Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.1.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

prije 10 minute, fic said:

Ne otvara mi link. Može u par rečenica?

Uspio sam otvoriti. I ovdje se spominje zabrana kod uplate.

A i na bet se još uvijek može, nema blokiranja naše lokacije za razliku od većine online kladionica.

Na bet se može preko ovog mirror linka il' preko vpn-a.

Probaj preko tražilice i vidjet ces da nećeš moc

prije 6 minute, fran said:

Na bet se može preko ovog mirror linka il' preko vpn-a.

Probaj preko tražilice i vidjet ces da nećeš moc

Aha. Ma imam spremljen link od prije pa ni ne gledam kako ulazim. Ali i preko mobitela ulazim gdje mi je uključena lokacija i nemam problema barem zasada.

Sad ne znam kad će to sve otići k vragu, ali trenutno mi funkcionira kao i do ove godine.

prije 2 sati, fic said:

Evo ja sam za probu uspio isplatiti nešto novaca na bankovni račun. I ono što sam kratko uspio pročitati zabrana se odnosi na uplate. Sad ne znam što je i što će biti sa isplatama? Jel vaditi sve sa kladionice ili igrati dalje...

Znaci uspio si direkt na racun isplaatit?

Odlicno,idem odmah

Ja sam probao isplatit na karticu direkt pa mozda zato nede..al isto tako ni uplate sa kartice nede

Mozda bi i uplata onda "prošla" da se isto tako uplacuje "virmanski"

Ali ako ce isplate tako direkt radit, ok je opcija paysafecad za uplatu..samo da kasnije mozemo do novac

prije 4 sati, ara008 said:

Znaci uspio si direkt na racun isplaatit?

Odlicno,idem odmah

Ja sam probao isplatit na karticu direkt pa mozda zato nede..al isto tako ni uplate sa kartice nede

Mozda bi i uplata onda "prošla" da se isto tako uplacuje "virmanski"

Ali ako ce isplate tako direkt radit, ok je opcija paysafecad za uplatu..samo da kasnije mozemo do novac

Da,sa bet365 na Netteler i onda sa Nettelera na Erste karticu.

Isto sam stalno uplatu/isplatu radio preko Erste žiro računa,ali više nema ta opcija.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use