Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listić dana - 28.02.2008. Četvrtak

VLAKIVLAX

Recommended Posts

1,3 na partizan i nije loše, a koliko ste vi sigurni u taj par, malo gledam, pa ovi su ih razvalili u zadnjoj u BG? ::)

Stvar je u tome da efesu fali dosta bitnih igrača, i teško će bez njih napraviti nešto. Također kladionice uglavnom nisu formirale koeficijente niti granice za hendikepe, samo supersport ima 8,5 jer ne znaju gdje da postave granicu.

Supersport daje pristojnih 1,40 na partizan i tamo ću nešto odigrati.

Danas nema glavnog listića:

Pomočni:

Ančić 2:1 (točan rez.)

Ljubičić 2:1 (točan rez)

koeficijent 16,00 a uopće nije nemoguće...

hvala tipsarevic... ali nisam se iznenadio... navodno on i njegov tim znaju namjestiti mec tako da se digne lova na njega... jednostavno nemoguce da prvi set dobije 6-3 onda popusi drugi i sad 3.ci pusi glatkih 4-0... kako ja nemam srece, ne vjerujem... bijedan koef 2.00 nemogu pogoditi i poduplat pare..

Ma i mene je srušio na jednom manjem listiću, ali planiuram igrati protiv tog Stakhovskog u sljedećem kolu jer je on i ivše od svog maksimuma dao IMO. Samo da ide na nekog malo jačeg...

Danas nema glavnog listića:

Pomočni:

Ančić 2:1 (točan rez.)

Ljubičić 2:1 (točan rez)

Ukupni koeficijent : 16,00 a uopće nije nemoguće...

Evo još sam jedan skombinirao:

Henin (-5,5) - Schiavone 2

Ystads 1

Kiel X2

Barcelona 1X

Partizan 1X (Superšansa u SuperSportu pa je 1,35)

Lorenskog 1,40

Ukupni koeficijent : 6,27

Ja danas odigrao same jedinice. Za malu lovu, tek toliko...

Fener.Ulker - Lietuvos Rytas 1

Axa Barcelona - Virtus Rim 1

Part Beograd - Efes Istambul 1

New Jersy - Milwaukee 1

San Antonio - Dallas 1

I vec vidim da Ulker bude spusio :) 

A i Ulker je dobro zavrsio... X...vrlo povoljno za one koji su igrali na jedan ili drugi tim :)

I jos mi na teletextu objave da je Ulker dobio... 2 sata ja sav sretan i onda kak sam pratio druge rezultate, vidim objave ponovo rezultat od Ulkera X...pa pojest sam se htio!

*ebem ti kladionicu i mene ludog koji se kladim  ;D

bas sam razmisljao goksim da drmnem bar 10tak eura na double ancica i ljube 2-1 u setovima... ali eto, nisam..

Ma meni je žao jer sam se dvoumio dali 100kn, 150kn ili 250kn ali to nikad ne igram tako riskantno pa je išao minimalni ulog. Sad mi je normalno žao jer gledam da bi na 50kn dobio još 750, ali dobro je i ovako.

Nadam se da će i sutra biti ok dan...

Imao sam neki sistem za 10kn, fiksevi prošli a u sistemu sam pogodio 3/5. Igrao sam naravno 4i5/5 a dobitak preko 38.000 i moglo je lako uletiti. Pao sam na Atromis-OFI Kreta X/1 (0:1 3:1) i Rochus - Bolleli 1:2 (6:7 3:6). Joj baš mi je žao da je i jedan od ovih uletio bilo bi par tisuća...aaa

bas sam razmisljao goksim da drmnem bar 10tak eura na double ancica i ljube 2-1 u setovima... ali eto, nisam..

Ma meni je žao jer sam se dvoumio dali 100kn, 150kn ili 250kn ali to nikad ne igram tako riskantno pa je išao minimalni ulog. Sad mi je normalno žao jer gledam da bi na 50kn dobio još 750, ali dobro je i ovako.

Nadam se da će i sutra biti ok dan...

Imao sam neki sistem za 10kn, fiksevi prošli a u sistemu sam pogodio 3/5. Igrao sam naravno 4i5/5 a dobitak preko 38.000 i moglo je lako uletiti. Pao sam na Atromis-OFI Kreta X/1 (0:1 3:1) i Rochus - Bolleli 1:2 (6:7 3:6). Joj baš mi je žao da je i jedan od ovih uletio bilo bi par tisuća...aaa

"Bolelli je prilično sretno uhvatio polufinale Zagreba. Odnosno svoj manji broj prilika je bolje iskoristio od svog suparnika. Primjerice, u drugom setu je belgijski tenisač imao tri break šanse, ali niti jednu nije iskoristio, dok je Talijan na svoju jednu dobro reagirao i nakon toga čuvao stečenu prednost."

Izvor: Index

He...a moglo je lako biti 1:2...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use