Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.1.2025. (Dnevnatema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Screenshot_33.jpgScreenshot_34.jpg

(Koeficijenti 26.1. u 23:01 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Imamo pitanje, kako je moguće da se tema zaključa a onda nakon nekog vremena otključa i nakon toga njih troje postavi prijedloge, nije fer prema drugima, a na kraju sezone da jedan taj pogodak odlučuje pobjednika PŠ postaje odmah ne regularna.. Samo da se razumijemo tako mi svejedno nakon prolaska Francuske u zadnjoj desetinki utakmice (barem će me ovo kolo kolega @LeonardoDrugi preskočiti primjedbi kako sam pao 😂) i nakon prolaska Hrvatske.. 

https://youtu.be/kriMqN7NSVM?si=dOWL4QXnnAwih_8n

Dinamo - Milan - 2 i oba daju (2.70) bet365

Milan ulazi u ovaj susret nakon pobjede od 3-2 nad Parmom u posljednjem kolu Serie A. S impresivnim nastupima u Ligi prvaka, uključujući pobjedu nad Gironom prošlog tjedna, Milan je osigurao mjesto u osmini finala. Pod vodstvom Sergija Conceicaa, Rossoneri će nastojati zadržati pobjednički niz.

Izjava trenera Milana pred susret:

"Želimo izboriti plasman u osminu finala, u nogometu nema čuda, već teškog rada. Sve su utakmice odlučujuće. Moramo se koncentrirati na vrline naših igrača kako bismo pobijedili.

Idemo utakmicu po utakmicu, razmišljam samo o Dinamu. Nisam trener od jučer. Nema mjesta kalkulacijama. Sutra nas čeka teška utakmica. To je naš veliki cilj, izboriti plasman među osam najboljih. Koncentrirani smo jedino na Dinamo."

S druge strane, Dinamo Zagreb je nakon poraza u Ligi prvaka prošlog tjedna odgovorio pobjedom 3-1 protiv Istre u HNL-u. Trenutno zauzimaju 25. mjesto u natjecanju s osam bodova iz sedam utakmica, a njihove šanse za prolazak dalje ovise o rezultatima drugih momčadi.

Izjava trenera Dinama pred susret:

"Prenio sam igračima da se moraju boriti do zadnje minute i ne smiju odustati, tako i Conceicao priprema Milan. Nije lako, kad svaki tjedan moraš popravljati stvari, nije lako raditi pripremu. Vidim da je to momčad koja je čvrsta, ima dobar napad i spremna je na rizik.

Liga prvaka je dodatna motivacija, posebno kad igrate protiv momčadi poput Milana. Za moje igrače, to je važna večer, moramo biti koncentrirani, pravi, morat ćemo i patiti. Ali, imat ćemo i neke prilike i moramo ih iskoristiti. Znamo da je teško, iako igramo pred svojom publikom. Ali, vjerujemo u sebe, nadamo se u prolazak."

Milan se suočava s nekoliko izostanaka. Calabria zbog žutih kartona nema pravo nastupa u Zagrebu, a izvan kadra su i Emerson Royal, Malick Thiaw, Ruben Loftus-Cheek, Noah Okafor i Alessandro Florenzi. Novi igrač Kyle Walker nema pravo nastupa.

Dinamo Zagreb, s druge strane, ulazi u utakmicu bez nekoliko ključnih igrača. Bruno Petković i Petar Sučić su ozlijeđeni, dok Lukas Kačavenda mora odraditi suspenziju.

Dinamo: Nevistić; Ristovski, Torrente, Bernauer, Mmaee, Pierre-Gabriel; Stojković, Ademi, Baturina, Pjaca; Kulenović

Milan: Maignan; Terracciano, Tomori, Pavlović, Hernandez; Bennacer, Fofana; Pulišić, Reijnders, Leao; Morata

Milan ulazi kao favorit, s obzirom na njihovu formu u Ligi prvaka ove sezone, gdje su pobijedili u pet od sedam utakmica. Također, Milan je pobijedio u posljednja dva susreta protiv Dinama, a vjerujem u još jednu pobjedu u ovom susretu.

