Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 10.01.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je zanimljiva ponuda i može se nešto probrati...

Medvescak-Alba Volán Sz.

Medvescak će u Areni, pred 15.000 gledatelja, ugostiti solidnu Albu Volan. Prošlu utakmicu medvescak se neočekivano dugo mucio sa jesenicama, međutim na kraju su slavili sa 2:0. S obzirom da ej koef. 2,00 na Medveščak, mislim da je to vrijedno rizika, ponajviše zbog toga što Medveščak igra dobro unazad mjesec dana, iako su slavili sa samo 2:0 u zadnjoj utakmici bili su izuzetno dominantna ekipa, a pred preprunom atmosferom motivacije im neće nedostajati. Pitanje je i kako će se Alba snaci u takvom okruženju...

Malaga - Real Madrid

S obzirom da je Barcelona gotovo sigurno osigurala sljedeći krug (iz prve utakmice imaju 4:0) ukoliko Real Madrid prođe Malagu, gledati ćemo još dva el clasica. Unatoc Malaginom vodstvu od 2:0 na santiago Bernabeu, Real Madrid je u 10ak minuta uspio preokrenuti rezultat, te iz prve utakmice imaju 3:2. S obzirom da očekujem da će Real Madrid u utakmicu ući puno ozbiljnije, te da će se Malaga morati otvoriti te igrati ofanzivnije vjerujem kako će Real Madrid slaviti, te tako ipak "komotno" proci.

ja mede ne bih za ozbiljniji ulog;

"Ostvarili smo zadani cilj, a to je da se kvalificiramo među prvih šest momčadi i izravno uđemo u četvrtfinale. Naravno, moj je plan da u idućih desetak susreta odmorim naše najbolje igrače te da ih sačuvam i pripremim za doigravanje. Znam da to nije ono što uprava želi čuti, ali ako želimo napraviti dobar rezultat, morat ćemo se čuvati ozljeda i umora".

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use