koji nemam na over golova na Leverkusen i opet pao. 

Ko od kolega sa Foruma jos uvek ima novca na racunu, samo da kazem da je over 2,5 gola na utakmici Leverkusen vs Bayern (sledeca subota) kvotiran sa 1,57

A tebi kolega @nutrija samo da kazem, samo napreddddddddddddddd, ostalo ti je samo -1 pogodak manje od kolege za kojeg je onaj @pena29 tvrdio da ne moze da se stigne, niti prestigne, pa da zato ni ne vredi igrati drugu, amatersku. Cim udjes u prvu, elitnu, a od toga te deli samo jos cetiri meseca, odmah cemo uvesti Pravilo gde od sledece sezone ispadaju dvojica najgorih, tako da vise nece moci da se desi da pola prve lige spava kao male bebe, jer ligu igra @josip123

Motivacioni govor za kolegu @nuki01

Hej kolega

Pao sam juce zajedno sa tobom, toliko da me i danas sve boli. Izgubio sam novac, ali si i ti pao, pa sada ne znam da li da se radujem ili tugujem. Ne znam da li si gledao utakmicu Wolfsburg vs Leverkusen, ali nema nicega gde bi trebalo da se ljutis na sebe. Bio je to odlican predlog, prava lepotica, ali kada se onako padne, tu nema pomoci jer nista nije do tebe, utakmica se zavrsila nista-nista i tacka, ides dalje.

Imas tu privilegiju da i dalje sve zavisi samo od tebe, ako budes postavljao predloge kao i do sada, sledece sezone se vidimo u prvoj, elitnoj. Privilegija da nista ne zavisi od drugih, vec samo od tebe je jedna stvar, a to sto moje srce kuca za drugog kolegu, je sasvim neka druga stvar.

Neka drugu, amatersku osvoji zaista najbolji kolega na kraju sezone, pa makar to bio i @nutrija

Sve najbolje.

prije 34 minute, LeonardoDrugi said:

Napoli i Inter, Serie A

Tuga

Najbolje da danasnji post pocnem sa tugom. Danas nema smisla cak ni da proglasimo Dan Zalosti na ovom smesnom Forumu, danas je dovoljno samo reci, tuga. Posto nemam nikoga ko bi pristao besplatno da me slusa, moram svu tugu da izbacim ovde na Forumu.

U mestu gde zivim, ove godine prakticno da i nije bilo zime kao godisnjeg doba. Posle jeseni, odmah je doslo prolece. Gotovo svakoga dana ima puno sunca, temperature se samo nocu spustaju ispod 15 stepeni, baste su vec sada zelene, trgovi su puni ljudi, a vocnjaci su jos ohoo-hooo procvetali, deluje da ste u raju na zemlju. Ali sve do juce. Juce cim sam se probudio, tacno sam znao da ce nesto da se desi. Jedan od onih dana kada je bolje da se ne ustaje iz kreveta. Dan je poceo sa kisom, maglom i opstim sivilom, kao u Londonu. I tako ceo dan, prohladno, sivo, mokro, depresivno, iako je subota, nigde nikoga. Posto sam vec sedmicama svu svoju negativnu energiju usmerio ka kolegi @nuki01 a sve je pocelo sa kolegom @pena29 koji ga je proglasio svecem, prvo sto sam pomislio u jucerasnjem tuznom danu je bilo da bi kolega juce mogao lako da padne, jer je takav bio pocetak dana. A onda je izasao njegov predlog, over 1,5 gol na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen, majko moja.

Ja ne bih mogao da se setim da li je skoro bio neki lepsi predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, ili barem jednostavniji za prolaz. Plus se poklopilo da je meni to bio rezervni par za Poslednju Sansu, plus jedan od kljucnih predloga u realnom kladjenju, samo za nijansu sa manje entuzijazma od jedinice na Dinamo i Psv. I onda se desi da sam morao da se odlucim da li da podrzim zlo u sebi, pa neka mi under na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen srusi svo realno kladjenje, ali samo neka @nuki01 padne i da mu se nuuuuuuuutrija priblizi na jedan pogodak, u smislu neka susedu crkne krava, nema veze sto je moja bolesna,  ili da podrzim samo sebe, u smislu ne zeli drugom ono sto ne bi zeleo sebi. I odlucim se za ovo prvo, odlucim se za zlo u sebi, neka ipak susedu crkne krava.

