Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.2.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Bournemouth - Liverpool - oba daju (1,44) bet365

Bournemouth ulazi u ovu utakmicu u fantastičnoj formi, nakon što su prošlog vikenda svladali Nottingham Forest s uvjerljivih 5-0. Sada su neporaženi u posljednjih 12 utakmica u svim natjecanjima i drže visoko sedmo mjesto u Premier ligi, samo bod iza četvrtoplasiranog Manchester Cityja.

S druge strane, Liverpool je nastavio svoj dominantni niz uvjerljivom pobjedom od 4-1 nad Ipswichom. Redsi su i dalje čvrsto na vrhu ljestvice s prednošću od šest bodova u odnosu na konkurenciju te se s razlogom smatraju favoritima u svakoj utakmici.

Domaćini i dalje imaju problema s ozljedama. Evanilson i Enes Ünal su dugotrajno odsutni, dok su Marcos Senesi, James Hill i Julian Araujo i dalje pod liječničkim nadzorom. Novo pojačanje Julio Soler također neće biti na raspolaganju, a jedini koji bi se mogao vratiti je Luis Sinisterra.

Dobra vijest za Liverpool je povratak Joea Gomeza nakon ozljede zadnje lože, dok su Diogo Jota i Darwin Nunez također blizu povratka. Međutim, Curtis Jones ostaje pod upitnikom.

Bournemouth: Kepa; Cook, Zabarnyi, Huijsen, Kerkez; Christie, Adams; Brooks, Kluivert, Semenyo; Ouattara

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Gakpo; Diaz

Iako Liverpool ima najbolji napad i obranu u ligi, Bournemouth je zabio čak devet golova u posljednje dvije pobjede nad Newcastleom i Nottingham Forestom. Ne bi bilo iznenađenje da i protiv lidera Premier lige pronađu put do mreže. Očeujem golove na obje strane terena.

IMG_9072.jpeg

Bayern vs Kiel, Bundesliga, najava meca

Ja stvarno moram da najavim ovu utakmicu, inace cu umreti. Do utakmice je ostalo jos cetiri sata, sto je sasvim dovoljno da se podignu krediti i rasproda sva imovina. Radi se o golovima, a pisacu polako da mozete da me pratite.

Kiel

Neka svako za sebe proceni da li su ovi iz Kiela heroji ili budaletine. Procenite da li su za vas hrabri ratnici ili seljaci. Jasno je da su krs od tima, ali je pravo pitanje da li tako treba da izgleda borba za opstanak, ili onako kako igraju italijanski krsevi kada se bore da sacuvaju zivu glavu. Neka svako za sebe proceni da li treba poginuti kao heroj, ili se treba zabunkerisati i iskopati rov ispred gola. Kiel se bori za opstanak, ali igraju kao heroji za one koji vole takve ratnike. Primili su ubedljivo najvise golova u Nemackoj, cak 53 u svim takmicenjima, samo jednom u sezoni nisu primili gol (kod kuce od Heidenheima). Na prvoj utakmici protiv Bayerna su primili sest komada, gde je prvi gol pao posle 14 sekundi.

Ali ako mislite da je Nemacka sveta zemlja, i mislite da otvorena igra nekuda vodi, onda Kiel morate smatrati herojima, oni stvarno igraju posteno, i ako moraju da poginu, izginuce herojski. U gostima su na svakoj utakmici dali barem jedan gol (osim u nemackom Kupu protiv Kolna 0:3) i na svakoj utakmici na strani koju su odigrali u sezoni su prosli teski overi, cak osam puta overi 3,5 gola. I kod kuce primaju golove kao Dinamo kod Bayerna, sest od bavaraca, cetiri od Eintrachta, po tri komada od Meinza i Hoffenheima …

Kiel je u svim utakmicama u sezoni, osim jedne, odigrao over 1,5 gol na utakmici, dakle cak dvadeset utakmica u overu 1,5 gol i samo jednu u underu 0-1.

Ko na Forumu voli borbu, hrabrost, ludost i fanatike, a pogotovo otvorenu igru prsa u prsa, taj mora da proglasi Kiel istinskim herojima. Ako izginu, barem ce moci da kazu da su poginuli herojski, sa svim utakmicama na strani u overima 2,5 gola na utakmici.