Očekujem da će obje momčadi postići gol po kvoti od 1.53 u bet365 kladionici, s obzirom na to da je Dinamo primio i zabio gol u šest od svojih posljednjih sedam utakmica, dok je isto zabilježeno u šest od posljednjih osam Milanovih utakmica u svim natjecanjima.

Na kombinaciju pobjede Milana i golova na obje strane terena bet365 kladionica nam daje kvotu od 2.70.

Screenshot_70-1.jpg

(Koeficijenti 27.01. 22:13 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

PSV - Liverpool – 2 (3.10) bet365

Liverpool nastavlja s impresivnom formom nakon prošlotjedne pobjede u Premier ligi protiv Ipswicha. U Ligi prvaka nastavili su dominirati uvjerljivom pobjedom od 3-1 protiv Lillea, čime su zadržali savršeni učinak u ovom natjecanju.

PSV je, s druge strane, prošlog vikenda osigurao tijesnu pobjedu od 3-2 nad NAC Bredom u nizozemskom prvenstvu, a zatim su istim rezultatom svladali Crvenu zvezdu u Ligi prvaka. Ova pobjeda ostavila im je otvorene šanse za plasman u playoff, no kako bi to ostvarili, morat će pružiti izniman nastup protiv trenutno vrlo motiviranog Liverpoola.

PSV u ovaj susret ulazi bez dva ključna igrača. Ryan Flamingo propustit će utakmicu zbog crvenog kartona prošlog tjedna u Beogradu, dok je Sergino Dest van terena zbog dugotrajne ozljede koljena. Malik Tillman se još uvijek oporavlja od ozljede i vjerojatno neće biti spreman za ovu utakmicu.

Liverpool se ove sezone može pohvaliti povoljnom situacijom s ozljedama, no i dalje će ostati bez nekoliko igrača. Curtis Jones je prošlog tjedna u pobjedi nad Lilleom napustio teren na poluvremenu, a nekoliko tjedana izvan terena su i Joe Gomez i Diogo Jota. Osim toga, trener Slot može računati na gotovo cijelu momčad.

PSV: Benitez; Ledezma, Obispo, Boscagli, Mauro Jr; Til, Veerman, Schouten; Bakayoko, De Jong, Lang

Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah, Konate, Tsimikas; Endo, Szoboszlai, Elliott; Salah, Nunez, Diaz

S obzirom na formu, Liverpool je favorit u ovom meču. Momčad je neporažena u posljednjih pet utakmica i ima dominantan rezultat u međusobnim susretima protiv PSV-a, pobijedivši u zadnjih pet susreta. Očekujem pobjedu Liverpoola po kvoti od 3.10 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_83.png?x85174

(Koeficijenti 28.01. 20:21 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 9 sati, Matan21 said:

Pozz ekipa...savjet za igranje kartona na zadnjim tekmama lige prvaka i europske lige...tko je jos u igri za prolaz...

Screenshot_72.jpg

Dobre tekme za kartone po meni su:

Stuttgart - PSG

Screenshot_74.jpg

Lille - Feyenoord

Screenshot_77.jpg

Juventus - Benfica

Screenshot_76.jpg

Brest - Real Madrid

Screenshot_75.jpg

Dinamo Zagreb - Milan

Screenshot_74.jpg

Aston Villa - Celtic

Screenshot_73.jpg

Granice kartona možeš korigovati sebi na bet365 kladionici na betbuilderu ukoliko ti ne odgovara neki od njihovih predloženih.