I onda na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen padne odmah gol u sedmom minutu, koji je Var ponistio. 28 udaraca, 12 kornera, 11 suteva u okvir gola, 4 takozvane "velike sanse za gol" ... i na kraju nista-nista, majko moja.

Zvanicna nauka kaze kaze da Bog, sudbina, karma i sreca uopste ne postoje kao pojmovi, dok babe u crkvetinama tvrde suprotno, da postoje, i da ih ne bi trebalo izazivati. Iako mi je nista-nista na utakmici Wolfsburg vs Leverkusen srusilo pola realnog kladjenja, ipak je i @nuki01srusen, iako @pena29 tvrdi da to nije moguce, tako da sam do 18.45 casova bio pola tuzan a pola najsretniji covek na svetu. Jeste moja krava bolesna, ali je vaznije sto je susedu njegova crkla.

A onda je dosla utakmica Psv vs Willem, jedinica koju sam imao na svim tiketima, i na kojoj sam divljao prethodnih deset dana. Sve ostalo je istorija. A pocelo je sa kisom, maglom i sivilom od ranog jutra i mojim talentom za predvidjanje buducnosti da bi kolega @nuki01 mogao biti srusen, plus zlo koje imam u sebi.

A evo i jednog screenshota gde sam hvatao po dva X i vezivao sa jedinicom na Psv, po kvotici od 1,11 majko moja

IMG_7542.thumb.jpeg.f3cfee18ef0ebe1af842adf6ac7fee15.jpeg

Napoli ili Inter

Po prvi put u sezoni se desilo cudo da je po kladionicama Napoli postao prvi favorit za osvajanje titule. To se nije desilo jos od sestog/sedmog meseca prosle godine kada su prvi put izasle kvote za konacnog pobednika Serie A

IMG_7539.thumb.jpeg.ab66feffb08b1329cea2437c32ea6d84.jpeg

Mislim da je razlog da Inter vise nije prvi favorit, bas ova utakmica od cetvrtka koju je Inter izgubio od Fiorentine sa 0:3. To je bila utakmica koja je u jesenjem delu prvenstva bila prekinuta posle 15 minuta, pa je u cetvrtak nastavljena od 16-tog minuta. Inter je poveo odmah u tridesetom minutu, ali je gol ponistio Var, a onda se potpuno raspao u drugom poluvremenu.

Iako sam vec sto puta pisao o zavrsnici Serie A, a pogotovo o Napoliju i Interu, danas moram dosta toga da ponovim, jer moram da zaboravim onu tugu od juce, a danas nemam sta da cekam od utakmica, jer mi je juce sve propalo u realnom kladjenju. Inter iako ima duplo bolji roster od Napolija, igra u izuzetno zgusnutom rasporedu, prakticno na svaka tri-cetiri dana, plus sto je ostao u svim takmicenjima, italijanskom prvenstvu, italijanskom kupu, i Ligi Prvaka. Imaju tri boda manje plus idu Napoliju 02.03. Osim toga imaju izuzetno tezak raspored, sutra opet igraju sa Fiorentinom kod kuce, pa idu Juventusu, pa im dolaze Genoa i Lazio, pa idu Napoliju, pa im dolazi Monza, pa idu Atalanti, a u medjuvremenu ce morati da igraju i utakmice Lige Prvaka gde imaju izuzetno velike ambicije.

