Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 28.12.2011. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Nakon katastrofalnog ponedjeljka, nadam se boljem danu...

Celtic - Glasgow Rangers

Pred nama je Old Firm, jedan od najvecih derbija na svijetu. Prije početka sezone Celtic je slovio za prvog favorita za osvajanje prvenstva te je koeficijent da će osvojiti prvenstvo bio oko 1,60. Zahvaljujuci lošem otvaranju sezone Glasgow Rangers im je bio pobjegao na dvoznamenkastu prednost, i sjecam se da je dva tjedna koeficijent da će Glasgow Rangers biti prvak bio 1,20, a koef. na Celtic 4,00.

Zadnjih mjesec dana ove ekipe bilježe sasvim različite rezultate. Celtic je išao od utakmice do utakmice, skupljao bodove, znanto podigao igru i atmosferu u ekipi. Glasgow Rangersi su se par opustili nakon osjetne bodovne prednosti, te se je bodovna zaliha počela topiti. Prije mjesec dana mnogi igrači Glasgow Rangersa izjavljivali su kako im je prednost koju su tada imali dovoljna da novu godinu dočekaju kao prvoplasirani, a neki su čak išli i toliko daleko, da su se, barem potiho, već proglasili prvacim.

Nakon prevelike opuštenosti nanizali su loši rezultati, a uvukla se i nervoza. Sve je kulminiralo u prošlom kolu gdje su na gostovanju kod St.Mirrena vodili 1:0, da bi od 43' do 45'+minute primili dva gola, te na kraju izgubili utakmicu sa 2:1, utakmicu koju su završili sa devetoricom. Ovo možda i ne bi bio toliki hendikep da naredno kolo na rasporedu nije Old Firm, te da će se izostanak dva standardna igrača itekako osjetiti u derbiju protiv Celtica. Nakon iskljucenja dvojice igraca koeificnjent na Celtic je pao sa 2,25 na 2,00 što dovoljno govori koliki će ovo biti hendikep za goste...

<!--
google_ad_client = "ca-pub-4935246583102077";
/* Forum */
google_ad_slot = "3730403659";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->

Glasgow Rangersima je voda došla do grla. Jasno je da su imali itekako komotnu situaciju i da su prokockali preveliku bodovnu prednost, te se doveli u situaciju da niti novu godinu možda ne dočekaju na prvom mjestu. Btw. sada, prije Old Firm derbija, koeifcijent da će Celtic biti prvak ponovno je oko 1,50...

Celtic će, pred svojom publikom, biti izuzetno motiviran. Najljuci rivali uvijek su im dovoljan motiv, a uz to, sigurno su ih motivirale i samouvjerene, možda i pomalo pocjenjivačke izjave Glasgow Rangersovih igraca. Imao sam prilike gledati više Celticovih utakmica ove sezone i evidentno je da su znatno podigli razinu igre, što se za Rangerse, u najmanju ruku, ne može reci...

Celticu i forma, i domaci teren, i trenutne ozljede kao i motivacija ide na ruku i vjerujem da će dans slaviti, uzeti tri boda, te zasjesti na prvo mjesto.

Celtic (from): Forster, Cha, Matthews, Wanyama, Mulgrew, Ledley, Forrest, Kelvin Wilson, Brown, Kayal, Ki, Rogne, Samaras, Bangura, Hooper, Stokes, Zaluska, Izaguirre, McCourt, McGeouch.

Rangers (from): McGregor, Whittaker, Papac, Bocanegra, Bartley, Wallace, Davis, McCulloch, Wylde, Edu, Lafferty, Aluko, Jelavic, Alexander, Broadfoot, Bendiksen, McCabe, Weir.

Kao drugi bet, sugerirao bi okladu na više žutih kartona. Mislim da je svima jasno što znaci Old Firm, i tu se previše ne biraju sredstva da se dođe do cilja. Statistika unazad par godina jasan je pokazatelj da su ove utakmice bile obilježene sa dosta žutih i ponekim crvenim kartonom. Za sada je samo bet365 ovaj bet stavio u ponudu, i kao granicu su stavili 6 kartona, za više od 6 kartona daju 1,80, u slucaju da bude 6 kartona koeificjent je 1,00...

Na rasporedu je ui ženski veleslalom...

Mislim da je koeficijnt 3,00 na Rebensburg vrijedan rizika buduci da je pokazala da je, u veleslalomu, klasa za sebe...

Vonn starta prva, također bi mogla ostvariti dobar rezlultat (pod tim mislim top 10, ili u boljem slucaju top6).

Btw. unibet je prije par sati stavio okladu, tko će osvojiti veliki kristalni globus u ženskoj konkurenciji. S obzirom da je prije par tjedana bwin imao ovu okladu u ponudi, te da je koef. na Vonn tada bio 1,10, a u međuvremenu je Vonn još dodatno povečala svoju prednost, 1,35 koliko unibet daje na Vonn je IMO odličan bet.