Bayern

Septickoj jami su uspeli da uguraju devet komada, uz tri ponistena gola i na zalost bez gola Noyera, a u poslednjih sest utakmica (ne racunajuci Slovan) nikoga ne mogu da pobede sa vise od gola razlike, yebem li im majku. Od Meinza izgubili, M’gladbach dobili gol razlike, Wolfsburg takodje gol razlike, Feyenoord ih potopio tri razlike, Freiburg dobili opet gol razlike … uzas.

Predlozi za kladjenje

Prvo predlazem podizanje kredita i rasprodaju sve imovine, a onda da se odigraju sve igre koje postoje u ponudi, da ne bi sada trosio tastaturu bez veze.

Za kraj, evo samo da napisem sta sve veliki William Hill dozvoljava da se postavi kao predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, posto se ispunjava uslov o minimalnoj kvoti od 1,20

Bayern vise od dva gola na utakmici, kvota 1,25. Bayern vise od sest kornera na utakmici, kvota 1,22. Barem jedan gol u oba poluvremena bilo koje ekipe, kvota 1,22. Bayern prvi stize do tri gola, kvota 1,25. Bayern daje barem jedan gol u oba poluvremena, kvota 1,30

A gde su tek one kvotice za mene ispod 1,20 majko moja.

Ako utakmica zavrsi 0:0 onda slobodno potrazite dovoljno visoki most da skocite na glavu, nakon sto ste podigli kredite i uplatili na golove, puno golova na ovom mecu.

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Bayern vs Kiel, Bundesliga, najava meca

Ja stvarno moram da najavim ovu utakmicu, inace cu umreti. Do utakmice je ostalo jos cetiri sata, sto je sasvim dovoljno da se podignu krediti i rasproda sva imovina. Radi se o golovima, a pisacu polako da mozete da me pratite.

Kiel

Neka svako za sebe proceni da li su ovi iz Kiela heroji ili budaletine. Procenite da li su za vas hrabri ratnici ili seljaci. Jasno je da su krs od tima, ali je pravo pitanje da li tako treba da izgleda borba za opstanak, ili onako kako igraju italijanski krsevi kada se bore da sacuvaju zivu glavu. Neka svako za sebe proceni da li treba poginuti kao heroj, ili se treba zabunkerisati i iskopati rov ispred gola. Kiel se bori za opstanak, ali igraju kao heroji za one koji vole takve ratnike. Primili su ubedljivo najvise golova u Nemackoj, cak 53 u svim takmicenjima, samo jednom u sezoni nisu primili gol (kod kuce od Heidenheima). Na prvoj utakmici protiv Bayerna su primili sest komada, gde je prvi gol pao posle 14 sekundi.

Ali ako mislite da je Nemacka sveta zemlja, i mislite da otvorena igra nekuda vodi, onda Kiel morate smatrati herojima, oni stvarno igraju posteno, i ako moraju da poginu, izginuce herojski. U gostima su na svakoj utakmici dali barem jedan gol (osim u nemackom Kupu protiv Kolna 0:3) i na svakoj utakmici na strani koju su odigrali u sezoni su prosli teski overi, cak osam puta overi 3,5 gola. I kod kuce primaju golove kao Dinamo kod Bayerna, sest od bavaraca, cetiri od Eintrachta, po tri komada od Meinza i Hoffenheima …

Kiel je u svim utakmicama u sezoni, osim jedne, odigrao over 1,5 gol na utakmici, dakle cak dvadeset utakmica u overu 1,5 gol i samo jednu u underu 0-1.

Ko na Forumu voli borbu, hrabrost, ludost i fanatike, a pogotovo otvorenu igru prsa u prsa, taj mora da proglasi Kiel istinskim herojima. Ako izginu, barem ce moci da kazu da su poginuli herojski, sa svim utakmicama na strani u overima 2,5 gola na utakmici.

