Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 22.1.2025. (Dnevna ponuda)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Srijeda1.jpg

(Koeficijenti 19.1. u 15:33 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Arsenal vs Dinamo, Liga Prvaka, najava meca     Post iznenadjenja

Danas nema najave meca, niti bilo kakve analize, ali ima iznenadjenja. Sta ima uopste da se analizira na ovakvom tipu utakmice, zar ne? Cak desetorica kolega iz svete Poslednje Sanse imaju u svojim predlozima "nesto" protiv Dinama, a i kvotica od 1,10 a negde cak i manje na jedinicu, kao i ova na dvojku koja negde ide i preko 25,00 sve govori sta se ocekuje na danasnjem mecu. Ja bih rekao da bi ovakve kvote bile i da se osim Arsenala i Dinama uporedjuju hrvatska i engleska liga, Maksimir i Emirates Stadium, hrvatska i engleska trava, hrvatski i engleski navijaci ili Hrvatska ili Engleska kao zemlje.

Cak sam malo i gledao sta su kolege iz Poslednje Sanse postavljali u svojim predlozima, pa bi neka tesna pobeda Arsenala od 1:0 sa manje od pet kornera i bez suta Havertza u okvir gola, opet oborila ceo Forum, znaci cak i pobeda engleza bi napravila masakr u svetoj Poslednjoj Sansi, a da ne govorimo nekih 1:1, 0:0 ili ne daj Boze 0:1.

Mislim da je ovo zapravo najbolja analiza, da je ceo Forum u svojim predlozima postavio neko potapanje Dinama, cak i hrvatski igraci sa Foruma, cak i navijaci Dinama, i zato komplimenti ovom Forumu.

Sto se mene tice, iako imam u nekim opcijama cak i X, nereseni ishod da bih sutra imao sta da doruckujem, ako veceras Arsenal ne potopi Dinamo, vec sutra bih mogao da napravim pravu stalu od papira sa svim propalim tiketima koliko sam u proteklih mesec dana uplacivao na engleze, a jedini rezultat od kojeg cu umreti u siromastvu jeste 0:1 jer je to jedini tacan rezultat koji nemam pokriven u odbranama.

Ovde i zavrsavam ovu analizu, ako veceras treba da se padne, neka se padne. Bolje i da se padne, nego da se ne kocka protiv Dinama, i da se sedi kod kuce. Ovde i zavrsavam sa analizom, postavljam za kraj posta foto  svete Georgine, za svaki slucaj, da imamo sta da gledamo ako se desi cudo i od sutra proglasimo tri Dana Zalosti na Forumu. A ako se ne desi cudo, opet neka Georgina ostane, nece vam nista faliti.

IMG_7426.thumb.jpeg.1c975b8c739068451c7f88288bbf62cd.jpeg

IMG_7421.thumb.jpeg.bc89135a80aca4b7e3287e357a604089.jpeg

IMG_7422.thumb.jpeg.49a7d2d9d84fa293b4fa6566f1d8c752.jpeg

Iznenadjenje jeste sto sam istovremeno odlucio da budem dobar, pozitivan, kreativan i koristan po Forum, i otvorio novi Topic pod nazivom Rijeka, Hajduk ili Dinamo? Sezona 2024/2025 pa predlazem da sada odemo tamo da vidimo sta imam da kazem u vezi toga 

Partizan vs Paris, Euroleague, jedinica kvota 1,45

Napoli vs Juventus, Serie A, 1X dupla sansa, kvota 1,25 (subota)

Ukupna kvota 1,81

Deluje da je ovo double za koji se isplati kidati nerve i skratiti sebi zivot zbog stresa.

Iako mislim da Partizan nema roster za prvih osam mesta na tabeli, a najverovatnije ni za mesta od osmog do desetog mesta, i da su prethodne tri godine Zeljka Obradovica pravi pravcati fijasko, veceras mislim da bi bas Zeljko Obradovic mogao da spase svakog kockara koji ce uplatiti na Partizan.

Iako mislim da Obradovic stari kao sto i svi stare, i da zasluzuje da ga vredjaju i da mu se podsmevaju, i da je to morao da zna kada je odlucio da se vrati u Srbiju koju toliko voli, ipak mislim da bi veceras samo Obradovic mogao da spase sve koji ce igrati ovu jedinicu.