Napoli za to vreme igra jednu utakmicu sedmicno, jer ne igraju evropske utakmice, a ispali su i iz italijanskog kupa. Kod njih se sve poklopilo. Kao prvo, imaju najboljeg trenera na svetu. Kao drugo, a zapravo najvaznije, igraci su prihvatili trenera, zapravo spremni su da ginu za njega, sto je poslednji put u fudbalu vidjeno sa onim Mourinhovim Interom. Kao trece, imaju svo vreme ovoga sveta za rad, sto je zapravo za trenera poput Contea i najvaznije, sest dana u sedmici treniraju i spremaju utakmicu, a jedan dan sedmicno igraju utakmicu. Kao cetvrto imaju najbolju odbranu na svetu, sa samo 16 primljenih golova u sezoni, od cega su dva puta primili po tri gola (Verona i Atalanta, zapravo su od Atalante i Verone primili osam golova, polovinu od ukupno primljenih golova). Napoli cak cetrnaest puta nije primio gol na utakmici, i imaju cak osam pobeda na strani, sto je prosto neverovatno za jednu juznjacku ekipu. Za kraj i da kazem, da je Napoli vodio i protiv Rome prosle nedelje, i to vec od 28-og minuta, i da nije primio gol u 90 plus trecem minutu, danas bi imao pet bodova vise od Intera, i sedam uzastopnih pobeda. Napoli ima sa prakticno slabijim rosterom od prosle sezone, neverovatnih 16 bodova vise nego u ovo vreme prosle godine.

Ovde bih malo uporedio razliku izmedju italijanskih i holandskih trenera, iako holandski i italijanski fudbal nemaju nista zajednicko. Psv je krenuo u ovu sezonu sa svih deset pobeda u prvih deset utakmica, pa je 02.11 izgubio od Ajaxa u gostima, iako je dva puta vodio, pa je opet vezao pet pobeda, i u jednom trenutku imao deset ili vise bodova prednosti od drugoplasiranog Ajaxa. Za bilo kog italijanskog trenera, cak i onog seoskog, bila bi prava decja igra privesti holandsko prvensto kraju, i osvojiti lagano prvenstvo. Za holandske trenere imati ovako superioran roster kakav ima Psv, znaci nastaviti prvenstvo po starom, igrati kao i do sada, otvoreno i napadacki. U nastavku prvenstva, nakon zavrsetka zimske pauze, Psv je odigrao pet utakmica u holandskom prvenstvu, gde je samo jednu dobio, uz tri neresena ishoda i poraza od Zwollea. I ne samo to, vec su primili jedanest golova u pet utakmica, i to od krseva, od Zwolea tri komada, od Neca takodje tri, od Brede i Az po dva komada, a cak su im i Shaktar i Crvena Zvezda dali po dva komada. I evo ih sada, uz onakav roster mogu da izgube titulu i prospu sve ono sto su radili prethodnih sedam meseci, jer Ajax ima samo tri boda manje, uz dve utakmice manje.

Za to vreme, doktor Conte primi sa Napolijem sesnaest golova u celom prvenstvu (Psv jedanest u poslednjih pet utakmica), ode na primer u Firenzu i pobedi Fiorentinu bez primljenog gola (3:0). Eto, to je i odgovor zasto Erik ten Hag, niti bilo koji holandski trener ne moze nista da uradi sa ManUtd, i zasto je doktor Conte najskuplji trener na svetu. 

Napoli danas igra sa Udineseom, koji igra prilicno otvoreno, pa ide Laziju, koji ih je dva puta dobio u samo tri dana (kod kuce 0:1, pa u italijanskom kupu 1:3) pa idu Comu, pa im dolazi Inter, majko moja.

Posto vise nemam novaca za kladjenje, jer sam juce sve izgubio, samo da kazem kolegama koji ga imaju, da se sledece subote igra utakmica izmedju Leverkusena i Bayerna, vec treca njihova utakmica. Na prvoj njihovoj utakmici sam igrao over 2,5 gola a utakmica je zavrsena 1:1 iako su oba gola pala u prvom poluvremenu, pa sam se jako naljutio i sacekao njihovu sledecu utakmicu, onu u nemackom kupu, gde sam iz inata pojacao uplatu opet na igru over 2,5 gola pa je utakmica zavrsena 0:1 u sred Munchena, a i juce sam igrao sa novcem koji nemam na over golova na Leverkusen i opet pao. 