Bayern

Septickoj jami su uspeli da uguraju devet komada, uz tri ponistena gola i na zalost bez gola Noyera, a u poslednjih sest utakmica (ne racunajuci Slovan) nikoga ne mogu da pobede sa vise od gola razlike, yebem li im majku. Od Meinza izgubili, M’gladbach dobili gol razlike, Wolfsburg takodje gol razlike, Feyenoord ih potopio tri razlike, Freiburg dobili opet gol razlike … uzas.

Predlozi za kladjenje

Prvo predlazem podizanje kredita i rasprodaju sve imovine, a onda da se odigraju sve igre koje postoje u ponudi, da ne bi sada trosio tastaturu bez veze.

Za kraj, evo samo da napisem sta sve veliki William Hill online kladionica">William Hill dozvoljava da se postavi kao predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, posto se ispunjava uslov o minimalnoj kvoti od 1,20

Bayern vise od dva gola na utakmici, kvota 1,25. Bayern vise od sest kornera na utakmici, kvota 1,22. Barem jedan gol u oba poluvremena bilo koje ekipe, kvota 1,22. Bayern prvi stize do tri gola, kvota 1,25. Bayern daje barem jedan gol u oba poluvremena, kvota 1,30

A gde su tek one kvotice za mene ispod 1,20 majko moja.

Ako utakmica zavrsi 0:0 onda slobodno potrazite dovoljno visoki most da skocite na glavu, nakon sto ste podigli kredite i uplatili na golove, puno golova na ovom mecu.

Ne sumnjam da ce tvoji prijedlozi proci al ja osobno ne volim te piličarske kvote kakoih ti zoveš 😁

Ja sam kladioničar od statistike i do sada me nije iznevjerila naravno mislim na dugoročne staze a statistika kaže

Kiel je u svi devet gostujučih utakmica zabio ama baš u svakoj gol ( dva je zabio Leverkuzenu a znamo kako Leverkzen igra )

Ajmo malo o udarcima na gol na tim gostujučim utakmicama

UKUPNI UDARCI     UNUTAR GOLA     VELIKE PRILIKE         GOLOVI

Hoffenheim                  17                          6                              5                           2

Bochum                        14                         4                               4                          2

Leverkusen                    8                          4                               3                          2

Stuttgart                        9                         3                                1                         1

Werder                          12                        5                                1                        1

St. Pauli                         10                        3                                2                        1

M"Gladbach                  12                       3                                 0                        1

Freiburg                        14                       7                                 3                        2

Wolfsburg                       5                        2                                 0                        2

Kvota na oba daju je 2,20 na bet365 a s obzirom na nepredvidljivost nogometa i statistike po kojoj vidimo da mali Kiel nema straha od pucanja na protivnički gol ovo je value barem za mene

prije 28 minute, fran said:

Ne sumnjam da ce tvoji prijedlozi proci al ja osobno ne volim te piličarske kvote kakoih ti zoveš 😁

Ja sam kladioničar od statistike i do sada me nije iznevjerila naravno mislim na dugoročne staze a statistika kaže

Kiel je u svi devet gostujučih utakmica zabio ama baš u svakoj gol ( dva je zabio Leverkuzenu a znamo kako Leverkzen igra )

Hoffenheim                  17                          6                              5                           2

Bochum                        14                         4                               4                          2

Leverkusen                    8                          4                               3                          2

Stuttgart                        9                         3                                1                         1

Werder                          12                        5                                1                        1

St. Pauli                         10                        3                                2                        1

M"Gladbach                  12                       3                                 0                        1

Freiburg                        14                       7                                 3                        2

Wolfsburg                       5                        2                                 0                        2

Kvota na oba daju je 2,20 na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 a s obzirom na nepredvidljivost nogometa i statistike po kojoj vidimo da mali Kiel nema straha od pucanja na protivnički gol ovo je value barem za mene

Ako statistika zaista nikada ne izneveri, onda svi mi sa ovog smesnog Foruma imamo sanse da pravimo orgije sa svetom Georginom Rodriguez.

Ako statistika nikada ne izneveri, imamo 50% sansi da ce orgija biti, a 50% da nece

IMG_7170.jpeg.c0dc2572f9698cf05e7b5a2770268b86.jpeg

prije 9 sati, LeonardoDrugi said:

Ako statistika zaista nikada ne izneveri, onda svi mi sa ovog smesnog Foruma imamo sanse da pravimo orgije sa svetom Georginom Rodriguez.

