Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

37. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 - 17.1. - 20.1. (Pet-Pon)

Topic will be automatically locked at 14:00

IzudinB

Recommended Posts

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Atalanta vs Napoli, Serie A, najava meca Da sam vlasnik ovog smesnog Foruma, a da istovremeno Forumu zelim sve najbolje, danasnju utamicu izmedju Atalante i Napolija bih stavio u "izlog" Foruma i onome ko pogodi konacni ishod ili bilo sta u vezi golova bih ponudio neku nagradu u vidu puta oko sveta, ili nekog skupog krstarenja. Odmah da kazem dve stvari. Ako Inter ili Napoli osvoje scudetto, to mi se svakako racuna u pogodak kada je u pitanju dugorocno kladjenje, i to ce mi biti sesti pogodak prvaka Italije iz sedam pokusaja, govorimo o prognozi na pocetku sezone, razume se. Neka ostane zapisano da sam odmah jos u osmom mesecu "gurao" Inter po svaku cenu kao prvaka Italije, ali i da sam, sada me mrzi da se secam da li odmah vec u devetom ili desetom mesecu, pozvao kolege da se spasava sta se spasiti moze, i da se uplati na Napoli kao jos jednog moguceg prvaka Italije, po tadasnjoj kvoti od preko 4,20. Da kazem i da ostajem i dalje pri stavu da mislim ce Inter pre biti (moguci) prvak nego Napoli, ali da ne bih smeo da se kladim u zivot za to. Sta god mislili, preporucujem svim kolegama da uplate nesto na konacnog pobednika Serie A, posto su kvote odlicne cak i u ovom trenutku, titula Intera je kvotirana sa 1,53 dok je titula Napolija 3,25 a ko zeli da podrzi Atalantu po 6,00 moze i meni da uplati, a ja cu vas isplatiti do duplo vecoj kvoti ako se to desi. Danas, na zalost, ne mogu da napisem predlog za kladjenje, ali mogu da napisem dobru i korisnu analizu, i pri tome uzivam u analizi. Ne mogu da napisem analizu, jer mi je Antonio Conte ostetito mozak, zapravo ne mogu da budem objektivan, ili bolje da kazem kao da u mojim venama nema krvi, vec mi kroz telo prolazi doktor Conte. Atalanta Uvek ista prica sa Atalantom. Trinaest pobeda do Bozica, sest uzastopnih pobeda kod kuce, i neverovatnih sest pobeda na strani, a do Bozica su imali i jedan jedini X, nereseni ishod. O golovima da i ne govorimo. u celoj sezoni, u svim takmicenjima, od leta pa do Bozica od ukupno 25 utakmica, na samo tri nisu dali gol, Arsenalu i Celticu kod kuce, te Interu u gostima. Ako racunamo italijansko prvenstvo i kup, te Ligu Prvaka, Atalanta je do danas, na 27 utakmica postigla neverovatnih 60 golova, a samo Veroni, Ceseni (Cup) i Young Boysima po sest komada. Osim sto je do Bozica bila prva u Serie A sa tri boda vise od drugoplasiranog, Atalanta je ako gledamo samo rulju, narod ili prosecne ljubitelje fudbala, sve osvojila igrom i sarmom, a romanticni ljubitelji fudbala su u Atalanti videli romanticnog junaka iz bajke kako pruza otpor velikanima. Romanticnim ljubiteljima fudbala i Atalante svakako ide u prilog i ono istorijsko demoliranje "onog" Leverkusena u Finalu Lige Prvaka sa 3:0 cime su svakako usli u istoriju fudbala. Nama, kojima nismo rulja, i u kojima nema ni R od romantizma, vec u venama tece Antonio Conte, ide u prilog cinjenica da Atalanta prakticno u XXI veku nista nije osvojila, cak je prosle sezone izgubila i Finale italijanskog kupa od nikad goreg Juventusa, gde cak nije ni gol postigla u Finalu. Nama koji volimo prakticne stvari, a ne romanticne bajke, ide u prilog i da je Atalanta prava kraljica provincije, igra lepo, zapravo prelepo, do Bozica je sama na vrhu Serie A, a onda kao i uvek, nista ne treba da radite, samo pustite Atalantu da se sama urusi od sebe, samo je pitanje kada ce se to