21:00 CET - Lisbon (Estádio José de Alvalade)
SPORTING CP (POR) - BOLOGNA FC 1909 (ITA)
Sudac: Benoit Bastien FRA

21:00 CET - Eindhoven (PSV Stadion) 
PSV (NED) - LIVERPOOL FC (ENG)
Sudac: Tobias Stieler GER 

21:00 CET - Berne (Wankdorf Stadion) 
BSC YOUNG BOYS (SUI) - FK CRVENA ZVEZDA (SRB)
Sudac: Halil Umut Meler TUR 

21:00 CET - Stuttgart (Arena Stuttgart) 
VFB STUTTGART (GER) - PARIS SAINT GERMAIN (FRA)
Sudac: Davide Massa ITA

21:00 CET - Klagenfurt (Wörthersee Stadion)
SK STURM GRAZ (AUT) - RB LEIPZIG (GER) 
Sudac: Mykola Balakin UKR

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium) 
MANCHESTER CITY FC (ENG) - CLUB BRUGGE (BEL)
Sudac: Jose Maria Sanchez Martinez ESP

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
FC BAYERN MÜNCHEN (GER) - ŠK SLOVAN BRATISLAVA (SVK)
Sudac: Joao Pinheiro POR

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
FC INTERNAZIONALE (ITA) - AS MONACO (FRA)
Sudac: Irfan Peljto BIH

21:00 CET - Dortmund (BVB Stadion)
BORUSSIA DORTMUND (GER) - SHAKHTAR DONETSK (UKR)
Sudac: Glenn Nyberg SWE

21:00 CET - Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys)
BARCELONA FC (ESP) - ATALANTA BC (ITA) 
Sudac: Michael Oliver ENG

21:00 CET - Leverkusen (BayArena) 
BAYER 04 LEVERKUSEN (GER) - AC SPARTA PRAHA (CZE) 
Sudac: Georgi Kabakov BUL

21:00 CET - Turin (Juventus Stadium) 
JUVENTUS (ITA) - SL BENFICA (POR)
Sudac: Istvan Kovacs ROU

21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) 
GNK DINAMO (CRO) - AC MILAN (ITA)
Sudac: Francois Letexier FRA

21:00 CET - Salzburg (Stadion Salzburg)
FC SALZBURG (AUT) - CLUB ATLÉTICO DE MADRID (ESP) 
Sudac: Anthony Taylor ENG

21:00 CET - Villeneuve d'Ascq (Stade Pierre Mauroy)
LOSC LILLE (FRA) - FEYENOORD (NED)
Sudac: Slavko Vincic SVN

21:00 CET - Birmingham (Villa Park)
ASTON VILLA FC (ENG) - CELTIC FC (SCO) 
Sudac: Clement Turpin FRA

21:00 CET - Grona (Estadi Montilivi)
GIRONA FC (ESP) - ARSENAL FC (ENG) 
Sudac: Maurizio Mariani ITA

21:00 CET - Guingamp (Stade de Roudourou)
STADE BRESTOIS 29 (FRA) - REAL MADRID CF (ESP) 
Sudac: Espen Eskas NOR

Young Boys vs Crvena Zvezda, over 1,5 gol, kvota 1,18

Nesto iz ponude sa utakmice Bayern vs Slovan po kvoti 1,20

Fenerbahce vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,20 (petak)

Ukupna kvota 1,70

Meni je ovo prelep predlog za kladjenje, jedan od najlepsih, a svakako jedan od onih, bas kao stvoreni za mene. Problem je sto mi srce kaze da bolji i lepsi predlog ne moze da se sastavi, a stomak kaze da jedan predlog nece proci, a ne znam koji.