Ko od kolega sa Foruma jos uvek ima novca na racunu, samo da kazem da je over 2,5 gola na utakmici Leverkusen vs Bayern (sledeca subota) kvotiran sa 1,57

A tebi kolega @nutrija samo da kazem, samo napreddddddddddddddd, ostalo ti je samo -1 pogodak manje od kolege za kojeg je onaj @pena29 tvrdio da ne moze da se stigne, niti prestigne, pa da zato ni ne vredi igrati drugu, amatersku. Cim udjes u prvu, elitnu, a od toga te deli samo jos cetiri meseca, odmah cemo uvesti Pravilo gde od sledece sezone ispadaju dvojica najgorih, tako da vise nece moci da se desi da pola prve lige spava kao male bebe, jer ligu igra @josip123

Opet si napisao lektiru bez slika 😬

prije 23 minute, LeonardoDrugi said:

Hej kolega

Pao sam juce zajedno sa tobom, toliko da me i danas sve boli. Izgubio sam novac, ali si i ti pao, pa sada ne znam da li da se radujem ili tugujem. Ne znam da li si gledao utakmicu Wolfsburg vs Leverkusen, ali nema nicega gde bi trebalo da se ljutis na sebe. Bio je to odlican predlog, prava lepotica, ali kada se onako padne, tu nema pomoci jer nista nije do tebe, utakmica se zavrsila nista-nista i tacka, ides dalje.

Imas tu privilegiju da i dalje sve zavisi samo od tebe, ako budes postavljao predloge kao i do sada, sledece sezone se vidimo u prvoj, elitnoj. Privilegija da nista ne zavisi od drugih, vec samo od tebe je jedna stvar, a to sto moje srce kuca za drugog kolegu, je sasvim neka druga stvar.

Neka drugu, amatersku osvoji zaista najbolji kolega na kraju sezone, pa makar to bio i @nutrija

Sve najbolje.

Kako bi ti rekao, ako sam dobro razumeo ti tvrdis i sugerises da svim novcem i silama podrzimo danas pobjedu Napolija da se izvucemo oz govana u koja smo jucer upali na ovaj ili onaj nacin, odnosno da silujemo uplate na jedinicu protiv Udinesea sa svim novcima koje imamo jer to ke danas sigurnije od toga da ce pasti mrak, jesi to hteo da kazes jel tako?

prije 28 minute, mesrine said:

Kako bi ti rekao, ako sam dobro razumeo ti tvrdis i sugerises da svim novcem i silama podrzimo danas pobjedu Napolija da se izvucemo oz govana u koja smo jucer upali na ovaj ili onaj nacin, odnosno da silujemo uplate na jedinicu protiv Udinesea sa svim novcima koje imamo jer to ke danas sigurnije od toga da ce pasti mrak, jesi to hteo da kazes jel tako?

Ne, ne kazem tako. Treba svako da se odluci za sebe, koga ce podrzati izmedju Intera i Napolija. Danas Napoli igra sa Udineseom, a sutra Inter sa Fiorentinom, a svako za sebe treba da proceni sta ce da radi. 

Ko hoce da podrzi danas Napoli, ima barem deset razloga za to, a sve sam vec gore napisao. Jedini razlog da se danas ne igra na Napoli jeste jug, i sto svo zlo ovoga sveta uvek dolazi sa juga. U ovom slucaju, Conte je doktor, ali uvek postoji oprez da juznjaci mogu da se sruse sami od sebe, niko drugi im za to nije potreban, jer tamo gde ima puno sunca ne moze biti zdravih ljudi. Inace, Napoli je vec  dobio jednom Udinese i to u prvoj utakmici, u jesenjem delu sezone u gostima sa 3:1

Ko veruje u to, da sampionske ekipe tesko mogu da izgube dva puta u sezoni od iste ekipe, a ja uvek u to verujem, taj bi trebalo sutra da podrzi Inter protiv Fiorentine. Ako bi Inter sutra izgubio od Fiorentine, to bi bio drugi poraz od iste ekipe u samo cetiri dana, a tako se ne osvaja titula.

Ja sam blizi Napoliju, iako mislim da Inter ima tri puta bolji i siri roster. Napoli ne mogu da podrzim jer su juznjaci, a Inter ne mogu da podrzim jer veruju da mogu daleko da doguraju u Ligi Prvaka, pa im je ona prioritet, a ne scudetto, a sa takvim razmisljanjem se uopste ne slazem.