Ako statistika nikada ne izneveri, imamo 50% sansi da ce orgija biti, a 50% da nece

IMG_7170.jpeg.c0dc2572f9698cf05e7b5a2770268b86.jpeg

Sad pročitaj moj post s razumijevanjem i reci gdje sam spomenuo da statistika nikad ne iznevjeri. Dakle napisao sam da me ne iznevjeri na duge staze što znači da od 100 oklada fulam 45 a pogodim 55 i opet sam u plusu plus što mi zaradu dižu velike kvote

prije 6 minute, fran said:

Sad pročitaj moj post s razumijevanjem i reci gdje sam spomenuo da statistika nikad ne iznevjeri. Dakle napisao sam da me ne iznevjeri na duge staze što znači da od 100 oklada fulam 45 a pogodim 55 i opet sam u plusu plus što mi zaradu dižu velike kvote

Pa ja sam ti prvi dao “like” jer se slazem sa tobom. Odigrao sam i tvoj predlog u realnom kladjenju. A Georginu sam stavio isto tako u dugorocnu statistiku, neka stoji tu, nece joj nista faliti.

prije 9 sati, LeonardoDrugi said:

Pa ja sam ti prvi dao “like” jer se slazem sa tobom. Odigrao sam i tvoj predlog u realnom kladjenju. A Georginu sam stavio isto tako u dugorocnu statistiku, neka stoji tu, nece joj nista faliti.

Da budem iskren nisam pročitao ono što si napisao o Kielu nego sam odmah čitao prijedlog za klađenje

prije 4 sati, fran said:

Kvota na oba daju je 2,20 na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 a s obzirom na nepredvidljivost nogometa i statistike po kojoj vidimo da mali Kiel nema straha od pucanja na protivnički gol ovo je value barem za mene

Ne jedan nego tri gola. Kakva ekipa je taj Kiel. Respekt.