Meni deluje da predlog over 1,5 gol na utakmici Young Boysa i Zvezde predstavlja predlog zivota za kladjenje, u smislu sada ili nikada vise. Ova utakmica se igra samo za novac i nista vise. Ko pobedi, uzece nekoliko miliona eura, sto za pobedu, sto zbog nekih bonusa. Obe ekipe su pravi krsevi, i sva je sreca sto ih vise necemo gledati, pogotovo Zvezdu. Neka svako za sebe proveri kako je igrao i koliko golova primao Young Boys ove sezone, gde cak i u svajcarskoj ligi imaju gol razliku "u minusu" i gde su deveti na tabeli. U Ligi Prvaka su primili 23 gola, iako su se dva puta izvukli sa samo jednim primljenim golom (Inter i Celtic). Problem za kladjenje moze da bude samo jedan. Ovako lose su igrali samo do 15.12. kada su promenili trenera, i doveli pomocnika iz svajcarske reprezentacije Continija, koji ih je malo stabilizovao, pa su za tri utakmice pod njegovim vodjstvom odigrali sa samo jednim primljenim golom. (dve utakmice u prvenstvu nista-nista, i poraz od Celtica (0:1). Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, meni deluje predlog overa 1,5 gola na ovoj utakmici, kao jedan od najboljih predloga za svetu Poslednju Sansu, pod uslovom da danas ne igra Bayern svoju utakmicu.

Kada neko na Forumu kaze da kvote ispod 1,20 nisu isplative i ostane ziv, morao bi da vidi kakve kvote kladionice nude iz meca Bayern vs Slovan. Jedinica na Bayern je 1,02, over 1,5 gol na utakmici 1,02, pobeda Bayerna i over 1,5 gol na utakmici 1,03 a Bayern daje vise od jednog gola na utakmici takodje 1,03. Znaci kada kazete da male kvotice nisu isplative, onda odgovorite zasto kladionice nece da ponude barem kvoticu od 1,05 za bilo koju od ovih igra pa da uzmemo barem to nesto malo para, vec kladionice nece da izgube ni 0,2 procenta ako ne moraju. Nadam se da valjda moze da se pronadje nesto iz ponude za ovaj mec po kvotici od 1,20 iako se cini nemogucim.

Sto se tice jedinice na Fenerbahce protiv Virtusa, (petak), tu deluje da moze da se padne samo ako Fenerbahce puca sam sebi u noge, bas kao sto su pucali madjari sami sebi juce.

Kladjenje na poslednje plasiranu ekipu Lige Prvaka (samo ako volite rulet)

Ko na Forumu voli rulet ili igru na crveno-crno ili par-nepar, ili igru gde nema X-a, neresenog ishoda, mogao bi da pokusa da oproba srecu sa igrom na poslednje plasiranu ekipu Lige Prvaka. 
Bet365 nudi kvotu od 1,40 da ce to biti Slovan i 2,75 da ce to biti Young Boys. Obe ekipe imaju nula bodova, gde Slovan ide Bayernu, a Young Boysi docekuju beogradska govna. Pravila kazu da u slucaju da obe ekipe imaju isti broj bodova, odlucuje gol-razlika.

Slovan ima gol razliku - 18, dok Young Boysi imaju -20. Svajcarcima je dovoljno samo da ne izgube kod kuce, u sred Berna, da bi izbegli poslednje mesto, i ako tako gledate ova kvota od 1,40 da ce slovaci biti najgora ekipa Lige Prvaka deluje kao dar sa neba.

Ali ja mislim da nije sigurno da ce Young Boysi izvuci bod, a kamoli tri, a verujem da tako misle i kladionice, cim su tu utakmicu kvotirali kao potpuno otvorenu za konacni ishod. Dok Young Boysi nisu promenuki trenera, meni je delovalo da ih Zvezda veoma lako moze dobiti  u Svajcarskoj, a u ovom trenutku mi deluje da Zvezda moze pobediti, ali isto tako i izgubiti sa 0:4.

Iako bih da sam na mestu Slovana predao utakmicu i izgubio za zelenim stolom sa 0:3 sto je fenomenalan rezultat u odnosu na onaj Dinamov, ipak predlazem da bacite kocku pre polganja opklade, i kako se kocka okrene, tako i odigrate, na Slovan ili na Young Boyse.

Barem nema X-a.

Jedino sto ne znam sta odlucuje ako obe ekipe imaju nula bodova i istu gol-razliku.