Svake godine u svim ligama i svim sportovima se u toku sezone pojave ovakve ekipe poput Parisa. Prosle sezone su to bile Bologna i Girona u fudbalu, pre toga je to bio Newcastle ili Brentford, a ove sezone su to Nottingham u fudbalu ili Paris u kosarci. Paris je potpuno atipicna ekipa, deluju kao grupa odbeglih razbojnika iz zatvora koja se sjajno zabavlja u gradu. Nemaju kvaliteta, relativno su losa ekipa, ali su zapravo sjajna celina koja se zabavlja. Sutiraju sa deset metara, puno trce, lopta lepo ide, i sto je najvaznije idu svi na skok i u odbrani i u napadu. Dosta podsecaju na Kokkinakisa i Kyrgiosa koji igraju parove samo zato sto se sjajno zabavljaju. Da ja sedim na klupi Partizana, bila bi prava decja igra zaustaviti ovakvu ekipu, pa se nadam da i Obradovic ima barem delic mog znanja. Treba samo skupiti igrace, ne prihvatiti jurnjavu, ne dozvoliti lake suteve za tri poena, i onemoguciti skok Parisa, pogotovo u napadu. Ako Obradovic makar toliko ne zna, onda i treba da padnemo. Ovde ne predlazem igru na Partizan vec kladjenje protiv Parisa pod pretpostavkon da Obradovic ima barem delic mog znanja.

Napoli vs Juventus 1X (subota)

Juventus je jedna od retkih ekipa u Evropi kaja jos uvek nema poraz u prvenstvu. Svi imaju poraze, cak i ManCity, Bayern, Barcellona ili Psv, samo Juventus jos nijedan, ali zato imaju vec sto neresenih ishoda, pa i ne cudi sto su peti na tabeli.

Juventus ima bolji roster po imenima od Napolija, ali sta im to vredi kada sebi biraju igrace kao ManUtd, gledaju samo na karakteristike igraca, a ne da li oni mogu da igraju zajedno i da li mogu da budu celina.

Napoli da nema doktora na klupi, ne bi bio medju prvih deset ni u jednoj ligi iz liga petice.  Ali posto imaju doktora na klupi, onda yebu i ne vade. Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put gledao jednu ovako kompaktnu, borbenu i skladnu celinu punu nedostataka poput ovog Napolija doktora Contea, mozda je to bio onaj Atletico Madrid iz najboljih dana.

Juventus je dobrodosao na jug Italije bas koliko i navijaci Crvene Zvezde na splitsku rivu. Osim toga, izmedju Napolija i Juventusa ima toliko mrznje i zla koje se vuce od ranije, da i neki kartoni na utakmici ne bi smeli da se propuste u kladjenju, isko ni ne znam ko ce suditi. Podseticu da je Juve uzeo Napoliju Ighuaina ne zato sto im je trebao, vec samo da bi Napoli imao stete,  a i da je Juventus placao premije klubovima koji su igrali protiv Napolija kada su juznjaci bili konkurenti Juventusu za titulu. Best of je svakako odlazak Contea iz Juventusa, a razisli su se srdacno, bas kao sto su se i Srbija i Hrvatska srdacno razisli iz bivse drzave. Treba znati i da su iz Juventusa vec otisla tri sportska direktora zbog izrazenog nezadovoljstva u kom pravcu ide klub, od kojih je jedan od njih najbolji sportski direktor na svetu, a da je trenutni sportski direktor Juventusa bas bivsi Napolijev, a zbog kojeg je Allegri otisao iz kluba. Da kazem i da se odlazak iz Napolija u Juventus medju juznjackim fanaticima dozivljava poput pevanja hrvatskih borbenih pesama u sred Beograda ili na Zvezdinom stadionu.

Mozete slobodno i da izbegnete ovu duplu sansu 1X na Napoli i dodate neki svoj izbor, ako mislite da treba nesto da mi se oduzme na objektivnost, posto mi je doktor Conte ostetio mozak cudima koje radi na jugu Italije.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use