Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 21.1.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga Prvaka

Utorak1.jpg

(Koeficijenti 19.1. u 15:31 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Juce mi je onaj kolega @pena29 toliko podigao pritisak, da celu noc nisam mogao oka da sklopim, pa sam odlucio da kaznim ceo Forum tako sto cete morati da citate jos jedan moj duuuuuugi post. Kolega toliko hvali ove @nuki01 i @Fitoz da ne misli da stane, pa ni ja necu da stanem sa postovima. Pre nego sto krenem sa analizama, koje cu svima u inat, pisati svakoga dana dok ne poludite, da postavim screenshot kolegi @pena29 da vidi gde su bile ove njegove  kolege sa kojima se toliko ljubi u usta. Dakle, ovaj kolega @Fitoz kojemu se toliko divite, i sa kojim se ljubite u usta, u sezoni 2022/2023 nije ispao samo zato sto je bilo jos goreg od njega, sto mozete videti ovde

IMG_7437.jpeg.e5ef579d56b3b6b234e35de2a6e47691.jpeg

Na ovom drugom screenshotu, mozete videti plasman ovog kolege @nuki01 koji po vama nije od krvi i mesa, vec od celika, koji u jednoj sezoni, cak nije ni zavrsio sezonu, a u screenshotu cak i ne moze da mi stane cela tabela, posto je 29-to mesto toliko daleko udaljeno od vrha tabele. 

IMG_7438.thumb.jpeg.a2f5d74ae2c4aa5f9fc55a2e1b4f81e7.jpeg

Sledece sezone se popravio, pa je sa 29-tog mesta skocio na odlicno petnaesto mesto, sto takodje mozete videti ovde

IMG_7439.thumb.jpeg.4fc18acb96a174472c57b1abfe4be845.jpeg

I onda ovakvim neznalicama, kolega kaze da ne mogu da se stignu, a ni prestignu do kraja sezone, i ostane ziv.

Crvena Zvezda vs Psv, Liga Prvaka, golovi na mecu

Da krenemo od matematike, majke svih nauka. Crvena Zvezda moze da prodje dalje pod uslovom da pobedi obe utakmice, Psv kod kuce, i Young Boyse u gostima, plus da svih 35 ekipa Lige Prvaka izgube obe svoje utakmice, plus da se poklope i gol razlike, na primer da Dinamo izgubi jos vise nego sto je izgubio od Bayerna kada je primio devet komada plus tri ponistena gola. Kladionice prolaz dalje Zvezde u Ligi Prvaka kvotiraju sa 40,00, a po kladionicama nisu favoriti cak ni na utakmici protiv Psv-a kod kuce. U kakvoj ligi, i u kakvoj zemlji je Zvezda dozivotni prvak, govori i njihova gol-razlika u srpskom, lopovskom prvenstvu. Crvena Zvezda u srpskom prvenstvu ima gol razliku u plusu +59. Posto nisam celu noc spavao zbog stresa od ovog kolege @pena29 morao sam malo da uporedim Zvezdu sa ostalim najnapadackim evropskim ekipama. Pa tako jedan Liverpool ima gol razliku u plusu +30, Barcellona +39, Bayern +41, a Psv je najblizi Zvezdi sa +44.

Ni Psv ne stoji bas najbolje na tabeli Lige Prvaka, u grupi je tri poslednje ekipe iznad crte, ali je problem sto im u poslednjem kolu dolazi Liverpool, koji nije pozeljan protivnik, cak i kada je vec obezbedio prvo mesto. Za sve nas koji zelimo zlo svim beogradskim govnima, dodatni problem jeste i to sto je Psv u poslednje vreme propao kao @furyshaa Nakon sto su do 14.12. holandsko prvensto igrali sami sa sobom, i u prvenstvu imali skor od 14 pobeda, nula neresenih ishoda i jedan poraz (od Ajaxa), potpuno su pali, pa izgubili od Heerenveena i Zwollea, a remizirali sa Az kod kuce, i tako syebali gotovo celu polusezonu u samo nekoliko dana. Od skoro deset bodova prednosti, sebi su dozvolili da u ovom trenutku imaju tek bod vise od drugoplasiranog Ajaxa. Osim sto su pali u igri, pokazuju i seljacke manire, pa su tako protiv Az kod kuce dva puta gubili, pa se spasavali u 85-om minutu, dok su u porazu od Zwollea, prvi gol primili kao seoska ekipa jos u drugom minutu. Best of je kako su prosli u holandskom kupu, gde su u sred Eindhovena gubili sa 1:3 do 80-og minuta, pa smanjili u 86-om, da bi izjednacili u 90 plus 8-om, bas kao onaj @fic u svojim najboljim danima kada se spasavao u stotim minutima utakmica.