Imao sam neke kombinacije u realnom kladjenju gde sam ostavio jedinicu na Napoli kao poslednji par na tiketu, sa ciljem da se branim kroz live sa X-om, ali je sve to propalo u vagonu tiketa gde sam imao yebeni Psv, majku im yebem. U ovom trenutku sam syeban u glavu, pa nisam u stanju da racionalno mislim, ali ako pricamo o kvoticama, za ovu od 1,12 da Napoli daje gol Udineseu bih rasprodao svu imovinu kada bih imao sta da rasprodam, jer mi je od juce prvo potrebno da sebi nadjem krov nad glavom.

Kada bih morao da predlozim po redosledu, izbore za kladjenje, to bi onda bilo, bez ikakve dileme prvo gol Napolija na utakmici, pa onda over 1,5 gol na utakmici, pa jedinica na Napoli, pa onda kroz live moliti Boga da povedu, pa odmah uzeti CashOut

Čudan dan bješe. Većina je pala,ili na PŠ ili u realnom kladjenju. Slažem se da nekog vraga ima. Kad god najbolji kolekcionar slika top božjih stvorenja,proglasi nešto lepoticom kola,to obično i padne.

Tako da već nastala kletva:Dabogda ti Leo pohvalio predlog!

Pade Nuki,no po zakonu velikih brojeva morao i taj dan doći.

Dosad imao prosjek 1 pad u 22 kola.

No,ništa se promijenilo nije. I dalje je prvi.

prije 9 minute, pena29 said:

Čudan dan bješe. Većina je pala,ili na PŠ ili u realnom kladjenju. Slažem se da nekog vraga ima. Kad god najbolji kolekcionar slika top božjih stvorenja,proglasi nešto lepoticom kola,to obično i padne.

Tako da već nastala kletva:Dabogda ti Leo pohvalio predlog!

Pade Nuki,no po zakonu velikih brojeva morao i taj dan doći.

Dosad imao prosjek 1 pad u 22 kola.

No,ništa se promijenilo nije. I dalje je prvi.

Pade Nuki, a neka se spremi Fitoz, posto po zakonu velikih brojeva mora i taj dan doci.

prije 7 sati, LeonardoDrugi said:

Hej kolega

Sve najbolje.

Hvala kolega.

Svatko od nas na forumu dozivio neki neuspjeh bilo da je rijec o PS ili o realnom kladjenju.Usponi i padovi su dio zivota i sa njima se suocavamo vrlo cesto.Koliko god se trudili izbjeci pad postavljenog prijedloga on mora doci prije ili kasnije.

Postoji i nesto vrijedno u svakom neuspjehu a to su lekcije koje mozemo nauciti iz svojih pogresaka.

Jucerasnji prijedlog i po meni je bio veoma dobar inace ga nebi ni postavio u PS.

Takodje sam ga imao i u realnom kladjenju i mogu ti reci da sam i na tom polju poprilicno patio.

Juce sam se osjecao dosta negativno i stvarno mi je nedostajalo motivacije za dalje,medjutim postoje dvije vrste ljudi na svijetu,oni koji neuspjeh dozivljavaju previse osobno i odustaju i drugi koji znaju da je rijec o privremenim poteskocama i tjeraju se da krenu dalje.

Sto se tice zla u tebi😀😀😀,smatram da u svakom zlu postoji i nesto dobro,a tvoje se ogleda u tome da svakom kolegi za koga osjetis da je utucen jer posjedujes nadprirodne moci😀😀😀,pruzas podrsku pisuci motivacijske govore i odvracas ga od eventualnog odustajanja.

Jos jednom ti hvala i nastavljamo dalje.

Takodje sve najbolje i sretno sa Napolijem veceras.

A sto je utakmica blize to vise vjerujem i osjecam da cemo se s Napolijem svi zajedno izvuci iz ponora ovaj vikend.

Zao mi je sto nisam uspio naplatiti svoje prognoze za kiks Rijeke danas ali idemo zajedno s Napolijem zavrsiti pozitivno ovaj vikend i ponistiti minus s golovima na Wolfsburgu, jer to smo ocito svi htjeli naplatiti.

