Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. ante16

ante16

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 24.4. u 12:38 CET)  Koeficijenti su podložni promjenam Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 24.4. u 12:35 CET)  Koeficijenti su podložni promjenam Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 24.4. u 12:33 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Nije da se pravim pametan niti ista u tom smjeru kolega, ali htio bih ti samo sugerirati da doziras Borac sad u ovoj situaciji u narednom periodu. Naravno, poznajes situaciju nemjerljivo bolje itd, o tome je bespredmetno pricati, ali ono sto hocu reci je da jedna ekipa koju se toliko silom gura i koja je toga svjesna a mislim da jesu, tj sigurni smo da su svjesni toga, ta ekipa ako ima imalo ljudstva i sporta u sebi, i ako zna sta znaci sport sigurno ne moze imati cistu psihu, voljni moment na razini, jak karakter i pravi pristup kada krene lose ili kada do dobrih rezultata konstantno dolaze na nefer nacin. Vjeruj da se osjecaju jadno i posramljeno kad su sami, bar vecina njih, nema tu ponosa, nema one zanesenosti, zelje, pravog borbenog garda i inata a sve to na n-tu potenciju imaju njihovi protivnici a to sam upravo vidio i u sazetku od sinocnje utakmice.  Vjeruj, govorim iz iskustva, i sam sam bio 5-6 puta u situaciji da se borim za vrh i da sam na strani protiv onog kojeg se na ocigled sramotno gura, i dolazio do rezultata kao Zeljo sinoc. Nevjerojatno je koliko takav neki poraz odnosno pobjeda utjece na ekipu, a cak ne mora ni rezultat koliko odredena dogadanja na samo utakmici i oko nje. Psiha je cudo.
    • Izgleda drug, da je papa Frano još živ...? 😜😉😃
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use