Zbog takvih tekmi se ide na utakmicu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pitanje kakvi su u glavi. Sigurno su emotivno iscrpljeni plus razočarenje ispadanjem iz Lp
    • Kolega Leo,hvala vam kaj ste mi natrljali jos malo soli na ranu u svezi ispadanja u kupu u prvom kolu😀😀😀Taman sam malo, kao,prebolio taj kiks.U svakom slucaju,zelim vam uspjesnu kladionicarsku nedjelju kao i svim kolegama😀
    • Korisni Forum Danas sam dobio neki napad dobrote, pa necu lupetati kao otvoreni prozor. Dobio sam izlive neznosti zbog toga sto je Topic o tome koga cemo podrzati izmedju Rijeke, Hajduka i Dinama preziveo, i sto smo se dogovorili ko ce to biti.  Dok jos uvek ima dobrote u meni, danas bih pozvao kolege da uopste ne izlaze iz kreveta, pogotovo ne van kuce na svez vazduh. Predlazem da do rucka obavite sve ono sto se radi u krevetu, i da nakon toga ne skidajuci pidzamu ostanete u krevetu ceo dan. Danas na programu imamo holandski derby Ajax vs Feyenoord vec od 14.30 pa od 17.30. Arsenal vs ManCity, samo pola sata kasnije Milan vs Inter, dok u 20.45.  doktor Conte sa juznjacima igra protiv Rome. A izmedju svega toga treba da nadjemo vremena da pratimo Dinamo i Hajduk, odnosno rukomet gde kako kaze kolega @jeneri29 moramo da podrzimo dance, ili cemo umreti. Zivelo kockanje, najzdravija stvar na svetu, ziveli kockari, najzdravija bica na ovoj planeti, ziveo ovaj Forum. Iako bih imao barem deset predloga za danasnje kladjenje, dok me jos drzi dobrota i neznost, predlazem da iskoristimo ovu moju dobrotu, i proverimo vredi li cemu ovaj Forum, ili ga treba ugasiti. Doslo je vreme da i ja predlozim jedan narodni ili seljacki tiket, pa neka ide sve u qurac. Tiket je iskljucivo sa Foruma, dakle jednostavan, bez maste i bilo kakvog komplikovanja, uzecemo samo ono sto ovaj nas Forum nudi. Jedinica na Barcellonu protiv Alavesa, La Liga, kvota 1,18 jer ce ovo odigrati ceo svet, a i dosta brzo je postavljena kao predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, odmah nakon otvaranja teme. Pobeda danaca, rukomet jer tako kaze kolega @jeneri29 iako je kvota na njih skocila sa 1,08 na 1,15 sto je skoro duplo uvecanje, ali ako kolega kaze da cemo umreti ako ovo ne odigramo,, onda vise nema nazad. Over 2,5 kartona na mecu Rennes vs Strasbourg, francuska prva liga, kvota 1,20 zato sto kolega @pena29 kaze da trenutno prvoplasirani iz druge, amaterske ne moze da se stigne, a kamoli prestigne jer nije od krvi i mesa, vec od celika, pa hajde onda to i da proverimo. Over 1,5 gol na utakmici Arsenal vs ManCity po kvoti od 1,22 zato sto ja, a ne kolega @pena29 odredjuje ko je najbolji kockar u drugoj, amaterskoj, a to je kolega @nutrija pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete Bayern lagano prolazi dalje Celtica u Ligi Prvaka, kvotica 1,10 Ako i postoje dileme ko je najbolji u drugoligaskom blatu, dileme oko toga ko je najbolji kockar na Forumu nema. Ovo je moj predlog, malo dugorocniji, sa pilicarskom kvotom, ali je najvaznije da je predlog dobitan, zapravo da je vec prosao, i da zbog mog predloga u ovom zajednickom, forumskom tiketu mozemo da spavamo kao bebe, dok cemo za ostale tek da vidimo. Predlazem svim kolegama da ovaj predlog vec sada pocnu da siluju u realnom kladjenju, bas kao i ja, i da uopste ne obracaju paznju na to kolika je kvota, jer je svaka kvota dobra ako je dobitna. Ukupna kvota 2,18 Evo, u danasnjem naletu dobrote, ja sam vam sastavio tiket po ukupnoj kvoti od 2,18 racunajuci da na ovom smesnom Forumu ima zdravih ljudi. Tiket je jednostavan i bez maste, uzeli smo sve ono najbolje sa Foruma, a iskoristili smo i moju dobrotu. Na tiketu nema nista iz utakmice Dinama, nema golova sa utakmice Ajax vs Feyenoord, nema nekog potapanja Studentskog Centra (Aba League), nema nista iz utakmice Milan vs Inter ... dakle nema nista sto bi moglo da srusi ovaj zajednicki, forumski tiket, pod uslovom da su predloge na Forumu postavljali zdravi, a ne bolesni ljudi. I za kraj, samo da podsetim sve kolege sa Foruma da ce se za samo osam dana igrati drugo kolo Guts-Leonardo Kupa, a dok mi budemo postavljali predloge za ovo najteze takmicenje na svetu, predlazem kolegama @pena29 i @Marko15 da za to vreme procitaju neku knjigu, odu na izlet, slusaju muziku ili pogledaju neki dobar porno film. A mogu i da izmenjaju brojeve telefona pa da se nadju negde u gradu i na miru ispricaju zasto su mislili da ce na utakmici mladih igraca ManUtd-a i Az biti golova u prvom poluvremenu, ili da Bayern nije u stanju nikoga da pobedi sa vise od cetiri gola razlike.      
    • To bi se onda moglo reć i za Hajduk, jer oni na papiru imaju lakše gostovanje, a svi znamo koliko su puta kiksuli u utakmicama di im je trebala pobjeda za prvo mjesto, a pošto sad svi sumnjaju u njih nakon očajke igre protiv Belupa i većina će ih izbjeći baš zato mislim da će sutra pobijediti i doć na prvo mjesto..
    • Osijek-Dinamo sutra 2 po meni kao kuca...Rijeka izgubila i prilika da se Dinamo približi...Osijek igra toplo -hladno...ici ce se nadigravati a to Dinamu odgovara...kvota 2 a sigurno ce sutra pasti 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use