PS.kvota je u porastu blagom, 1.50 trenutno kod PSK

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Evo kolega, idemo zajedno. Odigrao sam tvoj izbor, over 1,5 gol na utakmici. Dodao sam gol Olimpije i jedinicu na Inter. Inter sam dodao da imam barem jedan pogodjen par. Idemo zajedno, nema nazad. Odigrao sam sa novcem koji sam odvojio ako nekad dodje do treceg svetskog rata, da imam da pobegnem u Juznu Ameriku, jer drugog novca nemam.
    • Mali doprinos temi je ovaj moj prijedlog iz posljednje sanse, u kojeg sam poprilicno uvjeren, za razliku od kolege iznad ali razumljivo obzirom na njegov krah ljubavi sa bavarskim fekalijama. Mislim da i nije tako tesko pogoditi kako ce igrati ove ekipe veceras. Psv bi napadao sve da je i donio prednost iz Torina, jer samo tako znaju igrati, i nista drugo ne dolazi u obzir. Doduse vjerojatno bi u tom slucaju bili malo oprezniji, a veceras nemaju sta cekati tako da ih ocekujem visoko i napadacki od prve minute, a Juve oprezniji i na kontre, pa tko koga, a ne bi me cudilo da prvo zasvjetli 0-1 Muani, iz neke kontre ili slicno, no ne bitno tko i kako zabije prvi, vjerujem da minimum 2 gola padaju pa makar oba zabio Juve a da PSV i ne docekamo, no nesto mi nije taj scenarij vjerojatan, tako da kao sto rekoh ocekujem da sijeva od samog starta, uz golove sa obje strane i potencijalno da ova utakmica bude ljepotica ovog nokaut eliminacijskog dijela lige.
    • Da ne bude samo teorije, evo kako bih odigrao realno kladjenje, kada bih imao novca, ili kada bi mi kladionice vratile novac kojim sam mislio da Bayern moze do dva gola protiv skota u sred Munchena: Drzao bih se doubla, jedinica na Inter (subota) plus gol Olimpije Borcu (sutra) sto daje ukupnu kvotu od 1,50 A onda bih na taj osnovni double, dodavao uvek po jedan par, i igrao samo triple, i to sto tripli. Na jednoj tripli bi bio sto veci handicap na Juve, na drugoj nesto u vezi golova na mecu Real vs ManCity, na trecoj bi probao taj over 1,5 gol na utakmici Psv vs Juve, na cetvrtoj prolaz Juventusa za sto manje novca, a dodao bih i golove sa meca Bundeslige izmedju Kiela i Leverkusena (weekend), a probao bih i sa duplom sansom 1X na Olimpiju, ali ne zato sto nesto znam o njima, vec samo sto bih voleo da vise ne gledamo ovaj Borac ako ne moramo.  
    • Psv vs Juventus, Liga Prvaka, najava meca Mnogo je lakse najaviti ovaj mec, nego proceniti u kom pravcu ce utakmica otici, jer ove dve ekipe nemaju nista zajednicko.  Psv, sta sve oni mogu. Psv je u stanju da dobije Liverpoola, iako je dva puta gubio na toj utakmici. U stanju su da postignu tacno 101 gol u sezoni (u svim takmicenjima) i 71 gol u holandskom prvenstvu, iako smo jos uvek u drugom mesecu. Bili su u stanju da sezonu otvore sa deset uzastopnih pobeda, i da vec nakon tri meseca budu u prednosti nad drugoplasiranim Ajaxom devet, pa deset, pa jedanaest bodova prednosti. Bili su u stanju da vec krajem desetog meseca imaju gol  razliku “u plusu 40 golova”, a u ovom trenutku im nedostaje pet gola da bi bili “u plusu 50 golova”. U stanju su da igraju najspektakularniji fudbal u Evropi trenutno, u stanju su da postignu vise golova od Liverpoola u medjusobnoj utakmici, i ukupno u sezoni. U sezoni su imali pobede nad krsevima od timova po 8:0, 7:1, 6:0, 6:1, 5:0, 5:1, 5:2 … Ali isto tako su u stanju da me sjebu u dugorocnom kladjenju na pobednika holandskog prvenstva, gde sam vec potrosio novac