<!--
google_ad_client = "ca-pub-4935246583102077";
/* Forum */
google_ad_slot = "3730403659";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->

Naravno, ovaj bet treba čekati do sredine ožujka, i koeficijent nije neki, da bi se ovo isplatilo singlati, ali ako npr. vjerujete da eć Bayern osvojiti Bundesligu, Vonn veliki kristalni globus i još 1-2 takva beta...i imate pošteni tečaj...

Riesch je jedina prava konkurentica Vonn. Ove sezone je pokazala znanto lošiju formu nego prošle i mislim da će je Vonn poniziti ove sezone i osaviti sa ogromnim zaostatkom. Vonn je jednostavno nezaustavljiva u brzin disciplinama, već sam n puta pisao o tome i necu se opet ponavljati, uglavnom mislim da je samo ozljeda može sprijeciti da uzme novi veliki kristalni globus...

Pratim te na Rebensburg  ;)

Fenomenalna prva vožnja, i makar joj prva pratilja zaostaje samo stotinku, mislim da Koehle nemože ponoviti onakvu prvu vožnju i da će Rebensburg lako pobjediti.

Bet365 daje 2.40 na pobjedu Rebensburg :o po meni ovo je jako izgledno

e da, tek sam se nedavno registrirao na bet365... kako oni računaju kartone? samo žute, ili se i crveni računaju?

e da, tek sam se nedavno registrirao na bet365... kako oni računaju kartone? samo žute, ili se i crveni računaju?

Sviđa mi se njihov način računanja... Žuti karton se broji kao 1 karton, ali crveni karton se broji kao 2 kartona. Dakle, oni imaju sistem, sličan kao unibet, koji ima booking points.

U svakom slučaju, kada se igra na više kartona, u prilog ide da se i eventualni crveni karton računa...

Ja cu još malo pričekati, sa nadom da će još netko staviti ovaj bet u ponudu, iako sam sinoc vec uplatio par listica sa kartonima kod bet365. Ako nitko ne doda taj par u ponudu, vjerojanto ću prije utakmice odigrati još malo... Ali sve su to listici sa nižim ulozima.

Sviđa mi se njihov način računanja... Žuti karton se broji kao 1 karton, ali crveni karton se broji kao 2 kartona. Dakle, oni imaju sistem, sličan kao unibet, koji ima booking points.

U svakom slučaju, kada se igra na više kartona, u prilog ide da se i eventualni crveni karton računa...

Ja cu još malo pričekati, sa nadom da će još netko staviti ovaj bet u ponudu, iako sam sinoc vec uplatio par listica sa kartonima kod bet365. Ako nitko ne doda taj par u ponudu, vjerojanto ću prije utakmice odigrati još malo... Ali sve su to listici sa nižim ulozima.

ne znam jesam li te razumio dobro... ako igrač dobije žuti karton, pa kasnije drugi žuti-crveni to se računa kao 1+1=2 ili 1+2=3 ? oprosti zbog maltretiranja  ;D

Od ostale ponude, za danas mi se sviđa prijateljska utakmica Baskija (-1) - Tunis 1 @ 1.95 bet365 (prije se mogao uplatiti hendikep 0.75 koji je pogodniji, ali šta je, tu je)

Baskijci nemaju priliku često igrati ovakve utakmice, i sigurno će biti izrazito motivirani.

Baskijska reprezentacija se sastoji uglavnom od igrača iz Athletic Bilbaoa i Real Sociedada + Xabi Alonso (Real Madrid), Aduriz (Valencia), Riesgo (Osasuna), Barkero (Levante), Beñat (Betis), Mikel Rico (Granada) i Sirieix (Toulouse)

Vjerojatni sastav: Iraizoz, Iraola, Amorebieta, San Jose, Aurtenetxe, Gabilondo, Xabi Alonso, Susaeta, Iturraspe, Etxebarria, Toquero

Tunis dolazi bez svojih najboljih igrača: Karim Haggui, Sami Allagui, Ammar Jemal, Jemal Saihi, Sabeur Khelifa. Većina igrača je iz njihove lige + par igrača iz Francuske i Zuricha. Izbornik je najavio da će dati priliku domaćim igračima.

Vjerojatni sastav: Jeridi, Ifa, Abdennour, Hichri, Chammam, Korbi, Traoui, Msakni, Darragi, Dhaouadi, Chermiti.

ne znam jesam li te razumio dobro... ako igrač dobije žuti karton, pa kasnije drugi žuti-crveni to se računa kao 1+1=2 ili 1+2=3 ? oprosti zbog maltretiranja  ;D

Tada se računa 1+2. Dakle, maksimum koji svaki igrac može dobiti jesu "3 kartona".  Btw. sada vidim da više u ponudi nema granice od 6 kartona, već su stavili 6,5 kartona... Dakle, povecali su marginu. Očito se dosta uplacuje na vise...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use