Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

40. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 28.1. - 30.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Nogometna liga prvaka, srijeda

Dinamo Zagreb - Milan, ishod bez neriješenog 2, 1.24 supersport

Bolestan sam, pere me temperatura, pao sam proslo kolo jer pored mora dobitnih tipova samo da bih cim prije prosao idem s golovima australaca i padnem tako da me i sad boli. Pala mi trenutno volja za odabir najpravijeg tipa za PS, i biram ovo, jer ukoliko padnem, bar cu biti sretan zbog pobjede Dinama. Realna je pobjeda Milana protiv ovakvog Dinama, a vise o Dinamu itd cu napisati na temi od @LeonardoDrugi kojem se ovim putem i ispricavam na ne odgovoranju, ali nema smisla zatrpavati temu suvisnim postom, tako da, nadam se krajem tjedna boljem zdravlju i pokojem slovu na temu Dinama koji ce osvojiti HNL, da, jer Hajduk je tuzan kao i cijelu sezonu, a Rijeka kao konkurent proda Dinamu svog stopera prvotimca, a i evo jedna ekskluziva, Pasalic je izgleda na odlasku i tu je (unatoc dolasku Copa) za njih prici kraj.

Screenshot_20250128_134809_Chrome.jpg

“… pala mi je trenutno volja za odabir najpravijeg tipa za PS …”

Kolega ovo je najgora odluka. Zasto ti je pala volja? Zbog jednog promasaja? 
Evo ti i mog motivacionog govora. Nudim ti opet opkladu. Samo ti i ja, za novo pivo, kao i proslog puta. Nudim ti fenomenalne uslove za opkladu.

Ako kolega nuki01 na kraju sezone bude medju prva dva mesta, ja tebi opet dodjem onoliko piva. Ako ne bude, ti treba na kraju sezone javno da napises na ovom smesnom Forumu da si budala.

Bolji motivacioni govor ti niko ne bi napisao u ovom trenutku.

prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

“… pala mi je trenutno volja za odabir najpravijeg tipa za PS …”

Kolega ovo je najgora odluka. Zasto ti je pala volja? Zbog jednog promasaja? 
Evo ti i mog motivacionog govora. Nudim ti opet opkladu. Samo ti i ja, za novo pivo, kao i proslog puta. Nudim ti fenomenalne uslove za opkladu.

Ako kolega nuki01 na kraju sezone bude medju prva dva mesta, ja tebi opet dodjem onoliko piva. Ako ne bude, ti treba na kraju sezone javno da napises na ovom smesnom Forumu da si budala.

Bolji motivacioni govor ti niko ne bi napisao u ovom trenutku.

Nije nikakva odluka, samo zbog glavobolje, temperature itd nemam volje kvalitetnije potraziti par, a vjerujem da ima bolji od ovog. Hahah oklada prihvacena aj, toliko mogu riskirati ali dat' cu sve od sebe da se ja umjesto njega uguram u prva dva mjesta.

prije 1 minutu, mesrine said:

Nije nikakva odluka, samo zbog glavobolje, temperature itd nemam volje kvalitetnije potraziti par, a vjerujem da ima bolji od ovog. Hahah oklada prihvacena aj, toliko mogu riskirati ali dat' cu sve od sebe da se ja umjesto njega uguram u prva dva mjesta.

Odlicno. Prihvaceno, i to javno. Ja, veliki Leonardo protiv tebe i celog Foruma, posto sve kolege sa Foruma veruju da je on od celika.

Uzivajmo u opkladi.

prije sat vremena, mesrine said:

Nogometna liga prvaka, srijeda

Dinamo Zagreb - Milan, ishod bez neriješenog 2, 1.24 supersport

Bolestan sam, pere me temperatura, pao sam proslo kolo jer pored mora dobitnih tipova samo da bih cim prije prosao idem s golovima australaca i padnem tako da me i sad boli. Pala mi trenutno volja za odabir najpravijeg tipa za PS, i biram ovo, jer ukoliko padnem, bar cu biti sretan zbog pobjede Dinama. Realna je pobjeda Milana protiv ovakvog Dinama, a vise o Dinamu itd cu napisati na temi od @LeonardoDrugi kojem se ovim putem i ispricavam na ne odgovoranju, ali nema smisla zatrpavati temu suvisnim postom, tako da, nadam se krajem tjedna boljem zdravlju i pokojem slovu na temu Dinama koji ce osvojiti HNL, da, jer Hajduk je tuzan kao i cijelu sezonu, a Rijeka kao konkurent proda Dinamu svog stopera prvotimca, a i evo jedna ekskluziva, Pasalic je izgleda na odlasku i tu je (unatoc dolasku Copa) za njih prici kraj.

Screenshot_20250128_134809_Chrome.jpg

Kolega od ove sezone zabranjeno postavljati taj vid oklade ishod bez neriješenog, da se par neće zbog toga priznati i ako dođe pobjeda Milana.. 

prije sat vremena, josip123 said:

Evo pošto ima još 2min do zatvaranja teme a po pravila par kolege @mesrinese nebi trebao priznati i da prođe, pa neka mu prijedlog bude ko i moj, valjda ću bar u ovom kolu pogoditi nešto.. 😅

Screenshot_20250128_121430_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Neka kolega postavi ako zeli drugi par.Koliko sam procitao bolestan je pa ako se drugi kolege slazu ili vas par nek uzme ako zeli ili da mu se da vremena.Sportski pozdrav

prije 1 minutu, Marko15 said:

Neka kolega postavi ako zeli drugi par.Koliko sam procitao bolestan je pa ako se drugi kolege slazu ili vas par nek uzme ako zeli ili da mu se da vremena.Sportski pozdrav

Sada može postaviti kada je tema iz nekog razloga opet otključana iako je bila točno u 15:00 zaključana kako i inače treba bit. 

Ima u bolesti nesto i dobrog, visi se na mobitelu pa sam upratio i da se opet otvorila tema, pa koristim priliku za postavljanje ovog brzinskog tipa ako nitko nema nista protiv.

Kako god, zahvaljujem se na razumijevanju i pomoci kolegama, a i robotu koji je otkljucao temu, ili se dogodila neka greska.

Srijeda, nogometna liga prvaka

Bayern Munich - Slovan Bratislava, 3 kornera domacina u 1.p

Screenshot_20250128_163107_Chrome.jpg

prije 5 minute, mesrine said:

Ima u bolesti nesto i dobrog, visi se na mobitelu pa sam upratio i da se opet otvorila tema, pa koristim priliku za postavljanje ovog brzinskog tipa ako nitko nema nista protiv.

Kako god, zahvaljujem se na razumijevanju i pomoci kolegama, a i robotu koji je otkljucao temu, ili se dogodila neka greska.

Srijeda, nogometna liga prvaka

Bayern Munich - Slovan Bratislava, 3 kornera domacina u 1.p

Screenshot_20250128_163107_Chrome.jpg

Kolega,drzite se i sretan oporavak.Uprsvo prebolio gripu i znam kak vam je.Pozdrav

prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Yebem ti svetu Poslednju Sansu kada je doslo vreme da ovaj @josip123 nekome postavlja predloge. I to jos kao prijateljska usluga … ccccc na sta je spao ovaj Forum … da ti najgori ucesnik u istoriji Poslednje Sanse postavlja predlog i jos moras da mu das “like”

Bilo kako bilo, par mu nebi bio priznat a ovako na moj prijedlog bi uvijek postojala neka nada da će proć i da bi mu se upisao dobitan tip 😂

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use