koji sam sebi vec proglasio dobitnim jos u desetom mesecu, a oni sve prosuli, kao prave seljacine. Psv vise nije u stanju da dobije ni Tekstilac iz Dervente, u drugom mesecu imaju skor jednu pobedu, tri neresena ishoda i poraz. U prvenstvu imaju tri uzastopna remija, gde su uvek vodili, pa ispustili prednost. (3:3 sa Nec-om, 1:1 sa Willem-om, 2:2 sa Utrechtom). Na zadnjih sedam utakmica na strani (u svim takmicenjima) su uvek primili gol, i to ne gol, vec golove, cak 14 komada. Golove im daje ko hoce i koliko hoce, Zwolle tri, Nec tri, Excelsior tri, Zvezda dva, Utrecht dva puta po dva komada, Breda dva, Juventus dva komada … Znaci, u stanju su da pobede Liverpool nakon sto su dva puta bili u zaostatku, ali i da sjebu celu sezonu, za samo pola meseca, jednom recju deluju kao seoski cirkus koji gostuje u nasem gradu.  Juventus, sta sve oni mogu Ako uplatite 100€ da ce Juventus i ManCity biti prvaci Italije i Engleske, zaradicete tacno 515.000€ a da niste uzeli lopatu u ruke. Znaci, kvote od 51,00 i 101,00 jasno govore gde su Juve i gradjani danas. Juventus je u stanju da ima sesnaest X-a, neresenih ishoda u prvenstvu. Tesko pobedjuju, ali tesko i gube, do utakmice sa Napolijem, pre desetak dana, nisu imali nijedan poraz u italijanskom prvenstvu. Nisu u stanju da dobiju Empoli, Cagliari, Parmu, Veneziju, Lecce ili Brugge, ali ne gube ni od ManCity, Intera, Milana, Rome, Leipziga ili Aston Ville. Juventus u gostima ove sezone ima skor od sest pobeda, devet neresenih ishoda i samo jedan poraz od Napolija ( gde su vodili). Sto se mene tice, najvrednije kod Juventusa je sto cak sesnaest puta nisu primili gol, jedanaest puta u sezoni su primili samo jedan gol, i samo jednom u sezoni primili vise od dva gola (4:4 sa Interom) Sta ja mislim o ove dve ekipe Mislim da veceras igraju dva potpuno razlicita sveta, i da treba do utakmice da se odlucim i izaberem koji klub cu kupiti, i postati vlasnik kluba, uvek bi to bio Juventus. Morao sam malo da kontaktiram emigraciju da cujem sta mediji u svetoj Holandiji govore o Psv-u. Uglavnom se slazemo, sve kritike idu u pravcu takticke nediscipline, prepotentnosti, anarhije i nonsalancije. Kritike su upucene igracima koji se neodgovorno odnose, nemaju autoritet na klupi i uglavnom igraju bez pritiska, pa se tako i objasnjava primljeni broj golova, i cinjenica sto su vec sto puta u sezoni bili u rezultatskom zaostatku. Znaci u dve reci, sezonu bi mogli da objasnite recima takticka nedisciplina, iako imaju tri puta jaci roster od biko koje druge holandske ekipe. Sto se tice Juventusa, ne moram nikoga nista da pitam. Nece biti prvaci Italije u narednih sto godina, a da mene pitaju, Antonio Conte na klupi bi im legao kao budali samar. Postujem im odbranu, postujem im prakticnost i relativnu disciplinu, a svidja mi se i sto tesko gube, iako i tesko pobedjuju. A najvise mi se svidja sto ce prodati onog drvosecu Vlahovica i sto su ga zakucali ekserima za klupu. Uvek moze i sa manje crnaca u rosteru, pogotovo u napadu. Sve u svemu, Juventus je tacno na onom mestu na tabeli Serie A koje i zasluzuju.  