Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 20.1.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak.jpgScreenshot_74.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.jpgScreenshot_75.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.jpgScreenshot_76.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.1. u 20:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Ppppppppppppali suuuuuuuuu. Zivela Poslednja Sansaaaaaaaaaa. 
Pali su konacno @darko56 @furyshaa se raspada iz kola u kolo, a i kolega @zmajo je propaoooooo. Samo neka padajuuuuu, ovo je tek pocetak, a neka se spreme @nuki01 i @Fitoz

Zivelaaaaaa sveta Poslednja Sansaaaaaa, cestitam svima koji slave ove prelepe padove kolega u drugoj ligi.

Nemam nikakve koristi od padova kolega iz druge lige, ali neka pate, ko ih yebe. Sada mozete da vidite kako je meni bilo kada sam morao da citam onog cirkusanta @pena29 koji je rekao da je kolega @darko56 od celika, a ne od krvi i mesa. Cutao sam, ali vise necu da cutim, vec me pustite da uzivam. Kolega @pena29 je rekao da je vrh druge lige odlican, i da ne mogu da se stignu, a kamoli prestignu, a ja sam morao da cutim i trpim to lupetanje.

E pa necu vise.

Ziveoooooo Galatasaray, ziveo Washington Commanders, ziveo svaki kolega koji padne, a ti kolega @pena29 vodi sada kuci ovog kolegu @darko56 ako ti se svidja kako se kladi, i ako mislis da za njega ne vaze padovi u kockanju.

Zivela sveta Poslednja Sansa koja kida nerve, zivelo ovo najlepse takmicenje koje skracuje zivot, ziveli svi padovi koji ce tek doci, jer ovo je tek pocetak.

A neka se spreme @nuki01 @Fitoz

prije 6 minute, josip123 said:

@LeonardoDrugi Ima još vremena do srijede ali reci ti meni da li se isplati prodati svu imovinu i odigrati moj prijedlog Partizan (kv oko 1.45) i spojiti sa tvojim Arsenalom protiv Dinama.. 😁

Po meni, ako taj double sa dve jedinice, na Partizan i Arsenal ne dodju, onda i treba da postanemo beskucnici.

Meni deluje da je bolje spavati ispod nekog mosta i nemati nikoga, nego ne igrati taj double, a ziveti u kuci i biti u toplom i na sigurnom.

prije 7 sati, LeonardoDrugi said:

Ppppppppppppali suuuuuuuuu. Zivela Poslednja Sansaaaaaaaaaa. 
Pali su konacno @darko56 @furyshaa se raspada iz kola u kolo, a i kolega @zmajo je propaoooooo. Samo neka padajuuuuu, ovo je tek pocetak, a neka se spreme @nuki01 i @Fitoz

Zivelaaaaaa sveta Poslednja Sansaaaaaa, cestitam svima koji slave ove prelepe padove kolega u drugoj ligi.

Nemam nikakve koristi od padova kolega iz druge lige, ali neka pate, ko ih yebe. Sada mozete da vidite kako je meni bilo kada sam morao da citam onog cirkusanta @pena29 koji je rekao da je kolega @darko56 od celika, a ne od krvi i mesa. Cutao sam, ali vise necu da cutim, vec me pustite da uzivam. Kolega @pena29 je rekao da je vrh druge lige odlican, i da ne mogu da se stignu, a kamoli prestignu, a ja sam morao da cutim i trpim to lupetanje.

E pa necu vise.

Ziveoooooo Galatasaray, ziveo Washington Commanders, ziveo svaki kolega koji padne, a ti kolega @pena29 vodi sada kuci ovog kolegu @darko56 ako ti se svidja kako se kladi, i ako mislis da za njega ne vaze padovi u kockanju.

Zivela sveta Poslednja Sansa koja kida nerve, zivelo ovo najlepse takmicenje koje skracuje zivot, ziveli svi padovi koji ce tek doci, jer ovo je tek pocetak.

A neka se spreme @nuki01 @Fitoz

Opp, neko je malo nerovozan,kolega @Fitoz samo naprijed,puna podrska od mene u prvoj ligi PS😀😀😀

Ne znam koji je dosad rekord malog broja padova u natjecanju u obje lige,ali Fitoz i Nuki idu u tom smjeru.

Nema smisla željeti im pad,to ih samo ojača. Jedino što nije dobro kad se netko odvoji kao Psg u francuskom prvenstvu,izgubi se natjecateljska draž. U elitnoj Fitoz ima značajnu prednost,čak i ne može osjetiti truli zadah pratitelja,dok Nukija hound dogsi proganjaju. Po tom kriteriju druga liga napetija od  prve,u kojoj većina sretna samo da ne ispadnu.

Evo,odigraše ljudi naArsenal u masu varijacija,ako bude bez golova,bit će cirkusa. Nadam se da kolega Leo još  živ,jer prijetio je nečim.ako netko odigra na Arsenal prije njega-)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use