Za nas koji zelimo zlo beogradskim govnima, problem je sto Psv dolazi u Beograd bez Tillmana, Damsa i Fofane, plus sto su u padu forme, plus sto imaju jos sestoricu pod znakom upitnika. Ovo je dosta slicna situacija sa onom kada je u Beograd dolazio Stuttgard. Nemci su tada dosli Zvezdi u najgorem trenutku u sezoni, bez pola tima i sa velikim padom u formi, da bi se odmah posle te utakmice, potpuno vratili sa sedam pobeda, dva neresena ishoda i samo jednim porazom (u svim takmicenjima), te pobedama poput one od 5:1 nad Young Boysima ili 4:0 nad Freiburgom. Hteo sam da kazem, da je Psv ubedljivo najjaci roster Holandije i idealan protivnik za ove drvosece iz Zvezdine odbrane, ali sta to vredi kada dolaze u najgorem trenutku po njih, gde primaju golove u drugom minutu igre, iz kornera, promasuju penale, ili gde su ispustili deset bodova prednosti kao seljaci u samo nekoliko dana. 

Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ja ne znam kako bi bilo moguce da ovde ne bude golova. Zvezdi trebaju dve pobede, da bi barem prepolovile onu kvotu od 40,00 da prolaze dalje, igraju (nadajmo se) poslednju utakmicu Lige Prvaka kod kuce, imaju drvosece u odbrani, i imaju idealnog protivnika ako im zelite zlo, protivnika koji puno trci, brzo se oslobadja lopte, i u stanju su da postignu deset golova iz peterca. Teoretski gledano, zajedno imaju gol razliku u plusu 103

Real Madrid vs Salcburg, Liga Prvaka, jedinica

Bez komentara

Arsenal vs Dinamo, Liga Prvaka

Analizu cu pustiti sutra, a danas samo da kazem da vec devet kolega iz Poslednje Sanse imaju "nesto" iz ovoga meca u svojim predlozima, a prosao je tek jedan dan od kada je otvorena tema. Plus sto sve kolege imaju "nesto" protiv Dinama, a ne obrnuto protiv Arsenala, a Forum je u Hrvatskoj, sto znaci da je Forum ipak zdrav, a kockari najzdravija bica na planeti. Za danas samo da cestitam svim kolegama iz Hrvatske, sto su razum stavili iznad patriotizma.

Partizan vs Paris, Euroleague, ekstremni klizni handicap na domacina za skromne, i cista jedinica za pohlepne

Za mene je recimo neverovatno da veliki bet365 nudi u ponudi da Partizan moze da izgubi u sred Beograda do 10 poena prednosti po kvoti od 1,09. Dobro, kvota od 1,09 nije nista, ali ako je vezete sa jedinicom na Real po 1,08 i jedinicom na Arsenal po 1,12 dobijate prakticno single na Arsenal po kvoti 1,32.

Mene najvise privlace mecevi kada jedna ekipa dobije drugu u prvom mecu a nije trebala da dobije, pa onda disciplinovano i strpljivo docekamo uzvratnu utakmicu. Sada me malo mrzi da pisem kako je Partizan izgubio vec dobijenu utakmicu u Parisu sa 71:74, ali se nadam da se igraci Partizana odlicno secaju. Osim sto mi ovde jedinica deluje kao jedinica kao kuca, u rangu one Arsenalove, vise me privlaci procena da ovaj Paris nece zadrzati mesto u prvih sest, zasta bih smeo ruku da stavim, a prilicno sam ubedjen da nece biti ni medju prvih osam, a za prvih deset ocekujem da se porode. Paris jeste treci na tabeli, ali je i samo dve pobede vise od dvanaestog na tabeli. Za pohlepne kolege sa Foruma samo jos da napisem da je Zeljko Obradovic tip trenera koji misli o svim detaljima, pa tako misli i o medjusobnoj kos razlici. Partizan je kod kuce izgubio od Armanija sa 81:88, pa su im to vratili u Milanu sa dvadeset razlike. Od Asvela su izgubili u sred Beograda  sa 79:82, a u Francuskoj su ih potopili sa 31 poenom razlike, a bolju medjusobnu kos razliku imaju cak i od prvaka Evrope, Panathinaikosa, iako im to nista nece znaciti. Da ponovim u prvom mecu, u Parisu beogradska govna su izgubili 71:74 a moj predlog je vise kladjenje protiv Parisa nego sto je na Partizan.