Hej @jeneri29

Neka budala me ubedjuje da odigram u realnom kladjenju jedinicu na francuze, sada ili nikada vise. Slusaj sta mi kaze:

”… odigraj ovu jedinicu za sve pare koje imas, a i one koje nemas … ocekivao sam kvotu od 1,15 do 1,20 a kladionice nude i do 1,40. Za mene to nije realna kvota, vec greska u proceni kladionica, siguran sam da ce kvota pasti do pocetka utakmice …”

Reci mi molim te, kada budes imao vremena, sta ti mislis, i da li da verujem tebi ili ovoj budali? Samo te molim, bez jeftinog patriotizma, a reci nam i zasto tako lose stojis na tabeli druge, amaterske.

O rukometu znam samo sa koliko lopti se igra.

prije 47 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @jeneri29

Neka budala me ubedjuje da odigram u realnom kladjenju jedinicu na francuze, sada ili nikada vise. Slusaj sta mi kaze:

”… odigraj ovu jedinicu za sve pare koje imas, a i one koje nemas … ocekivao sam kvotu od 1,15 do 1,20 a kladionice nude i do 1,40. Za mene to nije realna kvota, vec greska u proceni kladionica, siguran sam da ce kvota pasti do pocetka utakmice …”

Reci mi molim te, kada budes imao vremena, sta ti mislis, i da li da verujem tebi ili ovoj budali? Samo te molim, bez jeftinog patriotizma, a reci nam i zasto tako lose stojis na tabeli druge, amaterske.

O rukometu znam samo sa koliko lopti se igra.

@LeonardoDrugi Nezahvalno je dati prognozu za tu utakmicu. Ja sam mislio da će nas Island lagano dobiti, protiv Slovenije i Mađarske smo se provukli. I dalje tvrdim da mi u napadu ne igramo dobro, jako puno soliramo i nemamo igru. Obrambeno nismo loši, golmani su nam u dobroj formi. Igramo doma pred krcatom Arenom, ali sve ostalo je na strani Francuza. Iako me niti Francuzi nisu oduševili. Egipat nije bio daleko od toga da prođe u polufinale. Kvota od 1.40 je samo zato što se igra u Zagrebu. Da se ne igra polufinale SP rekao bih ti da staviš sve na Francuze, ali savjetujem ti oprez kod ovog para. Možda za neki manji ulog da, ali ALL IN nikako.

Ove godine sam dosta loš, igram rekreacijski jer sam zauzet sa drugim stvarima pa se ne mogu malo više posvetiti klađenju.

prije 5 minute, jeneri29 said:

@LeonardoDrugi Nezahvalno je dati prognozu za tu utakmicu. Ja sam mislio da će nas Island lagano dobiti, protiv Slovenije i Mađarske smo se provukli. I dalje tvrdim da mi u napadu ne igramo dobro, jako puno soliramo i nemamo igru. Obrambeno nismo loši, golmani su nam u dobroj formi. Igramo doma pred krcatom Arenom, ali sve ostalo je na strani Francuza. Iako me niti Francuzi nisu oduševili. Egipat nije bio daleko od toga da prođe u polufinale. Kvota od 1.40 je samo zato što se igra u Zagrebu. Da se ne igra polufinale SP rekao bih ti da staviš sve na Francuze, ali savjetujem ti oprez kod ovog para. Možda za neki manji ulog da, ali ALL IN nikako.

Ove godine sam dosta loš, igram rekreacijski jer sam zauzet sa drugim stvarima pa se ne mogu malo više posvetiti klađenju.

Ok. Hvala ti jos jednom na izdvojenom vremenu sto si odgovorio. Sami mi jos reci, da se igra u Francuskoj, to bi bila jedinica kao kuca, zar ne, to si hteo da kazes, ako pricamo samo o kvalitetima rostera, nista drugo.

prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Ok. Hvala ti jos jednom na izdvojenom vremenu sto si odgovorio. Sami mi jos reci, da se igra u Francuskoj, to bi bila jedinica kao kuca, zar ne, to si hteo da kazes, ako pricamo samo o kvalitetima rostera, nista drugo.