Hteo sam da kazem da bi Psv mogao da bude ono sto kaze srce, lepa igra, puno golova i spektakl, a Juventus ono sto kaze razum, daj da se prodje dalje i uzme italijanski Kup, ionako se niko nece secati za sto godina kako smo igrali. Bas kao sto se desilo prosle godine, kada je nikada gori Juve dobio Atalantu bez primljenog gola u nikad gorem Finalu jednog kupa. Predlozi za kladjenje Mislim da ovde vec ulazimo u deo nadprirodnih moci svakoga od nas da predvidjamo buducnost, odnosno da procenimo u kom pravcu ce otici utakmica. Mirise na golove, ako gledamo kako igra Psv. Ali u italijanskom prvenstvu bi holandski treneri umrli od gladi, a holandski pogled na fudbal ne bi prosao ni u italijanskim seoskim ligama. Ako mirise na golove, sta da radimo sa cinjenicom da Juventus sesnaest puta u sezoni nije primio gol. Sa druge strane, ne znamo kako Psv misli da prodje, ako ne napadne jer je napad jedino sto imaju. Gledam juce one seljake iz Atalante. Pruzi ti se prilika jednom u sto godina da prodjes dalje u Ligi Prvaka, a da jedna ekipa izmedju Reala i gradjana mora da ispadne, Bog, sreca ili sudbina ti za protivnika da belgijance, pri tome imas aktivni rezultat iz prve utakmice, plus su te pokrali u prvoj utakmici, i ti budes tolika seljacina da primis tri komada za poluvreme. Dakle, priprema utakmice - nula, glava -promaja, mentalitet -seljacki, a Juventus nikada nije bio takav klub. Dakle, ovako. Svako od nas treba najpre da vidi koliko u sebi ima talenta da predvidja buducnost i to iskoristi za procenu u kom smeru bi mogla da ode utakmica. Ako se klubovi odluce za borbu prsa u prsa, bice deset golova. Ako Psv napadne kako zna i ume, u stanju je da postigne cetiri gola. A da ne govorimo koliko prima i ko im je sve davao golove. Ali i Juventus bi bio Atalanta, a ne Juve kada u ovakvim utakmicama ne bi igrao sah umesto fudbala.  Evo i moje prognoze. Prva je live, dakle sacekati prvih deset minuta, pa tek onda divljati sa uplatama, nakon sto smo videli kako ce se otvoriti utakmica, i uopste ne stedeti za one kolege koje jos uvek imaju novca kod sebe. Drugo, veoma mi se svidja onaj predlog iz druge, amaterske, a to je neki handicap na Juve, da ih Psv nece potopiti. Trece, mislim da je izuzetno privlacna i igra ko prolazi dalje, jer su obe kvote interesantne, svaka na svoj nacin, a sve zavisi od toga da li cete kroz live prepoznati potencijal napada i poseda sa jedne strane, ili prakticnost i racionalnost plus odbrana, sa druge strane. Ipak, sada pre utakmice deluje da je lakse kroz live, a nakon prvih deset minuta, proceniti igru na golove, odnosno kladjenje na golove na utakmici. Sve to pod uslovom da ste i stanju da gledate istovremeno dve utakmice i da se pri tome kladite na dve utakmice istovremeno, jer ko je lud da ne gleda Real i gradjane.  
    • Liga prvaka, Real-City 2 Logičnog objašnjenja nemam, a dosad se pokazalo da logika i nogomet nisu uvijek u simbiozi. Računam na jednostavni zakon brojeva ,visokih brojeva,tj.da je vrijeme da Real više izgubi meč u kojem se očekuje da će ići dalje. Žao mi je samo Luke,ali ova garnitura Reala je takva da svima idu na živce,osim njihovim navijačima,pa čak i nekim njihovim navijačima. Jučer čitam kako su napravili tablicu La Lige, kao bez grešaka Vara,na kojoj je Real prvi. Oni pričaju o sudačkim greškama, nevjerojatno. Da je Var postojao od 1955. oni bi imali maksimalno 6LP i 15 La Liga. I sad im fora objašnjavati da Jude B.kod crvenog kartona nije rekao Fuck you nego Fuck off. Nije go*** nego se pas ... I koliko pametan moraš biti otac da sinu crncu daš ime Jude. Ali bitno je da mali Juda još kao dijete sanjao da će igrati u bijelom kraljevskom dresu.    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use