Feyenoord vs Bayern, Liga Prvaka, golovi na mecu

Odmah da kazem, kada napisem golovi na mecu, uvek mislim na overe 1,5 gol, a pohlepni neka igraju sta hoce. Bayern svakako nije efikasan na strani koliko kod kuce, a osim toga mene nisu nicim ni impresionirali. Vec su ispali iz nemackog Kupa, u Ligi Prvaka su deseti, a ni u Bundesligi nemaju toliku razliku u odnosu na drugoplasiranog ako gledamo kakvu timcinu imaju. Da hoce mene da slusaju, ja bih im odmah otpustio Sanea, Gnabry-a, Olisea i Goretzku, a Upamecano, Dier i Laimer bi mogli da ostanu ako bi pristali da vrate sve pare koje su primili od Bayerna, plus bih jos juce vratio Nagelsmanna i molio ga za oprostaj. Ovaj Feyenoord je odigrao 27 utakmica u sezoni u svim takmicenjima, i samo na tri nije primio gol, a na 24 jeste, plus je sve utakmice u sezoni odigrao u overu 1,5 gol. Da ponovim jos jednom polako, Feyenoord je odigrao u sezoni 27 utakmica, i na svim je prosla igra over 1,5 gol plus sto je stadion Feyenoorda fenomenalan, nesto uzi od uobicajenog, idealan za golove tehnicki kvalitetnih ekipa.

Ako sam nekoga smorio, za to zahvalite kolegi @pena29 koji me je toliko iznervirao hvaleci dvojicu prvoplasiranih na tabelama, da sam morao sve da vas kaznim jos jednom duuugom analizom.

Nastavice se sutra

Molim vas samo jos da me pustite da vam prenesem jos nesto. Danas igra Zvezda u Beogradu sa Psv-om, a pogledajte, molim vas sta Psiho, njihov najverniji navijac, lupeta svojim najvernijim biracima, babama, dedama, Romima i nezaposlenima, dok mu akademska zajednica protestvuje ispod prozora. Ovo morate da procitate:

IMG_7433.thumb.jpeg.cd97c67ebb51ec49d975aa75a825c54f.jpeg

IMG_7434.thumb.jpeg.80491a60e2a0001ad887ef1c3d1ff7fd.jpeg

IMG_7435.thumb.jpeg.7dfdd7b3366f5f95416c520d02dbe94a.jpeg

Za kolege sa Foruma koji ne znaju da citaju, Predsednik je hteo da kaze, da je trenutno najveci problem u Srbiji taj da li ce letecim automobilima iznad Srbije smetati ako naidje jato ptica, ali je i to reseno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Juce mi je onaj kolega @pena29 toliko podigao pritisak, da celu noc nisam mogao oka da sklopim, pa sam odlucio da kaznim ceo Forum tako sto cete morati da citate jos jedan moj duuuuuugi post. Kolega toliko hvali ove @nuki01 i @Fitoz da ne misli da stane, pa ni ja necu da stanem sa postovima. Pre nego sto krenem sa analizama, koje cu svima u inat, pisati svakoga dana dok ne poludite, da postavim screenshot kolegi @pena29 da vidi gde su bile ove njegove  kolege sa kojima se toliko ljubi u usta. Dakle, ovaj kolega @Fitoz kojemu se toliko divite, i sa kojim se ljubite u usta, u sezoni 2022/2023 nije ispao samo zato sto je bilo jos goreg od njega, sto mozete videti ovde Na ovom drugom screenshotu, mozete videti plasman ovog kolege @nuki01 koji po vama nije od krvi i mesa, vec od celika, koji u jednoj sezoni, cak nije ni zavrsio sezonu, a u screenshotu cak i ne moze da mi stane cela tabela, posto je 29-to mesto toliko daleko udaljeno od vrha tabele.  Sledece sezone se popravio, pa je sa 29-tog mesta skocio na odlicno petnaesto mesto, sto takodje mozete videti ovde I onda ovakvim neznalicama, kolega kaze da ne mogu da se stignu, a ni prestignu do kraja sezone, i ostane ziv. Crvena Zvezda vs Psv, Liga Prvaka, golovi na mecu Da krenemo od matematike, majke svih nauka. Crvena Zvezda moze da prodje dalje pod uslovom da pobedi obe utakmice, Psv kod kuce, i Young Boyse u gostima, plus da svih 35 ekipa Lige Prvaka izgube obe svoje utakmice, plus da se poklope i gol razlike, na primer da Dinamo izgubi jos vise nego sto je izgubio od Bayerna kada je primio devet komada plus tri ponistena gola. Kladionice prolaz dalje Zvezde u Ligi Prvaka kvotiraju sa 40,00, a po kladionicama nisu favoriti cak ni na utakmici protiv Psv-a kod kuce. U kakvoj ligi, i u kakvoj zemlji je Zvezda dozivotni prvak, govori i njihova gol-razlika u srpskom, lopovskom prvenstvu. Crvena Zvezda u srpskom prvenstvu ima gol razliku u plusu +59. Posto nisam celu noc spavao zbog stresa od ovog kolege @pena29 morao sam malo da uporedim Zvezdu sa ostalim najnapadackim evropskim ekipama. Pa tako jedan Liverpool ima gol razliku u plusu +30, Barcellona +39, Bayern +41, a Psv je najblizi Zvezdi sa +44. Ni Psv ne stoji bas najbolje na tabeli Lige Prvaka, u grupi je tri poslednje ekipe iznad crte, ali je problem sto im u poslednjem kolu dolazi Liverpool, koji nije pozeljan protivnik, cak i kada je vec obezbedio prvo mesto. Za sve nas koji zelimo zlo svim beogradskim govnima, dodatni problem jeste i to sto je Psv u poslednje vreme propao kao @furyshaa Nakon sto su do 14.12. holandsko prvensto igrali sami sa sobom, i u prvenstvu imali skor od 14 pobeda, nula neresenih ishoda i jedan poraz (od Ajaxa), potpuno su pali, pa izgubili od Heerenveena i Zwollea, a remizirali sa Az kod kuce, i tako syebali gotovo celu polusezonu u samo nekoliko dana. Od skoro deset bodova prednosti, sebi su dozvolili da u ovom trenutku imaju tek bod vise od drugoplasiranog Ajaxa. Osim sto su pali u igri, pokazuju i seljacke manire, pa su tako protiv Az kod kuce dva puta gubili, pa se spasavali u 85-om minutu, dok su u porazu od Zwollea, prvi gol primili kao seoska ekipa jos u drugom minutu. Best of je kako su prosli u holandskom kupu, gde su u sred Eindhovena gubili sa 1:3 do 80-og minuta, pa smanjili u 86-om, da bi izjednacili u 90 plus 8-om, bas kao onaj @fic u svojim najboljim danima kada se spasavao u stotim minutima utakmica. Za nas koji zelimo zlo beogradskim govnima, problem je sto Psv dolazi u Beograd bez Tillmana, Damsa i Fofane, plus sto su u padu forme, plus sto imaju jos sestoricu pod znakom upitnika. Ovo je dosta slicna situacija sa onom kada je u Beograd dolazio Stuttgard. Nemci su tada dosli Zvezdi u najgorem trenutku u sezoni, bez pola tima i sa velikim padom u formi, da bi se odmah posle te utakmice, potpuno vratili sa sedam pobeda, dva neresena ishoda i samo jednim porazom (u svim takmicenjima), te pobedama poput one od 5:1 nad Young Boysima ili 4:0 nad Freiburgom. Hteo sam da kazem, da je Psv ubedljivo najjaci roster Holandije i idealan protivnik za ove drvosece iz Zvezdine odbrane, ali sta to vredi kada dolaze u najgorem trenutku po njih, gde primaju golove u drugom minutu igre, iz kornera, promasuju penale, ili gde su ispustili deset bodova prednosti kao seljaci u samo nekoliko dana.  Kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ja ne znam kako bi bilo moguce da ovde ne bude golova. Zvezdi trebaju dve pobede, da bi barem prepolovile onu kvotu od 40,00 da prolaze dalje, igraju (nadajmo se) poslednju utakmicu Lige Prvaka kod kuce, imaju drvosece u odbrani, i imaju idealnog protivnika ako im zelite zlo, protivnika koji puno trci, brzo se oslobadja lopte, i u stanju su da postignu deset golova iz peterca. Teoretski gledano, zajedno imaju gol razliku u plusu 103 Real Madrid vs Salcburg, Liga Prvaka, jedinica Bez komentara Arsenal vs Dinamo, Liga Prvaka Analizu cu pustiti sutra, a danas samo da kazem da vec devet kolega iz Poslednje Sanse imaju "nesto" iz ovoga meca u svojim predlozima, a prosao je tek jedan dan od kada je otvorena tema. Plus sto sve kolege imaju "nesto" protiv Dinama, a ne obrnuto protiv Arsenala, a Forum je u Hrvatskoj, sto znaci da je Forum ipak zdrav, a kockari najzdravija bica na planeti. Za danas samo da cestitam svim kolegama iz Hrvatske, sto su razum stavili iznad patriotizma. Partizan vs Paris, Euroleague, ekstremni klizni handicap na domacina za skromne, i cista jedinica za pohlepne Za mene je recimo neverovatno da veliki bet365 nudi u ponudi da Partizan moze da izgubi u sred Beograda do 10 poena prednosti po kvoti od 1,09. Dobro, kvota od 1,09 nije nista, ali ako je vezete sa jedinicom na Real po 1,08 i jedinicom na Arsenal po 1,12 dobijate prakticno single na Arsenal po kvoti 1,32. Mene najvise privlace mecevi kada jedna ekipa dobije drugu u prvom mecu a nije trebala da dobije, pa onda disciplinovano i strpljivo docekamo uzvratnu utakmicu. Sada me malo mrzi da pisem kako je Partizan izgubio vec dobijenu utakmicu u Parisu sa 71:74, ali se nadam da se igraci Partizana odlicno secaju. Osim sto mi ovde jedinica deluje kao jedinica kao kuca, u rangu one Arsenalove, vise me privlaci procena da ovaj Paris nece zadrzati mesto u prvih sest, zasta bih smeo ruku da stavim, a prilicno sam ubedjen da nece biti ni medju prvih osam, a za prvih deset ocekujem da se porode. Paris jeste treci na tabeli, ali je i samo dve pobede vise od dvanaestog na tabeli. Za pohlepne kolege sa Foruma samo jos da napisem da je Zeljko Obradovic tip trenera koji misli o svim detaljima, pa tako misli i o medjusobnoj kos razlici. Partizan je kod kuce izgubio od Armanija sa 81:88, pa su im to vratili u Milanu sa dvadeset razlike. Od Asvela su izgubili u sred Beograda  sa 79:82, a u Francuskoj su ih potopili sa 31 poenom razlike, a bolju medjusobnu kos razliku imaju cak i od prvaka Evrope, Panathinaikosa, iako im to nista nece znaciti. Da ponovim u prvom mecu, u Parisu beogradska govna su izgubili 71:74 a moj predlog je vise kladjenje protiv Parisa nego sto je na Partizan. Feyenoord vs Bayern, Liga Prvaka, golovi na mecu Odmah da kazem, kada napisem golovi na mecu, uvek mislim na overe 1,5 gol, a pohlepni neka igraju sta hoce. Bayern svakako nije efikasan na strani koliko kod kuce, a osim toga mene nisu nicim ni impresionirali. Vec su ispali iz nemackog Kupa, u Ligi Prvaka su deseti, a ni u Bundesligi nemaju toliku razliku u odnosu na drugoplasiranog ako gledamo kakvu timcinu imaju. Da hoce mene da slusaju, ja bih im odmah otpustio Sanea, Gnabry-a, Olisea i Goretzku, a Upamecano, Dier i Laimer bi mogli da ostanu ako bi pristali da vrate sve pare koje su primili od Bayerna, plus bih jos juce vratio Nagelsmanna i molio ga za oprostaj. Ovaj Feyenoord je odigrao 27 utakmica u sezoni u svim takmicenjima, i samo na tri nije primio gol, a na 24 jeste, plus je sve utakmice u sezoni odigrao u overu 1,5 gol. Da ponovim jos jednom polako, Feyenoord je odigrao u sezoni 27 utakmica, i na svim je prosla igra over 1,5 gol plus sto je stadion Feyenoorda fenomenalan, nesto uzi od uobicajenog, idealan za golove tehnicki kvalitetnih ekipa. Ako sam nekoga smorio, za to zahvalite kolegi @pena29 koji me je toliko iznervirao hvaleci dvojicu prvoplasiranih na tabelama, da sam morao sve da vas kaznim jos jednom duuugom analizom. Nastavice se sutra Molim vas samo jos da me pustite da vam prenesem jos nesto. Danas igra Zvezda u Beogradu sa Psv-om, a pogledajte, molim vas sta Psiho, njihov najverniji navijac, lupeta svojim najvernijim biracima, babama, dedama, Romima i nezaposlenima, dok mu akademska zajednica protestvuje ispod prozora. Ovo morate da procitate:     Za kolege sa Foruma koji ne znaju da citaju, Predsednik je hteo da kaze, da je trenutno najveci problem u Srbiji taj da li ce letecim automobilima iznad Srbije smetati ako naidje jato ptica, ali je i to reseno.    
    • Utorak 21:00 Liverpool-Lille bar 1 gol u prvom poluvremenu @1,23 Lutrija BiH  
    • Samo tipkaj onda, i budi grub al' ne prema meni. I da, ubaci Dillettu na svaka dva retka te svoje biblijetine, inace ne mislim citati kako imam manje od 12g i slicne price iz davnina.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use