Da se igra na neutralnom terenu i da je kvota 1.40 ne bih se puno razmišljao. Ovako imam malu zadršku jer igramo kod kuće. 

Realno po kvaliteti rostera i po prikazanom na prvenstvu, Francuzi su ogromni favoriti. Ali iznenađenja su moguća.

prije 17 sati, Kiks77 said:

Zašto je na PSG-a ovolika kvota 2,60 u gostima protiv Sttutgarta??? Od 10 bodova šta Stuttgart ima zadnje dvi su pobijede protiv Young Boysa i Slovana - dvije nagore ekipe dosad.

Ja sam prilicno odvojio vremena za ovu utakmicu. Ne bih se bas slozio da je Psg toliki favorit da bi lako mogao da dobije Stuttgarda u gostima. Stuttgard sam gledao vise puta u toku sezone, i oni su imali deset lica do sada. Od spektakularne ekipe, do prave seoske. Znali su recimo da pobede Juventus u gostima, potope Dortmund i pruze odlican otpor Real Madridu u gostima, ali i da izgledaju kao grupa gradjana protiv Zvezde.

Danasnji Stuttgard nema nikakve veze sa onim od pre nekoliko meseci. Oni su opasna ekipa sa dobrim pojedincima, isko su tokom leta prodali svoje najbolje igrace. Problem je sto niko ne zna kako ce odigrati, jer mogu da zabiju pet komada za poluvreme, ali i prime deset. I jedni i drugi su medju poslednje tri ekipe, i sa porazom bi, teoretski, mozda zavisili i od ostalih rezultata.

Zbog kolicine vremena koje sam izgubio na ovom paru, odlucio sam da probam sa X-om, neresenim ishodom, ali samo u nekom sistemu sa ostalim predlozima. Ne slazem se da je Psg veliki favorit, ali se slazem da mogu da dobiju Stuttgard kojeg je dobijao cak i St.Pauli u sred Stuttgarda.

Za mene bi ovo mogao da bude X, koji je takodje znak za kladjenje, iako bih najvise voleo da se kladim sa tudjim novcem kada je u pitanju kladjenje na X.

Deluje da i kladionice misle kao i ja, posto je ovo X sa najmanjom kvotom od svih utakmica, negde cak sa kvotom od 2,35 sto je neuobicajena kvota za X

IMG_7486.thumb.jpeg.ed77fc0a78a9d2535b3ec49864f6e340.jpeg

ANTIPATRIOTSKI DOUBLE

Evo od mene jedan zanimljiv prijedlog. 

Oklada je samo za simpatizere i navijače Dinama i rukometne reprezentacije Hrvatske i ne preporuča se ostalim okorjelim kladioničarima. 

Sad se sigurno pitate zašto? 

Ako do sad niste shvatili moj prijedlog je da se spoji igranje protiv Dinama i rukometne reprezentacije u jedan lijepi DOUBLE kvote 1.96, koliko daje bet365

Ako sve bude uredu i dođu do izražaja kvaliteta,uigranost, rad i iskustvo Francuske i Milana tada će te imati poduplan ulog koji ste stavili i moći ćete već u petak izvesti svoju bolju polovicu na finu večeru, a ako nekim nevjerojatnim slučajem padnemo nećemo žaliti za novcima jer ipak smo patrioti i biti će nam drago što su Dinamo ili rukometna reprezentacija pobijedile. 

Za slučaj da pobijede i Dinamo i naši rukometaši, o tome ne želim ni razmišljati... 

Screenshot_20250129_180429_com_android_chrome_WebappActivity.jpg

prije sat vremena, Iblaz93 said:

ANTIPATRIOTSKI DOUBLE

Evo od mene jedan zanimljiv prijedlog. 