desiti. Secam se da je prosle sezone Atalanta isto ovako igrala, i onda samo tamo negde izmedju drugog i treceg meseca se raspala sama od sebe. Ove sezone, Atalanta je pocela da se urusava sama od sebe, odmah nakon Bozica, gde je ispala u superkupu Italije, a u prvenstvu zaredjala tri remija sa Juventusom, Lazijom i Udineseom, uz samo dva postignuta gola. Napoli Pravi zivotni problemi nastaju kada treba da se odlucite sta da radite kada se na jednom mestu spoje juznjaci i doktor Antonio Conte. Sa jedne strane je primitivni jug i puno sunca koje nijednoj naciji, niti gradu nisu donelii nista dobro, sa druge strane je doktor Antonio Conte koji tece u vasim venama, a izmedju te dve krajnosti ste vi. E zato ne mogu da napisem objektivnu analizu, jer moje misljenje je da je doktor Conte toliko promenio karakter Napolija, da se to granici sa remek-delom. Napoli danas ima cak 16 bodova vise nego sto je imao prosle sezone u ovo vreme. Tek je polovina prvenstva u Serie A, a Napoli dvanaest puta u prvenstu i dva puta u italijanskom kupu nije primio gol na utakmicama, sto je apsolutni italijanski rekord. Napoli zajedno sa Interom ima najvise pobeda u gostima, cak sedam, a imaju i najbolju odbranu u Italiji, gde cetrnaest puta nisu primili gol, sest puta su primili samo po jedan gol, i tek tri puta vise od jednog gola. Ono sto je zanimljivo, jeste da je odbrana Napolija tek tri puta u sezoni primila vise od jednog gola, i sva tri puta po tri komada, od Verone, Atalante i Lazija u Kupu. Ja mislim, a iz tog razloga i ne mogu da napisem objektivnu analizu, da je Conte doktor fudbala iz razloga sto je "naterao"juznjacku stoku da se prilagode njemu, a ne obrnuto, za razliku od recimo Zeljka Obradovica kome veruju da je faraon, a ne covek od krvi i mesa, pa mu je uspelo da ubedi beogradsku sektu da treba da se promeni petnaest igraca, ako hoce da uhvate doigravanje Euroleague, a uhvatice ih, ali za qurac. Videcemo od cega su napravljeni Atalanta i Napoli. Atalanta je u jednom delu sezone imala sest uzastopnih pobeda, pa su nakon Bozica stali. Napoli je tek sada krenuo, oni imaju pet uzastopnih pobeda u poslednjih pet utakmica, i tri puta uzastopno nisu primili gol. Videcemo i da li jug i puno sunca toliko ostecuju mozak da cak ni doktor Conte tu ne moze nista, Napoli ide Atalanti, pa im dolazi Juventus, gde vec sada postavljam kao moj predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, duplu sansu 1X na juznjake, pa idu Romi, pa im dolazi Udinese, pa idu Laziju, pa im dolazi Inter. Ne bi trebalo zaboraviti ni da je Napoli pred pocetak sezone ostao bez Osimhena, Mario Ruia, a sada u polusezoni i bez Kvaratskhelia koji je izbrao da se odmara u plastici iz Psg-a, a ne da bude pustinjski ratnik kod doktora Contea. Predlog za kladjenje Neka svako za sebe odluci sta ce odigrati u ovako teskom mecu. od koristi vam moze biti i ona moja istorijska analiza od 04.01. gde sam prakticno sve ovo isto napisao. Tamo sam najavljujuci mec izmedju Fiorentine i Napolija predstavio Fiorentinu, izuzetno napadacku ekipu, protiv doktora odbrane. Tada sam vam predlozio da se odlucite da li cete podrzati odlican napad ili najbolju odbranu na svetu. Utakmica je zavrsila sa 0:3 u sred Firenze, a danas protiv Napolija igra jos bolji napad od Fiorentine, zapravo jedna od najboljih napadackih ekipa u Evropi. Ovo ce biti intereseanto gledati i zbog dva potpuno razlicita pogleda na fudbal. Sa jedne strane svetski priznat trener, jedan od tri najskuplja trenera na svetu, ex Juventus, Inter, Chelsea i Tottenham koji ima strucni stab od dvanaest preskupih saradnika, i kojeg samo rodjena majka