Oklada je samo za simpatizere i navijače Dinama i rukometne reprezentacije Hrvatske i ne preporuča se ostalim okorjelim kladioničarima. 

Sad se sigurno pitate zašto? 

Ako do sad niste shvatili moj prijedlog je da se spoji igranje protiv Dinama i rukometne reprezentacije u jedan lijepi DOUBLE kvote 1.96, koliko daje bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ako sve bude uredu i dođu do izražaja kvaliteta,uigranost, rad i iskustvo Francuske i Milana tada će te imati poduplan ulog koji ste stavili i moći ćete već u petak izvesti svoju bolju polovicu na finu večeru, a ako nekim nevjerojatnim slučajem padnemo nećemo žaliti za novcima jer ipak smo patrioti i biti će nam drago što su Dinamo ili rukometna reprezentacija pobijedile. 

Za slučaj da pobijede i Dinamo i naši rukometaši, o tome ne želim ni razmišljati... 

Screenshot_20250129_180429_com_android_chrome_WebappActivity.jpg

Samo nam nisi rekao koliko je to u parama, taj antipatriotizam. Da li samo da se zayebavamo, ili da rasprodajemo imovinu.

prije 13 sati, LeonardoDrugi said:

Kladjenje na poslednje plasiranu ekipu Lige Prvaka (samo ako volite rulet)

Ko na Forumu voli rulet ili igru na crveno-crno ili par-nepar, ili igru gde nema X-a, neresenog ishoda, mogao bi da pokusa da oproba srecu sa igrom na poslednje plasiranu ekipu Lige Prvaka. 
Bet365 nudi kvotu od 1,40 da ce to biti Slovan i 2,75 da ce to biti Young Boys. Obe ekipe imaju nula bodova, gde Slovan ide Bayernu, a Young Boysi docekuju beogradska govna. Pravila kazu da u slucaju da obe ekipe imaju isti broj bodova, odlucuje gol-razlika.

Slovan ima gol razliku - 18, dok Young Boysi imaju -20. Svajcarcima je dovoljno samo da ne izgube kod kuce, u sred Berna, da bi izbegli poslednje mesto, i ako tako gledate ova kvota od 1,40 da ce slovaci biti najgora ekipa Lige Prvaka deluje kao dar sa neba.

Ali ja mislim da nije sigurno da ce Young Boysi izvuci bod, a kamoli tri, a verujem da tako misle i kladionice, cim su tu utakmicu kvotirali kao potpuno otvorenu za konacni ishod. Dok Young Boysi nisu promenuki trenera, meni je delovalo da ih Zvezda veoma lako moze dobiti  u Svajcarskoj, a u ovom trenutku mi deluje da Zvezda moze pobediti, ali isto tako i izgubiti sa 0:4.

Iako bih da sam na mestu Slovana predao utakmicu i izgubio za zelenim stolom sa 0:3 sto je fenomenalan rezultat u odnosu na onaj Dinamov, ipak predlazem da bacite kocku pre polganja opklade, i kako se kocka okrene, tako i odigrate, na Slovan ili na Young Boyse.

Barem nema X-a.

Jedino sto ne znam sta odlucuje ako obe ekipe imaju nula bodova i istu gol-razliku.

Ja sam gledajući ovu objavu odigrao Young Boys-Zvezda 3.5 kartona vise...rekoh igra se za prestiž i 2 milijuna eura pobjeda...a na kraju rekreacija od tekme sa 2 kartona i padnem na tom paru...

prije 9 sati, Matan21 said:

Ja sam gledajući ovu objavu odigrao Young Boys-Zvezda 3.5 kartona vise...rekoh igra se za prestiž i 2 milijuna eura pobjeda...a na kraju rekreacija od tekme sa 2 kartona i padnem na tom paru...

Strasno. A meni je over 1,5 gol na utakmici bio jedan od kljucnijih predloga u realnom kladjenju. Hajde Zvezda sto je ugurala taj jedan, bedni gol, ali domacin …. pravi, pravcati krs od tima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use