moze da voli koliko je tezak kao osoba i karakter, dok sa druge strane imate provincijskog trenercica na ciju igru svrsava cela Evropa, i koji je sve u Atalanti, i glavni i kondicioni trener i mental coach, i trener golmana i ekonom. Sa jedne strane imate trenera cija ekipa ore po terenu, sa Lukakom kao sidrasem, a sa druge strane italijansku verziju Arsenala, lepu igru koja nicemu ne sluzi. Sa jedne strane cete imati trenera koji i u kartama mora da pobedi, inace se karte nece ni igrati za stolom, a sa druge strane cete imati trenera koji je oborio svetski rekord, kada su ga nakon manje od cetiri meseca smenili u Interu. Moze da se odlucite i geografski, Bergamo je na samom severu Italije, i gde takodje cela jedna regija stoji iza svog kluba, ali na jedan poseban nacin, koji cini pravu romanticnu ljubav, i klasicni, primitivni jug, gde ljubav prema klubu ne podrazumeva razum, vec privrzenost na nivou sekte, i to one najgore. Dao sam sve od sebe, napisao sam sve sto znam, i u post ulozio svu ljubav koju imam prema kockanju, i nista mi nije bilo tesko. Treba samo da se odlucite, da li cete podrzati spektakularni napad ili prakticnu odbranu. Atalantu koju voli ceo svet, ili Napoli koji vole samo juznjaci sa juga Italije. Lepu ili prakticnu igru. Kada sam vam preporucio da se odlucite pre dve sedmice izmedju napada Fiorentine i odbrane doktora Contea, bilo je 0:3 za Napoli, ali sam stidljivo u analizi pomenuo i igru 2-3 gola na utakmici, sto je i doslo. Danas bih mozda preporucio neki stidljivi X, nereseni ishod, barem u prvih 20-30 minuta, pa onda se odlucite kroz live kladjenje, koga cete podrzati, napad ili odbranu. Mozda je meni bolje i korisnije da se vratim onim mojim pilicarskim kvoticama ispod 1,20 a da se ostavim ovako teskih meceva za kladjenje. Bayern vs Wolfsburg, barem jedan gol u drugom poluvremenu, kvota 1,10 (subota) Inter vs Empoli, Serie A, jedinica, kvota 1,25 (X) (nedelja) Virtus Bologna vs Cremona, Serie A, basket, kvota 1,18 (ponedeljak) Ukupna kvota 1,65 Izgleda da bi kladionice zaista volele da se uplacuje, a da niko nista ne pogadja, pa da sav novac ostane njima i da nista ne moraju da isplacuju. Jer kako drugacije objasniti da vam prakticno ne dozvoljavaju da igrate golove na utakmici Bayern vs Wolfsburg. Over 1,5 gol na utakmici je kvotiran sa 1,08-1,11, barem jedan gol u drugom poluvremenu je kvotiran sa 1,10 pa sam u svetoj Poslednjoj Sansi morao da izmisljam okvir gola od 1-4 samo da bih odigrao ono sto zelim. Neka svako od kolega sa Foruma pogleda sa koliko golova na utakmicama igra ovaj Wolfsburg, a ja cu samo reci da je njihov trener Hasenhuttl cak i kada je bio trener u Engleskoj igrao ultra ofanzivno. Ovde postavljam kao predlog barem jedan gol u drugom poluvremenu, bas u inat kladionicama, koje bi ovako sramno niskim kvotama da nas odvrate od kladjenja na ovu igru. Ovu jedinicu na Inter sam postavio samo iz razloga sto sam predlozio Intera kao konacnog pobednika Serie A jos u osmom mesecu, pa bi stvarno bilo seljacki da se ne kladim na njih kada igraju kod kuce. Poneki X, nereseni ishod se podrazumeva, da bi u ponedeljak imali sta da doruckujemo ako ne dodje ova jedinica. Na Virtus nikada ne bih igrao, bas kao sto nikada u zivotu ne bih podrzao nijednu juznjacku ekipu na svetu. Ali, eto, kaze se da se samo tovar nikada ne menja, pa su se i stvari u Napoliju promenile, bas kao i u Virtusu. Na klupu Virtusa je doslo vojno lice a ne trener, bolje i vise se trenira, vratili su se i bitni povredjeni igraci, a vide se i neki pomaci, a i Cremona je krs od tima.      
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use